Canım bize gelen akşam geliyor zaten o zaman da eşim evde oluyor.11de ne işleri varmış ay ben daha yeni kahvaltı yapıyprum osaatlerde.allah yardımcın olsun cnm.kız ben adamı bulamıom ki bişiler aldırayım çok yoğunlar bu ara evede bi gelio yorgun argın çat kapı gelenler çk kötü oluyoya ha biri gelcek die evi toparamaya çalışıom durmadan bi yandan yağmur durmuo öğleden sonraları çok mutsuz nedense ağlıo evde gezmek istiyo kucağımda hep ay öle 2 gün önceden hber verenlere uyuz oluom hazırlık yp der gibi en iisi dediğin gibi nazan 1 saat kala haber versnler yeter sempatiksalakcinni
bnm misafrler yarın 11de gelcez dedi 2 kişiler çok drmazlr tahminim öğleden sonradfa eşim izin alabilirse aşıya gdicez rota virüs aşısı yandık yarın bu kız gezmeyi arabayı hç sevmi,o çığlık çığlığa ağlıo
ayy dimi dilek valla daha rahat bnde bugün ilk defa yıkadım eşi,mle yıkıyoduk geceleri hep o işten gelince ama zor oluyodu bugün banada bi cesaret geldi yıkadım oohh mis gibi oldu kızım başını yıkarken zorlandım bnde bide banyodan önce hep yağlıyorum kızımı kaygan oluyo o yüzden vücudu fileyi bulandan allah razı olsun yani kaydirigubbakcemile3
kız maşallah de nazar değmesin sılaya
Oy maşallah ben çok su içiyorum akşam ve sabah sadece sıcak bir şeyler içiyorum.günde bi bardaktan bişy olmaz o zmn zayıflatıomş die duydumdabilmiyorumkismile
bn çok susuyorum kızlar mutfak tezgahının üstünde poşet bitki çay sepetim vr sürekli ketılda su kaynatıp günde 10 20 bardağa yakın bitki çayları tüketiyorum papatya rezene anason ısırgan yeşilçay ıhlamur nane limon kekik ne bulursam artık :)
hergün olmasada arada bir 80 cc veriyorum ben....
Canım bize gelen akşam geliyor zaten o zaman da eşim evde oluyor.11de ne işleri varmış ay ben daha yeni kahvaltı yapıyprum osaatlerde.allah yardımcın olsun cnm.
Rota aşısı için geçmiş olsun şimdiden.allahtan bi o aşı ağızdan..arabayı sever bebişler aslında ya.benimki biner binmez kurulmuş gibi gözlerini kapatıyor:)
bende hep annemle yıkıyorum sırf yıkamak için buraya geliyor kadıncağız 2-3gnde bir.oturana kadar da kendim yıkayamam sanırım:S
Oy maşallah ben çok su içiyorum akşam ve sabah sadece sıcak bir şeyler içiyorum.
Canım nasıl demliyorsunuz rezeneyi?yani ne kadar suya ne kadar koyacağımı bilemedim ben.bugünlerde gaz vurdu bizi.azaldı derkenher gece ağlıyor
Canım bize gelen akşam geliyor zaten o zaman da eşim evde oluyor.11de ne işleri varmış ay ben daha yeni kahvaltı yapıyprum osaatlerde.allah yardımcın olsun cnm.
Rota aşısı için geçmiş olsun şimdiden.allahtan bi o aşı ağızdan..arabayı sever bebişler aslında ya.benimki biner binmez kurulmuş gibi gözlerini kapatıyor:)
bende hep annemle yıkıyorum sırf yıkamak için buraya geliyor kadıncağız 2-3gnde bir.oturana kadar da kendim yıkayamam sanırım:S
Oy maşallah ben çok su içiyorum akşam ve sabah sadece sıcak bir şeyler içiyorum.
Canım nasıl demliyorsunuz rezeneyi?yani ne kadar suya ne kadar koyacağımı bilemedim ben.bugünlerde gaz vurdu bizi.azaldı derkenher gece ağlıyor
bilmiyorumkismile değişik olmuş vallahaa.ben de 0+,eşim AB+ oğluş A+ oldu zaten ya A olacaktı yada B.iyi olmuş A olması.herkes öle dio çoçuklr arabayı severmişş bizimki numune işte sevmio :)
zaten kanıda değişik sölemişmiydim size 0 rh negatif kan grubuyla dünyaya geldi kızım eşimle bnm kan gruplarımız 0 rh pozitif :)
valla bizim doktor bana şöyle anlattı...çay bardağının çeyreğine bir çay kaşığı kadar rezene...çalkala ...ama günde maksimum 50cc..valla ben içmiyorum çünkü içersem bna rehavet geliyor:) uykum geliyor sonra...benden nehire etkisi yok hep bana hep bana:)
bernaya denk geldım msnde slm söyledı hepinize
dedımkı burcu senı çekiştiriyorduk hıssettındemı açtın msnyı
aay bu saatte biz böyle kalabalık olmuoyorduk ne zamandır.ama oğluş uyudu ben de yatayım.iyi geceler arkadaşlar bebişleri öptüm tek tek zemuszemus
nazan mert efe nasıl oldu
ben milupanın rezene çayını kullanıyorum, granül şeklinde...80 cc ye 1 tatlı kaşığının 3/4 kadar koyuyorum....
senems arkadaşım ben sadece mama veriyorum anne sütü vermiyorum, o yüzden 3 saatte bir düzenine alıştı tokluk yapmıyo, ama anne sütü alan bebekler için haklısın...
mınada uyumuyor arabada tek ters senınkı degil yanı canancım :)
sorma valla daha mınayı görmeye gelemedı mesela dayısı
ve ben çok özledım kardeşimi
Canım biraz daha iyi gibi.ama burnunu hiç açtırmak istemiyor ya ağlayıp bağırıyr savaşıyoruz resmen.inş. tamamen yoklur öksürük biran önce.buhar mak. açık şimdi yatarkn onu kapatıp kaynamış su koyacam odaya.elektrikli şeyi açık yatamıyorum huzursuz oluyorum.kötü olsaydı keyfi olmazdı dedi dr.keyfi maş.iyi oğlumunyüzüne balktığım an gülüyor hemen.bana bir farklı davranıyor eşim de kıskanıyor bizikaydirigubbakcemile3 çok tatlı oluyorlar büyüdükçe.sen ne sordun amma çok yazdım bendebayanssulusmile
anladım ben mamada veriyorum memede veriyorum...milupanın rezenesinden deedim gibi kullanıyorum ....sakinleştirmesi için daha çok işime yarıyor..siz mamayı saatlimi veriyorsunuz? 3 saatte bir?
tiçır tiçır ver ar yu? ay geyikte de üstüme yokturaklinialirimsmile
iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?