o garip meme emme bizde de var ilk başta cok cok çekiyor sonra çekiyor bırakıyor sonra deli gibi arıyor bulunca yapışıyor 1 defa çekiyor gene çıkarıyor gene arıyor hep böyle bir emme tarzı deli mi ne birde ucunu çekiyor uzatıyor bir gün koparacak ama bakalım ne zaman
Ebru rahatsizlandim sorma . Eylül kucagimda onu sallarken yer ayagimin altindan kaydi Allahtan esim evdeydi . Sonra tek basima kalmaya cesaret edemedim anneme gittim 2 gun . DOktora gittim bende kansizlik var su dogumdaki kanamadan dolayi ondan degilmis farkli bisey yada psikolojik dedi doktor.
Ustune birde Eylül tikandi iste. 2 Kere . Cirpinirken buldum yine . SUrekli gozum ustunde . Ama bir an bile olsa iste ayririnca boyle oluyor . Sinirlerim dayanmiyor artik buna . Doktoru aradim dedim buna care bul yok diyo kadin 6.ayina kadar boyle olcak sabret . Ama bende kalmadi iste. Yan yatirmak filan cozum olmuyo bizde. Biriktiriyo briktiriyo yutarken genizine kaciyor nefessiz kaliyo korkuyo bu sefer daha beter oluyo . Bazen oksuruyo Canberk gibi o zaman sorun yok ama bazende boyle iste.
selam kizlar gecmiste islak mendillerden konusmussunuz ben dogdu dogali misafirlik disinda hep yikadim poposunu hep yikadim simdi vucudu buna alisinca yazin tatile turkiyeye gidince sorun olurmu acaba turkiyede heryerde yikamam kendi annemlerde kalinca yikarim ama bi evimiz yok orda burda kalacaz islak mendil kullacam mecbur acaba ozaman pisik olurmu
evet ya deli olacağım.niye böyle yapıyor anlamadım ben.karnımı tok,sütmü yok,burnu tıkalı ondanmı,gazımı var.aklıma birçok soru geliyor.bu arada seninle aramızda iki gün var.dikkat ediyorum bebişlerimizin yaptıklarıda ya çok benziyor yada aynısı..
valla tek olmana rağmen çok rahatsın ne güzel..
geçmiş olsun canım.
sanada geçmiş olsun canım.Allah en kısa zamanda şifalar versin.
Burcucum çok geçmiş olsun sanada Eylülede....( duru da yaşadığım şeyleri yaşıyosun sen de....çok zordur duruda devamlı katılırdı ( umarım sende kalıcı izler bırakmaz :kedi:
peki sen işe nasıl başlayacaksın bu durumda burcu başkasına emanet edemezsin eylülü sürekli göz altında tutmak gerekio çünkü
Baslayamiyorum ki zaten . Ucretsiz izin alcam . Bakici filan kimse benim gibi kontrol etmez onu babasi bile etmiyor ki bakici etsin
slmlar kızlar nasılsınız off benm cnm sıkılıyo ya kilo vercem derken kilo alıorum ya 3kilo almışım geri neden alıyorum ya ama cnm hep tatlı çekio ne yapıcam ben yaa bide kzımın pişiği hala geçmiyo mustela die bi krem aldık 35 liraya o da geçirmedi denemediimiz şey kalmadı off ne yapıcam ben ya kıpkırmızı canı çoom yanıo belli altını açınca rahatlıo seviniyo:gitme:
slmlar kızlar nasılsınız off benm cnm sıkılıyo ya kilo vercem derken kilo alıorum ya 3kilo almışım geri neden alıyorum ya ama cnm hep tatlı çekio ne yapıcam ben yaa bide kzımın pişiği hala geçmiyo mustela die bi krem aldık 35 liraya o da geçirmedi denemediimiz şey kalmadı off ne yapıcam ben ya kıpkırmızı canı çoom yanıo belli altını açınca rahatlıo seviniyo:gitme:
canım benim çok zor çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir minik eylül Allah sana kuvvet versin annelik gerçekten zor uykusuzluğu filan değil üzüntüsü mahveder insanı güçlü olmaya çalış
burcu nasılsın???
burcucum çok geçmiş olsun rahatsızlığının sebebi psikolojik gibi geliyo bana.. eylülün durumu senin yaşadıkların evde kapalı kalmak(özellikle çalışan insanlar için çok zor) hepsinin sonucu sanırım bu..
yaramaz eylülde hep böyleydi biliyosun daha hamileliğinde başladı seni korkutmaya. geçecek arkadaşım merak etme yarısını devirdik 6 ayın nerdeyse zaten..ondan sonra yaz gelecek oohh kuzularda ballanacak iyice:) bu sefer dışarda buluşucaz bol bol hiçbirimiz çalışmıyoruz nasılsa:))))
Tuhafim valla burcu . Yarin bi dayimi ariyim diye dusunuyorum bugun salak sacma seylere aglamaya basladim cunku . bu aralar babam rahatsizlandi benim . Kanserden suphelendiler 20 gun oldu nerdeyse Cerrahpasa arastiriliyor sukur bisey cikmadi kanser adina ama cok yorgun halsiz . Ben babami oyle gormedim hic . Eylüle sarki ararken İclal Aydinin Ucak Babama Selam soyle diye bi siiri var onu dinledim salya sumuk moda girdim ki bi dayimi ariim idyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?