2009 Aralık Anneleri

Ya eylülün burnu cok tikali . Serum f. kullaniyorum duzenli aspiratorler temizliyorum odada nemlendirici var ama yok . Hele 2-3 gun oldu sanki geniz akintisi ile birlikte gibi. Burnunu cekince sanirim bogazina geliyo kusturmaya calisiyo surekli kendini

babaları basardı sonunda bıze alıştrmayı :)

yok be nilgun ya ayaktalar ya memede :)
gom player açyrms indir bari ben sbh yaptım oglenıde mınanın ızın vermesını bklyrm

valla ya dün kızdım işten geldi yemek yedik saat daha 8 ben biraz uzanayım dedi sabaha kadar yaa bütün gün bekliyorum geçtim yardım etmesini bari otur 2 laf edelim veya araba çalışmam lazım çıklalım ama nerde uyudu sanki 80 lik dede sürekli uyuyor deli etti beni sanki bütün gün taş taşıdı gece sarılmak istedi arkamı döndüm ne oldu neden kızdın canım diyor yooo sana kızamam ki yüzünü görmüyorum neyine kızıyım dedim uyanınca da aşkım zeynep uyandı diyor sinir oluyorum

kaydirigubbakcemile3

ONLARDA İŞTE YORULUYO AMA YA BİZDE ÖYLEYİZ ZATEN 8-9 DA GELİO HAFTASONLRI BİLE LIŞIO BU ARA ÇK YOĞUNLAR YANİ ASLNDA HEM ONLAR HEM BZ HAKLIYIZ BU ARADA BNM KIZ UYANDI SÜPÜRGE SESİNE OFF

bunların hepsi aynı versiyon ayynıı klava: alsanaalsanasmile

allah kolaylık versin melike. bizim babacık öyle bişey yapsa yıkaım ortalığı... akşam 6-7 gibi gelince yatana kadar babasının ya kucağında ya dizinde.. almak istesemde vermiyo benim herif:)

canım kızın ne alemde kilo alımı arttımı

dün dr daydık 4900 olmuş.artıyor artık mamadan sonra.gerçi günde 4 kere 60 cc verdim ama dr günde 3 kereden fazla verme dedi.zor geçiriyorum saatleri ya doymuyor herhalde süt az geliyor yada alıştı biberonun kolaylığına uğraşmak istemiyor.

günaydın arkadaşlaar. hayırlı cumalar herkese.

hayırlı cumalar

allah kolaylık versin melike. bizim babacık öyle bişey yapsa yıkaım ortalığı... akşam 6-7 gibi gelince yatana kadar babasının ya kucağında ya dizinde.. almak istesemde vermiyo benim herif:)

aman sus nazar değdirme kocana:))
benim kız uyudu nekadar uyur bilmem..biran önce kalkıp evi toplayıp süpürmem lazım biraz ama canım hiç istemiyo.böyle heryeri dağınık görmekte çok canımı sıkıyo offff((

olabilir bnde mamaya başladım annem e söyledim sakın biberonla verme demişti biberon kolay gelirmiş çoçuklara emmek zor gelirmiş sonra kaşıkla veriyorum ama o kdr zorki ağlıo çıkarıo heryerimiz batıyo çok az yiyo yani mama veriyorum diyemem bile yeditemiyorum zaten yersede kusuyor hepsini istemiyor

ne oldu bunlara ya böyle hava dgşimimi acaba

Bende indirdim onu kac kera yapcaz yaw .

gunde 3 defa 1 er kere vakıt olursa 2 kere 500 adım olanı yapyrz ilk 1 hafta

aman çenem yorulcagına elım yorulsun dıyıp artık laf etmycgım dayanabilirsem tabi :)
bide senı benım topikte görmeyeyım bıdaha :)
incirin içine cevız koy ye annem kardesıme yedryordu ordn bılıyrm bıde boza iç hem sut hem kılo ypyr

mina ayagımda uyudu göya ayaklar kıpırdıyo şimdi o oyle böyle uykusunu alıp kalkar ben yıne uykusuz ayagmdanda kldrmaya krkyrm öffffffffff

nerdeydi şu yürüyüş şeysi bende yapayım bari

zeynebinde öyle sanki hırlıyomuş gibi ses çıkarıyo bide doktora söyledim dün çiğerlerinden gelmiyo ama burnu çok tıkalı dedi..dediğin gibi sanki geniz akıntısı var öksürse atacak gibi

düzenli yemek yiyebiliyomusunuz siz..benim öğle öğünüm artık yok mesela geçiştiriyorum sürekli

zeynebinde öyle sanki hırlıyomuş gibi ses çıkarıyo bide doktora söyledim dün çiğerlerinden gelmiyo ama burnu çok tıkalı dedi..dediğin gibi sanki geniz akıntısı var öksürse atacak gibi

Eylülde oyle . Oksuruyo bi de bogazina kacmis gibi uykusunda da uyaniyo oyle olunca odum de patliyor tabi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…