2009 Aralık Anneleri

inş bu dr anlar sebebini ve kurtulursun cnm ya allah yardmcınız olsn sakin olmaya çlş bebeğinide strese sokma

saolun kızlar ama artık ıyıce sınırlerım harap oldu sanırım
1 aydır yesıl kakayla ugrastık duzelmedı once kılo alımı ıyı dıye cok kafama takmıyodum ama sımdı 400grmı duyunca sınırlerım boşaldı sanırım
kuzumda cok huysuz aglayıp duruyo 1 cay kasıgı calpol verdım
benım hamılelıgımde zaten hep problemle hastaneyle doktorlarla gectı kuzumda acı cekecek dıye uzuluyorum
bakıyorum etraafıma kımse benım kadar dusmuyor uzerıne ama onların bebeklerı hıc hasta olmuyor ben koruyup kolladıkca hep bızımım buluyor dıyorum ben agladıkca bebegımde aglıyor annem geldı sagolsun sımdı kafayı yemek ıcden degıl
umarım p.tesı ıyı seyler duyarımda bu korkularım gecer

Çok sağol cnm şurup verdi sabah akşam verecem.akşamı bekle hemen verme dedi.inş. ilerlemez cnm yaa öff .

Hastaneden geldik hafif bronşit var dedi dr.çok moralim bozuldu kızlar.hırıltı varmış biraz.ilerlerse hava vercez dedi inşş.ilerlemez çok moralim bozuldu
nazancım ventolin mert için ağır bir ilaç bence...tabiki doktor vermiş, bilmişlik yapmak istemiyorum ama bu kadarcık bebekte bronşit olmaz daha, aynı durumları duru küçükken yaşamıştık boğazındaki ifrazatı gögüs hırıltısı sanmışlardı ereğlide apar topar ankaraya gelmiştik...hiç bişey olmadığı ortaya çıktı...antibiyotik bile kullanmadan düzelmişti...sana tavsiyem bir başkasına daha götür...
nilgün alıntı yanındakı MQ olana tıklıyorsun cvp vercegın mesajlar için
en son cvp verecegınkınde alıntı yapa tıklyıp yazınca toplu cvp vermiş oluyorsun
bilmem anlatabildimmi
bende öğrendim kaliba....kaydirigubbakcemile3

Allahım şifa versin....

Selam kızlar nasılsınızz.bende ıŞlteyım bırazdan ÇıkacaĞım kuzumu Çok ÖzlÜyorum gÜnde ıkıkez gıtemde ÖzlÜyorum neler yapıyorsunuz
takıp edemıyorummm.bebıŞler nasıl ek gıdaya nezamn baŞlayacaksınız Önemlı bıeyler olursa Özelden yazarsanız sevınırım. Çok Özledım hepınızı

çok geçmiş olsun cnm sıkma kendini.artık zaten kilo alımları git gide azalacak yani ilk aylardsa 1 kilo 1 kilo gidiyor 4 aydan sonra bu alımlar azalır artıkkk sıkma canını sütün azalır birdeee

Ben Çıkıyorum kızlar hepınızı ve beıŞlerınızı ÖpÜyorum bende kuzucuĞuma gıdeceĞım koŞa koca.hasta bebıŞlerımızede acıl Şıfalar.nazancım senın bebıŞede Çok geÇmıŞ olsunnn.ıyı akŞamlar

marketten alınan yoğurtla evde yapılanın tad olarak alakası yok gerçekten.

hiç üzülme doktorların çoğu bebekken sünnet olmayı daha sağlıklı buluyor, hem teknoloji çok gelişti eskisi gibi uzun sürmüyor iyileşmeleri hiç canını sıkma bence

çok geçmiş olsun canım. Allah şifalr versin inş. sen moralini yüksek tut dularmız seninle ve bebişinle...

marketten alınan yoğurtla evde yapılanın tad olarak alakası yok gerçekten.

nasıl mayalanacak yoğurt benim arkadaş devam sütüyle yapılıcak dedi ama diğer topikte okudum devam sütüyle yapılan olmuyomuş

nilgün alıntı yanındakı MQ olana tıklıyorsun cvp vercegın mesajlar için
en son cvp verecegınkınde alıntı yapa tıklyıp yazınca toplu cvp vermiş oluyorsun
bilmem anlatabildimmi

anlattın anlattın canım tşk ederimolumunekankayizsmile

Hastaneden geldik hafif bronşit var dedi dr.çok moralim bozuldu kızlar.hırıltı varmış biraz.ilerlerse hava vercez dedi inşş.ilerlemez çok moralim bozuldu

bozma moraliniiiii canım geçmiş olsun en kısa sürede atlatın inşallah :Saruboceq:

öyle deme daha mına karnımdayken kordondan parca alındı
dogdu yasaması mucıze denmış umıtlerı yokmuş ama çok şükür rabbime hepsi geçti kucagımızdalar dermansız dert olmasın yeterkı

manda sutunu nerden buluyorsun kı

iyi çok şukur amelıyat ıyıyse gerisi geçer cnm gözunuzaydın

manda sutunu nerden buluyorsun kı

iyi çok şukur amelıyat ıyıyse gerisi geçer cnm gözunuzaydın

Mandıradan aldırıyorum. kağıthane tarafında arkadaşlar gidip getiriryorlar. yeni sağılmış oluyor. geldiğinde daha ılık oluyo. tabi bi kaç defa tülbentten süzdürüp güzelce kaynatıyorum. hem annemlere hem bize hemde abimlere yapıyorum. bugün yarın tekrar gelecek inşallah yoğurdum bitmek üzere...:))

senemss ve minanın annesi :) cevaplarınız için teşekkür ederim. antibiyotiği doktorumuz verin dedi. ama ben fizyoterapistken (artık çalışmıyorum ara verdim) çalıştığım bebeklerin doktorlarıyla yaptığım görüşmelerde hep bu konunun istişaresini yapardık, sonra tabiki doktor son kararını verirdi. kusma ishal ateş ağlama vb birşey olmadı sadece kilo alımı bu ay yavaşladı, için rahat etmediği için idrar testi yaptırdım öyle yani. Gülcenin bağışıklık sisteminin bu durumla savaşmasına ama en ufak bi ateş yada huzursuzlukta ilaca başlamayı düşünüyorum. bir iki gün kendi haline bırakıcam, bu arada enfeksiyon geçmesi için soğan suyu içip sarımsak yutup sütüm kokmasın diye de kakule ve karanfil yemeyi düşünüyorum, 2gündür düşünme sonucu sanırım simdilik böyle olacak tekrardan çok teşekkür ederim, bebişlerinizi öpüyorum

arkadaşlar 3.ay kafa çaplarını yazarmısınız bebişlerin kafama takıldıda

40

ohh afıyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…