2009 Aralık Anneleri

demir takviyesi için test yaptırılıyor sağlık ocakları teklif etmiyor direk veriyo devlet hizmeti ya.ben test yaptırmadan vermeyi düşünmüyorum fazla yapay demirin de sakıncaları varmış

tesekkur ederım pelin
doktora goturecegım bırazdan.emir e emzıgı bıraktırdım zor güç,artık benım gogsumu emıyor,ama bu seferde emzık nıyetıne benı kullanıyor.bı ortasını ayarlayamadı sıpa

kızlar cnm o kadar sıkkın ki valla canımdan bezdim...

hayırdır hande
demir takviyesi için test yaptırılıyor sağlık ocakları teklif etmiyor direk veriyo devlet hizmeti ya.ben test yaptırmadan vermeyi düşünmüyorum fazla yapay demirin de sakıncaları varmış

bazı demır ilaçları diş karartıyormuş birde
ben şimdi doktorunu aradımda yemege çıkmış bakalım ne dıyecek

Ah yerim ben onu minik kuzu yaaa çevreye ilgileri arttıkça emmeyi bile bırakıyorlar ilk zamanlar nasıldı dünya umurlarında değildi şimdi her şeyi merak ediyorlar kulak kabartıyorlar.
Canberk te memeyi bırakıp uzun uzun beni inceliyor ya da gülüyor bayılıyorum yaa. Bu annelik gün geçtikçe daha da zevkli bir şey olmaya başladı.

bizim çocuklarmı degişik yoksa hep bebekler böyleydıde ilgi alanımızdamı degildiler bilemedım :)

aynen ebru eşime diyorum şu odada dört dönuyordum kucagımda aglayarak emzırıyordum dolanarak uyutuyordum nasılda buyudu maşallah
dediğin gibi dünyayı keşfediyorlar dahada içi kaynıyor insanın sevme tarzımda degişti oy kuzum dıye seven ben mıncıklayasım gelıyor şimdi

Canberk çok şükür birkaç gecedir oniki buçuktan dört buçuğa kadar kesintisiz uyuyor. Sonra bir saat kadar emme kıvranma şeklinde geçiyor. Beş buçuk gibi uyuyup yedide tekrar uyanıyor ve ondan sonra kesintisiz gözler kapalı dokuza kadar sürekli kıvranıyor. Çocuk resmen doğum sancısı çeker gibi kıvranıyor yaa. Ne biçim iş anlamadım ben bunu.
Yine de geçen haftaları düşününce buna da şükür diyorum.

Babuline yi kullanıyorum gazına iyi geliyor mu bilmem ama anason yağı içerdiği için belki uykusunu biraz uzatmıştır diyorum.

Demir ilacına bizim doktor da 6. ayda başlayacağız dedi.

selam kizlar gecmiste islak mendillerden konusmussunuz ben dogdu dogali misafirlik disinda hep yikadim poposunu hep yikadim simdi vucudu buna alisinca yazin tatile turkiyeye gidince sorun olurmu acaba turkiyede heryerde yikamam kendi annemlerde kalinca yikarim ama bi evimiz yok orda burda kalacaz islak mendil kullacam mecbur acaba ozaman pisik olurmu

ben kullanmıyodum ama aldım görümceminkini bugün taktım
süreklimi çalışması lazım yoksa ara aramı bilmiyorum ama

Bence doktora danışmadan kullanma canım.
Bizim doktora yeni doğduğunda sormuştum bu zamanda önermiyorum üşütürsünüz çocuğu demişti gerçi bazı doktorlarda kullandırıyor.
Pek çok konuda olduğu gibi birinin dediği birine uymuyor her zamanki gibi.
Ancak şöyle bir şey de var ki bakteri ve virüsler nemli ortamlarda daha hızlı çoğalıyorlar o yüzden kullansan bile sürekli açık tutma derim.

bizim çocuklarmı degişik yoksa hep bebekler böyleydıde ilgi alanımızdamı degildiler bilemedım :)

Vallaha benim hiiiiçççç ilgi alanımda değildi. Bir sürü arkadaşımın bebeği oldu büyüdü nasıl büyüdü ne yaptılar bizim gibi sıkıldılar mı hiç bilmiyorum.

yurt dışında yaşayan arkadaşlar sizdede d vitamini ve demir takviyesi kullanılıyor mu

canim biz kullaniyoz cunku burasi gunes yokya yazin 1 yada 2 ay oluyo sinra yine gunessiz ondan d vitamini 5 damla veriyorum ama demir takviyesi kullanmiyorum

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, Burcuk+, d.sukas, esrtml, hayat24+, mediha74, MotherandBaby+, peluse+, pringles, tgba
maşallah

bende hep pamuk suyla temizliyorum altını acil durumlarda dışarda falan fresh n softun ıslak mendilini kullanıyorum sadece pamuk ve su diyor zaten belli bildiğinin suya batırılmış mendil gibi parfümü falan hiç bi kokusu yapışkanlığı yok bideonun zeytinyağlısıda var pişiği önleyen onuda çok sevdim hatta bu ara abarttım evde sürekli kullandım pişik falan hiç olmadı gerçi doğsuğundan beri hiç olmadı bebeğin cildiylede alakalı olabilir gece hiç altını değiştirmiyorum mesela

yurt dışında yaşayan arkadaşlar sizdede d vitamini ve demir takviyesi kullanılıyor mu
evet kullanıyouz biz deire yeni başladık 2 gün oldu d vitamini 15 günlükken başladı
Vallaha benim hiiiiçççç ilgi alanımda değildi. Bir sürü arkadaşımın bebeği oldu büyüdü nasıl büyüdü ne yaptılar bizim gibi sıkıldılar mı hiç bilmiyorum.

aynen bnde öle işin garibi hiçte sevmezdim bebekleri ama şimdi yiyesim gelio kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…