cnm bi mamadan hazırlanıo yoğurt bn ondan yapıcam günlük mayalıcam ama adını bilmiom henüz mamanın bilen varsa yazarsa memnun olurum :))tupperware diye birmarka var duydunuzmu bilmiyorum
bende 3-4 tane saklama kabı varçok memnunum
pratık yogurt yapma kabı çıkartmış almayı düşünüyrm mınaya yogurdu evde yaparım dıye ama karar veremedım inek sutu yasak degilmi 1 yıl keçi sutuylemı olacak yogurt sizce bebek yogurtları oylemı hazırlar 1 ay sonra doktora sorayım
nisabeyza, MotherandBaby+, hayat24, babyroze+, Burcuk+, Nehir67+, likapa_+, peluse+
oh maş. baya kalabalığız bugün selam kızlar
bebişleri hasta olanlar Allah şifalık versin tez zamanda bişeyleri kalmaz inş.
burcucum babana geçmiş olsun Allah şifalık versin. tez zamanda iyi haberlerini alırsınız ve toparlanır inş.
geçmişi çok okuyamadım unuttuklarım varsa üzgünüm.
tupperware diye birmarka var duydunuzmu bilmiyorum
bende 3-4 tane saklama kabı varçok memnunum
pratık yogurt yapma kabı çıkartmış almayı düşünüyrm mınaya yogurdu evde yaparım dıye ama karar veremedım inek sutu yasak degilmi 1 yıl keçi sutuylemı olacak yogurt sizce bebek yogurtları oylemı hazırlar 1 ay sonra doktora sorayım
burcu bilge nasıl görüşüyomusunuz
Nazan cok gecmis olsun . Uzuldum ya . En yakin zamanda toplar ama merak etme uzulme sen .
Evet artik bunlari konuscaz degil mi artik gecelim ek gidalara kasik mamalara ya
hoşgeldinnisabeyza, MotherandBaby+, hayat24, babyroze+, Burcuk+, Nehir67+, likapa_+, peluse+
oh maş. baya kalabalığız bugün selam kızlar
bebişleri hasta olanlar Allah şifalık versin tez zamanda bişeyleri kalmaz inş.
burcucum babana geçmiş olsun Allah şifalık versin. tez zamanda iyi haberlerini alırsınız ve toparlanır inş.
geçmişi çok okuyamadım unuttuklarım varsa üzgünüm.
cnm bi mamadan hazırlanıo yoğurt bn ondan yapıcam günlük mayalıcam ama adını bilmiom henüz mamanın bilen varsa yazarsa memnun olurum :))
günlük mayalamak en güzeli taze taze
İnek sütü yasakta o süt olarak yasak bildiğim kadarıyla. İnek sütü yoğudu verilebiliyor herhalde ama tabi sor doktora. Evde mayalanmış yoğurt verdiriyormuş zaten doktorlar.
Benim birkaç denemem olmuştu öncesinde ama hazır yoğurt kullanınca uzuyorda uzuyor yoğurt güzel olmuyor.
Tupperware güzel de çok pahalı. Ben tencerede mayalıyordum.
Bir de yoğurt makineleri var küçük cam kaplar onlarda kullanışlı olur gibime geliyor.
2 gun once konustum .Umutta Bilge de cok iyi . Bilge ucretsiz izin almis . Bir sure daha yok
Hastaneden geldik hafif bronşit var dedi dr.çok moralim bozuldu kızlar.hırıltı varmış biraz.ilerlerse hava vercez dediinşş.ilerlemez çok moralim bozuldu
kızlar moralım o kadar bozuk kı anlatamam
az once saglık ocagına gıttık bebegım 1 ayda sadece 400gr almıs
sutumun gayet ıyı olmasına ragmen
bebegım heray 1,5 kılo cıvarı alıyordu ama bu yesıl kaka olayı bızı mahvettı
ve halada suruyor ozel doktorun muaynanesıne goturmeme ragmen adam tedavı edememıs kuzumu
aıle hemımımız bızı tıp fakultesıne yonlendırdı orda bır profa
pazartesı randevu aldık gıdıcez umarım baska bır sorun yoktur cok uzgunum dualarınızı eksık etmeyın
eve geldıgımden berı aglıyorum
ve halada suruyor ozel doktorun muaynanesıne goturmeme ragmen adam tedavı edememıs kuzumu
pazartesı randevu aldık gıdıcez umarım baska bır sorun yoktur cok uzgunum dualarınızı eksık etmeyın
bu yenı çıkmış bu hafta ucuzmuş tanıtımiçin
yogurt makınası gıbı ayrı 6 kabı var kapaklı o hoşuma gitti
eletrksız kolay bide tupper diye guvnırım gıbıme gedı
nehire doktor hazır yogrt verdırmıştı ama ben evde yapmak istyrm
Hımm bir bakalım o zaman.
Ben hazır yoğurt vermem evde yapıcam.
burcu kuzen nasıl gıttınmı ankara ya
tatlım Allah biran önce şifasını versin inşallah ki hem belkide bişeyciği yoktur bile inşallah . .moralini bozma bak doktorada götürüyosunuz inşallah hemencik anlaşılır ne olup olmadıgı ve hiçbişeyi olmadıgı cıkar inşallah . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?