2009 Aralık Anneleri

Sagolasin Burcucum . Dedigin gibi hersey ustuste geldi iste . Sukur diyorum tabi .

çook teşekkür ederim kızlar cvplarınız için evet bende korkuyorum çook uzun sürdü bu pişik cuma günü zaten doktor kntrolüne gidicem ozmn söylerim bide kızlar korktuum bi durum var hala kzıımn göbeğind eakıntı gelio her kıyafeti kirlenio baktıımdakuru ama kıyafetleri kirlenio bu durumu yaşıyan varmı

geçmiş olsun canım,
benim bebeğiminde ilk 1 ay oldu göbek akıntısı, çocuk genel cerraha gidiyosun ağrısız kolay ve 1dk. bile sürmeden donduruyolar göbeğini.
ama gelen kan ise kvit iğnesi yapıyolar geçiyo

Sagolasin Burcucum . Dedigin gibi hersey ustuste geldi iste . Sukur diyorum tabi .

canım benim çok geçmiş olsun babanada bebeğinede
bir anne için çok zor bir durum allah sabır dayanma gücü versin
insanın canından can gidiyo yavrusu hastalanınca :çok üzgünüm: bende pisikolojikman çökmüş durumdayım ve aynen senin gibi olur olmaz her şeye ağlıyorum
inşallah atlatacağız bu zor günleri
eylül yeğrnimde atlatacak bu rahatsızlığı :Saruboceq:

internette dolanırken buldum bakın bakalım

Hiç susmadan ağlayan bebekler için dua

--------------------------------------------------------------------------------

Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) torunları için şöyle dua ediyordu
أُعِيذُكُمَا بِكَلِمَاتِ اللهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

“Uizukuma Bi Kelimatillahi’t-Tammeti Min Kulli Şeytanin ve Hâmmetin ve Min Kulli Aynin Lâmmeh”

geçmiş olsun Nazancım?? kıyamam ben onaaaa mafoldumben

çok geçmiş olsun canım, götür bacım götür, hiç ihmale gelmiyo keratalar

kıyamam ya tıkalı die ememiyor nazan ballı ıhlamur iç bol bol limonda at içine geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun oğluşuna canım. Burunları tıkanınca ne emebiliyorlar ne de uyku uyuyabiliyorlar doğru dürüst.
Çok sağolun kızlar.gittik dr.a burunu açan ağızdan verilen bir damla verdi inş. işe yarar.Kusması için de şurup verdi yastıkta yatır dedi.bir de 3saatten önce hadi çok ağladığında 2saatten önce asla emzirme dedi.
bomba bir haberım var ablamın basladıgı hap varya kılo için
süper işe yaramış
1 ayda 4 kılo gıtmiş
Ben de istiyorummm.2ay içmem gerek ama.sporsuz olmaz sanırım
Ne çok yazmışsınız kızlarrr pes ettim okuyamadım

günaydınlar nasılsınız bakalım.ben işe başladım kızlar çok zor gerçekten kuzucuğumu çok özlüyorum.gerçi sabahları 10,30 da öğleden sonraları 14 ,30 da emzirmeye gidiyoumm.akşamda 17.15 te çıkıyorum.iş eve yakın 10 dk.yürüme mesafesi...sizler ne yaptınız varmı işe başlayan bebişler umarım iyidir nezamandır girp taküp edemiyorum

uykusuz bir gecenin ardından günaydın herkese,
çok zor geçti gecem ağladıda ağladı oğlum bende onunla beraber tabi
gözlerim başım ağırıyo şimdide
helak oldu yavrum ya, ah bir düzelse :Saruboceq:

hayırlı olsn cnm başlamışsın işe bebeişten ayrılmak zordur tahmin edebiliyorum ama sık sık emizrmek için izin vermişler ne güzel bebeğe km bakıyor annenmi bakıcımı tuttunuz aman dikkat et izmir soğuk baya dioıdu arkadaşım dün

geçmiş olsun cnm kıyamam canı yanıyor demekki ağlıyor ahh bi büyüseler onlar ağlayınca biz daha çk üzülüyoruz inş hemen iileşir

demir takviyesi için test yaptırılıyor sağlık ocakları teklif etmiyor direk veriyo devlet hizmeti ya.ben test yaptırmadan vermeyi düşünmüyorum fazla yapay demirin de sakıncaları varmış

bize ocak vermişti kullandım.özel doktor seninkine gerek yok ocak herkese veriyo düşünmeden dedi. o zamanda gelcek ama kullanma dedi. bebem kabız oldu ondanmış((

benimki çok ürkek.burnunu çekiyo babası ürküyo eller havaya yapıyo:)

bizim çocuklarmı degişik yoksa hep bebekler böyleydıde ilgi alanımızdamı degildiler bilemedım :)

ben sezeryanın sıkıntısından anlayamamıştım buna inanıyorum birde allah ayarlıyor dengeyi yoksa mutuluktan çıldırmış olmamız gerekirdi gibi geliyo.

Vallaha benim hiiiiçççç ilgi alanımda değildi. Bir sürü arkadaşımın bebeği oldu büyüdü nasıl büyüdü ne yaptılar bizim gibi sıkıldılar mı hiç bilmiyorum.

biz özenle bakanlardanız yoksa neler var hiç önemsenmeden büyütülen....herşeyi düşünüyoruz. çok kıymetliler çoooook.

ahhh canım benim ya kıyamam Allahım iyilik versin tez elden....sen de kendini çok harap etme çocuklar böle büyüyo, gül gibi bir solar sonra hemen toparlanır....

sağolun arkadaşlar, gerçektende çok zormuş
doğumum çok sorunlu çok zor geçmişti ama bebeğimin hastalığının yanında kolay kaldı
allahım tüm bebeklere çocuklara sağlık sıhat iyilik versin
yürek dayanmıyo ya

geçmiş olsun burcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…