ben de kızımda iyiyiz şükür. sadece bu aralar kucağımdan inmiyor sanırım özlüyor yavrum. kucağımda uyuyor yatırınca basıyor yaygarayı. nazlıyız bu aralar.
bu arada beren artık beni emmiyor pelin aslında en kötüsü bu. işe başladıktan sonra benden uzaklaşmaya başlamıştı aslında biberonun keyfine vardı beni emmek zor geliyor artık. sağıyorum veriyorum artık bende.
Butun kuzular boyle mi bilmiyorum . Ben mi abartiyorum acaba diyorum bazen . Tukurugunden boguluyor . Nefes alamiyor basliyor cirpinmaya . Alicaksin kucagina bazen hatta ters cevirmek zorunda bile kaliyorum . Sonra vurup aciyorum . Her an yanindayim . Wc ye bile biliyorsun bebek arabasinla Eylülle gidiyorum ben . Kusup tikanmasi bir yandan tukurugunden bogulmasi bir. Allah beterinden korusun yien bisey demiyorum ama sinirlerim yoruldu .
Yok cnm 2.ay aşılarıyla beraber oldu zaten ama rota ağızdan verilen bir aşı canı da acımıyck yani.bzde yatırıcaz sanırım araştırdım baya bakallım abimden haber bekliyrm bide onlada konuşayımda bu hafta yaptırıcam ölüme bile sebep olabiliomş o hastalık korktum
ateş fln yaptımı
En iyisini yapıyorsun canım aslında.Dalin kullanıyorum ben o iyi geldi.bnn ıslak mendil kullanmıyorum pamuk ve ılık suyla siliyorum pişik oluyo çnkü tavsiye ederim tertemiz olyo
gezmelerdede nivea pure baby kullanbıom :hulya:
Çok geçmiş olsun cnm yeni öğrendim.güne sarsıntıyla uyandık... bebişle sallanmaya o kadar alışmışım ki ilk başta idrak edemedim deprem olduğunu. avizenin sesiyle uyandım. şükür bi sıkıntı yok.... Rabbim herkesin yardımcısı olsun....
İyi olduunu söyleyenler var.herkese aynı etkiyi yapmıyor sanırım.ama kız bebekler için en iyisi su ve pamuk sanırım.iyiki söyledin ben de alayım diyordum bezde 3 bedavası varmış... yetti gari adi ürünlerden çektiklerimiz....herbişeyi denedim en son şöyle yapıyorum. bir kaba su doldurdum yarısına pamuğu tıktım diğer yarısına bandırıp bandırıp ıslak mendilden sonra birde pamuk silişi yapıyorum ardından tülbentle kuruluyorum. ve bepanten bepanten yine bepanten.... diğerleri hava cıva bize tabi .çook hassssasııııız
aşıdan geldık aşı olurken çok agladı yakıyormuş bacagı bırtanesı ama 5 dk sonra sustu
2 bacaktan yaptılar geçen ateş yaptımı dıye sordular 2.ay asısı o zaman ne yaptıysan aynısını tekrarla dediler calpol verdim uyudu şimdi 700 gr. almış sanırım karışıyor hep doktor çıplak saglık ocagı kıyafetle tartıyor kıyafetı 200 gr. duşersem 700 almış sanırım ama zaten bu aydan ıtıbaren kılo alması azalıyormuş sorun yok yanı inşallah sorunsuz bır gece geçirirz
Butun kuzular boyle mi bilmiyorum . Ben mi abartiyorum acaba diyorum bazen . Tukurugunden boguluyor . Nefes alamiyor basliyor cirpinmaya . Alicaksin kucagina bazen hatta ters cevirmek zorunda bile kaliyorum . Sonra vurup aciyorum . Her an yanindayim . Wc ye bile biliyorsun bebek arabasinla Eylülle gidiyorum ben . Kusup tikanmasi bir yandan tukurugunden bogulmasi bir. Allah beterinden korusun yien bisey demiyorum ama sinirlerim yoruldu .
sagol cnm inşallahpelin geçmş olsn cnm inş ateş ypmaz bzmde gelio aŞI zamanımız hala öğrenemedk nerde yptrcaz kaça yaplcak offfmafoldumben
Selam arkadaşlar.gribim oğluma geçti sanırım.sürekli burnu tıkanıyor ben uğraşıp açıyorum o yine tıkanıyor.Dün akşam ememedi bile oğlum kavga etti resmen emmmeye çalışırken canm benm.kaç gündür ondan uyumuyordu belki de.dr.a gidelim dedim eşim deniz suyuyla açıyorsun ya dr.da bişey vermez zaten diyo allam ya.ama direttim gidecez öğleden sonra
Selam arkadaşlar.gribim oğluma geçti sanırım.sürekli burnu tıkanıyor ben uğraşıp açıyorum o yine tıkanıyor.Dün akşam ememedi bile oğlum kavga etti resmen emmmeye çalışırken canm benm.kaç gündür ondan uyumuyordu belki de.dr.a gidelim dedim eşim deniz suyuyla açıyorsun ya dr.da bişey vermez zaten diyo allam ya.ama direttim gidecez öğleden sonra
Geçmiş olsun canım . Acil şifalar diliyorum.
evime geldim şükür, çok yorgunum ama yazmadan duramadım. oğlum bronşrolit oldu hastanede yattık çarşamba günü, cuma günüde çıktık. ilk kez duydum bu hastalığıda soğuk nedenli değilmiş bir virüs neden oluyomuş. hastanede kaldığımız kat olduğu gibi aynı hastalığa yakalanmış çocuklarla doluydu. çok zordu ama bebeğim emdiği için tez iyileşti. balgam ve öksürüğü var azıcık onada şurup kullanıyoruz dua edinde bebeğim iyi olsun
sağol canım sende sağol melike hepiniz sağolun. çok üzüldüm çok ağladım valla
cuma evde bakılabilir denerek salındı 2 gün iyiydi merkezde kayınvalidemlerdeyken evime geldim dün aksam evimde dağ başında devlet lojmanı ve en yakın hastane 40dk.
bugünde ateşi 37 oğlanın ağlayıp duruyo uyanık olduğu zamanlar
korkuyorum ağırlaşır diyede
dijital dereceler tammı ölçer ateşi?
burcu nasıl oldun duzeldınmı
diger burcu ereglılı sen nasılsın daha ıyısındır umarım
37 problem degil 37,5 üstü atesmış
ben kulaktan braunla ölçyrm memnunum ama kımısı popdan veya koltuk altından ölçülmesını önerıyorsen korkma annesı çıkmaya baslarsa atesı ustunu incelt panik yapma bız panık oldukça onlar dahada huzursuzlasıyor
Sağol cnmm
iyi olmaya çalışıyorum pelincim, kuzenim bypass olucak bu hafta ne kadar iyi olabilirsem işte(
sen nasılsın, Mina nasıl? Mina eliyle bişileri almya başladımı çıngırak falan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?