kızlar ben çok panikledim rotarix 1.dounu vurdurdum ben 1 hafta 2.doz vurduracaktık şimdi ne yapacağız
mina da çok huysuzdu hıç uyumadı sureklı emmek ıstedı mama verdım yınede degişmedi açlıktan sut yetmemesınden falan degilmiş yanı ne oldukı bunlara böyle bilmiyorum ama benim tansıyon birara 6-5 olmuş bayılacaktım eşimgeldi falan şimdi daha iyiyim tuzlu ayran ıı geldı
gidip yatayım hemn iigeceler olsun inşalah hepimize
melike annesıne mı gıttı sesı çıkmıyor
kızlar ben çok panikledim rotarix 1.dounu vurdurdum ben 1 hafta 2.doz vurduracaktık şimdi ne yapacağız
akannehir ama ama bbiz ikisini de oldukkkrotarix aşısı askıya alınmış 6 hafta bilginiz varmı ?
bana da yollar mısın ?mail. geldi şaşırdım yolluyorum sanada pelin bi bak
Maşallah Canberk'e.Bizim bebekler uslu da bakma sen gaz bizi mafettieyvahedigeldismile bizimki de arabasını sevmişti haftasonu bindi de.Biz de iki gündür Canberk'i Ataköy'de gezdiriyoruz. Dün hep uyudu bugün de etrafına bakındı durdu meraklı meraklı maaşaallah sesi hiç çıkmıyor pusetinde oturuyor güzel güzel.
Bu bebekler hergün yeni adet çıkarıyorlar. Zeynep sabah beşte uyanmış, Nehir de her saat başı.
Canberk'te günlerdir gece saat 12 gibi uyuyor ama on dakika sonra ağlayarak uyanıyor kıyamet kopuyor resmen emziriyorum susup yeniden dalıyor ve 2'ye kadar devam ediyor. Önceden böyle bir şey yoktu.
Bakalım daha neler göreceğiz.
Ben de iyi bir kayınvalide olabilirim.severim onuu.oğullarıyla yaşıt belki de daha küçük kızdan ne isterler anlamıyorum zaten.turşusunu kuracaktım unıversıteyı bıtırene kadar benım kızın fatma ama vazgeçebilirim burcu ii bir kayınvalde bulmak lazım dıyınce hımmm oldum :))))))))
ay benmkisi hep öyle gündüzleri.ben de normal sanıyorsummafoldumbenebru bugün nehir nerdeyse hiç uyumadı desem yeri...
2 saatte bir 30 dk
şaka gibi
birde gülerek uyanuıyor zilli
sağlığı yerinde olsunda arada arıza yapıyor işte
Hiç Nazan'ı soran yooookkkalsanaalsanasmile:dilcikar:melike annesıne mı gıttı sesı çıkmıyor
Ya ne oldu boyle Eylüle duzen filan kacti . Bu ayda ne gaz sancisidir boyle anlamadim gitti . Gazini cikarsin diye ugrasirken uykuda gidiyor . Allam ya uykum var cok fena
kızlar benim kafam çok takıldı bu aşıya ne yapıcağız şimdi*ne zararı olur onuda tam anlamadım?dünden beri moralim çok bozuk.
bizimkinin problemi gaz değil
dişten korkuyorum ben, çok huysuz
4 gündür uyuduğum 4 saat değil ya
o uyuyo yine 20dk. 30 dk. aralarla uyansada nolcaz böyle bilmem
ay bide sinirlenmeye başladım ben, gece yarısı söyleniyorum küçücük bebeğelmaz:
Valla benim aklima o gelmedi ben hep gaza bagliyorum ama . Bi de disler filan olmasin bu zamanda. Huysuz duzensiz filan . Saatleri sasti hep . Uykusu gozunden akiyor inat ediyo uyumamak icin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?