2009 Aralık Anneleri

nilgün alıntı yanındakı MQ olana tıklıyorsun cvp vercegın mesajlar için
en son cvp verecegınkınde alıntı yapa tıklyıp yazınca toplu cvp vermiş oluyorsun
bilmem anlatabildimmi

cnm bi mamadan hazırlanıo yoğurt bn ondan yapıcam günlük mayalıcam ama adını bilmiom henüz mamanın bilen varsa yazarsa memnun olurum :))
günlük mayalamak en güzeli taze taze

cok sagolasin

İnek sütü yasakta o süt olarak yasak bildiğim kadarıyla. İnek sütü yoğudu verilebiliyor herhalde ama tabi sor doktora. Evde mayalanmış yoğurt verdiriyormuş zaten doktorlar.
Benim birkaç denemem olmuştu öncesinde ama hazır yoğurt kullanınca uzuyorda uzuyor yoğurt güzel olmuyor.
Tupperware güzel de çok pahalı. Ben tencerede mayalıyordum.
Bir de yoğurt makineleri var küçük cam kaplar onlarda kullanışlı olur gibime geliyor.

Nazan cok gecmis olsun . Uzuldum ya . En yakin zamanda toplar ama merak etme uzulme sen .

Evet artik bunlari konuscaz degil mi artik gecelim ek gidalara kasik mamalara ya

hoşgeldin
cnm bi mamadan hazırlanıo yoğurt bn ondan yapıcam günlük mayalıcam ama adını bilmiom henüz mamanın bilen varsa yazarsa memnun olurum :))
günlük mayalamak en güzeli taze taze

ay ewt ya buyuyor kuzular konularda degişecek ne guzel burda paylaşım hıç bitmeycek

kızlar moralım o kadar bozuk kı anlatamam
az once saglık ocagına gıttık bebegım 1 ayda sadece 400gr almıs
sutumun gayet ıyı olmasına ragmen
bebegım heray 1,5 kılo cıvarı alıyordu ama bu yesıl kaka olayı bızı mahvettı
ve halada suruyor ozel doktorun muaynanesıne goturmeme ragmen adam tedavı edememıs kuzumu
aıle hemımımız bızı tıp fakultesıne yonlendırdı orda bır profa
pazartesı randevu aldık gıdıcez umarım baska bır sorun yoktur cok uzgunum dualarınızı eksık etmeyın
eve geldıgımden berı aglıyorum

bu yenı çıkmış bu hafta ucuzmuş tanıtımiçin
yogurt makınası gıbı ayrı 6 kabı var kapaklı o hoşuma gitti
eletrksız kolay bide tupper diye guvnırım gıbıme gedı
nehire doktor hazır yogrt verdırmıştı ama ben evde yapmak istyrm

dur 1 dk sakın ol
bak pazartesi daha ıyı bır doktora gdceksın
derman bulur inşallah
sen güçlü olmaya çalış
pskolojini duzeltkı bebgın etkılenmesın
dualarımız kabul olacak iyileşecektır kuzun inşallah

Canım dur moralini bozma hemen. Bizimki de geçen ay 350 gram aldı sadece. 500 grama kadar normal diyor doktorlar.
Tıp fakültesinde de tabii iyice bir araştırılsın belki gözden kaçan bir sorun vardır. Belki de hiçbir şey yoktur inşallah, en azından içiniz rahat eder.
Endişelenmekte tabii ki çok haklısın ama ağlayıp,moralini bozup sütünü kaçırma lütfen biliyorsun hemen etkileniyor süt üretimi.

inş bu dr anlar sebebini ve kurtulursun cnm ya allah yardmcınız olsn sakin olmaya çlş bebeğinide strese sokma

Hımm bir bakalım o zaman.
Ben hazır yoğurt vermem evde yapıcam.

tatlım Allah biran önce şifasını versin inşallah ki hem belkide bişeyciği yoktur bile inşallah . .moralini bozma bak doktorada götürüyosunuz inşallah hemencik anlaşılır ne olup olmadıgı ve hiçbişeyi olmadıgı cıkar inşallah . .

Hımm bir bakalım o zaman.
Ben hazır yoğurt vermem evde yapıcam.

ben uzun süredir yoğurdu evde yapıyorum. her ne kadar çok iyi bir marka olsada markette satılan yoğutların tadı yok. manda ve inek sütünü karışırınca nafis bi yoğurt çıkıyo ortaya. ayrıca kaymağını alıp tereyağda yapabiliyosun.:))

burcu kuzen nasıl gıttınmı ankara ya

canım geldim, şimdi hastaneden eve geldim....yazık çok bitkin tabii...ama çok şükür çok iyi geçmiş ameliyatı...

pelin tupperı bende kullanıyorum da bu yoğurt işini bilmiyorum, kaçaymış nasıl bişi merak ettim....aklinialirimsmile

amma cok inşallah demişim yaff . .ah ah bu bebeler hastalık duydumu insan ne diyceni şaşırıyor . .kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…