2009 Aralık Anneleri

günün sözü de benim kalemimden olsun...

göklerden indir artık yüzünü ,
yerde de var lakırdıya insan,
kürkün zindan eylemiş gözünü ,
olmaz mı hiç çıplak gezen insan...?

ben kaçar ....

Doktor iyi dediyse sorun yoktur merak etme her ayları bir olmuyor.Benim oğlanda 3.ayda 6 kiloydu sonra günde 1 kere mama verdim 10 gün sonra 350 gr almıştı.

Demiri de 6. aydA başlayacağız dedi ama burada çoğunluk 4.ayda başlamış.

ebru canberk nasıl devam ediyomu huysuzluğu

Sabaha karşı felaket oluyor. Gün içinde çok kötü değil.
Bakalım pazartesi kontrolü var ama böyle giderse ben bir çocok gastroentroloğuna götürmeyi düşünüyorum.

günaydın herkese

ya ben pelinin bahsettiği yürüme programını indirdim ama media player açmıyo sadece ses var açabilen varmı

ayy bi de bn yazayım ..........

KÖTÜ GÜNLERıMDE KATKISI OLMAYANLARIN ıYı GÜNÜMDE HıSSELERı YOKTUR............

galiba bayılacagım uykusuzluktan dun sadece yarım saat uyudu dıyeakşam 8 de sızdı 10 a kadar 10:30da tekrar uyuttum gece sureklı kalktı sabahta 6 dan berı uyanık eşşeklık ettım keşke uyandırsaydım yada hemen gerı uyumasına ızın vermeseydım

Rİca ederİm bn kaÇtım yaĞmurı yıkıcam kızlar

ya nasıl tek basınıza yıkıyorsunuz bende artık eşimi beklemeden yıkamak ıstyrm vucudunu yıkarımda kafasını nasıl becerırım kı bıde yıkandıktan sonra gydırmek mesele susmaz 40 saat yıkanma bıttı dıye

otur oturdugun yerde sen ebru senle haftasonları gezerız bulmussun garantı iş
biz 2-3 sene sonraki yasımızda nasıl iş bulacagız bakalım

16. gün şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum onları, onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. bugün benden biraz büyük biri geldi yanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala. sonradan öğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara intikam alınacak.
senem bu tam benim kıza uyuyo kuzeni canını fena halde yakmıştı. kızım biraz büyüsün intikam içn aikido ya yollıycamkötükedihüso

Hayırdır inşallah o da nereden çıktı Öznur?
Bu aralar tükürük salgıları çok arttı ya o mu tıkıyor acaba böyle?

bende istiyorum canan
bende tekbaşıma yıkayamıyorum yaa oturmaya başlayıca artık.
kızlar zeynebin saç derisi sarı sarı kepek gibi olmaya başladı konak deniyo galiba naapmam lazım günaşırıda yıkıyorum aslında neden oldu anlamadım

iyi durulamayıncada olurmuş zeytınyagı yda bebek yagı surup tarayın dıyorlardı bır topicte
ondan sanırım ebru kaçkere uyandım sesine bu gece öksürür gibi yapıyo ve tıkanıyo yan yatıyo halbuki

arada mınayada oluyor ben üşüttu sandım ama sanırım yutkunamyr tukuruk brkyor

Burnu tıkalıysa ondan da uyuyamamıştır belki annesi.

otur oturdugun yerde sen ebru senle haftasonları gezerız bulmussun garantı iş
biz 2-3 sene sonraki yasımızda nasıl iş bulacagız bakalım

:gitme: Cumartesi de çalışılıyor ne yazık ki bu salak işte ama ne yapayım devlet memurluğundan da istifa edilmez ki. :gitme: Lotodan totodan para çıkmadıkça...
Boşver sen nasıl iş bulacağını şimdiden en az 2-3 sene yavruşun yanında olucan ya ne güzel.

Önce bebe yağıyla banyodan bir saat kadar evel msaj yapıyorsun konak olan bölgeye. Bayodan hemen önce çok ince dişli bir tarakla veya chicconun konak tarağı var bulabilirsen onula tarıyorsun.Banyodan sonra tekrara tarıyorsun. Mustela konak önleyici şampuanla yıkıyoruz biz çok iyi geldi. Bir de gün aşırı en geç yıkaman gerekiyor.
Bizimkinin bayağı kötüydü şu an hiçbir şey kalmadı.

ya burnunu en son aspire ederken hafıf kan geldi çok acık renk 1 dmla ama çok uzuldum ugrasmıyorum artk burnuyla bende
lotodan totodan para çıkarsa bakımevı aç baride bizde beleşten çocukları bırakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…