gaz sancısı çeken bebeklerin allah yardıncısı olsun. çok kötü oluyolar kıvranıp duruyolar çıkarana kadarAllahtan kızım ilk 15-20 gün bu sorunu yaşadı onuda babuline kullanarak atlattık. uzun süredir gaz için hiç bir şey vermiyoruz. üstelik ben bide yediğim şeyleri gaz yapıp yapmadığına bakmadan yedim hep. İnşallah sizinde bebekleriniz daha fazla sıkıntı çekmeden biran önce son bulur gaz sancıları
Amin canım sağolasın gerçekten çok zor. Gecenin bir vakti sanki karşımda insan varmış gibi söylenip kavga ediyorum gazla. Oğlumu ne hallere sokuyorsun diye. Kafayı yedim iyice yani.
Kızına da maaşallah bu arada.
Doktorumda süt artırıcıtarif vermişlerdi rezene ıhlamur anason kimyon falan karıştırıyorsun Sabah akşam ondAN İÇİYORUM. Oğlana da rezene ve çörek otu suyu kaynatıp vriyorum.
Hiç fayda yok ne yazık ki.
bu en alttaki bbekerin isim ay ve günlerini gösteren avatar nerden yapılıyor ki *
tüh ebru ya pis gazlar bırakın artık canberkımı
Evet Sinopluyum kullanıcı adım hemen ele veriyor dimi:))
Şarkı bile yazdık o gazlara Pelin. Çıkarırken söylüyoruz. sempatiksalakcinni
ıhlamur 1 avuç yarım lımon 1 elma 3-5 karanfil 3-5 tane tane karabiber 1 tutam tarçın bunları kaynar suda kynatım acayip süt yaptı şaşırdım ben aslında sut içn degil sogukalgılıgı için yapmıştm onada iyi geldi
Sana mail atmadim
Evet Sinopluyum kullanıcı adım hemen ele veriyor dimi:))
:uhm::uhm:
Maaşallah bu tarz çayların süte faydası oluyor zaten. Sen nasıl oldun Pelin? Soğuk algınlığına da fayda etti inşallah.
dun bir üşüme sonra ter geçti sanıım bugun çaya devam
Yarin turp gibi bekliyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?