selam kizlar gecmiste islak mendillerden konusmussunuz ben dogdu dogali misafirlik disinda hep yikadim poposunu hep yikadim simdi vucudu buna alisinca yazin tatile turkiyeye gidince sorun olurmu acaba turkiyede heryerde yikamam kendi annemlerde kalinca yikarim ama bi evimiz yok orda burda kalacaz islak mendil kullacam mecbur acaba ozaman pisik olurmu
canim biz kullaniyoz cunku burasi gunes yokya yazin 1 yada 2 ay oluyo sinra yine gunessiz ondan d vitamini 5 damla veriyorum ama demir takviyesi kullanmiyorum
gecen doktorum programında prof dedı hamılelıkle annelerın beynınde degişim oluyormuş bir bölum oluşuyormuş dogumla gelişiyormuş o erkeklerde olmazmış o yuzden eşlerden beklentınız olmasın anlam veremıyorsunuz anne olarak babanın yaptgına ama anne baba tıbbende farklı beyın dedı evı sılmesını söylesenız daha mantıklı gelir dedi :roflol::roflol:hayırdır hande
su herseyı abartıyomusuz gıbı davranan öküz kocalardan nefret edıyorum.hasta işte çocuk yalan mı soyluycez sen nerden bılıyosun kı gunun ne kadarını onunla ılgılenerek gecırıyosun da ahkam kesıyosun allahın duygusuz duyarsızı...
Canberk çok şükür birkaç gecedir oniki buçuktan dört buçuğa kadar kesintisiz uyuyor. Sonra bir saat kadar emme kıvranma şeklinde geçiyor. Beş buçuk gibi uyuyup yedide tekrar uyanıyor ve ondan sonra kesintisiz gözler kapalı dokuza kadar sürekli kıvranıyor. Çocuk resmen doğum sancısı çeker gibi kıvranıyor yaa. Ne biçim iş anlamadım ben bunu.
Yine de geçen haftaları düşününce buna da şükür diyorum.
Babuline yi kullanıyorum gazına iyi geliyor mu bilmem ama anason yağı içerdiği için belki uykusunu biraz uzatmıştır diyorum.
Demir ilacına bizim doktor da 6. ayda başlayacağız dedi.
masallah de hemenklava:
masallah kuzuma
bende babukıne uyku yaptı sandım ama degilmiş ebru vermedıgımdede uyudu yada verdıgımdede uyumadıgı oldu
bence arada kullan cıldı alışsın ılk kullanmanla pişik olmasın daha sonraselam kizlar gecmiste islak mendillerden konusmussunuz ben dogdu dogali misafirlik disinda hep yikadim poposunu hep yikadim simdi vucudu buna alisinca yazin tatile turkiyeye gidince sorun olurmu acaba turkiyede heryerde yikamam kendi annemlerde kalinca yikarim ama bi evimiz yok orda burda kalacaz islak mendil kullacam mecbur acaba ozaman pisik olurmu
6.5 aydan beri i,lk kez evde yalnızım :1shok:
6,5 aydan beri evde yalnız olmaktan ıyıdır :)
aşıdan geldık aşı olurken çok agladı yakıyormuş bacagı bırtanesı ama 5 dk sonra sustu
2 bacaktan yaptılar geçen ateş yaptımı dıye sordular 2.ay asısı o zaman ne yaptıysan aynısını tekrarla dediler calpol verdim uyudu şimdi 700 gr. almış sanırım karışıyor hep doktor çıplak saglık ocagı kıyafetle tartıyor kıyafetı 200 gr. duşersem 700 almış sanırım ama zaten bu aydan ıtıbaren kılo alması azalıyormuş sorun yok yanı inşallah sorunsuz bır gece geçirirz
bende hep pamuk suyla temizliyorum altını acil durumlarda dışarda falan fresh n softun ıslak mendilini kullanıyorum sadece pamuk ve su diyor zaten belli bildiğinin suya batırılmış mendil gibi parfümü falan hiç bi kokusu yapışkanlığı yok bideonun zeytinyağlısıda var pişiği önleyen onuda çok sevdim hatta bu ara abarttım evde sürekli kullandım pişik falan hiç olmadı gerçi doğsuğundan beri hiç olmadı bebeğin cildiylede alakalı olabilir gece hiç altını değiştirmiyorum mesela
Butun kuzular boyle mi bilmiyorum . Ben mi abartiyorum acaba diyorum bazen . Tukurugunden boguluyor . Nefes alamiyor basliyor cirpinmaya . Alicaksin kucagina bazen hatta ters cevirmek zorunda bile kaliyorum . Sonra vurup aciyorum . Her an yanindayim . Wc ye bile biliyorsun bebek arabasinla Eylülle gidiyorum ben . Kusup tikanmasi bir yandan tukurugunden bogulmasi bir. Allah beterinden korusun yien bisey demiyorum ama sinirlerim yoruldu .
canım bana fransada "Liniment oleo-calcaire stabilise (gifrer)" diye bi krem vermıslerdı.dogumundan ıtıbaren altını hep onunla sildim hıc pısık olmadı bence ıslak mendıl yerıne bunu bulabılırsen kullan.ben cok memnunum bazen baska yerde oldugum zaman unutuyprum yanıma almayı ıslak mendıl kullanmak zorunda kalıyorum popişi hemen kızarıyor sanırım bu kreme alıstıgı ıcın kızarıyor
geçmiş olsun kuzuma
bilgilerini yaz ben sana yapayım
d.tarıhı ve bebegın adı
bende vajınasının iç temizliğini sadece pamuk ve su olan ıslak mendille yapıyrm diger zamanlar herhangı bır ıslak mendıl işimizi göruyor masallah sorun yasamıyrz bızde farketmyr ıslak bezın markası
bende gece hıç almıyrm altını
bence yapı meselesi cilleri hassas olsa farklı olurdu herhalde
bomba bir haberım var ablamın basladıgı hap varya kılo için
süper işe yaramış
1 ayda 4 kılo gıtmiş
sagol teyzesı
canım bebeğimin adı Meriç kız 29.11.2009 doğum tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?