2009 Aralık Anneleri

Nehir67 canım geçmiş olsun bebişine evde ketılın varsa kendinde buhar verebilirsin en azından kontrole gidene kadar çok faydasını görürsün.

Çok sağol cnm var ketıl.buhar makinesi aldık onu açıyoruz ara ara.inş.biran önce iyileşir oğlum her öksürüşünde içim yanıyor.ne zormuş

saol cnm karıştıra karıştıra buldum sonunda topraklarım dağınık oldu ama olsun :)
anlamaya çalışıom oyunu hoşuma gitti
Oooh ev temizlendi yemek de var akşama.bir de banyo yaptım mı rahatımboshayallersmile
ahh bnde yapabilsem bari bu gün yarın sabah misaifr gelcekmiş yine yağmuru yıkadım bugün sıra bnde eşim gelince inş
Çok sağol cnm var ketıl.buhar makinesi aldık onu açıyoruz ara ara.inş.biran önce iyileşir oğlum her öksürüşünde içim yanıyor.ne zormuş
bn geceleri çaklştırıyorum nazan faydası oluyor kızıma açmadığım geceler burnu tıkalı uyanıyo malum klimayla ısınıyoruz zararı oluyo sanırım

bnm kız herşeyi bıraktı kocaman yastıkla oynuyo kırmızı gülleri var dikkatini çekti üstüne koyuyorum tekmeleye tekmeleye yere düşürüyo bi de gülüo o kdr oyuncak aldık oynadığı oyuna bak şimdi :)

Sizin de misafirler sabahtan geliyor nedense dimi.Ya yeni gittin bıraksalar da az rahat etsen evinde dizildiler hemen gelmek için.daha bize de bir sürü gelmek isteyen var.iyileşsek çağıracaz.
Buhar mak.soğutuyor cnm gece açık bırakmaya cesaret edemedim.yatmadan biraz açıyorum ama açık yatamıyorum ben.bu gece kaynattığım suyu koyayım bakalım odaya.

He unutmuşum
oynasında neyle oynarsa artık annesi.çocuklar zaten oyuncakları kırıp atarlar tencere tavayla oynarlar geneldekaydirigubbakcemile3
yerim onu ne tatlı gözüküyodur

ben hem klimayı açık bırakıyorum hem buharı o yüzden soğumuyor nazan sen yapma o zmn allah korusun üşütürsün çoçuüu ii yapalım derken
ayy sorma misafirleri ya bi sürü de gelcez diyen var yarın 2 kişi gelcek çat kapı gelenlerde oluyo kahve yapıom sadece valla bu kızla bişy yapılmıoki evin işleirni zor yetiştiriom

Bizde klimalı deil cnm fabrikadan ısınıyor ev hep sıcak.kısma ,yada açma imkanımız yok yani.sabaha karşı biraz soğuk gibi oluyor havalar çok soğuk bu aralar..birde elektrikli ya ondan tedirgin oluyorum sanırım.
Sorma cnm eşim hazır bişeyler alırız diyo bana da o garip geliyor.birde günler öncesinden haber verenler oluyor hazırlık yapalım gibisinden sanki.çatkapı da değil gelmeden bir saat önce falan haber verilmesi en güzelikaydirigubbakcemile3 eşim gidip hazır alıyor ozaman ben de evi toparlıyorum.bir tek çay yapıyoruz oldu da bitti maşallahsempatiksalakcinni ben de ev işi yemek bile yapamıyrm birde insanın kolu kalkmıyor uykusuz olunca ya

iyi pazarlar kizlar varya yanlizlik herseyi yaptirtiyo dun banyoya girdim once saunayi acip banyoyu biraz isittim sonra kuvete filesini gerip uzerinde sabunladim ee basini yikayacam ama nasil kucagima bez serdim ustune agzi asagi yatirsdim iyice yikadim valla babsiyla yikamaktan rahat oldu sonra havluya sardim kizi saunaya koysum cok sicak degildi sonra ben yaptim banyomu kizi giydirdim ben giyindim ohh be dedim cesaret edemiyosum babasida gece geliyo isten uyuyo oluyo silada bizim duzenimiz masalllah duzgun sekilde devam ediyo aksam 11 12 arasi uyuyo sonra bende 3 gibi yatiyorum yatarken kiz uyuyo olsa bile agzina veriyom emiyo uyanmadan sonra yatagina koyuyorum uyanirsa 7 ile 8 arasi uyaniyo tekrar emiyoo gözlerini acmadan sonra babsi 10.30 gidiyo kizda 10da uyaniyoo yani masallah bize ayak uydurdu kizda masallah msallah

kız ben adamı bulamıom ki bişiler aldırayım çok yoğunlar bu ara evede bi gelio yorgun argın çat kapı gelenler çk kötü oluyoya ha biri gelcek die evi toparamaya çalışıom durmadan bi yandan yağmur durmuo öğleden sonraları çok mutsuz nedense ağlıo evde gezmek istiyo kucağımda hep ay öle 2 gün önceden hber verenlere uyuz oluom hazırlık yp der gibi en iisi dediğin gibi nazan 1 saat kala haber versnler yeter sempatiksalakcinni
bnm misafrler yarın 11de gelcez dedi 2 kişiler çok drmazlr tahminim öğleden sonradfa eşim izin alabilirse aşıya gdicez rota virüs aşısı yandık yarın bu kız gezmeyi arabayı hç sevmi,o çığlık çığlığa ağlıo

ayy dimi dilek valla daha rahat bnde bugün ilk defa yıkadım eşi,mle yıkıyoduk geceleri hep o işten gelince ama zor oluyodu bugün banada bi cesaret geldi yıkadım oohh mis gibi oldu kızım başını yıkarken zorlandım bnde bide banyodan önce hep yağlıyorum kızımı kaygan oluyo o yüzden vücudu fileyi bulandan allah razı olsun yani kaydirigubbakcemile3
kız maşallah de nazar değmesin sılaya

yeşil çay zararlımı emzirirken bilginiz varmı bişy duydumda içmek istiom

yeşil çay zararlımı emzirirken bilginiz varmı bişy duydumda içmek istiom

yesil cay az da olsa kafein iceriyor. abartmamak kaydiyla icmende sakinca yok. bir de dogal olmasina dikkat et. emzirdikten hemen sonra icersen bir dahaki emzirmeye kafein etkisini yitirir.

çok içmedikçe kafeinli şeyler zararlı değil günde 10 bardak kahve içersen sorun olur sinir yapar bebede başka bi zararı varmıdır bilmiyorum

kahveyi gunde maksimum 2 bardak tavsiye ediyorlar. bu neskafe. turk kahvesi kafeinin kralini icerdigi icin 1 bardak.

ben hic kahve icen bir insan degilim ama bugunlerde ozluyorum. sanirim bugun 1 bardfak icicem.

günde bi bardaktan bişy olmaz o zmn zayıflatıomş die duydumdabilmiyorumkismile

bn çok susuyorum kızlar mutfak tezgahının üstünde poşet bitki çay sepetim vr sürekli ketılda su kaynatıp günde 10 20 bardağa yakın bitki çayları tüketiyorum papatya rezene anason ısırgan yeşilçay ıhlamur nane limon kekik ne bulursam artık :)

süt sağan arkadaşlar bu oksitosini harekete geçirmek için neler yapıyosunuz ben emzirmeden süt sağamıyorum ya çok denedim bi türlü olmadı en fazla 50 ml çıkıyo oda saatlerce emzirmedğim zaman ama bebeğim bi memedeyken ben öbür memeyi sağıyorum o zaman çok rahat süt geliyor haftaya işe başlıcam işyerinde bi kez sağmam lazım varmı bi tekniğiniz bebeğin fotoğrafına bakıyorum onu düşünüyorum falan yok hiçbiri işe yaramıyo nasıl diyeyim saatlerce emzirmeyeyim göğüslerimin ucu içeri göcüyo ama asla süt akmıyor bebeği bi emzirmeye başlayayım hemen öbür memede koyveriyo böyle bi kilit sistem yani anlayacağınız

kızlar benim göğüslerimde ağrı var özellikle sağ göğüsün alt tarafı.sağ taraftan sola göre iyi süt geliyordu ama bugün sıkıyorum sıkıyorum gelmiyor birşey.zaten diğer göğsü almıyor kızım bundada ağlamaya başladı.acaba kanallarmı tıkandı yada ucumu tıkalı.sıcak havlu koyup peşinden tekrar emzirdim ama olmadı.meme ucu tıkalıysa nasıl açılırki.birde sol göğüsümden sadece tek delikten süt geliyor.diğer delikler tıkalı galiba..cildiye dr na gidiliyor sanırım bu sorun için.biri öyle yazmıştı.bir karışım vermiş dr bütün uçlar açılmış diye yazan biri vardı..

slm kızlar hayat24 arkadaşım sen nerde oturuyodun bilmiyorum ama antalyada oturuyosan o sorduun oyuncak özdilekteki oyuncak mağazasında var 49.90 ama ben onu almadım eşim istemedi fisher pricesın ışıklı müzikli oyuncaklı bi dönencesini aldık 120 lira oda çok hoş tavsiye ederim bu arada kızımın odasının herşeyi tamam bi perdesi kaldı onuda bulamadık hiç biryerde kalmamış sinirim bozuldu yarı bi daha bakıcaz bütün taç mağazalarına odayı bitirdimmi resim eklerim ve bebğimi odasına koyucam inş görüşürüz öptüm ii pazar akşamları:)

arkadaşlar rezene çayı veren varsa arasında gün içinde kaç cc veriyor öğreneiblir miyim ?
ben 50 cc veriyorum 35 açy kaşığı yani...doktor önerisi...memnunum ama sizin aranızdada veren varsa farklılık var mıdır diye merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…