Hemen panik yapma arkadaşım...Benim kızımında ilk günlerde böyle idi...Doktorumuz 4-5 gün yapmamasını normal karşılıyoruz demişti....
ya resim lerle oynamayı bilen varmı photoshop gibi yani :)
mesaj attım senemsöyle canım?
iyi akşamlar arkadaşlar... kabızlık derdi bizde de başladı. eskiden bazen olurdu ama huzursuzluk olmazdı. şimdi kıvranıp duruyor...
anne sütü alan bebeklerde kabızlık olmaz diye biliyodum ben
kızlar arda baya baya hasta oldu teyzeleri.. öksürüyor haşırıyor sesi kısık.. gözler sulanıyor. allahtan bugün kontrolümüz vardı.. dr ventolin diye bir şurup verdi.. gelişimine çok iyi dedi maşşallah.. 6740 gr olmuş boyuda 63 cm olmuş.. 1350 gr almış dr çok beğendi.. sütün çok yramış dedi.. devam dedi.. geceleri mama verdşiğimi hatırlattım günde bir kere iki kere mamayla olmaz bu sizin sütünüz iyi gelmiş bebeğe dedi..ama çok huysuzlanıyo bugün çok hasta yavrum kızşllar dua edin hemen iyileşsin teyzeleri..
merhaba arkadaşlar bu topiği yeni buldum bende aralık annesiyim.........kızım 30 aralıkta doğdu...........şu an 79 günlük........Allah bütün bebişleri korusun.........
Bugun gidip ise gelemeyecegimi soyledim . İsimi ozlemisim , is arkadaslarimi ozlemisim , calismayi ozlemisim . Uzun bir sure daha gelemiyorum dedim bozuldu ki sanirim bu durumda yerime adam bakarlar. 5 sene oldu ayni yerdeyim simdi tekrar is arama fasli yeni yer , yeni insanlar... Gerci bunlari dusunmek icin cok erken ama ne bilim .
Babamdan iyi haberler alamadim daha . Akciger kanserinden suphelendiklerini esim agzindan kacirdi. Bilmiyorum kafam cok fena . Hamileligim surece , dogumdan sonra sigara koymadim agzima . Su an deli gibi icmek istiyorum .
evet sadece ve sadece anne sutu aliyosa kabiz olmaz. eger sadece anne sutu aliyor baska bir sey almiyosa kabizlik degil, baska bir sorun vardir. bir de 2. aydan sonra hergun kaka yapacak diye bir sart yok. yapmayabilir. eger huysuz degilse, huzurluysa cok takilmamak lazim. zeytinyagi filan vermeyi ben kendi adima pek onaylamiyorum.
bizden yeni bir haber: kizim artik kendi kendine uyuyor yataginda2 dakika kucagimda sallayip birakiyorum, tepesindeki oyuncaklara baka baka uyuyor
Bugun gidip ise gelemeyecegimi soyledim . İsimi ozlemisim , is arkadaslarimi ozlemisim , calismayi ozlemisim . Uzun bir sure daha gelemiyorum dedim bozuldu ki sanirim bu durumda yerime adam bakarlar. 5 sene oldu ayni yerdeyim simdi tekrar is arama fasli yeni yer , yeni insanlar... Gerci bunlari dusunmek icin cok erken ama ne bilim .
Babamdan iyi haberler alamadim daha . Akciger kanserinden suphelendiklerini esim agzindan kacirdi. Bilmiyorum kafam cok fena . Hamileligim surece , dogumdan sonra sigara koymadim agzima . Su an deli gibi icmek istiyorum .
merhaba arkadaşlar bu topiği yeni buldum bende aralık annesiyim.........kızım 30 aralıkta doğdu...........şu an 79 günlük........Allah bütün bebişleri korusun.........
merhaba.benim kızımda 30 aralıkta doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?