zeyno uyudu yemekte pişti babacıkta geç gelecek bende gidip uzanayım ölüyorumm yorgunluktan
dualarım seninle :Saruboceq:Ne zormus Arzu . Insanin sevdigi ilk adamin hasta olmasi yada artik nefes aliyor olmamasi. Bugun annemle konustuk . Hic iyi seyler soylemiyorlar. ıki ihtimal var demisler . Bobrek veremi , damar ile ilgi bir hastalik . Kemoterapi gorcekmis. Dayimi aradim . Bana gercegi soyleyin diye bugun bagirarak agladim . Kemoterapi aldigina gore birisi bana yalan soyluyor . 1 ay oldu orda. Olumcul mu dayi dedim . Cevap vermedi bugun bana . Babamsiz bir hayat dusunmek bile istemiyorum .Tek istedigim iyi haber duymak babamdan.
bizde öyle canım 6-7 kere kaka yapıyor gündebenımkının de mubarek butun bezlerı kakalı
bu bebekler az yapsa dert cok yapsa dert
ben aktif bebek kullanıyordum şimdi huggies deniyorum tavsiye üzerine ama sert geldi bana birazhuggıesın 4 numarası çok buyukbıde demıştım ya yaz gelsın primaya dönecegım dıye bugun aldım prima 7-18 kılo uyu oyna sizd onumu kullanıyorsnuz aktıf bebek ıı degil diye okumuştm dogrumu bu uyu oyna ii gibi bakalım eskısı gıbı kakada ypmyr zatn belden çıkacak kadaro yuzden prima ince diye ona donuş yaptık siz ne alıyorsunuz primanın hangısını yazsanıza
Bugun benim kizimin huysuzlugu ustunde
Ay benim de başım ağrıdı yaa. Oğlanı satacak adam arıyorum. Dün gece çok yoruldum babası salonda oturuyordu götürdüm verdim biraz bak diye 5 dakika sonra geri getirdi "Ben şimdi bakamıyorum buna, büyüyünce getir" diyor. Cins...
Ay benim de başım ağrıdı yaa. Oğlanı satacak adam arıyorum. Dün gece çok yoruldum babası salonda oturuyordu götürdüm verdim biraz bak diye 5 dakika sonra geri getirdi "Ben şimdi bakamıyorum buna, büyüyünce getir" diyor. Cins...
ebru bugün nehir nerdeyse hiç uyumadı desem yeri...
2 saatte bir 30 dk
şaka gibi
birde gülerek uyanuıyor zilli
sağlığı yerinde olsunda arada arıza yapıyor işte
Aman erkeklerin çoğu öyle bizimki Allah için mutfağı sever yemek falan yapar ama bebeğe bakmayı beceremiyor işte.ah bana baba deme. gripten ölüyorum, ağzım burnum yara içinde ben yatıp dinlenceme o yatıyo. ya sofrayı hazırla ya kıza bak diyorum kızı alıyo yanına kız ciyak ciyak onun umrunda diil yatmış tv izliyo. neo kıza baktıklava:
Aman ağlayarak uyamasında Senem bazen şaşıyor işte düzenleri.ebru bugün nehir nerdeyse hiç uyumadı desem yeri...
2 saatte bir 30 dk
şaka gibi
birde gülerek uyanuıyor zilli
sağlığı yerinde olsunda arada arıza yapıyor işte
kızlar benim oğlanda bu ara hep gündüzleri az uyuyo 1 saa t yarı saat geceleri güzelde gündüz niye böyle oldu
benim kızımda geceleri iyi uyuyo ama gündüz sürekli uyanık. aslında uyumak istiyor ama dalamıyor bi türlü sonrada ağlıyor huzursuz hep gündüzleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?