2009 Aralık Anneleri

gayet acıklayıcı oldu şimdi ben anlatayım öhöm
sabah 2 zeytin küçük bir dilim yarım yağlı peynir 1 yada 2 yumurta tavada yada haşlanmış 1 dilim ekmekbir tatlı kaşığı bal tek şekerli çay
öğlen bir tabak çorba bir tabak sebze bakliyat veya et yemeği bir tabak bulgur pilavı birazda yoğurt
ikindi bi avuç ceviz fındık fıstık karışımı yada meyve
akşam 6 dan sonra kesinlikle yemiyorum bir tabak çorba bir tabak yemek yoğurt
gece bir meyve yağsız süt
bol su yemekleri olabildiğince yağsız yapıyorum düzen aynı ama sebze et ve bakliyatı dönüşümlü yiyorum kahvede içiyorum
kahvaltı dışında ekmek yemiyorum

hamilelikte 28 kilo aldım doğumda 5 kilosu gitti 15 kilosunu verdim 8 kaldı hergün tartılıyorum bu menüde bazen kısıtlama yapıyorum kısarsamda akşam yemeklerinden kısıyorum dengeliyorum işte fazla verirsem arttırıyotum kilo vermem durunca azaltıyorum falan uzadı gitti son olarak haftada bi kaç kez çikolata yiyorum benim uyuz koca yüzünden getiriyo mecbur yiyoruz işte napalım

birde ben kiloyu geçtim sanki göbeğim kalacakmı gibi geliyor acaba spor yapsam düzelirmi sezeryanın sonucuda göbek galiba.ufff yazda geliyo napalım bebişler için değer galiba.şu emzirme işi bir bitsin hem spor hemde diyet yapıcam karalıyım :)

az yemekde kilo vermeyi durduruyo bol ama kalorisiz yemek lazım aç kalınca vicut noluyoruz savaşmı çıktı deyip kilo vermeyi durduruyo

bizim doktorumuz sabah akşam 3er damla demişti

Bıyyyy bilmiyorumkismile siz yine az yiyormuşsunuz okuyunca utandım kendimden.
Mesela ben altıdan sonra bir şey yemesen ölürüm açlıktan.
Makarna pilavsız yaşayamam. Tatlıdan vazgeçemem. Sebze hiç sevmem bir ikisi dışında onları da yapmaya üşenirim. Spor falan desen hak getire. ıyi 100 kilo olmuyorum bu yediklerimle.

geçmiş olsn saol bilgilendirdiğin için bnm kızımda kusuyor hep 20 günlükken başladı hala devam emdikçe çıkarıo ama kakası yeşil olmuyo bi kaç kez olmştu üştümüşsündür demişlerdi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ebru rahatsizlandim sorma . Eylül kucagimda onu sallarken yer ayagimin altindan kaydi Allahtan esim evdeydi . Sonra tek basima kalmaya cesaret edemedim anneme gittim 2 gun . DOktora gittim bende kansizlik var su dogumdaki kanamadan dolayi ondan degilmis farkli bisey yada psikolojik dedi doktor.
Ustune birde Eylül tikandi iste. 2 Kere . Cirpinirken buldum yine . SUrekli gozum ustunde . Ama bir an bile olsa iste ayririnca boyle oluyor . Sinirlerim dayanmiyor artik buna . Doktoru aradim dedim buna care bul yok diyo kadin 6.ayina kadar boyle olcak sabret . Ama bende kalmadi iste. Yan yatirmak filan cozum olmuyo bizde. Biriktiriyo briktiriyo yutarken genizine kaciyor nefessiz kaliyo korkuyo bu sefer daha beter oluyo . Bazen oksuruyo Canberk gibi o zaman sorun yok ama bazende boyle iste.

bzmde öyle oluyo bilemiyorlr yemeyi:)

bana eczacı günde 3 defa yazmış allahtan vermedim.hemen doktoru aradım günde 1 defa 3 damla dedi.fazla verilmesi uyku ve sersemlik ayrıca mide bulantısı yapıyormu o yüzden ilaçları eczaneden aldıktan sonra reçetede yazılanı anlarsanız karılatırın.zira saçma sapan insanlar yüzünden ters durumlar oluyor.

valla tek olmana rağmen çok rahatsın ne güzel..

geçmiş olsun canım.

sanada geçmiş olsun canım.Allah en kısa zamanda şifalar versin.

bebeğim 2 gündür çok huzursuz.memede bile susmuyor.birde memeyi alınca uzun süre emmiyor çoğu zaman.bir iki çekiyor bırakıyor,çekiyor bırakıyor hiç doğru düzgün emmiyor.doymazki böyle ve benide çok rahatsız ediyor bu durum.sürekli memeyi al bırak al bırak niye anlamadım.sütmü yok diyorum sıkıyorum geliyor ucuna ama ona göre azmı acaba.zor uyuyor,uykuya tam dalamıyor,uyku öncesi çooook ağlıyor,kucakta sallanarak uyumak istiyor.gazımı var diyorum öyle bacaklarını çeke çeke ağlamıyor.off şaşırdım valla ne yapacağımı.doymuyormu acaba..

hiç bir yan etkisi olmadı rota asısının. bizim yapılan tüm asılar yan etkı yapmadı kızıma masallh.

o garip meme emme bizde de var ilk başta cok cok çekiyor sonra çekiyor bırakıyor sonra deli gibi arıyor bulunca yapışıyor 1 defa çekiyor gene çıkarıyor gene arıyor hep böyle bir emme tarzı deli mi ne birde ucunu çekiyor uzatıyor bir gün koparacak ama bakalım ne zaman

selam herkese kadınlar gününüz kutlu olsun :)
ben tek tek alıntı yapmayı beceremiyorum, o yüzden :
Pelincim geçmiş olsun aşıları atlatmışsınız darısı başımıza inşallah,
Burcu kuzenine acil şifalar diliyorum sorunsuz atlatırsınız inşallah,
Diğer Burcu bencede Eylül'ün bu tıkanma işine bir çözüm bulmak lazım, sen şimdi bu şartlarda işe nasıl başlayacaksın??
Nazan sizede çoook geçmiş olsun çabucak atlatın,
Depremi yaşayan arkadaşlar, ALLAH bir daha göstermesin,
Ebru benim kızımda Canberk gibiydi, her gören bana ALLAH yardımcın olsun diyordu ama geçiyor merak etme biraz daha sabır :)
Hayat 24 ve Dilek evet gurbette olmak zordur ama en azından KK var burda yalnız değilsiniz :)
çok fazla okudum aklımda kalanlar bunlar :)

KATRE 78 arkadaşım Akay Hastanesinde DENıZAY hnm varmış ona götürüyorlarmış, gayette memnunlar sende orayı bir dene istersen

bu arada yeşil haktanemin zor bir hastalık atlatmışsınız, Rabbim bir daha göstermesin, çok geçmiş olsun

slm kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun...bebişleri hasta olan annelerede geçmiş olsun diyorum..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…