ahhh kıyamam sana :sinifsinif: ara bencede böyle bir imkanın varken rahatlatır seni...çok çok geçmiş olsun babana da Allah göstermesin...bazen hayatta herşey üst üste geliyo die düşünüyo insan ve çok yıpranıyo, ama geçicek önemli olan geçerken en az zararla olayları bitirebilmek....ben dua ediyorum sana emin ol....
çook teşekkür ederim kızlar cvplarınız için evet bende korkuyorum çook uzun sürdü bu pişik cuma günü zaten doktor kntrolüne gidicem ozmn söylerim bide kızlar korktuum bi durum var hala kzıımn göbeğind eakıntı gelio her kıyafeti kirlenio baktıımdakuru ama kıyafetleri kirlenio bu durumu yaşıyan varmı
Sagolasin Burcucum . Dedigin gibi hersey ustuste geldi iste . Sukur diyorum tabi .
geçmiş olsun Nazancım?? kıyamam ben onaaaa mafoldumben
çok geçmiş olsun canım, götür bacım götür, hiç ihmale gelmiyo keratalar
kıyamam ya tıkalı die ememiyor nazan ballı ıhlamur iç bol bol limonda at içine geçmiş olsun
Çok sağolun kızlar.gittik dr.a burunu açan ağızdan verilen bir damla verdi inş. işe yarar.Kusması için de şurup verdi yastıkta yatır dedi.bir de 3saatten önce hadi çok ağladığında 2saatten önce asla emzirme dedi.Çok geçmiş olsun oğluşuna canım. Burunları tıkanınca ne emebiliyorlar ne de uyku uyuyabiliyorlar doğru dürüst.
Ben de istiyorummm.2ay içmem gerek ama.sporsuz olmaz sanırımbomba bir haberım var ablamın basladıgı hap varya kılo için
süper işe yaramış
1 ayda 4 kılo gıtmiş
hayırlı olsn cnm başlamışsın işe bebeişten ayrılmak zordur tahmin edebiliyorum ama sık sık emizrmek için izin vermişler ne güzel bebeğe km bakıyor annenmi bakıcımı tuttunuz aman dikkat et izmir soğuk baya dioıdu arkadaşım düngünaydınlar nasılsınız bakalım.ben işe başladım kızlar çok zor gerçekten kuzucuğumu çok özlüyorum.gerçi sabahları 10,30 da öğleden sonraları 14 ,30 da emzirmeye gidiyoumm.akşamda 17.15 te çıkıyorum.iş eve yakın 10 dk.yürüme mesafesi...sizler ne yaptınız varmı işe başlayan bebişler umarım iyidir nezamandır girp taküp edemiyorum
uykusuz bir gecenin ardından günaydın herkese,
çok zor geçti gecem ağladıda ağladı oğlum bende onunla beraber tabi
gözlerim başım ağırıyo şimdide
helak oldu yavrum ya, ah bir düzelse :Saruboceq:
demir takviyesi için test yaptırılıyor sağlık ocakları teklif etmiyor direk veriyo devlet hizmeti ya.ben test yaptırmadan vermeyi düşünmüyorum fazla yapay demirin de sakıncaları varmış
Ah yerim ben onu minik kuzu yaaa çevreye ilgileri arttıkça emmeyi bile bırakıyorlar ilk zamanlar nasıldı dünya umurlarında değildi şimdi her şeyi merak ediyorlar kulak kabartıyorlar.
Canberk te memeyi bırakıp uzun uzun beni inceliyor ya da gülüyor bayılıyorum yaa. Bu annelik gün geçtikçe daha da zevkli bir şey olmaya başladı.
bizim çocuklarmı degişik yoksa hep bebekler böyleydıde ilgi alanımızdamı degildiler bilemedım :)
hayırdır hande
su herseyı abartıyomusuz gıbı davranan öküz kocalardan nefret edıyorum.hasta işte çocuk yalan mı soyluycez sen nerden bılıyosun kı gunun ne kadarını onunla ılgılenerek gecırıyosun da ahkam kesıyosun allahın duygusuz duyarsızı...
valla yaaa(( tersi de kötü...tüm gün biz bakıyoruz biiiiiiz. Allahla biz biliyoruz neler yaşadığımızı....
Vallaha benim hiiiiçççç ilgi alanımda değildi. Bir sürü arkadaşımın bebeği oldu büyüdü nasıl büyüdü ne yaptılar bizim gibi sıkıldılar mı hiç bilmiyorum.
uykusuz bir gecenin ardından günaydın herkese,
çok zor geçti gecem ağladıda ağladı oğlum bende onunla beraber tabi
gözlerim başım ağırıyo şimdide
helak oldu yavrum ya, ah bir düzelse :Saruboceq:
Ebru rahatsizlandim sorma . Eylül kucagimda onu sallarken yer ayagimin altindan kaydi Allahtan esim evdeydi . Sonra tek basima kalmaya cesaret edemedim anneme gittim 2 gun . DOktora gittim bende kansizlik var su dogumdaki kanamadan dolayi ondan degilmis farkli bisey yada psikolojik dedi doktor.
Ustune birde Eylül tikandi iste. 2 Kere . Cirpinirken buldum yine . SUrekli gozum ustunde . Ama bir an bile olsa iste ayririnca boyle oluyor . Sinirlerim dayanmiyor artik buna . Doktoru aradim dedim buna care bul yok diyo kadin 6.ayina kadar boyle olcak sabret . Ama bende kalmadi iste. Yan yatirmak filan cozum olmuyo bizde. Biriktiriyo briktiriyo yutarken genizine kaciyor nefessiz kaliyo korkuyo bu sefer daha beter oluyo . Bazen oksuruyo Canberk gibi o zaman sorun yok ama bazende boyle iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?