Bugun gidip ise gelemeyecegimi soyledim . İsimi ozlemisim , is arkadaslarimi ozlemisim , calismayi ozlemisim . Uzun bir sure daha gelemiyorum dedim bozuldu ki sanirim bu durumda yerime adam bakarlar. 5 sene oldu ayni yerdeyim simdi tekrar is arama fasli yeni yer , yeni insanlar... Gerci bunlari dusunmek icin cok erken ama ne bilim .
Babamdan iyi haberler alamadim daha . Akciger kanserinden suphelendiklerini esim agzindan kacirdi. Bilmiyorum kafam cok fena . Hamileligim surece , dogumdan sonra sigara koymadim agzima . Su an deli gibi icmek istiyorum .
motherandbaby beveğim kaç gündür agulamıyor diyodun ya benimkide kaç gündür öyleydi telaşlanmıştım bende geçiş dönemiymiş gerçektende öyle iki gündür kafamız şişti sabahın 5inde başlıyor aaauu puşurtmuşurtlu bişeyler söyleye söyleye şimdi uyududa sessizlik oldu evde bu zannedersem babıldamanın beta sürümü gibi bişey dudaklarını dilini kullanarak ses çıkarıyo çünkü bekle seninkide başlar
anne sütü alan bebeklerde kabızlık olmaz diye biliyodum ben
bi arkadaşımın bebeği kakasını yapmak için hep hastaneye götürülürdü kabızdan ziyade daha başka bişey ama ne olduğunu tam bilemiyorum
düşüncelerimi okumuşsun sanki burcu..bende aynen öyle oldum işyerine gidince c.tesi gidip son noktayıda koyucam istifamı imzalayacağım malesef..ama şuanda zeynep ten önemlisi yok benim için hergün yeni bişey keşfediyo ve ben onun yanında herşeyini görebiliyorum bundan daha güzel bişey olamaz herhalde..pelin diyoduya emerken ses duyunca bırakıp bakınıyo aynen onu yapmaya başladı bugün öyle şekerki şaşkın şaşkın bakınıyo..
baban içinde çok endişelenme ebrunun dediği gibi en kötü ihtimali bile araştırmak zorundalar ben bukadar ciddi bişeyi olduğunu sanmıyorum.. dua ediyorum sizin için inşallah önemli bişeyi yoktur sende rahat bi nefes alırsın..hem biliyosun bizim dualar çok işe yarıyo.
Bugun gidip ise gelemeyecegimi soyledim . İsimi ozlemisim , is arkadaslarimi ozlemisim , calismayi ozlemisim . Uzun bir sure daha gelemiyorum dedim bozuldu ki sanirim bu durumda yerime adam bakarlar. 5 sene oldu ayni yerdeyim simdi tekrar is arama fasli yeni yer , yeni insanlar... Gerci bunlari dusunmek icin cok erken ama ne bilim .
Babamdan iyi haberler alamadim daha . Akciger kanserinden suphelendiklerini esim agzindan kacirdi. Bilmiyorum kafam cok fena . Hamileligim surece , dogumdan sonra sigara koymadim agzima . Su an deli gibi icmek istiyorum .
bugün 3.ay kontolüne gittik zeynonun 6 kilo olmuş..biraz az gibi geliyo bana ama dokto iyi dedi. memedeyken ve bırakınca çok ağlıyodu zeynep onu söyledim similac mama deniyelim biraz dedi aldım vermeye başladım bugün ama pek sevmedi tadını galiba..bide ne yaptım biliyomusunuz 30 cc ye 1 ölçek yerine 2 ölçek koymuşum içtikten çok sonra dank etti çok korktum bişey olacak diye(
demir ilacından bahsetmiştiniz bize vermedi henüz herkes kullanmaya başladımı?
maşallah zeynoya:)
biizmde kilomuz3ayın sonunda öyle çıktı öznur...doktor gayet güzel dedi...artı devit kulanıyoruz biz ilk 15. günden beri ondan mı bahsediyorsun yoksa birde daha sıınra başlanacakbirdemir takviyemiz var...ona daha vardedi doktor dün ar ayıp özlelikle sormuştum...
similacmama markası mı?
bugün 3.ay kontolüne gittik zeynonun 6 kilo olmuş..biraz az gibi geliyo bana ama dokto iyi dedi. memedeyken ve bırakınca çok ağlıyodu zeynep onu söyledim similac mama deniyelim biraz dedi aldım vermeye başladım bugün ama pek sevmedi tadını galiba..bide ne yaptım biliyomusunuz 30 cc ye 1 ölçek yerine 2 ölçek koymuşum içtikten çok sonra dank etti çok korktum bişey olacak diye(
demir ilacından bahsetmiştiniz bize vermedi henüz herkes kullanmaya başladımı?
benimki su anda 5,5 kilo.3 aylik olunca 6 kilo olur herhalde. neden az geliyor ki sana oznur? normal bence. ben demir vermiyorum, vermeyi de dusunmuyorum.
deviti bizde kullanıyoruz cnm burcu demir ilacına başlıyorum filan demişti ya pelinde kullanıyo sanırım..bize vermedi daha..
mama markası similac çok zor buldum ama hiçbiyerde yok..
senem bende nehırın gıbı resım istyrm 9 tanesı bırarada :kedi:
evet sadece ve sadece anne sutu aliyosa kabiz olmaz. eger sadece anne sutu aliyor baska bir sey almiyosa kabizlik degil, baska bir sorun vardir. bir de 2. aydan sonra hergun kaka yapacak diye bir sart yok. yapmayabilir. eger huysuz degilse, huzurluysa cok takilmamak lazim. zeytinyagi filan vermeyi ben kendi adima pek onaylamiyorum.
bizden yeni bir haber: kizim artik kendi kendine uyuyor yataginda2 dakika kucagimda sallayip birakiyorum, tepesindeki oyuncaklara baka baka uyuyor
merhaba arkadaşlar bu topiği yeni buldum bende aralık annesiyim.........kızım 30 aralıkta doğdu...........şu an 79 günlük........Allah bütün bebişleri korusun.........
ne bileyim burdaki bebişlerin aldığı kilolara bakınca az geldi bana bizim doktorumuzda gelişimi ve kilo alımı çok güzel dedi aslında..
yolla yapim cnm ...fotoğraf benim işim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?