2009 Aralık Anneleri

burcu baban nasıl oldu???
yeni arkadaşlar gelmiş:))) hoşgelmiş bebeğiyle aramıza :)
pelin şu mikrodalgada yaptığın kekin tarifini verebilir misin 8 dakikada nasıl oluyor

ebru benim kzımda öyleydi denemediğim şey kalmadı ama zamanı gelmeyince geçmiyor, ben neler diyordum onu öyle kıvranırken görünce anormal değil yani :) çoğu gitti azı kaldı, azıcık daha sabır diyorum ama bebek acı çeknce gözün birşeyi görmüyor inşallah en kısa süre içinde geçer :Saruboceq:

evet güzel olmuş ama yıllar oldu yemeyeli

tazesini istanbulda bulmak biraz zor bulsanda çok pahalıya staıyolar ancak kurusunu yemeye talim ediyoruz. 2 yaşında ki yeğenimede jelibon diye kakaladım artık. yapay ürünler yerine likapa yesin en azından sağlıklı ve faydalı:))

slm kızlar umarım herkes iidir benim biraz canm sıkkın dün ilkdefa oğlumu doktora götürdük ben doktora gidelim genel kontrol için dedikçe eşim gerek yok dedi kendiside doktor ama dahiliye doktoru neysei dün iknaettim götürdük kanaldılar muayene ettiler ve oğlumun pipisinin ucundaki deliğin yani kanalının dar oldğnu söyledler cok sık idraryolu enfekiyonu kapar kesin çözümü sünnet dediler çok küçüoğlum daha nasıl olck bilmiom cnm sıkldı ya....:çok üzgünüm:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :1hug:

oyy oyy kıyamam miniğe bnce hç üzülme allah dermansız dert vermesin nasl olsa sünnet olcaktı erken olmş olur zaten artık bi çk insan doğar doğmaz yaptırıyor üzülme annesi geçmiş olsn

Çok geçmiş olsun oğluşuna. Kesin çözümü sünnetse yaptıracaksınız tabii ki. Devamlı acı çekmesi daha kötü. Yaptıran çok var bildiğim sorunsuzca atlatıyorlar bebekler küçükken yaptırmayı da öneriyor bir çok uzman.
İnşallah sizinki de kolayca hallolur ama tabii üzülmemek elde değil.

benim kızım Gülce'de bugün 3.ayı devirdi teyzeleri :) dün idrar yolları enfeksiyon başlangıcı çıktı doktor hemen antibiyotik verdi ateş yükselmesi kusma ishal yok sadece idrar testinde 7-8 tane lökosit çıktı ve bu ay iyice hareketlenmesinin yanında 500gr aldı ilk ay 1100gr 2.ay 1100gr almıştı. suan 61cm 5900gr ama bilmiyorum verip vermemekte kararsız kaldık. acaba orada toplanan lökositlerin savunmasına ve anne sütünden aldığı enfeksiyon giderici maddelere izin mi vermek lazım yoksa dışardan antibiyotikle 3aylık bebeğin bağışıklık sistemini baskılamak mı azım kararsız kaldım. MOTHERBABY Mina'nın Annesi de bu duruma benzer enfeksiyon yazmıştı ama mesajlarını okurken bulamadım. özel mseaj da gönderemiyorum mesaj sayım yeterli değilmiş. öyle işte dua edin cevaplarınızı bekliyorum.

benim kızımında gaz sancıları geçmedi hala ya saatlerce kıvranıyo özellikle sabahları bide midesinden acaip sesler geliyo hani üç ayda geçecekti çok sıkıldım bu gazdan çoğu zaman ememiyo sırf bu yüzden

Benimkinin de midesi gurul gurul. Emerkend de tepiniyor resmen sancıdan.

öncelikle geçmiş olsun canım...anne sütü elbette korur ama doktor antibiyotikleri isterseninz mi kullanın dediki size onu anlayamadım...

geçmiş olsun ama çok fazla canını sıkma. oğluşun için en iyisi olacak buna emin ol. eşimle karar vermiştik bizimde oğluşumuz olsaydı ilk ayında sünnet ettirecektik böylesi daha kolay oluyo hem anne baba hemde çocuk için..

herkese merhabalar . .benimki beşiğinde ve sürekli avvvv avvvvvvvv evvvv diye sesler cıkarıp cıglıklar atıyor pc basında 10 sn sureki kalamıyorum otur kalk bak gel derken kilo verdim ya ben . .kucakta olunca sorun yok . .ama hep hepde kucak olmazki canımmm demi ama :)) . .yayamaz babyler . .ohaoldumsmile

bakalım benim kız ne zaman uyanacak nerdeyse 3 saatir uyuyo:) 2 gün annesine gündüz işkencesi çektirdi kötükedihüso şimdi kendini affettirmeye çalışıyo galiba:)

Kızlar bebişlerin gaz problemlerinden bahsetmişsiniz benim kızımında ilk zamanlar böyle sorunu vardı biz bunu elma yağı (adaçayı yağı) ile çözdük. yağın üzerinde ayrıca parantez içinde adaçayı yağıda yazıyor. eczaneden almıştık. her sabah ve her akşam ayaklarının altına masaj yapıp sürüyorum. istenirse karın bölgesinede masajla sürülebilir. ben memnun kaldım. ilaç kullanmak istemediğim için bunu denedim. umarım sizinde işinize yarar.

Ben eczaneden myo oil diye bir yağ almıştım. İçinde elma yağı dahil bir sürü bitkisel yağ var. Karnına ve ayaklarının altına masaj yatım ılık havlu koydum sonra yok hiçbiri fayda etmedi ama fayda eden de oluyor tabi.

anladıım canım. benimki sadece elma yağıydı. ama etkisi bebekten bebeğe değişebilir bilemiyorum. bize iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…