2009 Aralık Anneleri

kıyamam ona özluyordur tabı
3.ve 4. aylarda bu problem yasanırmış bahar sen vermeye çalış yinede sagıyorsun alıyor sutunu o yuzden problem dgl ama sana zor olur gece bıberonla beslemek

bereninde başlarda çoktu tıkanması arada gene oluyor ama nadir. dr ne diyor peki bu duruma

bzde yatırıcaz sanırım araştırdım baya bakallım abimden haber bekliyrm bide onlada konuşayımda bu hafta yaptırıcam ölüme bile sebep olabiliomş o hastalık korktum
ateş fln yaptımı
Yok cnm 2.ay aşılarıyla beraber oldu zaten ama rota ağızdan verilen bir aşı canı da acımıyck yani.
bnn ıslak mendil kullanmıyorum pamuk ve ılık suyla siliyorum pişik oluyo çnkü tavsiye ederim tertemiz olyo

gezmelerdede nivea pure baby kullanbıom :hulya:
En iyisini yapıyorsun canım aslında.Dalin kullanıyorum ben o iyi geldi.
Çok geçmiş olsun cnm yeni öğrendim.
İyi olduunu söyleyenler var.herkese aynı etkiyi yapmıyor sanırım.ama kız bebekler için en iyisi su ve pamuk sanırım.

pelin geçmş olsn cnm inş ateş ypmaz bzmde gelio aŞI zamanımız hala öğrenemedk nerde yptrcaz kaça yaplcak offfmafoldumben

Selam arkadaşlar.gribim oğluma geçti sanırım.sürekli burnu tıkanıyor ben uğraşıp açıyorum o yine tıkanıyor.Dün akşam ememedi bile oğlum kavga etti resmen emmmeye çalışırken canm benm.kaç gündür ondan uyumuyordu belki de.dr.a gidelim dedim eşim deniz suyuyla açıyorsun ya dr.da bişey vermez zaten diyo allam ya.ama direttim gidecez öğleden sonra

eylulunkı biraz daha sıkıntılı geçiyor yutkunması kusması ama az kaldı gececek hepsi sen iyi olmaya calış burcu ya annende kal 1 hafta daha olmadı

pelin geçmş olsn cnm inş ateş ypmaz bzmde gelio aŞI zamanımız hala öğrenemedk nerde yptrcaz kaça yaplcak offfmafoldumben
sagol cnm inşallah
orda olmakta ayrı dert desene

tüh burnu tıkalı dıye emmek ıstemyr tabi
gecmiş olsunçok

çok geçmiş olsun cnmmm

Geçmiş olsun canım . Acil şifalar diliyorum.

sağol canım sende sağol melike hepiniz sağolun. çok üzüldüm çok ağladım valla
cuma evde bakılabilir denerek salındı 2 gün iyiydi merkezde kayınvalidemlerdeyken evime geldim dün aksam evimde dağ başında devlet lojmanı ve en yakın hastane 40dk.
bugünde ateşi 37 oğlanın ağlayıp duruyo uyanık olduğu zamanlar
korkuyorum ağırlaşır diyede
dijital dereceler tammı ölçer ateşi?

çok çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin bebeğine....

37 problem degil 37,5 üstü atesmış
ben kulaktan braunla ölçyrm memnunum ama kımısı popdan veya koltuk altından ölçülmesını önerıyorsen korkma annesı çıkmaya baslarsa atesı ustunu incelt panik yapma bız panık oldukça onlar dahada huzursuzlasıyor

burcu nasıl oldun duzeldınmı
diger burcu ereglılı sen nasılsın daha ıyısındır umarım

iyi olmaya çalışıyorum pelincim, kuzenim bypass olucak bu hafta ne kadar iyi olabilirsem işte(

sen nasılsın, Mina nasıl? Mina eliyle bişileri almya başladımı çıngırak falan???

geçmiş olsun Nazancım?? kıyamam ben onaaaa mafoldumben

sağolun yaaa gene ağlıyom işte(((( pısıkolojım allak bullak oldu
evde tekim sizde olmasanız ne ederdim(
ne zormuş anne olmak, doğumum zordu ama bunun yanında 0 kalır

iyi olmaya çalışıyorum pelincim, kuzenim bypass olucak bu hafta ne kadar iyi olabilirsem işte(

sen nasılsın, Mina nasıl? Mina eliyle bişileri almya başladımı çıngırak falan???

Allah şifa versın kuzene kolay gecer inşallah
iyiyiz ası olduk halsızız bıraz onun harıcınde iyiyiz çok şukur
ömer nasıl alıştımı memesızlıge ben çok korkuyorum mına alışamayacak memeden kesmeye dıye çok bagımlı
hırka çıngarak ne bulursa tutup agza emmeye :)
yenı huyu eger 2-3 dk emmdıyse ilk açlıgını bıraz bastırdıysa bırı konuşurken çıkarıyor memeden agzını kafa çevriliyor etrafa gözler bakınıyor ses nerden dıye ben yok bişey devam et dıyorum tekrar emıyor aaa dıyorum mesela hemen çıkıyor meme bakınıyor yıne çok hoş ya eşim kızıyor oynama çocukla emsın dıyor ama eşimin sesıne yada tv sesıne yıne memeden agız çıkıyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…