03.12.2009 kız adı zeynep teşekkürler imdiden
esra doktorla konuştum 1,5 ay kullan ek gıdaya geçince et tukettırırız eger tuketebılırse gerek kalmaz dedi test dedım test yapsak duşuk çıkar manası yok 1 1,5 ay kullan sonra konuşalım dedı
önumuzdekı ay kontrolumuz var rota asısına gıdecegız o zamana kadar kullanacagım
canan senın dedıgınden olanı ama unuttum ya ne kadar kullanayım demeyı ölçusunu
kızlar benım bebegım devamlı kusuyordu.emdıkten hemen sonra cıkarıyordu aynı zamanda yeşil dışkılama vardı kac kere doktora goturdum devamlı bısey yok normal dedıler kusması ıcınde reflu dedıler ve surup vermıslerdı.surubu kullanmama ragmen bı duzelme olmayınca bebegımı baska bı hastaneye goturdum.orada emılım bozuklugu testı yaptılar ve bebgımde ıdrar yolları enfeksıyonu ayrıca seker emiliminde bozuklk cıktı.kusmasının sebebı sırf bu yuzdenmıs reflu falan degılmıs yanı.eger bebeklerınızde bu tarz duzelmeyen rahatsızlıklar olursa mutlaka bu testı taptırın cunku bu hastalıkların anlasılması zor oluyormus ve ılerı sevıyede gelısım gerılııgıne sebeb oluyormus.bıze daha once dıskı testı ıdrar tahlılı yaptıkları halde gozukmemıstı böle bısey nasıl yaptılarsa artık.ama ıdrar kulturu yapılıyormus onda cıkıyormus ayrıca dıskıdan sanırım emılım bozuklugu testı yapılıyor sızıde bılgılendırmek ıstedım
Bıyyyy bilmiyorumkismile siz yine az yiyormuşsunuz okuyunca utandım kendimden.
Mesela ben altıdan sonra bir şey yemesen ölürüm açlıktan.
Makarna pilavsız yaşayamam. Tatlıdan vazgeçemem. Sebze hiç sevmem bir ikisi dışında onları da yapmaya üşenirim. Spor falan desen hak getire. İyi 100 kilo olmuyorum bu yediklerimle.
bizim doktorumuz sabah akşam 3er damla demişti
Burcu ben de seni merak ediyordum kaç gündür yoksun.
Eylül yine tıkanmış yaa bunun bir çözümü yok mu? İçim tuhaf oluyor okurken.
İnşallah geçsin biran önce şu tıkanmalar artık insanda sinir kalmaz.
Canberkin de tükürüğü boğazına kaçıyor bazen ama biriki öksürükle açılıyor.
Öyleyken bile ben çok korkuyorum canım Allah sana kolaylık Eylül e de şifa versin daha beterinden saklasın.
bana günde 1 defa 3 damla dedi sağlık ocağı bende kaşığa 5 damla damlatıyorum çünkü içmeyi beceremiyor ve kaşıkta kalıyor
bzmde öyle oluyo bilemiyorlr yemeyi:)
yah işte herşey gaz yapıyormuş yaa. bir kuruyemişi duymamıştım. boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrdiiiiim herşeyden az az yiyorum ben artık dediğim gibi. herşeye alışsın vücudu. gaza da. hiçbişey vermiyom gaz içinde, ağlıyor alıyom şebek oluyom karşısında yavrumun emdiriyom susuyo uyuyo memede, yatırıyom "böyle böyle büyüyeceeeeeek" (herkesin dilinde olduğundan sıkılıp tav olduğum laf) ben bittim koptum artık. herkes bişey söylüyor olmuyor. ben yalnız bakıyorum kimse yok. tamamiyle bende düzen. ct nenesine götürdük feryatki ne feryat...durmam ALLAH durmam...gitmemle dönmem bir oldu. arabada sakinleşti nenesinde emmedi eve geldik curkcurk...ve uyudu...tümgün gıkı çıkmadı 1 saat sonra gülücükler...sanki o değildi...Yani düzen çoooooooook önemli. bir alıştımı öyle istiyor. ayrı birşey yaptınmı hergün onu istiyor sil baştan düzeni gene ben kuruyorum çünkü benim durum böyle yalnızım ve böyle olunca problem yok. Nasıl olcak diye düşünmüyorum çünkü önemli olan şimdi. Şuan onun sadece herşeyi memesi...Allahın izniyle herşeyin üstesinden gelirim inşallah.
HAA nenesinde düzen dışında STRESTEN (ben olmasamda çevredeki yüksek sese filan alışkın değil) sinirli durumlardan da etkilenmiş olabileceğini tahmin ediyorum. Sanki tüm gün başkası gelip bakıyor gibi o ben alayım olunca filan) 2kişi başında ben emzirmeye çalışırken bakmak zorundaydılar susçakmı diye, ben de gerildim sanırım sonra da bağırdım filan( nene ek gıdaya başlamadınızmı dedi emmeyince orda 7 kilo olan çocuğa) tepem attı ama yansıtamadımda kırılcak üzülcek içimde ukte kalcak filan diye....
aşıdan geldık aşı olurken çok agladı yakıyormuş bacagı bırtanesı ama 5 dk sonra sustu
2 bacaktan yaptılar geçen ateş yaptımı dıye sordular 2.ay asısı o zaman ne yaptıysan aynısını tekrarla dediler calpol verdim uyudu şimdi 700 gr. almış sanırım karışıyor hep doktor çıplak saglık ocagı kıyafetle tartıyor kıyafetı 200 gr. duşersem 700 almış sanırım ama zaten bu aydan ıtıbaren kılo alması azalıyormuş sorun yok yanı inşallah sorunsuz bır gece geçirirz
sağol canım sende sağol melike hepiniz sağolun. çok üzüldüm çok ağladım valla
cuma evde bakılabilir denerek salındı 2 gün iyiydi merkezde kayınvalidemlerdeyken evime geldim dün aksam evimde dağ başında devlet lojmanı ve en yakın hastane 40dk.
bugünde ateşi 37 oğlanın ağlayıp duruyo uyanık olduğu zamanlar
korkuyorum ağırlaşır diyede
dijital dereceler tammı ölçer ateşi?
burda 3 aylık yapıolrmış bnde yptırıcam sanırım ya CADIARZU
araştrdım baya önmli bi aşı gerçkten
es geçilck gbi deil
eşimde göreve gdecek gurbette olmk ne zor ya ateş fln yaparmı acaba yalnız olcam evde çnkü boshayallersmile
yeni resmr ekledimmmmmmmmmmm:)))
bebeğim 2 gündür çok huzursuz.memede bile susmuyor.birde memeyi alınca uzun süre emmiyor çoğu zaman.bir iki çekiyor bırakıyor,çekiyor bırakıyor hiç doğru düzgün emmiyor.doymazki böyle ve benide çok rahatsız ediyor bu durum.sürekli memeyi al bırak al bırak niye anlamadım.sütmü yok diyorum sıkıyorum geliyor ucuna ama ona göre azmı acaba.zor uyuyor,uykuya tam dalamıyor,uyku öncesi çooook ağlıyor,kucakta sallanarak uyumak istiyor.gazımı var diyorum öyle bacaklarını çeke çeke ağlamıyor.off şaşırdım valla ne yapacağımı.doymuyormu acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?