saol cnm karıştıra karıştıra buldum sonunda topraklarım dağınık oldu ama olsun :)Oyunu açtıgımızda en alt sağ taraftaki ürün ekme,hediye alma,gibi resimlerin oldugu menüde yeşil renkli kürek e benzer üst sırada olan ve ortada bulunan şekle tıkladığında yeni tarla ekme aracı çıkar .ancak tarla ekleyeceğin yerde yeterince boşluk olması gerekiyor ..
ahh bnde yapabilsem bari bu gün yarın sabah misaifr gelcekmiş yine yağmuru yıkadım bugün sıra bnde eşim gelince inşOooh ev temizlendi yemek de var akşama.bir de banyo yaptım mı rahatımboshayallersmile
bn geceleri çaklştırıyorum nazan faydası oluyor kızıma açmadığım geceler burnu tıkalı uyanıyo malum klimayla ısınıyoruz zararı oluyo sanırımÇok sağol cnm var ketıl.buhar makinesi aldık onu açıyoruz ara ara.inş.biran önce iyileşir oğlum her öksürüşünde içim yanıyor.ne zormuş
Sizin de misafirler sabahtan geliyor nedense dimi.Ya yeni gittin bıraksalar da az rahat etsen evinde dizildiler hemen gelmek için.daha bize de bir sürü gelmek isteyen var.iyileşsek çağıracaz.saol cnm karıştıra karıştıra buldum sonunda topraklarım dağınık oldu ama olsun :)
anlamaya çalışıom oyunu hoşuma gitti
ahh bnde yapabilsem bari bu gün yarın sabah misaifr gelcekmiş yine yağmuru yıkadım bugün sıra bnde eşim gelince inş
bn geceleri çaklştırıyorum nazan faydası oluyor kızıma açmadığım geceler burnu tıkalı uyanıyo malum klimayla ısınıyoruz zararı oluyo sanırım
bnm kız herşeyi bıraktı kocaman yastıkla oynuyo kırmızı gülleri var dikkatini çekti üstüne koyuyorum tekmeleye tekmeleye yere düşürüyo bi de gülüo o kdr oyuncak aldık oynadığı oyuna bak şimdi :)
Sizin de misafirler sabahtan geliyor nedense dimi.Ya yeni gittin bıraksalar da az rahat etsen evinde dizildiler hemen gelmek için.daha bize de bir sürü gelmek isteyen var.iyileşsek çağıracaz.
Buhar mak.soğutuyor cnm gece açık bırakmaya cesaret edemedim.yatmadan biraz açıyorum ama açık yatamıyorum ben.bu gece kaynattığım suyu koyayım bakalım odaya.
ben hem klimayı açık bırakıyorum hem buharı o yüzden soğumuyor nazan sen yapma o zmn allah korusun üşütürsün çoçuüu ii yapalım derken
ayy sorma misafirleri ya bi sürü de gelcez diyen var yarın 2 kişi gelcek çat kapı gelenlerde oluyo kahve yapıom sadece valla bu kızla bişy yapılmıoki evin işleirni zor yetiştiriom
kız ben adamı bulamıom ki bişiler aldırayım çok yoğunlar bu ara evede bi gelio yorgun argın çat kapı gelenler çk kötü oluyoya ha biri gelcek die evi toparamaya çalışıom durmadan bi yandan yağmur durmuo öğleden sonraları çok mutsuz nedense ağlıo evde gezmek istiyo kucağımda hep ay öle 2 gün önceden hber verenlere uyuz oluom hazırlık yp der gibi en iisi dediğin gibi nazan 1 saat kala haber versnler yeter sempatiksalakcinniBizde klimalı deil cnm fabrikadan ısınıyor ev hep sıcak.kısma ,yada açma imkanımız yok yani.sabaha karşı biraz soğuk gibi oluyor havalar çok soğuk bu aralar..birde elektrikli ya ondan tedirgin oluyorum sanırım.
Sorma cnm eşim hazır bişeyler alırız diyo bana da o garip geliyor.birde günler öncesinden haber verenler oluyor hazırlık yapalım gibisinden sanki.çatkapı da değil gelmeden bir saat önce falan haber verilmesi en güzelikaydirigubbakcemile3 eşim gidip hazır alıyor ozaman ben de evi toparlıyorum.bir tek çay yapıyoruz oldu da bitti maşallahsempatiksalakcinni ben de ev işi yemek bile yapamıyrm birde insanın kolu kalkmıyor uykusuz olunca ya
iyi pazarlar kizlar varya yanlizlik herseyi yaptirtiyo dun banyoya girdim once saunayi acip banyoyu biraz isittim sonra kuvete filesini gerip uzerinde sabunladim ee basini yikayacam ama nasil kucagima bez serdim ustune agzi asagi yatirsdim iyice yikadim valla babsiyla yikamaktan rahat oldu sonra havluya sardim kizi saunaya koysum cok sicak degildi sonra ben yaptim banyomu kizi giydirdim ben giyindim ohh be dedim cesaret edemiyosum babasida gece geliyo isten uyuyo oluyo silada bizim duzenimiz masalllah duzgun sekilde devam ediyo aksam 11 12 arasi uyuyo sonra bende 3 gibi yatiyorum yatarken kiz uyuyo olsa bile agzina veriyom emiyo uyanmadan sonra yatagina koyuyorum uyanirsa 7 ile 8 arasi uyaniyo tekrar emiyoo gözlerini acmadan sonra babsi 10.30 gidiyo kizda 10da uyaniyoo yani masallah bize ayak uydurdu kizda masallah msallah
yeşil çay zararlımı emzirirken bilginiz varmı bişy duydumda içmek istiom
yeşil çay zararlımı emzirirken bilginiz varmı bişy duydumda içmek istiom
çok içmedikçe kafeinli şeyler zararlı değil günde 10 bardak kahve içersen sorun olur sinir yapar bebede başka bi zararı varmıdır bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?