2009 Aralık Anneleri

benim içtiğim demir ilacından bebeğim meğerse etkileniyormuş ilaç bitti kakasını 4 günde yaparken hergün yapar oldu napsam acaba doktorum iç diyor

iyi akşamlar arkadaşlar... kabızlık derdi bizde de başladı. eskiden bazen olurdu ama huzursuzluk olmazdı. şimdi kıvranıp duruyor...

mesaj attım senem
iyi akşamlar arkadaşlar... kabızlık derdi bizde de başladı. eskiden bazen olurdu ama huzursuzluk olmazdı. şimdi kıvranıp duruyor...

oyy çk zor oluyo ya bnm yeğenimde vardı hep hastaneyi bulurlardı kaka için çok zor oluyo allah yardımıcınız olsun kayısı suyu falan için belki sütünüzden fayda eder kuru incir kuru kayısı falan

motherandbaby beveğim kaç gündür agulamıyor diyodun ya benimkide kaç gündür öyleydi telaşlanmıştım bende geçiş dönemiymiş gerçektende öyle iki gündür kafamız şişti sabahın 5inde başlıyor aaauu puşurtmuşurtlu bişeyler söyleye söyleye şimdi uyududa sessizlik oldu evde bu zannedersem babıldamanın beta sürümü gibi bişey dudaklarını dilini kullanarak ses çıkarıyo çünkü bekle seninkide başlar
anne sütü alan bebeklerde kabızlık olmaz diye biliyodum ben
bi arkadaşımın bebeği kakasını yapmak için hep hastaneye götürülürdü kabızdan ziyade daha başka bişey ama ne olduğunu tam bilemiyorum

10 güne kadar normal dedi doktorum doğru en geç 5. gün yapıyor tam yapıyordu dediğim gibi tamamiyle bizle ilgiliymiş. marul yeyin bolbol hiç olmazsa.kesinlikle işe yarıyor.

anne sütü alan bebeklerde kabızlık olmaz diye biliyodum ben

evet sadece ve sadece anne sutu aliyosa kabiz olmaz. eger sadece anne sutu aliyor baska bir sey almiyosa kabizlik degil, baska bir sorun vardir. bir de 2. aydan sonra hergun kaka yapacak diye bir sart yok. yapmayabilir. eger huysuz degilse, huzurluysa cok takilmamak lazim. zeytinyagi filan vermeyi ben kendi adima pek onaylamiyorum.

bizden yeni bir haber: kizim artik kendi kendine uyuyor yataginda 2 dakika kucagimda sallayip birakiyorum, tepesindeki oyuncaklara baka baka uyuyor

geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir.

Bugun gidip ise gelemeyecegimi soyledim . İsimi ozlemisim , is arkadaslarimi ozlemisim , calismayi ozlemisim . Uzun bir sure daha gelemiyorum dedim bozuldu ki sanirim bu durumda yerime adam bakarlar. 5 sene oldu ayni yerdeyim simdi tekrar is arama fasli yeni yer , yeni insanlar... Gerci bunlari dusunmek icin cok erken ama ne bilim .
Babamdan iyi haberler alamadim daha . Akciger kanserinden suphelendiklerini esim agzindan kacirdi. Bilmiyorum kafam cok fena . Hamileligim surece , dogumdan sonra sigara koymadim agzima . Su an deli gibi icmek istiyorum .

merhaba arkadaşlar bu topiği yeni buldum bende aralık annesiyim.........kızım 30 aralıkta doğdu...........şu an 79 günlük........Allah bütün bebişleri korusun.........

merhaba arkadaşlar bu topiği yeni buldum bende aralık annesiyim.........kızım 30 aralıkta doğdu...........şu an 79 günlük........Allah bütün bebişleri korusun.........

hoşgeldin canım aramıza Allah bağışlasın ismi nedir

işi boşver canım şu anda eylülün sana ihtiyacı var kimse senin gibi bakamaz ona belki ilerde daha iyi bir işin olur zaaman ne gösterir bilinmez babanada Allah şifa versin pozitif düşün sıkma fazla canını daha teşhis koyamamışlar iyi düşünmeye çalış sigarayı da unut içmek seni rahatlatmaz içtikten sonra birde vicdan azabı çekeceksin onun yerine bebişine sarıl kokla onu

masallah gözun aydin bizim kiz hep kendiliginden uyuyo emiyo yataginaa birakiyorum soyleniyo falan öyle uyuya kaliyo masallah masallah

Burcu zor olmuştur eminim senin için ama hele bir işler yoluna girsin Eylül ün sana en fazla ihtiyacı olduğu şu dönem geçsin biraz büyüsün ben inanıyorum ki çok daha güzel, çok daha mutlu olabileceğin bir iş bulacaksın. Şu an dediğin gibi çok erken bunları düşünmek için zamanı gelince işler yoluna girecektir merak etme.
Sen şimdi Eylül ü düşün annesine en fazla ihtiyacı olduğu dönemde yanı başında olacaksın.

Babana da Allah şifalar versin canım. Doktorlar her ihtimali araştırıyorlar tabii ki. İnşallah öyle bir durum yoktur. En kısa zamanda iyi haberlerini paylaşırsın bizimle.

Sigara konusunu da aklına bile getirme. Hiçbirşeyin çözümü değil inan. Belki anlık bir rahatlama ama sonrası daha büyük sıkıntı olacaktır senin için bir debunula uğraşma ne olur.

merhaba.benim kızımda 30 aralıkta doğdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…