2009 Aralık Anneleri

evet yağmurlu havalarda daha uzun uyuyor aynı bizim gibi benimkide akşam karanlıkta uyuyo sessiz ortamda gece hiç uyanmıyor mesela gece gündüzün farkında ilk zamanlar koyduğum yerde uyurdu gitgide daha zor uyumaya başladı daha doğrusu sürekli değişiyor iki hafta önce gözleri kapanır 5 dk kalmaz uyuyuverirdi şimdi kriz geçirerek uyuyo değişecek herhalde böyle böyle büyüyecek aman gece uyusunda varsın zor uyusun oda düzene girer zamanla ama yarın akşam yatağa koyup kendi kendine uyumasını denicem bakalım masal buya:)

çok hoşuma gitti cnm ya bende alıcam satan bi yer bulurum inş babasına gösterdim bakalım beğenirsek alırız dedi.delikafadulden

buldum buldum laura toyzz shopta varmış oleyy yarın gidipa bakıcam umarım beğeniiriz:dance:

senağlama:çok üzgünüm:

günaydın
klasık bir pazar sabahı
mina 8 de uyanır annesine gün baslamış olur
baba rahatsız olmasın dıye oturma odasına gecılır yatak odasının kapısı kapanır
babanın bir pazar gunu vardır çünkü tatil gunu uyuma gunu
ama baba şunu düşünmez annenın bır pazarı bıle olmadıgını bir pazar anne emzırdıkten sonra anne yatak odasında kapı kapanıp yatsa bebekle baba oturma odasına geçse baba gunah degil sevap işleyecektır ama baba bunu umursamaz umursamayı bırak aklının ucundan bile geçmez
koca bir alkış istyrm pazar gunu yaptıgım açılıştan dolayı buyrunnnnnnnnn

alkisalkisalkis
günaydıın cnm çok erken kalkıyormuş Mina.benmki uyuyor emip sallayınca falan çünkğ ben hiç alışık deilim erken kalkmaya çok zor geliyor heleki şimdi.zaten geç yatıp gece kaç kez uyanıyoruz.Eşlerin hiç birinin aklına gelmiyor bu tür şeyler kolum yoruldu deyip bana vermesi yokmu akşamları sinir oluyorm.
Bizim pazarları sabahtan 2haftada bir temizlikçi geliyor mecbur kalkıyorum.başka güne de ayarlayamadım.ama zor geliyor artık eşim de kızmaya başladı ozaten sabahtan bir uğrar işe 2-3saat falan durur.ay ama kadın da bir yavaş afakanlar basıyor beni.2gibi de gidiyor ama okadar saat zor dayanıyorum

merhaba arkadaşlar,
oğlum uras bebekliğinden beri wc problemi ile büyüyor. 4 aylıkken sünnet ettirdik ama hala çişini tutuyor gelince bacaklarını sıkıyor,ellerini bezine yapıştıryor ve tabii ki huysuzlanıyor. doktorlara götürdük bişey yok diyorlar. geçe çişini asla yapmıyor neredeyse dogumtan beri. günde toplamda 4 5 kere yapıyor o da oyuna dalınca galiba hala çözemedim. acaba erkek anneleri sizlerde böyle sorunu olan var mı ? ya da ben mi abartıyorum? biz oğlanın anlatıldıgı gıbı havaya duvarlara yapışına şahit olamadık. kılosu da 9900 hala 14bucuk aylık oldu. boyu 80.
bi akıl verin lütfeeeennnn

güle güle kullanın mışıl mışıl uykular getirsin ömere inş :)
o bir rüya olsa gerek CADIARZU
oo hayatta görmedim öyle bişey uykusu geldiği zaman kucakta durmak istiyor bağıra bağıra ağlıyor yatırıdğım anda gözlerini kapatıp katıla katıla ağlıo böle kızarıyo falan insanı korkutuo tıkanıcak die beşiğine yatırınca dönencesine bakıo oynuyo izlio 10 dk yarım saat artık sıkılana kdr ama hayatta uyumaz ağlamaya başlar bnde alırım emziririm yada ayağımda sallarım yada evin içinde gezeriz vs vs vs vs uyumamız bir kabus biizm için :))
çok hoşuma gitti cnm ya bende alıcam satan bi yer bulurum inş babasına gösterdim bakalım beğenirsek alırız dedi.delikafadulden
çok güzel cnm ya inş bnde bulurum yüzündede ışık yanoıyor hem sesli dikkat çekici bişey müzikleri nasıl bilmiyorum ama
buldum buldum laura toyzz shopta varmış oleyy yarın gidipa bakıcam umarım beğeniiriz:dance:
oohh ne güzel inş bnde bulurum fiyatı ne kdrmış bak bakalım burda 65 die duydum inş daha ucuzdur :S
bizim babamız işe gitti yne mesai varmış :gitme: hafta sonu bile çalışıo ztn gdio p.tesi malum 2 hafta yok öle düşünmeyin evde olsunda bak bn napcam die düşünüom yalnız varsın evde olsunda bişeye yardım etmesin bi ses bi soluk :çok üzgünüm:
off off

ayy bilemicem geçmiş olsn cnm bnm kızım vr hem burdakiler genelde 2-3-4- aylık bebekler

alkisalkisalkis yürrü be enişte kim tutar seni haklısın tabii bi pazarın var kaydirigubbakcemile3

güzel bir pazar sabahına ömrünün en güzel nehrinde uyanmanın sonsuz şükranı içinde...

Son düzenleme:
Ordu merkez canım sen?

ben ünye akkuş canım.

çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin.benim kızımda öyleydi.memede ağlıyor kucakta zor sakinleşiyordu ama benim sorunum sütümün yetmemesi çıktı.kilo alımıda iyi olmayınca herkes ezberlemiş gibi bu çocuk çok zayıf vs.denilmesi insanı rahatsız ediyor.

bnm kızmda öyle uykusu geldimi durmadan ağlıyor kucağıma alınca susuyo yere koyduğum anda katıla katıla aüğlıo emmiyo vs huysuzluk yapıyor uyutana kdr cnm çıkıyoır:)
hergün gece bu böyle

bizdede uykuya geçişler zor oluyor.

valla başarabilen varsa ne mutlu.ama ben yatağına koyunca basıyor çığlığı.ya kucakta sallanacak ya memede uyuyunca beşiğe koyar koymaz sallamaya başlayacaksın.şansa artık uyursa..

alkisalkisalkis

ya bu farmda facede yeni toprak nasıl eklioz

Oyunu açtıgımızda en alt sağ taraftaki ürün ekme,hediye alma,gibi resimlerin oldugu menüde yeşil renkli kürek e benzer üst sırada olan ve ortada bulunan şekle tıkladığında yeni tarla ekme aracı çıkar .ancak tarla ekleyeceğin yerde yeterince boşluk olması gerekiyor ..

Oooh ev temizlendi yemek de var akşama.bir de banyo yaptım mı rahatımboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…