2009 Aralık Anneleri

Ben kizimi bugun ogrenmistim. Esime mesaj atmistim . Jr geliyor diye o da inanmadi tabi 1 Nisan oldugu icinde sonucu filan fakslamistim . Kaza ile kaldigim icin cok aglamistim . Ya simdi degil diye . Simdi boyle dusundugum icin kiziyorum kendime.

günler geçmiyo gibi geliyodu
ama şimdi bakınca ne çabuk geçmiş zaman dimi :)

günaydın kızlar.cnm benim bizimkide aynı yaaa.ve ben işe gidiyorum her iki saatte birrr uyanıyor .birde benimkide huysuz hem gazı var hemde diş sanırım çünkü eller hep ağzında çok salya akıtıyorr.

elini ağızına kulağına götürüyo ağzı akıyo ağlarken parmağımla diş yerlerini kaşıdığımda auuuuu diye işte bu dercesine duruyo
huysuz çok kısa uykusu çok sık ağlayarak uyanıyo
uyurken ağlayıp debeleniyo

diş çıkarıyo yada yerleri hazırlanıyo

kızlar ben mi abartıyorum acaba benden başka rotarix vurduran yok mu?

Bende ilk dozu yaptırdım bugün arıycam doktoru, ama artık oldu yapıcak bişey yokki (
bu tip konularda dedikodularda çok çıkar bana biraz da öle geliyo ((

gunaydın
gece çıglıkla uyandım mınanın
o çıglık atarken ben basladım aglamaya 2 dk sonra geçti
canan nazar mı dgdı oldum valla faceden dolayı
bence bebişlerin dişi dgl çunku hepsinde salya var el agızda hepsi erken çıkarıyor olamaz
siz bızden1 ay 1,5 ay kçuksunuz bız o zaman gaz ancısı yaamıştk 2 hafta sanırımsızlerın huzursuzlugu ondan da bızım uyk duzenımız nıye gttı onu anlamadım
nazn senıde merak ederımtabı cnmcım ama facede gördum :)))
melıkenı ordada sesı çıkmadı annesınde sanırım

ya aslında düşündüğümüzda daha çok minicikler yavruşlar:)
onlardan çokda şey bekleyemez ki kendimizde evhamyapmayalım bu bizi de sterese sokar...
elbette günleri günlerini tutmayacak bazen ...biz iyi takipedip gözlemledikten sonra eğer başkabirşeyin işaretideilse iyi olsunlarda ben razıyım napalım canlarımız onlar bizim candan öte bişi hatta:):)

allah hepsini bizebağışlasın güzel günlerini nasip etsin dilerim:)

annelik normal bişi değil arkadaşlar diyorum bakın annelik psikopatlık hali:)

dimi iii pelinnnn?
ders ne alemde? gel beni seni çalıştırayım öğretmen gözüyle öyle bir
bakıyım çalıştın mı yoksa yaydın mı? bak velini de çağırabilirim ona göre:)))))))))

amiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq:
böyle böyle büyüycekler sonrada hep küçük kalsalardı diycesss :))))
ayyyynen valla senem piskopatız cümleten guclubacismile

annelik normal bişi değil arkadaşlar diyorum bakın annelik psikopatlık hali:)

hehe böyle psikopatlığa can kurban...:)
tek değilim bilmekgüzel:)

neyse bende hazırlanıyım ufaktan derse gidicem bugün ö.ders günüm...
banyo falan saç baş derken ancak çıkıyorum vaktim olursa uğrarım
görürşüz kızlar...:))))))

evet cnm sanırım öyleee.allah kolaylıkla çıkarmak nasip etsin

ah kurban olurum ben onaaa nazarlar değmesin kızıma 441 kere maşallah

neyse bende hazırlanıyım ufaktan derse gidicem bugün ö.ders günüm...
banyo falan saç baş derken ancak çıkıyorum vaktim olursa uğrarım
görürşüz kızlar...:))))))

kolay gelsin cnmm.ii dersler

KIZLAR GÜNAYDIN.. BİZDE DE HUYSUZLUK VAR..

BİR DE BİRDAHA ŞU DOKTORUM PROGRAMINI BİR DAHA İZLEMİYCEM.. sinirlerim o kadar bozulduki.. epilepsi (SARA) hastalığından bahsediyor.. ani irkilmeler diyor, iki kolunu yana açmış irkiliyorsa durup dururken hıçkırıyorsa aniden bir yere bakıp kalıyorsa şüpheleiyolarmış filan.. hepsi var benim oğlumda.. birdaha asla izlemiycem ya moralim çok bozuldu insanı paranoyak eder bunlar.. allah bütün bebekleri ve yanında benim bebeğimide korusun.. çok malca gelebilir ama gerçekten arda uykusunda ıh ıh ıh diye göğsü ine kalka ağlıyor gibi yapıyor..bazen korkmuş gibi birden ellerini iki yana açıp ııııh diyor.. aniden irkilme gibi.. ya sinirim gerildi

aynenn canım. hatta şuan yanımda uykusunda ağlar gibi ses çıkarıyo inliyo. annelik paranoyaklıkla eşdeğer heralde. bende onu izliyorum. kadının her dediği var benim kızda. sürekli hıçkırır. hele bi başladımı bi saat sürer. alam yarabbim ya. sürekli irkilir, öne arkaya atar kendini. üff ya yani bu söyledikleri belirtiler bütün bebeklerde olan şeyler değilmi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…