2009 Aralık Anneleri

evet ya deli olacağım.niye böyle yapıyor anlamadım ben.karnımı tok,sütmü yok,burnu tıkalı ondanmı,gazımı var.aklıma birçok soru geliyor.bu arada seninle aramızda iki gün var.dikkat ediyorum bebişlerimizin yaptıklarıda ya çok benziyor yada aynısı..

Burcucum çok geçmiş olsun sanada Eylülede....( duru da yaşadığım şeyleri yaşıyosun sen de....çok zordur duruda devamlı katılırdı ( umarım sende kalıcı izler bırakmaz :kedi:

drum bana içinde paraben olan hiçbir ürünü kullanmamı tavsiye etti.örn.unibaby nin ıslak mendilini kullanabilirsin.şampuan ve sabun olarakta sebamed de bulunmuyor.

demekki normal aynı zamanda aynı şeyleri yaşadıklarına göre bende süt yetmiyor sanıyordum ama idrar miktarı iyi kilo alımı iyi burnu açık hiçbir sorunu yok gazının maşallahı var arada bir sıkılsada genelde çıkarıyor maşallah demekki cadılıklarından yapıyorlar ve gece ona kadar mutlaka oturacak ve memem ağzında olacak yoksa kıyamet kopuyor dün gece 1.5 saat tuttu ağzında ne emdi ne bıraktı emse neyse yalancı emzik sandı beni

Nilgün teşekkür edrim.ben cumartesi günü Doruğu akaya götürdüm.1 ay önce randevu almıştım.erkek dr mustafa bey bayan dr da denizay hnm var demişlerdi.ben de denizay hanımdan randevü aldım.emmesine tabiki doruk beni gene reddetti.bana şimdi böyleyse ek gıdalara geçince işin var dedi.gene canım sıkıldı.mamayı da eskisi kadar almıyor.30 en fazla 90 cc alıyor bir alışta. mamayı azlttık az alıypr diye seviniyordum ama beni doğrudürüst emmediği için bu ay 500gr almış.çok cam-nım sıkkın.kaç saatte bir emziriyorsun.acaba ben mi çok sık beslemeye çalışıyorum anlamadım ki

Burcucum çok geçmiş olsun sanada Eylülede....( duru da yaşadığım şeyleri yaşıyosun sen de....çok zordur duruda devamlı katılırdı ( umarım sende kalıcı izler bırakmaz :kedi:

Burcu cidden sinirlerim bozuldu benim artik . Onun o cirpinislarini gormeyen esim annem filan da yorum yapiyor filan cinnet gecircek gibi oluyorum . Esim bi de akil veriyor sakin ol aman telas yapma diye .

peki sen işe nasıl başlayacaksın bu durumda burcu başkasına emanet edemezsin eylülü sürekli göz altında tutmak gerekio çünkü

peki sen işe nasıl başlayacaksın bu durumda burcu başkasına emanet edemezsin eylülü sürekli göz altında tutmak gerekio çünkü

Baslayamiyorum ki zaten . Ucretsiz izin alcam . Bakici filan kimse benim gibi kontrol etmez onu babasi bile etmiyor ki bakici etsin

kızlar yeni bi bilgi bebeğin aç kaldığından şüphe ediyosanız su teklif edin eğer suratını ekşitip çıkarıyosa karnı tok demektir içiyosa açtır denedim aynen doktorun dediği gibi suyu çıkardı

slmlar kızlar nasılsınız off benm cnm sıkılıyo ya kilo vercem derken kilo alıorum ya 3kilo almışım geri neden alıyorum ya ama cnm hep tatlı çekio ne yapıcam ben yaa bide kzımın pişiği hala geçmiyo mustela die bi krem aldık 35 liraya o da geçirmedi denemediimiz şey kalmadı off ne yapıcam ben ya kıpkırmızı canı çoom yanıo belli altını açınca rahatlıo seviniyo:gitme:

Baslayamiyorum ki zaten . Ucretsiz izin alcam . Bakici filan kimse benim gibi kontrol etmez onu babasi bile etmiyor ki bakici etsin

canım benim çok zor çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir minik eylül Allah sana kuvvet versin annelik gerçekten zor uykusuzluğu filan değil üzüntüsü mahveder insanı güçlü olmaya çalış

doktora gösterdinizmi canım pişiği bi süre sonra mantara dönüşüyo sanırım pişik kremleri pek etki etmiyo..zeyneptede olmuştu bikaç gündür trosyd diye bi krem aldık eczaneden çok iyi geldi 2 günde geçti.sende doktoruna bi danış istersen..

Eylüllde oldu doktor ilac verdi doktora danis istersen

Cok sagolasin . Uykusuzluk yorgunluk hic bisey bu korku delirtiyo adami

evet canım öznura katılıyorum...trosyd ve hametan kremi karıştırıp sürücen...ve özellikle kız çocuğu olanlar trosyd yi evden hiç eksik etmeyin derim....

burcu nasılsın???

Tuhafim valla burcu . Yarin bi dayimi ariyim diye dusunuyorum bugun salak sacma seylere aglamaya basladim cunku . bu aralar babam rahatsizlandi benim . Kanserden suphelendiler 20 gun oldu nerdeyse Cerrahpasa arastiriliyor sukur bisey cikmadi kanser adina ama cok yorgun halsiz . Ben babami oyle gormedim hic . Eylüle sarki ararken İclal Aydinin Ucak Babama Selam soyle diye bi siiri var onu dinledim salya sumuk moda girdim ki bi dayimi ariim idyorum

burcucum çok geçmiş olsun rahatsızlığının sebebi psikolojik gibi geliyo bana.. eylülün durumu senin yaşadıkların evde kapalı kalmak(özellikle çalışan insanlar için çok zor) hepsinin sonucu sanırım bu..
yaramaz eylülde hep böyleydi biliyosun daha hamileliğinde başladı seni korkutmaya. geçecek arkadaşım merak etme yarısını devirdik 6 ayın nerdeyse zaten..ondan sonra yaz gelecek oohh kuzularda ballanacak iyice:) bu sefer dışarda buluşucaz bol bol hiçbirimiz çalışmıyoruz nasılsa:))))

Bende oyle dusunuyorum Oznurcum . Butun planlarim iptal oldu caliscaktim annem ameliyat oldu ne bilim ben babama cok duskunumdur hic hasta gormedim onu ben birden 6 kg verdi filan boyle gittigimde surekli yatar halde . Ben onlara gittigimde eylülü anneme degil babama birakirim mesela dolasir durur onla evde . Brden onu oyle gordum . Eylülün durumu malum . Hepsi ustuste geldi dedigin gibi .

ahhh kıyamam sana :sinifsinif: ara bencede böyle bir imkanın varken rahatlatır seni...çok çok geçmiş olsun babana da Allah göstermesin...bazen hayatta herşey üst üste geliyo die düşünüyo insan ve çok yıpranıyo, ama geçicek önemli olan geçerken en az zararla olayları bitirebilmek....ben dua ediyorum sana emin ol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…