senemss ve minanın annesi :) cevaplarınız için teşekkür ederim. antibiyotiği doktorumuz verin dedi. ama ben fizyoterapistken(artık çalışmıyorum ara verdim) çalıştığım bebeklerin doktorlarıyla yaptığım görüşmelerde hep bu konunun istişaresini yapardık, sonra tabiki doktor son kararını verirdi. kusma ishal ateş ağlama vb birşey olmadı sadece kilo alımı bu ay yavaşladı, için rahat etmediği için idrar testi yaptırdım öyle yani. Gülcenin bağışıklık sisteminin bu durumla savaşmasına ama en ufak bi ateş yada huzursuzlukta ilaca başlamayı düşünüyorum. bir iki gün kendi haline bırakıcam, bu arada enfeksiyon geçmesi için soğan suyu içip sarımsak yutup sütüm kokmasın diye de kakule ve karanfil yemeyi düşünüyorum, 2gündür düşünme sonucu sanırım simdilik böyle olacak tekrardan çok teşekkür ederim, bebişlerinizi öpüyorum
arkadaşlar 3.ay kafa çaplarını yazarmısınız bebişlerin kafama takıldıda
pelin adım :)
geçmiş olsun tekrar şikayetı yoksa dene bakalım idrar vermek zor bişey dgl tekrar baktr haftaya umarım atlatr bizim mumkun dgldi ilaçsız durması kardesımde askeri doktor dogru ilaç kullan dedi gectı çok şukur bılgılendır yıne Allah şifa versın tum ıhtıyacı olan bebişlere
pelin neymiş o tupper merak ettim:))
benim kızımında gaz sancıları geçmedi hala ya saatlerce kıvranıyo özellikle sabahları bide midesinden acaip sesler geliyo hani üç ayda geçecekti çok sıkıldım bu gazdan çoğu zaman ememiyo sırf bu yüzden
fiyatı ne kadar senmi satıyorsun bende hep evde mayalıyorum yoğrdumuatyrm mail :)
bnm abimde askeri doktor :)nerde görev yapıo kardeşin
yok cnm ben stmyrm 49 mu ne tanıtım fıyatıymışfiyatı ne kadar senmi satıyorsun bende hep evde mayalıyorum yoğrdumu
haftalık süt alıyorum
teşekkür ederim pelin ben de burcu :) zaten doktor enfeksiyon deyince aklıma mina geldi hemen. forumdan okumuştum bi ara. öyle işte kiloyu da takma verirsin bebekler hareketlensin arkalarında koşmaktan :) e tabi yaz geliyo kavun karpuz salata derken bi bakmışsın kilolar gitmiş püff
İki saattir Canberk cığlık çığlığa ağlıyor. Kafayı yemek üzereyim. Babasını cağırdım işten şimdi geldi aldı başka odaya gitti.Bu pek gaz sancısına da benzemiyor. Gerçi karnı gurul gurul ama uyurken birden çığlık atarak uyandı o vakitten beri ağlıyor. Poposunu açtım biraz pişik olmuş gibi geldi kızarmış iki taraflı belki de ondan çişini yapınca yakıyor yazık.
Pelin sen bepantenin merhemini mi kremini mi kullanıyorsun? Evde pişik kremide yok.
bizimde 40 mış cnm baktım şimdi kafana takılan ne ki CADIARZU
aynen bugün benimkide öyle uyurken arada uyanıp ağlıyor beşiği sallıyorum süürekli sonra dalıyor uykuya.gündüzde sürekli ağladı uyumadı hiç bugün.kucaktada durmuyordu 2 damla metsil verdim 15 dk dan beri uyuyorİki saattir Canberk cığlık çığlığa ağlıyor. Kafayı yemek üzereyim. Babasını cağırdım işten şimdi geldi aldı başka odaya gitti.Bu pek gaz sancısına da benzemiyor. Gerçi karnı gurul gurul ama uyurken birden çığlık atarak uyandı o vakitten beri ağlıyor. Poposunu açtım biraz pişik olmuş gibi geldi kızarmış iki taraflı belki de ondan çişini yapınca yakıyor yazık.
Pelin sen bepantenin merhemini mi kremini mi kullanıyorsun? Evde pişik kremide yok.
nasıl mayalanacak yoğurt benim arkadaş devam sütüyle yapılıcak dedi ama diğer topikte okudum devam sütüyle yapılan olmuyomuş
merhem ebru tühhhh çişi yapmışs yanmıştr tabi açık kalsın hemen gçryo merhem al sür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?