arkadaşlar rezene çayı veren varsa arasında gün içinde kaç cc veriyor öğreneiblir miyim ?
ben 50 cc veriyorum 35 açy kaşığı yani...doktor önerisi...memnunum ama sizin aranızdada veren varsa farklılık var mıdır diye merak ettim...
bikeredemi veriyosun burcu..ben 30 cc veriyodum bikerede baya azmış yaw..
slm kızlar hayat24 arkadaşım sen nerde oturuyodun bilmiyorum ama antalyada oturuyosan o sorduun oyuncak özdilekteki oyuncak mağazasında var 49.90 ama ben onu almadım eşim istemedi fisher pricesın ışıklı müzikli oyuncaklı bi dönencesini aldık 120 lira oda çok hoş tavsiye ederim bu arada kızımın odasının herşeyi tamam bi perdesi kaldı onuda bulamadık hiç biryerde kalmamış sinirim bozuldu yarı bi daha bakıcaz bütün taç mağazalarına odayı bitirdimmi resim eklerim ve bebğimi odasına koyucam inş görüşürüz öptüm ii pazar akşamları:)
kızlar benim göğüslerimde ağrı var özellikle sağ göğüsün alt tarafı.sağ taraftan sola göre iyi süt geliyordu ama bugün sıkıyorum sıkıyorum gelmiyor birşey.zaten diğer göğsü almıyor kızım bundada ağlamaya başladı.acaba kanallarmı tıkandı yada ucumu tıkalı.sıcak havlu koyup peşinden tekrar emzirdim ama olmadı.meme ucu tıkalıysa nasıl açılırki.birde sol göğüsümden sadece tek delikten süt geliyor.diğer delikler tıkalı galiba..cildiye dr na gidiliyor sanırım bu sorun için.biri öyle yazmıştı.bir karışım vermiş dr bütün uçlar açılmış diye yazan biri vardı..
evet canım bir kerede çok seviyo :)))
ya kımler onlıne nereye gıdıyor arada ya
canan istanbul dogu hızmetı sayılsa ya gelirdin sende
2 sene sonra batı vr pelin bakrsn gelirz istanbula msnden bişy yazmştım okudunmu
rsımlerı ekledım burcudaki
kumarbaz örtmene de görunce facede de huuhuu yapıp kaçmasın arada ugrasın
sagol burcu teyzesi sanada gelecegiz inşallahfotolar süperrrr kocaman olmuşlar hepsine kocamannnnn
:))) yok anam o o yolun yolcusu olmuş artık, batakta kaydirigubbakcemile
hergün olmasada arada bir 80 cc veriyorum ben....
ben ad soyad olarak sorarım bırdaha aradıgında
bende dedım ıst şu bölumde falan dıyede belki samımı degillerse aynı devre degiller ya gerçi bizimki nöbetten çıkmıştı kaç gun sonra eve gelmiş uyumuş falan beynıde sulanmış olabilir :)
özelden seraya msj attım ustuste yollanmıyor ya özel msj onun için burdan yazdım
dunya kuçuk valla canan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?