2009 Aralık Anneleri

canım bana fransada "Liniment oleo-calcaire stabilise (gifrer)" diye bi krem vermıslerdı.dogumundan ıtıbaren altını hep onunla sildim hıc pısık olmadı bence ıslak mendıl yerıne bunu bulabılırsen kullan.ben cok memnunum bazen baska yerde oldugum zaman unutuyprum yanıma almayı ıslak mendıl kullanmak zorunda kalıyorum popişi hemen kızarıyor sanırım bu kreme alıstıgı ıcın kızarıyor

canim biz kullaniyoz cunku burasi gunes yokya yazin 1 yada 2 ay oluyo sinra yine gunessiz ondan d vitamini 5 damla veriyorum ama demir takviyesi kullanmiyorum

d vitamini doktorlar öneriyo zatende şu demiri hiç tasvip etmeyen doktorlar var çocuğun zeka gelişimini bile etkiliyomuş fazla demir gıdalardan alınana benzemediği için sadece demir eksikliği olan bebeklerde kullanılması gerektiğini savunana doktorlar var

hee bide gece yatmadan çnce chicconun pişik önleyici kremini kullanıyorum nolur nolmaz diye ama her gece değil haftada bi iki kere

geçmiş olsun kuzuma

Burcu ben de seni merak ediyordum kaç gündür yoksun.
Eylül yine tıkanmış yaa bunun bir çözümü yok mu? ıçim tuhaf oluyor okurken.
ınşallah geçsin biran önce şu tıkanmalar artık insanda sinir kalmaz.
Canberkin de tükürüğü boğazına kaçıyor bazen ama biriki öksürükle açılıyor.
Öyleyken bile ben çok korkuyorum canım Allah sana kolaylık Eylül e de şifa versin daha beterinden saklasın.

bilgilerini yaz ben sana yapayım
d.tarıhı ve bebegın adı[/QUOTE]

canım bebeğimin adı Meriç kız 29.11.2009 doğum tarihi

bende vajınasının iç temizliğini sadece pamuk ve su olan ıslak mendille yapıyrm diger zamanlar herhangı bır ıslak mendıl işimizi göruyor masallah sorun yasamıyrz bızde farketmyr ıslak bezın markası
bende gece hıç almıyrm altını

canımmm yaa ne kadar zor oldugunu tahmın edebılıyorum burcu,ama buyudukce duzelecek emın ol azz kaldı...

hic duymadim o isimde ama bidahaki market alisverisinde dikkatli bakarim burda primanin ismi pampers olarak geciyo yani aslinda prima bezi cok yumusak geliyo bana ilk dogdugunda kulandimda sonra buranin bir markasi bez aldim ondan cok memnunum ama bu pampersin islak mendili cok guzel kalin ve kremli gibi yani turkiyedede varsa ondan kullanirim mecbur

bence yapı meselesi cilleri hassas olsa farklı olurdu herhalde

bomba bir haberım var ablamın basladıgı hap varya kılo için
süper işe yaramış
1 ayda 4 kılo gıtmiş

heralde bebeğin cildiyle de alakalıdır pişik ben gündüz sık sık alıyorum ama gece hiç ellemiyorum ıslak mendil o an ne bulursam onunla temizliyorum tek markaya alışmasın ama her açışta nivea pişik önleyici krem sürüyorum hiç sorunumuz olmadı maşallah

ya ama ben çakmakla şişe açamıyorum ki nasıl içeceğim bu vitayı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…