2009 Aralık Anneleri

pelin adım :)
geçmiş olsun tekrar şikayetı yoksa dene bakalım idrar vermek zor bişey dgl tekrar baktr haftaya umarım atlatr bizim mumkun dgldi ilaçsız durması kardesımde askeri doktor dogru ilaç kullan dedi gectı çok şukur bılgılendır yıne Allah şifa versın tum ıhtıyacı olan bebişlere

ben yogurt sevmem şimdi yogurt yapacagım evde işe bak
hiç saçımı kurutmazdım duştan sonra şimdi mutlaka kurutyrm uşutmeyeyım dıye
annelık çok degiştirdi benı çooooook :roflol:
özellıkle kapladıgım alan olarak :)
28 beden kot ve ben artık yalan oldu
dun dolabıma baktım ne işim varsa o cıvarda resmen kotu tuttum ustume 1 karış darmafoldumben

bnm abimde askeri doktor :)nerde görev yapıo kardeşin

teşekkür ederim pelin ben de burcu :) zaten doktor enfeksiyon deyince aklıma mina geldi hemen. forumdan okumuştum bi ara. öyle işte kiloyu da takma verirsin bebekler hareketlensin arkalarında koşmaktan :) e tabi yaz geliyo kavun karpuz salata derken bi bakmışsın kilolar gitmiş püff

benimkinde de var bazısında uzarmış geççek inşallah

ıki saattir Canberk cığlık çığlığa ağlıyor. Kafayı yemek üzereyim. Babasını cağırdım işten şimdi geldi aldı başka odaya gitti.Bu pek gaz sancısına da benzemiyor. Gerçi karnı gurul gurul ama uyurken birden çığlık atarak uyandı o vakitten beri ağlıyor. Poposunu açtım biraz pişik olmuş gibi geldi kızarmış iki taraflı belki de ondan çişini yapınca yakıyor yazık.
Pelin sen bepantenin merhemini mi kremini mi kullanıyorsun? Evde pişik kremide yok.

fiyatı ne kadar senmi satıyorsun bende hep evde mayalıyorum yoğrdumu
haftalık süt alıyorum
yok cnm ben stmyrm 49 mu ne tanıtım fıyatıymış

memnun oldm topiğn 3. burcusu :)
inşallahhhhh verecegız mecbur :)

merhem ebru tühhhh çişi yapmışs yanmıştr tabi açık kalsın hemen gçryo merhem al sür

şu zamana kadar forumu kullanmayı yeni keşfettim. hiçmi merak etmez insan yaa .şimdiye kadar boşuna yer kaplamışım forumda ayrı ayrı yazarak. solda cevap yaz kısmında toplu yanıt yapılabiliyorumuuuuş....kurcalama alışkanlığım hiç yokmuş anladım.

aynen bugün benimkide öyle uyurken arada uyanıp ağlıyor beşiği sallıyorum süürekli sonra dalıyor uykuya.gündüzde sürekli ağladı uyumadı hiç bugün.kucaktada durmuyordu 2 damla metsil verdim 15 dk dan beri uyuyor

metsil işe yaradı sonunda yaptı kakasını şimdi..
bigün bunun için sevinicem hiç aklıma gelmezdi :)
ne çok gazı varmış yavrumun

merhem ebru tühhhh çişi yapmışs yanmıştr tabi açık kalsın hemen gçryo merhem al sür

Popoyu açınca susuyor kapatınca yine viyaklıyor. Bepanten merhem var ondan sürdüm şimdi geçer inşallah. Pişik önleyici zaten hep sürüyordum ama önlememiş işte. Birde pişik kremi diye satılanlar var ama bepanten iyi gelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…