2009 Aralık Anneleri

benim masallah sadece bez degistirdigimde pisik oldu gecede mesela 1de yatiyo gecede 4 bi uyaniyo acikiyo sonra 5te uyuyo masallah 9 yada 10da uyaniyo bu saate kadar hic degistirmiyorum masallah hep yikadigimdan heralde pisik olmuyo beyaz tenlide kizim kremde surmuyorum

bir ayda 4 kilo zaten veriliyo diyet ve sporla hiçbişey yapmadan mı vermiş istedği gibi yiyerek

istedıgı gıbı yemesıne fırsat olmamış iştahı kesılmiş ama yag atımı için tuvalete çıkması sartmış o yuzden zorda olsa yemiş yemek su içmiş o kadar göbek inmiş hemen ya sporsuz hemde 8 kılo fazlası vardı yarısı gıtmiş tipi çok farketmiş hemen

doktor kullan, ortam nemli olsun dedi ama oda resmen soğudu. kapattım ara ara çalıştırcam, sağol canııım

masallah
ya ama ben çakmakla şişe açamıyorum ki nasıl içeceğim bu vitayı ((
:)

masallah

çok teşekkür ederim canım. bende aralık annesiydim ama kasımda doğum yapmak nasipmiş işte. her ne kadar çok yazamasamda yazdıklarınızı takip ediyorum.

doğru emzirirken alınmıyodur.bu arada şu takvim nasıl yapılıyor bana yardımcı olurmusunuz?

fransadayken bende kullandım bıara ondan kısa bı sure ama turkıyede gormedım hıc belkı vardır dedıgım krem marketlerde yok eczanelre bakman lazım

ama bişey diyeyimmi ben ayda 4 kilo zaten veriyorum20 kilomu verdim bile kaldı 8 kilom onuda iki ayda bitiricem inşallah sporda yamıyorum ama dengeli besleniyorum o kadar emzirmek gerçketen kilo verdiriyor

esra doktorla konuştum 1,5 ay kullan ek gıdaya geçince et tukettırırız eger tuketebılırse gerek kalmaz dedi test dedım test yapsak duşuk çıkar manası yok 1 1,5 ay kullan sonra konuşalım dedı
önumuzdekı ay kontrolumuz var rota asısına gıdecegız o zamana kadar kullanacagım
canan senın dedıgınden olanı ama unuttum ya ne kadar kullanayım demeyı ölçusunu

doğru emzirirken alınmıyodur.bu arada şu takvim nasıl yapılıyor bana yardımcı olurmusunuz?
yaz blglerını
ama bişey diyeyimmi ben ayda 4 kilo zaten veriyorum20 kilomu verdim bile kaldı 8 kilom onuda iki ayda bitiricem inşallah sporda yamıyorum ama dengeli besleniyorum o kadar emzirmek gerçketen kilo verdiriyor

ya deme öyle ilk 3 ay mına memede yasadı o kadar çok emdi ben hiç kilo veremedım emzırmenın verdırdıgıne inanmyrm çok abartıda yemyrm 8 kılo verdım dasece zaten esı çocuk su 5 kılo gıttı 3 kılo verdım sadece Allahtan daha çok kılo almamşm hamılelıkte
sen masallah ii vermişsin
ben sen dolanarak emzryrm dıydn ya ben emmedıgı heran dolanıp dans ettım mınayla uykuya bıle dolanarak dalıyordu anca ama kılo gtmedi

sağol canım doktorun dediği mantıklı geldi

kızlar benım bebegım devamlı kusuyordu.emdıkten hemen sonra cıkarıyordu aynı zamanda yeşil dışkılama vardı kac kere doktora goturdum devamlı bısey yok normal dedıler kusması ıcınde reflu dedıler ve surup vermıslerdı.surubu kullanmama ragmen bı duzelme olmayınca bebegımı baska bı hastaneye goturdum.orada emılım bozuklugu testı yaptılar ve bebgımde ıdrar yolları enfeksıyonu ayrıca seker emiliminde bozuklk cıktı.kusmasının sebebı sırf bu yuzdenmıs reflu falan degılmıs yanı.eger bebeklerınızde bu tarz duzelmeyen rahatsızlıklar olursa mutlaka bu testı taptırın cunku bu hastalıkların anlasılması zor oluyormus ve ılerı sevıyede gelısım gerılııgıne sebeb oluyormus.bıze daha once dıskı testı ıdrar tahlılı yaptıkları halde gozukmemıstı böle bısey nasıl yaptılarsa artık.ama ıdrar kulturu yapılıyormus onda cıkıyormus ayrıca dıskıdan sanırım emılım bozuklugu testı yapılıyor sızıde bılgılendırmek ıstedım

anladım abartı yemiyorum derken ne kadar yiyosun acaba bi de ben ilk zamanlar daha hızlı kilo veriyodum kilo vermem yavaşlayınca(planladığımın 1 kilo gerisindeyim)kendime özel yemek yapmaya başladım bi de kaç kilo aldın

çok teşekkür ederim canım. bende aralık annesiydim ama kasımda doğum yapmak nasipmiş işte. her ne kadar çok yazamasamda yazdıklarınızı takip ediyorum.

bende 7 kasımda dogum yaptm
sen yaz buraya ben kafama takılan bişey olursa gdp soruyrm kasım annelerine

16 kılo aldım 8 gttı 8 kaldı
1 ay erken dogum oldu o yuzden 16 :) yoksa 18 olurdu kesın
yazyrm sende yaz sonra

sabah az kasar peynır 2 dılım ekmek
2-4 zeytın 1 tatlı kasıgı reçel
şekersız çay

öglen etiform 1 paket
havuç ayva salata ne varsa evde o

aksamustu 1 paket etıform

aksam 2 dılım ekmek 1 tbk yemek evde ne varsa
tavuk-köfte yada sebze ne vaarsa makarna pilav yemyrm

su içyrm rezene çayı içyrm 1 fıncan n.cafe ıçyrm
gece actıvayogurt yyrm o kadar

ay unuttum haftada 2 kere tatlı sutlutatlı süt peynır tuketmyrm dıye :)
yok ondan dgl tatlı krızıne gryrm o olmazsa hftada 2 tane çikolata kesın yıyrm

Son düzenleme:

sagolasın geçmiş olsun
kusması için gttıgımızde ilk ıdrara bakmışlardı kusma en önemli belirtymiş idrardakı sorunun zaten

03.12.2009 kız adı zeynep teşekkürler imdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…