2009 Aralık Anneleri

sen sadece anne sutu mu veriyorsun? ek besin olarak mama da alan bebekler daha sisko oluyorlar sadece anne sutu alan bebeklere kiyasla.

öznur çok kyıaslama uç noktada fark yoksa.. her bebeğin hareketi yaraması sütün gelişimi genleri farklı olaiblir...bence gayet iyigidiyor kızın maşallah:)

sen sadece anne sutu mu veriyorsun? ek besin olarak mama da alan bebekler daha sisko oluyorlar sadece anne sutu alan bebeklere kiyasla.

evt şimdiye kadar sadece anne sütü verdim. ama memede ve emzirmeyi bitirdiğimde çok ağladığını söyleyince belki biraz daha istiyodur diye mama verdi bi deneyelim dedi.bide böyle deniyeceğiz bakalım

evet eczaneden ama epey eczane gezdim

bende istiyorum işteee:kedi:

tamam :)
ancaksizdeki fotolar nasıl bilmiyorum her foto aynı tarzdamı?
nasıl ibşi isitoyrsunuz yada yeniden çekiceksiniz
dedim ya isteseydiniz çekerdik o gün bir sürü...:)

2 kilo vermişim bu arada 65 e düştüm. 8 kilo kaldı..ama bu yemeye yine alırım gibi görünüyo bu akşam 3 koca dilim tatlı yedim eşim bile tebrik etti:kedi:

evt şimdiye kadar sadece anne sütü verdim. ama memede ve emzirmeyi bitirdiğimde çok ağladığını söyleyince belki biraz daha istiyodur diye mama verdi bi deneyelim dedi.bide böyle deniyeceğiz bakalım

ben de sadece anne sutu veriyorum. mamaya basladigina gore kizin biraz daha hizli kilo alir ama simdiki kilosu da cok normal.

sen söyleseydin böyle yeteneklerin olduğunu çektirmezmiydik:)) neyse bidahaki sefere artık.. ben aynı tip çekip mail atarım sana boş vaktin olursa yaparsın..

yenıden çekıcez artık napalım sendekı cevherı bılmıyormusuz ki
gerçi o gun mınanın keyfı yoktu sogukalgınlıgı vardı bende sıcakta arabada ter içinde kalıp gebermıştm tam bide geç kalmıştım vs....

2 kilo vermişim bu arada 65 e düştüm. 8 kilo kaldı..ama bu yemeye yine alırım gibi görünüyo bu akşam 3 koca dilim tatlı yedim eşim bile tebrik etti:kedi:

ben basladım valla bugun spora kesın kararlıyım vermeye
ekmegı akşam yemegınden çıkarttım bu arada
kız adamın yanında yemeseydın bari gızlı gızlı yeseydın 3 koca dilim birde akannehir
::) tamam dene bakalım beğendiklerini yolla istersen düzenleriz
amaben prof.makina ile çekiyorum kalite farklı olabilir..
foto albümünde görmüşsündür nehirin fotlarını gerçi milyon tane var:)

gidip tekrar bakayım şu fotolara albumune merak ettım alıcı gözle bakayım
senın bu yeteneklerın vardıda neden gelmedın doguma gelirdin benle :roflol:

bizim 3.ay bitimi kontrolu haftaya carsamba ama masallah benim kiz 2.ay bitiminde 6160 grdi masallah masallah sadece anne sutu bende benim gozume kilolu gözukmuyo diye evhamlaniyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…