Doktor iyi dediyse sorun yoktur merak etme her ayları bir olmuyor.Benim oğlanda 3.ayda 6 kiloydu sonra günde 1 kere mama verdim 10 gün sonra 350 gr almıştı.bugün 3.ay kontolüne gittik zeynonun 6 kilo olmuş..biraz az gibi geliyo bana ama dokto iyi dedi. memedeyken ve bırakınca çok ağlıyodu zeynep onu söyledim similac mama deniyelim biraz dedi aldım vermeye başladım bugün ama pek sevmedi tadını galiba..bide ne yaptım biliyomusunuz 30 cc ye 1 ölçek yerine 2 ölçek koymuşum içtikten çok sonra dank etti çok korktum bişey olacak diye(
demir ilacından bahsetmiştiniz bize vermedi henüz herkes kullanmaya başladımı?
ebru canberk nasıl devam ediyomu huysuzluğu
günaydın herkese
ya ben pelinin bahsettiği yürüme programını indirdim ama media player açmıyo sadece ses var açabilen varmı
gom player kur cnm o açıyor
Rİca ederİm bn kaÇtım yaĞmurı yıkıcam kızlar
günaydın canım...
bir duş almalıyım sersem gibiyim...
3-5-7 nöbetlerini tam tuttum
senem çok güzel bi site buldum resim düzenlemek isteyen varsa özelden yazayım adresi online resim yükle o düzenlio
bu arada günaydın herkese
bu gece zeynocan pek uyutmadı beni korkuttu tıkanırmış gibi oldu kaçkere kaldırıp ters çevirdim hep( hiç böyle olmazdı anlamadım bende şimdide uyandı mızır mızır yine güzel bi güne uyandık yani:))))
Hayırdır inşallah o da nereden çıktı Öznur?
Bu aralar tükürük salgıları çok arttı ya o mu tıkıyor acaba böyle?
bende istiyorum canan
bende tekbaşıma yıkayamıyorum yaa oturmaya başlayıca artık.
kızlar zeynebin saç derisi sarı sarı kepek gibi olmaya başladı konak deniyo galiba naapmam lazım günaşırıda yıkıyorum aslında neden oldu anlamadım
ondan sanırım ebru kaçkere uyandım sesine bu gece öksürür gibi yapıyo ve tıkanıyo yan yatıyo halbuki
Burnu tıkalıysa ondan da uyuyamamıştır belki annesi.galiba bayılacagım uykusuzluktan dun sadece yarım saat uyudu dıyeakşam 8 de sızdı 10 a kadar 10:30da tekrar uyuttum gece sureklı kalktı sabahta 6 dan berı uyanık eşşeklık ettım keşke uyandırsaydım yada hemen gerı uyumasına ızın vermeseydım
otur oturdugun yerde sen ebru senle haftasonları gezerız bulmussun garantı iş
biz 2-3 sene sonraki yasımızda nasıl iş bulacagız bakalım
bende istiyorum canan
bende tekbaşıma yıkayamıyorum yaa oturmaya başlayıca artık.
kızlar zeynebin saç derisi sarı sarı kepek gibi olmaya başladı konak deniyo galiba naapmam lazım günaşırıda yıkıyorum aslında neden oldu anlamadım
Burnu tıkalıysa ondan da uyuyamamıştır belki annesi.
:gitme: Cumartesi de çalışılıyor ne yazık ki bu salak işte ama ne yapayım devlet memurluğundan da istifa edilmez ki. :gitme: Lotodan totodan para çıkmadıkça...
Boşver sen nasıl iş bulacağını şimdiden en az 2-3 sene yavruşun yanında olucan ya ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?