hemde nasıl seviniyo. uzun süredir akşamları emip memeyi çekiştirip ağlayarak atıyodu ağzından. dün akşam tam tersi emdikten sonra mama yı istemedi attı ağzından:))
aaa benim eşim de Sinop lu ben de Orduluyum. Ne ki o ama bilemedim?
keşke bende kılo versemherkese merhabalar . .benimki beşiğinde ve sürekli avvvv avvvvvvvv evvvv diye sesler cıkarıp cıglıklar atıyor pc basında 10 sn sureki kalamıyorum otur kalk bak gel derken kilo verdim ya ben . .kucakta olunca sorun yok . .ama hep hepde kucak olmazki canımmm demi ama :)) . .yayamaz babyler . .ohaoldumsmile
bakalım benim kız ne zaman uyanacak nerdeyse 3 saatir uyuyo:) 2 gün annesine gündüz işkencesi çektirdi kötükedihüso şimdi kendini affettirmeye çalışıyo galiba:)
Kızlar bebişlerin gaz problemlerinden bahsetmişsiniz benim kızımında ilk zamanlar böyle sorunu vardı biz bunu elma yağı (adaçayı yağı) ile çözdük. yağın üzerinde ayrıca parantez içinde adaçayı yağıda yazıyor. eczaneden almıştık. her sabah ve her akşam ayaklarının altına masaj yapıp sürüyorum. istenirse karın bölgesinede masajla sürülebilir. ben memnun kaldım. ilaç kullanmak istemediğim için bunu denedim. umarım sizinde işinize yarar.
ay ne güzel maşallah.bende yeni başladım mamaya.inşallah en kısa zamanda sütüm bol olur kızımda mamayı istemez.
amin inşallah istemez... ben aceleci davrandım neredeyse ilk günden beri önce emzirip sonra mama verdim.dün akşam benim için ilkti:))
keşke bende kılo versem
masallah de
masallah de sene
burcu baban nasıl oldu???
yeni arkadaşlar gelmiş:))) hoşgelmiş bebeğiyle aramıza :)
pelin şu mikrodalgada yaptığın kekin tarifini verebilir misin 8 dakikada nasıl oluyor
geçmiş olsun ama çok sıkıntı yapma dermansız dert vermesın Allahslm kızlar umarım herkes iidir benim biraz canm sıkkın dün ilkdefa oğlumu doktora götürdük ben doktora gidelim genel kontrol için dedikçe eşim gerek yok dedi kendiside doktor ama dahiliye doktoru neysei dün iknaettim götürdük kanaldılar muayene ettiler ve oğlumun pipisinin ucundaki deliğin yani kanalının dar oldğnu söyledler cok sık idraryolu enfekiyonu kapar kesin çözümü sünnet dediler çok küçüoğlum daha nasıl olck bilmiom cnm sıkldı ya....:çok üzgünüm:
benim kızım Gülce'de bugün 3.ayı devirdi teyzeleri :) dün idrar yolları enfeksiyon başlangıcı çıktı doktor hemen antibiyotik verdi ateş yükselmesi kusma ishal yok sadece idrar testinde 7-8 tane lökosit çıktı ve bu ay iyice hareketlenmesinin yanında 500gr aldı ilk ay 1100gr 2.ay 1100gr almıştı. suan 61cm 5900gr ama bilmiyorum verip vermemekte kararsız kaldık. acaba orada toplanan lökositlerin savunmasına ve anne sütünden aldığı enfeksiyon giderici maddelere izin mi vermek lazım yoksa dışardan antibiyotikle 3aylık bebeğin bağışıklık sistemini baskılamak mı azım kararsız kaldım. MOTHERBABY Mina'nın Annesi de bu duruma benzer enfeksiyon yazmıştı ama mesajlarını okurken bulamadım. özel mseaj da gönderemiyorum mesaj sayım yeterli değilmiş. öyle işte dua edin cevaplarınızı bekliyorum.
kizlar ya cok kararsiz kaldim bana bi akil verin ben kizim dogudugunda hastaneden gelirken 1 kutu nestlenan1 aldirdim ababsina olurki sutum yetmezse veririz diye ama masallah sutum yetti mamada vermedim ama bir kutu aldim 12 tane var icinde oyle duruyo omega3 ve omega 6 icerikli biberon mamasi turkiyede varmi bilmiyorumda meyve suyu kutusu gibi kutuda ilk 3 ay nan 1 kullaniyomus suan 3 ayi doldurmadi bende diyorum geceleri 2 kere uyaniyo acaba aksam yatarken gunde 1 kere mama versem uyanmayip sabah kalkarmi acaba bide bu mamadan kullanan varmi varsa kac cc veriyo
Hastaneden geldik hafif bronşit var dedi dr.çok moralim bozuldu kızlar.hırıltı varmış biraz.ilerlerse hava vercez dediinşş.ilerlemez çok moralim bozuldu
ay ne güzel maşallah.bende yeni başladım mamaya.inşallah en kısa zamanda sütüm bol olur kızımda mamayı istemez.
bende orduluyum canım.sen neresindensin.
Hastaneden geldik hafif bronşit var dedi dr.çok moralim bozuldu kızlar.hırıltı varmış biraz.ilerlerse hava vercez dediinşş.ilerlemez çok moralim bozuldu
Çok sağol cnm şurup verdi sabah akşam verecem.akşamı bekle hemen verme dedi.inş. ilerlemez cnm yaaöff .
Nazan çok geçmiş olsun oğluşa. İnşallah ilerlemez.
Herhangi bir ilac verdi mi doktor?
hepimizin duasıyla atlatır mınik kuzum benım sen merak etme
tupperware diye birmarka var duydunuzmu bilmiyorum
bende 3-4 tane saklama kabı varçok memnunum
pratık yogurt yapma kabı çıkartmış almayı düşünüyrm mınaya yogurdu evde yaparım dıye ama karar veremedım inek sutu yasak degilmi 1 yıl keçi sutuylemı olacak yogurt sizce bebek yogurtları oylemı hazırlar 1 ay sonra doktora sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?