2009 Aralık Anneleri

ay bi duş aliim dedim topic dolmuş:) beşik kertmeleri filan:)) ya beni de eklesenize faceden bebişlerin resimlerine bakiim. burdan bakamıyorum henüz keşfedemedim buraları:) sibelulker@gmail.com dan ekleyebilirsiniz. eşimin arkadaşının kızı rota virüsü kaptı aşıyı yaptırmadığına pişman. bilmem valla ben yaptırdım. sonu domuz gribi aşısı gibi karman çorman olcak bi zararı olcanı sanmıyorum. az önce işyerimden yazı geldi 2 haziran iş başı diye senağlama

zeyno uyudu yemekte pişti babacıkta geç gelecek bende gidip uzanayım ölüyorumm yorgunluktan

dualarım seninle :Saruboceq:
benımkının de mubarek butun bezlerı kakalı
bu bebekler az yapsa dert cok yapsa dert
bizde öyle canım 6-7 kere kaka yapıyor günde
ben aktif bebek kullanıyordum şimdi huggies deniyorum tavsiye üzerine ama sert geldi bana biraz

Bugun benim kizimin huysuzlugu ustunde

bizimkide öle gündüz uykusu nerdeyse kalmadı o yüzden sadece okuyabiliyorum, cevap yazamıyorum valla malum bende iki tane var, birde evin işleri, ne olacaksa halim laelaelaelaelae

Ay benim de başım ağrıdı yaa. Oğlanı satacak adam arıyorum. Dün gece çok yoruldum babası salonda oturuyordu götürdüm verdim biraz bak diye 5 dakika sonra geri getirdi "Ben şimdi bakamıyorum buna, büyüyünce getir" diyor. Cins...

haha ebru koptum:)))))))))

ah bana baba deme. gripten ölüyorum, ağzım burnum yara içinde ben yatıp dinlenceme o yatıyo. ya sofrayı hazırla ya kıza bak diyorum kızı alıyo yanına kız ciyak ciyak onun umrunda diil yatmış tv izliyo. neo kıza baktıklava:

ebru bugün nehir nerdeyse hiç uyumadı desem yeri...
2 saatte bir 30 dk
şaka gibi
birde gülerek uyanuıyor zilli
sağlığı yerinde olsunda arada arıza yapıyor işte

Aman erkeklerin çoğu öyle bizimki Allah için mutfağı sever yemek falan yapar ama bebeğe bakmayı beceremiyor işte.

ebru bugün nehir nerdeyse hiç uyumadı desem yeri...
2 saatte bir 30 dk
şaka gibi
birde gülerek uyanuıyor zilli
sağlığı yerinde olsunda arada arıza yapıyor işte
Aman ağlayarak uyamasında Senem bazen şaşıyor işte düzenleri.
Canberkte yarım saat kadar uyuyor gaz sancısı yüzünden ağlayarak uyanıyor her seferinde.

kızlar benim oğlanda bu ara hep gündüzleri az uyuyo 1 saa t yarı saat geceleri güzelde gündüz niye böyle oldu

kızlar benim oğlanda bu ara hep gündüzleri az uyuyo 1 saa t yarı saat geceleri güzelde gündüz niye böyle oldu

benim kızımda geceleri iyi uyuyo ama gündüz sürekli uyanık. aslında uyumak istiyor ama dalamıyor bi türlü sonrada ağlıyor huzursuz hep gündüzleri

benim kızımda geceleri iyi uyuyo ama gündüz sürekli uyanık. aslında uyumak istiyor ama dalamıyor bi türlü sonrada ağlıyor huzursuz hep gündüzleri

benimkide zorla dalıyo kendi kendine ninni söylüyo aman geceleri uyusunda gündüzleri geçiyo nasılolsa

kızlar ben çok panikledim rotarix 1.dounu vurdurdum ben 1 hafta 2.doz vurduracaktık şimdi ne yapacağız

mina da çok huysuzdu hıç uyumadı sureklı emmek ıstedı mama verdım yınede degişmedi açlıktan sut yetmemesınden falan degilmiş yanı ne oldukı bunlara böyle bilmiyorum ama benim tansıyon birara 6-5 olmuş bayılacaktım eşimgeldi falan şimdi daha iyiyim tuzlu ayran ıı geldı
gidip yatayım hemn iigeceler olsun inşalah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…