2009 Aralık Anneleri

bende dün 2 ye kadar uyuyatabilcek için neler yaptım..bugün işe 1 kasık zeytınyağ içirdim çişini yaptı..ama resmen üstüne batırdı yıkadım bende

düşüncelerimi okumuşsun sanki burcu..bende aynen öyle oldum işyerine gidince c.tesi gidip son noktayıda koyucam istifamı imzalayacağım malesef..ama şuanda zeynep ten önemlisi yok benim için hergün yeni bişey keşfediyo ve ben onun yanında herşeyini görebiliyorum bundan daha güzel bişey olamaz herhalde..pelin diyoduya emerken ses duyunca bırakıp bakınıyo aynen onu yapmaya başladı bugün öyle şekerki şaşkın şaşkın bakınıyo..
baban içinde çok endişelenme ebrunun dediği gibi en kötü ihtimali bile araştırmak zorundalar ben bukadar ciddi bişeyi olduğunu sanmıyorum.. dua ediyorum sizin için inşallah önemli bişeyi yoktur sende rahat bi nefes alırsın..hem biliyosun bizim dualar çok işe yarıyo.

esra halamı adımı ögrenemedın :umursamaz:

burcucum öncelikle Allah şifa versin dilerim...her zmanolumlu düşünelimvedularımzı dokteksiketmeyelim...öznurun dileklerine katılıyorum....hayatta herşey bizim için tatlım ....gönlünü ferah tut...kesin bir tanı koymadıkça kendini kaptırma olumsuz düşüncelere...doktorlar her ihtimali araştıracaklardır eminim..bence herşey yoluna girecek..sen moralini yüksek tutmaya çalış canım biliyorum zor bişi ...eylülün sana ihtiyacıvar biliyorsun canım...yer gök duayla derler...acil şifalar diliyorum yarın ararım ilk fırsatta....

hiç sanmıyorum akciger kanserı olsa çoktan teshıs konulurdu sen sıkma canını sakın
boşverrrr kızlar buyusun istanbulu altust edecegız hepberaber böylesi daha zevklı guzel olacak ıyıkı işten çıkmışız dıyecegız hepimiz göreceksın :1hug:

bugün 3.ay kontolüne gittik zeynonun 6 kilo olmuş..biraz az gibi geliyo bana ama dokto iyi dedi. memedeyken ve bırakınca çok ağlıyodu zeynep onu söyledim similac mama deniyelim biraz dedi aldım vermeye başladım bugün ama pek sevmedi tadını galiba..bide ne yaptım biliyomusunuz 30 cc ye 1 ölçek yerine 2 ölçek koymuşum içtikten çok sonra dank etti çok korktum bişey olacak diye(
demir ilacından bahsetmiştiniz bize vermedi henüz herkes kullanmaya başladımı?

maşallah zeynoya:)
biizmde kilomuz3ayın sonunda öyle çıktı öznur...doktor gayet güzel dedi...artı devit kulanıyoruz biz ilk 15. günden beri ondan mı bahsediyorsun yoksa birde daha sıınra başlanacakbirdemir takviyemiz var...ona daha vardedi doktor dün ar ayıp özlelikle sormuştum...
similacmama markası mı?

biz kabızlık çok çektık o yuzden detaylı açıklayayım
1 -bızım çektıgımız kabızlık degil kabız denmesı için sert yapması lazım tıpkı buyuk ınsan dışkısı kabızken nasılsa oyle olmalı mına 1 kere sadece o tarz yaptı o zaman anladım hımm kabızlık buymuş dedım
2-sırf anne sutu alan bebekte 1 gunde 7 kere 7 gunde 1 kere yapması normal sınırmış
3-eger bebegın karnı agrımıyorsa huzursuz degilse mudahale edılmemelıymış
4-eger karnı agrıyor huzursuzsa 4 gun geçmişse ancak o zaman mudahale edılmelı makat ateş ölçerle hafıf uyarılmalı çok sık tekrarlanmamalı zeytınyagı içirilmememli 5 gunden fazla surerse kabızlık fıtlı koyulmalı
5-eger sureklı alttan gaz çıkarıyorsa ve kaka yapamıyorsa gaz sıkışması kaka yapmasını engellıyor demektır o zaman o sıkışan buyuk gazı çıkartması için kabızlık için olan fitilden uygulayarak gazı çıkartmalı
6-saat yonunde karına masaj yapmalı sankı oturuyor gıbı ayaklardan tutup bagırsakların çalışması saglanmalı sıcak havluyla bebek sarılıp rahatlaması saglanabılır
7-babulıne bir nebze olsun bızı bu konudada rahatlatmıştı ama uzun sure kullanmaya gerek kalmadı
8-demır ilacı bızde bagırsakların çalışmasına yardımcı oldu demır şurubu kullanıp kullanmadıgına bakılarak ishal veya kabız durumu degerlendırılmelı ıkı etkıden bırı göruluyor

benimki su anda 5,5 kilo.3 aylik olunca 6 kilo olur herhalde. neden az geliyor ki sana oznur? normal bence. ben demir vermiyorum, vermeyi de dusunmuyorum.

deviti bizde kullanıyoruz cnm burcu demir ilacına başlıyorum filan demişti ya pelinde kullanıyo sanırım..bize vermedi daha..
mama markası similac çok zor buldum ama hiçbiyerde yok..

masallah zeynebe az falan degil öznur masallah
bizim doktor 1 -1,5 ay kullanalım dedı ek gıdaya baslayınca et tuketırse kesecekmışız 4.ayda verdı ama bazısı 3 bazısı 5.ayda verıyormuş anlam veremıyrm bu doktorların işine zaten

benimki su anda 5,5 kilo.3 aylik olunca 6 kilo olur herhalde. neden az geliyor ki sana oznur? normal bence. ben demir vermiyorum, vermeyi de dusunmuyorum.

ne bileyim burdaki bebişlerin aldığı kilolara bakınca az geldi bana bizim doktorumuzda gelişimi ve kilo alımı çok güzel dedi aslında..

deviti bizde kullanıyoruz cnm burcu demir ilacına başlıyorum filan demişti ya pelinde kullanıyo sanırım..bize vermedi daha..
mama markası similac çok zor buldum ama hiçbiyerde yok..

işte bende dün arqadım sordum doktoru demir ilacı duydum dedim verenlervar..dedi daha erken kesinlikle vermiyoruz dedi...
nerde buldun eczanedemi peki?

masallah kızına darısı basımıza

merhaba arkadaşlar bu topiği yeni buldum bende aralık annesiyim.........kızım 30 aralıkta doğdu...........şu an 79 günlük........Allah bütün bebişleri korusun.........

hoşgeldin hayırlı olsunbebegın

ne bileyim burdaki bebişlerin aldığı kilolara bakınca az geldi bana bizim doktorumuzda gelişimi ve kilo alımı çok güzel dedi aslında..

sen sadece anne sutu mu veriyorsun? ek besin olarak mama da alan bebekler daha sisko oluyorlar sadece anne sutu alan bebeklere kiyasla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…