2009 Aralık Anneleri

off cnm kahvaltı yapmak istemiyo ne yesem acaba ya ağzımda çok acıyo bi sürü uçuk çıktı iç kısmında nasıl geçicek bilmiyorum

GEÇMİŞ OLSUN CNM KIYAMAM BEN KUZUMA...
AMAN YAA ŞU MISAFIRLERDE VALLA CEKEMIOM BEN ZATEN KAFAM BI DUNYA DOLASIOM EVIN İÇİNDE;SENIN KI DAHA ZOR BILIRIM BI DE LOJMANDA KALIOSAN AMANN AMANN -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun burcu umarım en kısa zamanda babacığına babacığında sağlığına kavuşur

bebeğim nihayet dün akşam ilk defa mama almadan sadece emip uyudu.:) doymamıştır diye mama hazırladım ama mamayıda didliyle itip istemedi:)

off cnm kahvaltı yapmak istemiyo ne yesem acaba ya ağzımda çok acıyo bi sürü uçuk çıktı iç kısmında nasıl geçicek bilmiyorum

Canan bence güzel bir kahvaltı yap. O uçuklar vitamin eksikliğinden çıkıyor. Vücut direncin düşmüş anlaşılan yemene içmene çok dikkat et bir de dinlenmeye diyeceğim ama tabii bebişlerle pek mümkün değil.

Ayyy benim oğlan gene çatlıyor gazdan sabaha karşı. Beş altı gibi bir başlıyor kıvranmaya iki üç saat hiç durmadan kıvranıyor. Ne zaman bitecek bu yaaa. Hele bu gece defalarca uyandı.
Gözleri kapanıyor uyuyamıyor. Bir sancı vuruyor yay gibi geriliyor oğluşum.

olabilir ebru yağmurdan fırsat bulamıyorumki ama elimden geldiği kadar yemeye çalışıoyorum herşeyi bn gece çok terliyorum üstümü açıyorum ondan oldu die düşünüyordum
cnm ya nasıl canı yanıyor kimbilir kıyamam yağmurda öyleydi çok şükür geçti ama hala yemiyorum gaz yapan şeyleri cesaret edemiyorum insanın içi parçalnıo ağlayınca gaz damlası kullanıyomusunuz bn zinco kullanmıştım ii gelmişti

başta zinco kullndım iyi gelmişti sonra işe yaramaz oldu.
Şu an babuline kullanıyoruz. Ben de gaz yapıcı hiçbir şey yemiyorum ama farketmiyor ne yazık ki. Bazı bebeklerde uzun sürebilirmiş bu problem biz de onlardanız sanırım.

bzim 3 ay sürdü eve gelenler hep diolardı ama bazı bebek 3 ayda bazı bebek 6 ayda atar bu gazı die bişzimki 3 ayda attı inş canberk 6 aydan önce atar erkek bebekler daha fazla gazlı olurmuş bide öle diolardı
rezene içiomusun çörek otunu kaynatıp içerdim bn 1 haftadır bıraktım rezene içiyorum ama hala

Doktorumda süt artırıcıtarif vermişlerdi rezene ıhlamur anason kimyon falan karıştırıyorsun Sabah akşam ondAN İÇİYORUM. Oğlana da rezene ve çörek otu suyu kaynatıp vriyorum.
Hiç fayda yok ne yazık ki.

seviniyor insan dimi mama istemeyince emip doyunca..:)

hemde nasıl seviniyo. uzun süredir akşamları emip memeyi çekiştirip ağlayarak atıyodu ağzından. dün akşam tam tersi emdikten sonra mama yı istemedi attı ağzından:))

hemde nasıl seviniyo. uzun süredir akşamları emip memeyi çekiştirip ağlayarak atıyodu ağzından. dün akşam tam tersi emdikten sonra mama yı istemedi attı ağzından:))

maşallah diyelim o zaman:):)
bneimkide rezeneyi içti uyudu bakalım ne zaman uyanacak
o uykudayken ev işlerini yaptım bende rahatladım

gaz sancısı çeken bebeklerin allah yardıncısı olsun. çok kötü oluyolar kıvranıp duruyolar çıkarana kadar Allahtan kızım ilk 15-20 gün bu sorunu yaşadı onuda babuline kullanarak atlattık. uzun süredir gaz için hiç bir şey vermiyoruz. üstelik ben bide yediğim şeyleri gaz yapıp yapmadığına bakmadan yedim hep. İnşallah sizinde bebekleriniz daha fazla sıkıntı çekmeden biran önce son bulur gaz sancıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…