2009 Aralık Anneleri

benim oğlanda huysuz kaç gündür uyku yok
aman dikkat et kendine geçmiş olsun

rotarix aşısı askıya alınmış 6 hafta bilginiz varmı ?
akannehir ama ama bbiz ikisini de oldukkk
mail. geldi şaşırdım yolluyorum sanada pelin bi bak
bana da yollar mısın ?
Maşallah Canberk'e.Bizim bebekler uslu da bakma sen gaz bizi mafettieyvahedigeldismile bizimki de arabasını sevmişti haftasonu bindi de.
turşusunu kuracaktım unıversıteyı bıtırene kadar benım kızın fatma ama vazgeçebilirim burcu ii bir kayınvalde bulmak lazım dıyınce hımmm oldum :))))))))
Ben de iyi bir kayınvalide olabilirim.severim onuu.oğullarıyla yaşıt belki de daha küçük kızdan ne isterler anlamıyorum zaten.
ebru bugün nehir nerdeyse hiç uyumadı desem yeri...
2 saatte bir 30 dk
şaka gibi
birde gülerek uyanuıyor zilli
sağlığı yerinde olsunda arada arıza yapıyor işte
ay benmkisi hep öyle gündüzleri.ben de normal sanıyorsummafoldumben
melike annesıne mı gıttı sesı çıkmıyor
Hiç Nazan'ı soran yooookkkalsanaalsanasmile:dilcikar:

ayy bayılmk üzereyim saat 3e gelio zor uyuttum cadıyı

hemn yatıyorum inş uyanmaz ya çok yorgunum eşimde yok zaten off off evimi özledim annemi özledimm ((
giyttim (

Ya ne oldu boyle Eylüle duzen filan kacti . Bu ayda ne gaz sancisidir boyle anlamadim gitti . Gazini cikarsin diye ugrasirken uykuda gidiyor . Allam ya uykum var cok fena

kızlar benim kafam çok takıldı bu aşıya ne yapıcağız şimdi*ne zararı olur onuda tam anlamadım?dünden beri moralim çok bozuk.

Ya ne oldu boyle Eylüle duzen filan kacti . Bu ayda ne gaz sancisidir boyle anlamadim gitti . Gazini cikarsin diye ugrasirken uykuda gidiyor . Allam ya uykum var cok fena

bizimkinin problemi gaz değil
dişten korkuyorum ben, çok huysuz
4 gündür uyuduğum 4 saat değil ya
o uyuyo yine 20dk. 30 dk. aralarla uyansada nolcaz böyle bilmem
ay bide sinirlenmeye başladım ben, gece yarısı söyleniyorum küçücük bebeğe lmaz:

kızlar benim kafam çok takıldı bu aşıya ne yapıcağız şimdi*ne zararı olur onuda tam anlamadım?dünden beri moralim çok bozuk.

doktorunla konuş canım en doğrusu bu
2 ayrı doktor çokta gerekli bir aşı olmadığını söylediği için yaptırmayı düşünmüyorum ben zaten

Valla benim aklima o gelmedi ben hep gaza bagliyorum ama . Bi de disler filan olmasin bu zamanda. Huysuz duzensiz filan . Saatleri sasti hep . Uykusu gozunden akiyor inat ediyo uyumamak icin .

Ben kizimi bugun ogrenmistim. Esime mesaj atmistim . Jr geliyor diye o da inanmadi tabi 1 Nisan oldugu icinde sonucu filan fakslamistim . Kaza ile kaldigim icin cok aglamistim . Ya simdi degil diye . Simdi boyle dusundugum icin kiziyorum kendime.

Valla benim aklima o gelmedi ben hep gaza bagliyorum ama . Bi de disler filan olmasin bu zamanda. Huysuz duzensiz filan . Saatleri sasti hep . Uykusu gozunden akiyor inat ediyo uyumamak icin .

günaydın kızlar.cnm benim bizimkide aynı yaaa.ve ben işe gidiyorum her iki saatte birrr uyanıyor .birde benimkide huysuz hem gazı var hemde diş sanırım çünkü eller hep ağzında çok salya akıtıyorr.

günaydın herkese

bu aranehirde öyle diş olabilir dedim biraraeli ağzından çıkmadığı gibiartık eline ne geçerse ağzına dagötürüyor:)
ama dünkü sıkıntısı minnoşumun dahaçok anladım ki gazdan...sık sık gaz çıkarmaya çalıştım şimdi uyuyor...gecefena değildi...

tüm bebişlere ve annelere tekrar günaydınnnnnnnn:)

burcu nehirde öyle...
var birdertleri ama
bunlarında gizliden telapatileri mi var acep:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…