2009 Aralık Anneleri

hemde nasıl seviniyo. uzun süredir akşamları emip memeyi çekiştirip ağlayarak atıyodu ağzından. dün akşam tam tersi emdikten sonra mama yı istemedi attı ağzından:))

ay ne güzel maşallah.bende yeni başladım mamaya.inşallah en kısa zamanda sütüm bol olur kızımda mamayı istemez.

aaa benim eşim de Sinop lu ben de Orduluyum. Ne ki o ama bilemedim?

bende orduluyum canım.sen neresindensin.

kizlar ya cok kararsiz kaldim bana bi akil verin ben kizim dogudugunda hastaneden gelirken 1 kutu nestlenan1 aldirdim ababsina olurki sutum yetmezse veririz diye ama masallah sutum yetti mamada vermedim ama bir kutu aldim 12 tane var icinde oyle duruyo omega3 ve omega 6 icerikli biberon mamasi turkiyede varmi bilmiyorumda meyve suyu kutusu gibi kutuda ilk 3 ay nan 1 kullaniyomus suan 3 ayi doldurmadi bende diyorum geceleri 2 kere uyaniyo acaba aksam yatarken gunde 1 kere mama versem uyanmayip sabah kalkarmi acaba bide bu mamadan kullanan varmi varsa kac cc veriyo

keşke bende kılo versem
bakalım benim kız ne zaman uyanacak nerdeyse 3 saatir uyuyo:) 2 gün annesine gündüz işkencesi çektirdi kötükedihüso şimdi kendini affettirmeye çalışıyo galiba:)

masallah de

masallah de sene

burcu baban nasıl oldu???
yeni arkadaşlar gelmiş:))) hoşgelmiş bebeğiyle aramıza :)
pelin şu mikrodalgada yaptığın kekin tarifini verebilir misin 8 dakikada nasıl oluyor

özelden yazdım cnm

geçmiş olsun ama çok sıkıntı yapma dermansız dert vermesın Allah
bende oglum olsaydı hemen sunnet yaptıracaktım

cnm geçmiş olsun
mina çok aglıyordu çok sıkıntısı vardı duşunmeden verdim ben ilacı kardeşimede sordum ok verdı ılaca birkaçtane olsaydı vermezdım demıştı doktor 12 taneydı senınkıde az degil gibi geldi ama bilemem tabi ama ilacı ıçince 2 gunde farketti rahatldı mına

Son düzenleme:
Hastaneden geldik hafif bronşit var dedi dr.çok moralim bozuldu kızlar.hırıltı varmış biraz.ilerlerse hava vercez dedi inşş.ilerlemez çok moralim bozuldu

burda duymadım onu
ama ben olsam vermezdım bunca zaman vermemişsin yakında ek gıdaya gececz sabır
minada 2 kere kalkıyr bılmyrzkı belki susadıgı içn kalkıyo nedn boşuna mama veresınkı dılek dotor demişti tv de susayıta emmekde ısterlermiş memeden suyuda alıyorlar ya

Hastaneden geldik hafif bronşit var dedi dr.çok moralim bozuldu kızlar.hırıltı varmış biraz.ilerlerse hava vercez dedi inşş.ilerlemez çok moralim bozuldu

haydaaaaaaa
dur sıkma canı nazan ilerlemez Allahın izniyle
emzırbol bol
ilac verdımı
kıyamam geçmiş olsun

Çok sağol cnm şurup verdi sabah akşam verecem.akşamı bekle hemen verme dedi.inş. ilerlemez cnm yaa öff .

Nazan çok geçmiş olsun oğluşa. İnşallah ilerlemez.
Herhangi bir ilac verdi mi doktor?

tupperware diye birmarka var duydunuzmu bilmiyorum
bende 3-4 tane saklama kabı varçok memnunum
pratık yogurt yapma kabı çıkartmış almayı düşünüyrm mınaya yogurdu evde yaparım dıye ama karar veremedım inek sutu yasak degilmi 1 yıl keçi sutuylemı olacak yogurt sizce bebek yogurtları oylemı hazırlar 1 ay sonra doktora sorayım

esra ustünu çok acıyorsa bildigin elhavlusuyla sarabilirsin elbise gibi eller dışarda kalacak şekilde
karsı komşudemişti bana ebru buarada ben gazı çok oldugu dönemde utuleyıp sarıyordum havluyu uyku tulumu 6 aylıktan itibaren bızımkı

Nazan cok gecmis olsun . Uzuldum ya . En yakin zamanda toplar ama merak etme uzulme sen .

Evet artik bunlari konuscaz degil mi artik gecelim ek gidalara kasik mamalara ya

geçmiş olsn nazan ya çok üzüldm cnm inş ilerlemez terletmemeye çalş cnm terklerse hemen değiş üstünü inş ilerlemez hemen geçiverir:Saruboceq:

nisabeyza, MotherandBaby+, hayat24, babyroze+, Burcuk+, Nehir67+, likapa_+, peluse+

oh maş. baya kalabalığız bugün selam kızlar
bebişleri hasta olanlar Allah şifalık versin tez zamanda bişeyleri kalmaz inş.
burcucum babana geçmiş olsun Allah şifalık versin. tez zamanda iyi haberlerini alırsınız ve toparlanır inş.
geçmişi çok okuyamadım unuttuklarım varsa üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…