ben gunduz sallanan koltukta kucagimda 5-10 dk sallayip uyuyunca yatagina koyuyorum. koyduktan sonra uyanirsa emzik veriyorum kendiliginden daliyor geri. gece de uyanikken koyuyorum yatagina, ben de yanina uzanip gozlerimi kapatiyorum. uykuya dalmasi daha uzun suruyor ama kendiliginden uyuyor geceleri. gunduz mumkun degil ama. sanirim gunisigi oldugunda farkina variyor ve uyaniyor. gecenin de ayni sekilde farkinda. bugun hava yagmurlu mesela, ev karanlik gunduz uykusu daha uzun surdu.
Playskool Müzikli Uyku Arkadaşım - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bnde bunu istorum ama bulamadım bi yerde buraya nette gndermio bakalım bi yerde vr die duydum burda bi de oraya bakıcam :)
çok hoşuma gitti cnm ya bende alıcam satan bi yer bulurum inş babasına gösterdim bakalım beğenirsek alırız dedi.delikafadulden
senağlama:çok üzgünüm:eve zor attım kendımı hemen duşa grdm çok sıcaktı evın burcu
acayip terlemişim kılo vermiş olsam bari :)
herşey çok guzeldi teşekkür ederiz canım arkadasım
arzu çatla patla sen
birdaha plan yapmıycam senle sen hep ekıyorsun bizi gelmemekle çok guzel gunu kaçırdın kıskannnnnnnnnnnn
güle güle kullanın mışıl mışıl uykular getirsin ömere inş :)evet canım bu
o bir rüya olsa gerek CADIARZUya bu çocuğu koy yatağına uyut işi nasıl oluyo o kadar yazılıyo çiziliyo nasıl bi başarıdır bu benim kollarım koptu bee babası ayağında sallıyo uyutuyo ben kucağımda başaran var mı bu işi kudurtmadan rahat rahat iyi geceler öpücüğünlen hebilmiyorumkismile
oo hayatta görmedim öyle bişey uykusu geldiği zaman kucakta durmak istiyor bağıra bağıra ağlıyor yatırıdğım anda gözlerini kapatıp katıla katıla ağlıo böle kızarıyo falan insanı korkutuo tıkanıcak die beşiğine yatırınca dönencesine bakıo oynuyo izlio 10 dk yarım saat artık sıkılana kdr ama hayatta uyumaz ağlamaya başlar bnde alırım emziririm yada ayağımda sallarım yada evin içinde gezeriz vs vs vs vs uyumamız bir kabus biizm için :))esracım, ben yatağına koyuyorum önce ittiraz ediyo tabii, sonra dönenceye takılıyo, sonra eller ağıza gidiyo tam o sırada yüzükoyun çeviriyorum....gözünün hizasınada renkli bi oyuncak koyuyorum, ona bakıp parmağını emerek ve söylenerek uyuyo :))))
çok güzel cnm ya inş bnde bulurum yüzündede ışık yanoıyor hem sesli dikkat çekici bişey müzikleri nasıl bilmiyorum amaçok hoşuma gitti cnm ya bende alıcam satan bi yer bulurum inş babasına gösterdim bakalım beğenirsek alırız dedi.delikafadulden
oohh ne güzel inş bnde bulurum fiyatı ne kdrmış bak bakalım burda 65 die duydum inş daha ucuzdur :Sbuldum buldum laura toyzz shopta varmış oleyy yarın gidipa bakıcam umarım beğeniiriz:dance:
bizim babamız işe gitti yne mesai varmış :gitme: hafta sonu bile çalışıo ztn gdio p.tesi malum 2 hafta yok öle düşünmeyin evde olsunda bak bn napcam die düşünüom yalnız varsın evde olsunda bişeye yardım etmesin bi ses bi soluk :çok üzgünüm:günaydın
klasık bir pazar sabahı
mina 8 de uyanır annesine gün baslamış olur
baba rahatsız olmasın dıye oturma odasına gecılır yatak odasının kapısı kapanır
babanın bir pazar gunu vardır çünkü tatil gunu uyuma gunu
ama baba şunu düşünmez annenın bır pazarı bıle olmadıgını bir pazar anne emzırdıkten sonra anne yatak odasında kapı kapanıp yatsa bebekle baba oturma odasına geçse baba gunah degil sevap işleyecektır ama baba bunu umursamaz umursamayı bırak aklının ucundan bile geçmez
koca bir alkış istyrm pazar gunu yaptıgım açılıştan dolayı buyrunnnnnnnnn
merhaba arkadaşlar,
oğlum uras bebekliğinden beri wc problemi ile büyüyor. 4 aylıkken sünnet ettirdik ama hala çişini tutuyor gelince bacaklarını sıkıyor,ellerini bezine yapıştıryor ve tabii ki huysuzlanıyor. doktorlara götürdük bişey yok diyorlar. geçe çişini asla yapmıyor neredeyse dogumtan beri. günde toplamda 4 5 kere yapıyor o da oyuna dalınca galiba hala çözemedim. acaba erkek anneleri sizlerde böyle sorunu olan var mı ? ya da ben mi abartıyorum? biz oğlanın anlatıldıgı gıbı havaya duvarlara yapışına şahit olamadık. kılosu da 9900 hala 14bucuk aylık oldu. boyu 80.
bi akıl verin lütfeeeennnn
günaydın
klasık bir pazar sabahı
ama baba şunu düşünmez annenın bır pazarı bıle olmadıgını bir pazar anne emzırdıkten sonra anne yatak odasında kapı kapanıp yatsa bebekle baba oturma odasına geçse baba gunah degil sevap işleyecektır ama baba bunu umursamaz umursamayı bırak aklının ucundan bile geçmez
güzel bir pazar sabahına ömrünün en güzel nehrinde uyanmanın sonsuz şükranı içinde...
Ordu merkez canım sen?
evet yazdıkların cok cok mantıklı .bende bır gogsum bıtmeden oburkını vermıyorum.ama bazen o kadar aglıyorkı memegı bıle almıyor ancak kucaga alıp gezdırınce susuyor.ama kusması atesıde yok.sadece aglaması var dıyorum bır sorunu olsa kucakdada susmaz hep aglar.cok kılo almasını degıl saglıklı gelısmesını ıstıyorum ama kıloda almayınca sagdan soldan aaa bu cocuk zayıf sutunmu yaramıyor hastamı dıyınce hep yıpranıyorum hem korkuyorum bıseyımı var dıye.bakalım pazartesı baska bır doktora gıdıcez kan ıdrar kaka tahlılı yapılacak ınsallah onlarda temız cıkar bende bıraz rahatlarım.ınternette okurken bu laktoz alerjısı dıkkatımı cektı bebegın sut ve sut urunlerıne alerjısı olabılırmıs annenın dıyet yapması gerekırmıs o zaman kaka yesıl olurmus kılo alamazmıs bakalım onuda sorucam doktora .gelınce sızede yazarım
millette çok biliyo zaten çocuk daha kaç kilo alacak pes.benimkide aynı kucakta duruyo isyan ettiği saatler oluyodu emmiyodu geriyodu kendini falan şimdi şimdi anladık meğer uykusu gelinnce yapıyomuş:) acemilik işte napacan yavaş yavaş öğreniyoruz çocuk meğer bize sinyalleri veriyomuş alt dudağını emiyo gözlerini oğuşturuyo emmiyo yatmıyo gülmüyo allahım nedir senin derdin diyoduk kucağıma alıp yürüdüğümde vücudunu bana çeviriyo yüzünü göğsüme yumuyo ve derin bir uykuya dalıyo hep aynı şeyleri yapıyodu ama ben anlayamaıyodum
bnm kızmda öyle uykusu geldimi durmadan ağlıyor kucağıma alınca susuyo yere koyduğum anda katıla katıla aüğlıo emmiyo vs huysuzluk yapıyor uyutana kdr cnm çıkıyoır:)
hergün gece bu böyle
ya bu çocuğu koy yatağına uyut işi nasıl oluyo o kadar yazılıyo çiziliyo nasıl bi başarıdır bu benim kollarım koptu bee babası ayağında sallıyo uyutuyo ben kucağımda başaran var mı bu işi kudurtmadan rahat rahat iyi geceler öpücüğünlen hebilmiyorumkismile
günaydın
klasık bir pazar sabahı
ya bu farmda facede yeni toprak nasıl eklioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?