ebru nbr canberk nasıl
bugun gıttım hıntlı doktoru buldum s.ocagında babulıne korkmadan ver alışkanlıkta yapmaz sorunda olmaz bagırsaklar için dedi birde bıze demır takvıyesı ilaç verdıler mına için ilk 4 ay anneden aldıgı demırı kullanıyormuş bu aydan ıtıbaren o stok bıtıyormuş takvıye sartmış ben doktorumuzu arayıp sorayım bakayım öyle baslayayım
HANDE GEÇMİŞ OLSUN YA
BURUN TIKANIKLIGI NEFES ALMASINIDA ZORLAŞTIRIYORDUR YAVRUM BENIM KIYAMAM
PEK BIR GEZENTI MODDAYIM 2-3 GUNDUR AMA SITEYEDE PEK UGRANMAMIŞ ZATEN GERİYE DÖNUKDE OKURUM BIRARA
BURCU SENLE KONUŞMUYORUM ARTIK İSTANBULA GELMİŞSİN HABER BİLE VERMEMİŞSİNlmaz:
kızlar cnm o kadar sıkkın ki valla canımdan bezdim...
kızlar cnm o kadar sıkkın ki valla canımdan bezdim...
demir takviyesi için test yaptırılıyor sağlık ocakları teklif etmiyor direk veriyo devlet hizmeti ya.ben test yaptırmadan vermeyi düşünmüyorum fazla yapay demirin de sakıncaları varmış
Allah şifa versın kuzene kolay gecer inşallah
iyiyiz ası olduk halsızız bıraz onun harıcınde iyiyiz çok şukur
ömer nasıl alıştımı memesızlıge ben çok korkuyorum mına alışamayacak memeden kesmeye dıye çok bagımlı
hırka çıngarak ne bulursa tutup agza emmeye :)
yenı huyu eger 2-3 dk emmdıyse ilk açlıgını bıraz bastırdıysa bırı konuşurken çıkarıyor memeden agzını kafa çevriliyor etrafa gözler bakınıyor ses nerden dıye ben yok bişey devam et dıyorum tekrar emıyor aaa dıyorum mesela hemen çıkıyor meme bakınıyor yıne çok hoş ya eşim kızıyor oynama çocukla emsın dıyor ama eşimin sesıne yada tv sesıne yıne memeden agız çıkıyor :)
tesekkur ederım pelin
doktora goturecegım bırazdan.emir e emzıgı bıraktırdım zor güç,artık benım gogsumu emıyor,ama bu seferde emzık nıyetıne benı kullanıyor.bı ortasını ayarlayamadı sıpa
Ah yerim ben onu minik kuzu yaaa çevreye ilgileri arttıkça emmeyi bile bırakıyorlar ilk zamanlar nasıldı dünya umurlarında değildi şimdi her şeyi merak ediyorlar kulak kabartıyorlar.
Canberk te memeyi bırakıp uzun uzun beni inceliyor ya da gülüyor bayılıyorum yaa. Bu annelik gün geçtikçe daha da zevkli bir şey olmaya başladı.
hayırdır hande
su herseyı abartıyomusuz gıbı davranan öküz kocalardan nefret edıyorum.hasta işte çocuk yalan mı soyluycez sen nerden bılıyosun kı gunun ne kadarını onunla ılgılenerek gecırıyosun da ahkam kesıyosun allahın duygusuz duyarsızı...
ebru nbr canberk nasıl
bugun gıttım hıntlı doktoru buldum s.ocagında babulıne korkmadan ver alışkanlıkta yapmaz sorunda olmaz bagırsaklar için dedi birde bıze demır takvıyesı ilaç verdıler mına için ilk 4 ay anneden aldıgı demırı kullanıyormuş bu aydan ıtıbaren o stok bıtıyormuş takvıye sartmış ben doktorumuzu arayıp sorayım bakayım öyle baslayayım
ben kullanmıyodum ama aldım görümceminkini bugün taktım
süreklimi çalışması lazım yoksa ara aramı bilmiyorum ama
hayırdır hande
su herseyı abartıyomusuz gıbı davranan öküz kocalardan nefret edıyorum.hasta işte çocuk yalan mı soyluycez sen nerden bılıyosun kı gunun ne kadarını onunla ılgılenerek gecırıyosun da ahkam kesıyosun allahın duygusuz duyarsızı...
sen diyosun iste ökuzlukleri tutuyo bazen sikma canini :teselli:
bizim çocuklarmı degişik yoksa hep bebekler böyleydıde ilgi alanımızdamı degildiler bilemedım :)
yurt dışında yaşayan arkadaşlar sizdede d vitamini ve demir takviyesi kullanılıyor mu
evet kullanıyouz biz deire yeni başladık 2 gün oldu d vitamini 15 günlükken başladıyurt dışında yaşayan arkadaşlar sizdede d vitamini ve demir takviyesi kullanılıyor mu
Vallaha benim hiiiiçççç ilgi alanımda değildi. Bir sürü arkadaşımın bebeği oldu büyüdü nasıl büyüdü ne yaptılar bizim gibi sıkıldılar mı hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?