dur 1 dk sakın ol
bak pazartesi daha ıyı bır doktora gdceksın
derman bulur inşallah
sen güçlü olmaya çalış
pskolojini duzeltkı bebgın etkılenmesın
dualarımız kabul olacak iyileşecektır kuzun inşallah
Canım dur moralini bozma hemen. Bizimki de geçen ay 350 gram aldı sadece. 500 grama kadar normal diyor doktorlar.
Tıp fakültesinde de tabii iyice bir araştırılsın belki gözden kaçan bir sorun vardır. Belki de hiçbir şey yoktur inşallah, en azından içiniz rahat eder.
Endişelenmekte tabii ki çok haklısın ama ağlayıp,moralini bozup sütünü kaçırma lütfen biliyorsun hemen etkileniyor süt üretimi.
inş bu dr anlar sebebini ve kurtulursun cnm ya allah yardmcınız olsn sakin olmaya çlş bebeğinide strese sokma
tatlım Allah biran önce şifasını versin inşallah ki hem belkide bişeyciği yoktur bile inşallah . .moralini bozma bak doktorada götürüyosunuz inşallah hemencik anlaşılır ne olup olmadıgı ve hiçbişeyi olmadıgı cıkar inşallah . .
Çok sağol cnm şurup verdi sabah akşam verecem.akşamı bekle hemen verme dedi.inş. ilerlemez cnm yaaöff .
nazancım ventolin mert için ağır bir ilaç bence...tabiki doktor vermiş, bilmişlik yapmak istemiyorum ama bu kadarcık bebekte bronşit olmaz daha, aynı durumları duru küçükken yaşamıştık boğazındaki ifrazatı gögüs hırıltısı sanmışlardı ereğlide apar topar ankaraya gelmiştik...hiç bişey olmadığı ortaya çıktı...antibiyotik bile kullanmadan düzelmişti...sana tavsiyem bir başkasına daha götür...Hastaneden geldik hafif bronşit var dedi dr.çok moralim bozuldu kızlar.hırıltı varmış biraz.ilerlerse hava vercez dediinşş.ilerlemez çok moralim bozuldu
bende öğrendim kaliba....kaydirigubbakcemile3nilgün alıntı yanındakı MQ olana tıklıyorsun cvp vercegın mesajlar için
en son cvp verecegınkınde alıntı yapa tıklyıp yazınca toplu cvp vermiş oluyorsun
bilmem anlatabildimmi
kızlar moralım o kadar bozuk kı anlatamam
az once saglık ocagına gıttık bebegım 1 ayda sadece 400gr almıs
sutumun gayet ıyı olmasına ragmen
bebegım heray 1,5 kılo cıvarı alıyordu ama bu yesıl kaka olayı bızı mahvettı
ve halada suruyor ozel doktorun muaynanesıne goturmeme ragmen adam tedavı edememıs kuzumu
aıle hemımımız bızı tıp fakultesıne yonlendırdı orda bır profa
pazartesı randevu aldık gıdıcez umarım baska bır sorun yoktur cok uzgunum dualarınızı eksık etmeyın
eve geldıgımden berı aglıyorum
saolun kızlar ama artık ıyıce sınırlerım harap oldu sanırım
1 aydır yesıl kakayla ugrastık duzelmedı once kılo alımı ıyı dıye cok kafama takmıyodum ama sımdı 400grmı duyunca sınırlerım boşaldı sanırım
kuzumda cok huysuz aglayıp duruyo 1 cay kasıgı calpol verdım
benım hamılelıgımde zaten hep problemle hastaneyle doktorlarla gectı kuzumda acı cekecek dıye uzuluyorum
bakıyorum etraafıma kımse benım kadar dusmuyor uzerıne ama onların bebeklerı hıc hasta olmuyor ben koruyup kolladıkca hep bızımım buluyor dıyorum ben agladıkca bebegımde aglıyor annem geldı sagolsun sımdı kafayı yemek ıcden degıl
umarım p.tesı ıyı seyler duyarımda bu korkularım gecer
ben uzun süredir yoğurdu evde yapıyorum. her ne kadar çok iyi bir marka olsada markette satılan yoğutların tadı yok. manda ve inek sütünü karışırınca nafis bi yoğurt çıkıyo ortaya. ayrıca kaymağını alıp tereyağda yapabiliyosun.:))
Bugun hastaneye yatti iyi haberlerini bekliyorum Nilgun .
slm kızlar umarım herkes iidir benim biraz canm sıkkın dün ilkdefa oğlumu doktora götürdük ben doktora gidelim genel kontrol için dedikçe eşim gerek yok dedi kendiside doktor ama dahiliye doktoru neysei dün iknaettim götürdük kanaldılar muayene ettiler ve oğlumun pipisinin ucundaki deliğin yani kanalının dar oldğnu söyledler cok sık idraryolu enfekiyonu kapar kesin çözümü sünnet dediler çok küçüoğlum daha nasıl olck bilmiom cnm sıkldı ya....:çok üzgünüm:
bakalım benim kız ne zaman uyanacak nerdeyse 3 saatir uyuyo:) 2 gün annesine gündüz işkencesi çektirdi kötükedihüso şimdi kendini affettirmeye çalışıyo galiba:)
kızlar moralım o kadar bozuk kı anlatamam
az once saglık ocagına gıttık bebegım 1 ayda sadece 400gr almıs
sutumun gayet ıyı olmasına ragmen
bebegım heray 1,5 kılo cıvarı alıyordu ama bu yesıl kaka olayı bızı mahvettı
ve halada suruyor ozel doktorun muaynanesıne goturmeme ragmen adam tedavı edememıs kuzumu
aıle hemımımız bızı tıp fakultesıne yonlendırdı orda bır profa
pazartesı randevu aldık gıdıcez umarım baska bır sorun yoktur cok uzgunum dualarınızı eksık etmeyın
eve geldıgımden berı aglıyorum
marketten alınan yoğurtla evde yapılanın tad olarak alakası yok gerçekten.
nilgün alıntı yanındakı MQ olana tıklıyorsun cvp vercegın mesajlar için
en son cvp verecegınkınde alıntı yapa tıklyıp yazınca toplu cvp vermiş oluyorsun
bilmem anlatabildimmi
Hastaneden geldik hafif bronşit var dedi dr.çok moralim bozuldu kızlar.hırıltı varmış biraz.ilerlerse hava vercez dediinşş.ilerlemez çok moralim bozuldu
anlattın anlattın canım tşk ederimolumunekankayizsmile
saolun kızlar ama artık ıyıce sınırlerım harap oldu sanırım
1 aydır yesıl kakayla ugrastık duzelmedı once kılo alımı ıyı dıye cok kafama takmıyodum ama sımdı 400grmı duyunca sınırlerım boşaldı sanırım
kuzumda cok huysuz aglayıp duruyo 1 cay kasıgı calpol verdım
benım hamılelıgımde zaten hep problemle hastaneyle doktorlarla gectı kuzumda acı cekecek dıye uzuluyorum
bakıyorum etraafıma kımse benım kadar dusmuyor uzerıne ama onların bebeklerı hıc hasta olmuyor ben koruyup kolladıkca hep bızımım buluyor dıyorum ben agladıkca bebegımde aglıyor annem geldı sagolsun sımdı kafayı yemek ıcden degıl
umarım p.tesı ıyı seyler duyarımda bu korkularım gecer
manda sutunu nerden buluyorsun kıben uzun süredir yoğurdu evde yapıyorum. her ne kadar çok iyi bir marka olsada markette satılan yoğutların tadı yok. manda ve inek sütünü karışırınca nafis bi yoğurt çıkıyo ortaya. ayrıca kaymağını alıp tereyağda yapabiliyosun.:))
canım geldim, şimdi hastaneden eve geldim....yazık çok bitkin tabii...ama çok şükür çok iyi geçmiş ameliyatı...
pelin tupperı bende kullanıyorum da bu yoğurt işini bilmiyorum, kaçaymış nasıl bişi merak ettim....aklinialirimsmile
manda sutunu nerden buluyorsun kı
iyi çok şukur amelıyat ıyıyse gerisi geçer cnm gözunuzaydın
arkadaşlar 3.ay kafa çaplarını yazarmısınız bebişlerin kafama takıldıda
Mandıradan aldırıyorum. kağıthane tarafında arkadaşlar gidip getiriryorlar. yeni sağılmış oluyor. geldiğinde daha ılık oluyo. tabi bi kaç defa tülbentten süzdürüp güzelce kaynatıyorum. hem annemlere hem bize hemde abimlere yapıyorum. bugün yarın tekrar gelecek inşallah yoğurdum bitmek üzere...:))
40
ohh afıyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?