bir ayda 4 kilo zaten veriliyo diyet ve sporla hiçbişey yapmadan mı vermiş istedği gibi yiyerek
bu hap nasıl bi şy ki.bende kilolardan muzdaripim.
Bence doktora danışmadan kullanma canım.
Bizim doktora yeni doğduğunda sormuştum bu zamanda önermiyorum üşütürsünüz çocuğu demişti gerçi bazı doktorlarda kullandırıyor.
Pek çok konuda olduğu gibi birinin dediği birine uymuyor her zamanki gibi.
Ancak şöyle bir şey de var ki bakteri ve virüsler nemli ortamlarda daha hızlı çoğalıyorlar o yüzden kullansan bile sürekli açık tutma derim.
masallahheralde bebeğin cildiyle de alakalıdır pişik ben gündüz sık sık alıyorum ama gece hiç ellemiyorum ıslak mendil o an ne bulursam onunla temizliyorum tek markaya alışmasın ama her açışta nivea pişik önleyici krem sürüyorum hiç sorunumuz olmadı maşallah
:)ya ama ben çakmakla şişe açamıyorum ki nasıl içeceğim bu vitayı((
benim masallah sadece bez degistirdigimde pisik oldu gecede mesela 1de yatiyo gecede 4 bi uyaniyo acikiyo sonra 5te uyuyo masallah 9 yada 10da uyaniyo bu saate kadar hic degistirmiyorum masallah hep yikadigimdan heralde pisik olmuyo beyaz tenlide kizim kremde surmuyorum
emzırme bıtınce yazacagımdır :)
fransadayken bende kullandım bıara ondan kısa bı sure ama turkıyede gormedım hıc belkı vardır dedıgım krem marketlerde yok eczanelre bakman lazımhic duymadim o isimde ama bidahaki market alisverisinde dikkatli bakarim burda primanin ismi pampers olarak geciyo yani aslinda prima bezi cok yumusak geliyo bana ilk dogdugunda kulandimda sonra buranin bir markasi bez aldim ondan cok memnunum ama bu pampersin islak mendili cok guzel kalin ve kremli gibi yani turkiyedede varsa ondan kullanirim mecbur
yaz blglerınıdoğru emzirirken alınmıyodur.bu arada şu takvim nasıl yapılıyor bana yardımcı olurmusunuz?
ama bişey diyeyimmi ben ayda 4 kilo zaten veriyorum20 kilomu verdim bile kaldı 8 kilom onuda iki ayda bitiricem inşallah sporda yamıyorum ama dengeli besleniyorum o kadar emzirmek gerçketen kilo verdiriyor
esra doktorla konuştum 1,5 ay kullan ek gıdaya geçince et tukettırırız eger tuketebılırse gerek kalmaz dedi test dedım test yapsak duşuk çıkar manası yok 1 1,5 ay kullan sonra konuşalım dedı
önumuzdekı ay kontrolumuz var rota asısına gıdecegız o zamana kadar kullanacagım
canan senın dedıgınden olanı ama unuttum ya ne kadar kullanayım demeyı ölçusunu
yaz blglerını
ya deme öyle ilk 3 ay mına memede yasadı o kadar çok emdi ben hiç kilo veremedım emzırmenın verdırdıgıne inanmyrm çok abartıda yemyrm 8 kılo verdım dasece zaten esı çocuk su 5 kılo gıttı 3 kılo verdım sadece Allahtan daha çok kılo almamşm hamılelıkte
sen masallah ii vermişsin
ben sen dolanarak emzryrm dıydn ya ben emmedıgı heran dolanıp dans ettım mınayla uykuya bıle dolanarak dalıyordu ancaama kılo gtmedi
çok teşekkür ederim canım. bende aralık annesiydim ama kasımda doğum yapmak nasipmiş işte. her ne kadar çok yazamasamda yazdıklarınızı takip ediyorum.
anladım abartı yemiyorum derken ne kadar yiyosun acaba bi de ben ilk zamanlar daha hızlı kilo veriyodum kilo vermem yavaşlayınca(planladığımın 1 kilo gerisindeyim)kendime özel yemek yapmaya başladım bi de kaç kilo aldın
kızlar benım bebegım devamlı kusuyordu.emdıkten hemen sonra cıkarıyordu aynı zamanda yeşil dışkılama vardı kac kere doktora goturdum devamlı bısey yok normal dedıler kusması ıcınde reflu dedıler ve surup vermıslerdı.surubu kullanmama ragmen bı duzelme olmayınca bebegımı baska bı hastaneye goturdum.orada emılım bozuklugu testı yaptılar ve bebgımde ıdrar yolları enfeksıyonu ayrıca seker emiliminde bozuklk cıktı.kusmasının sebebı sırf bu yuzdenmıs reflu falan degılmıs yanı.eger bebeklerınızde bu tarz duzelmeyen rahatsızlıklar olursa mutlaka bu testı taptırın cunku bu hastalıkların anlasılması zor oluyormus ve ılerı sevıyede gelısım gerılııgıne sebeb oluyormus.bıze daha once dıskı testı ıdrar tahlılı yaptıkları halde gozukmemıstı böle bısey nasıl yaptılarsa artık.ama ıdrar kulturu yapılıyormus onda cıkıyormus ayrıca dıskıdan sanırım emılım bozuklugu testı yapılıyor sızıde bılgılendırmek ıstedım
yaz blglerını
ya deme öyle ilk 3 ay mına memede yasadı o kadar çok emdi ben hiç kilo veremedım emzırmenın verdırdıgıne inanmyrm çok abartıda yemyrm 8 kılo verdım dasece zaten esı çocuk su 5 kılo gıttı 3 kılo verdım sadece Allahtan daha çok kılo almamşm hamılelıkte
sen masallah ii vermişsin
ben sen dolanarak emzryrm dıydn ya ben emmedıgı heran dolanıp dans ettım mınayla uykuya bıle dolanarak dalıyordu ancaama kılo gtmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?