2009 Aralık Anneleri

Canım bize gelen akşam geliyor zaten o zaman da eşim evde oluyor.11de ne işleri varmış ay ben daha yeni kahvaltı yapıyprum osaatlerde.allah yardımcın olsun cnm.
Rota aşısı için geçmiş olsun şimdiden.allahtan bi o aşı ağızdan..arabayı sever bebişler aslında ya.benimki biner binmez kurulmuş gibi gözlerini kapatıyor:)
bende hep annemle yıkıyorum sırf yıkamak için buraya geliyor kadıncağız 2-3gnde bir.oturana kadar da kendim yıkayamam sanırım:S
Oy maşallah ben çok su içiyorum akşam ve sabah sadece sıcak bir şeyler içiyorum.
hergün olmasada arada bir 80 cc veriyorum ben....

Canım nasıl demliyorsunuz rezeneyi?yani ne kadar suya ne kadar koyacağımı bilemedim ben.bugünlerde gaz vurdu bizi.azaldı derkenher gece ağlıyor

herkes öle dio çoçuklr arabayı severmişş bizimki numune işte sevmio :)
zaten kanıda değişik sölemişmiydim size 0 rh negatif kan grubuyla dünyaya geldi kızım eşimle bnm kan gruplarımız 0 rh pozitif :)

valla bizim doktor bana şöyle anlattı...çay bardağının çeyreğine bir çay kaşığı kadar rezene...çalkala ...ama günde maksimum 50cc..valla ben içmiyorum çünkü içersem bna rehavet geliyor:) uykum geliyor sonra...benden nehire etkisi yok hep bana hep bana:)

ama ben yine de rezene yi doktora sorup ona göre ver derim canım...belki bebişe göre farklı ölçü geçer sana..

ben milupanın rezene çayını kullanıyorum, granül şeklinde...80 cc ye 1 tatlı kaşığının 3/4 kadar koyuyorum....

senems arkadaşım ben sadece mama veriyorum anne sütü vermiyorum, o yüzden 3 saatte bir düzenine alıştı tokluk yapmıyo, ama anne sütü alan bebekler için haklısın...

bilmiyorumkismile değişik olmuş vallahaa.ben de 0+,eşim AB+ oğluş A+ oldu zaten ya A olacaktı yada B.iyi olmuş A olması.

Ama bizdeki rezene bitki şeklinde.aktardan aldıkbilmiyorumkismile

mina içmiyor ama bızım doktorda fazlası karnını doyurur o yuzden fazla önermiyorum dedı o zamanlar ama ömer emmıyor onla kıyaslamayın bence

mınada uyumuyor arabada tek ters senınkı degil yanı canancım :)
sorma valla daha mınayı görmeye gelemedı mesela dayısı
ve ben çok özledım kardeşimi

bernaya denk geldım msnde slm söyledı hepinize
dedımkı burcu senı çekiştiriyorduk hıssettındemı açtın msnyı

aay bu saatte biz böyle kalabalık olmuoyorduk ne zamandır.ama oğluş uyudu ben de yatayım.iyi geceler arkadaşlar bebişleri öptüm tek tek zemuszemus

nazan mert efe nasıl oldu

Canım biraz daha iyi gibi.ama burnunu hiç açtırmak istemiyor ya ağlayıp bağırıyr savaşıyoruz resmen.inş. tamamen yoklur öksürük biran önce.buhar mak. açık şimdi yatarkn onu kapatıp kaynamış su koyacam odaya.elektrikli şeyi açık yatamıyorum huzursuz oluyorum.kötü olsaydı keyfi olmazdı dedi dr.keyfi maş.iyi oğlumun yüzüne balktığım an gülüyor hemen.bana bir farklı davranıyor eşim de kıskanıyor bizikaydirigubbakcemile3 çok tatlı oluyorlar büyüdükçe.sen ne sordun amma çok yazdım bendebayanssulusmile

anladım ben mamada veriyorum memede veriyorum...milupanın rezenesinden deedim gibi kullanıyorum ....sakinleştirmesi için daha çok işime yarıyor..siz mamayı saatlimi veriyorsunuz? 3 saatte bir?

mınada uyumuyor arabada tek ters senınkı degil yanı canancım :)
sorma valla daha mınayı görmeye gelemedı mesela dayısı
ve ben çok özledım kardeşimi

abim geldi bi hafta sonu boşluk bulduda bnde resim atıom şimdi ona sık sık öle görüo yağmuru çok zor bu çoçuklar ya arabada ağlıo yolda ağlıo off yandım yarın bnmki uyudu kızlar ben yatayım uyanmadan ii geceler

aman hadı masallah 41 kere atlatsın bıranönce
erkek anacı olur tabı bılırım bızım kızda babasına aşık kıskanmıyor degilim yanı
neyse çenem düştü dıycem olmayacak yattım ben

anladım ben mamada veriyorum memede veriyorum...milupanın rezenesinden deedim gibi kullanıyorum ....sakinleştirmesi için daha çok işime yarıyor..siz mamayı saatlimi veriyorsunuz? 3 saatte bir?

evet 3 saatte bir aptamil veriyorum...doğru rezene sakinleştiriyo bölerek vermek güzel fikir ama, bizimki o kadarcıkla hayatta ikna olmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…