2009 Aralık Anneleri

hergün olmasada arada bir 80 cc veriyorum ben....

KIBRISTAYIM BENboshayallersmile
BURDA AKSOY DıE Bı YER VR ORRDSA VRMŞ 65 MıŞ AMA F,YATI kafamçokkarıştı ÇOK FARK VR ARADA YAAA

Son düzenleme:

hiç blmyrm kı geçmiş olsun

karnım agrıyor 25 ocakta oldum ilk defa regli şubatta olmadım bugun oldum birde karnım agrıyor ama dogumdan önce reglıde hastanelık olurdum sancıdan çok kötu geçerdi umarım düzelmiştir kımının duzelirmiş ben bu kadar karın agrısına razıyım valla

2 sene sonra batı vr pelin bakrsn gelirz istanbula msnden bişy yazmştım okudunmu

inşallah gönlune göre olsun
ben cvp yazdım gelmedımı
kardeşimle konuştum 82 liler benden alt devre dedi
ben senın abının adını tam hatırlayamadım ama dedım şurda kıta yapmış şurda şuan balıkesırlı dedım yok tanımıyorum dedı adını dogrumu demedım acaba o bızımkını tanıyormuş

ben ad soyad olarak sorarım bırdaha aradıgında
bende dedım ıst şu bölumde falan dıyede belki samımı degillerse aynı devre degiller ya gerçi bizimki nöbetten çıkmıştı kaç gun sonra eve gelmiş uyumuş falan beynıde sulanmış olabilir :)
özelden seraya msj attım ustuste yollanmıyor ya özel msj onun için burdan yazdım
dunya kuçuk valla canan

hergün olmasada arada bir 80 cc veriyorum ben....

anladım...ben gün üçe bölüp veriyorum 50 ccyi..fazlası benim bilğim zaten tokluk hissi yarattığndan süt almasını azaltabilir....ama mesala 80 cc ye ne kadar rezene koyuyorsunuz o önemli?

ÇK ZOR İŞLERİ, YA allah yardmcılrı olsn 1 hafta nöbet tuttukları oluyo öyle valla pelin gerçkten dünya küçük :)
bu arada yağmur uyumamakda direnio bilmiyorumkismile

bn kendöm içiom rezeneyi yağmura hc vermedm sütten gecer die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…