aynenn canım. hatta şuan yanımda uykusunda ağlar gibi ses çıkarıyo inliyo. annelik paranoyaklıkla eşdeğer heralde. bende onu izliyorum. kadının her dediği var benim kızda. sürekli hıçkırır. hele bi başladımı bi saat sürer. alam yarabbim ya. sürekli irkilir, öne arkaya atar kendini. üff ya yani bu söyledikleri belirtiler bütün bebeklerde olan şeyler değilmi zaten.
KIZLAR GÜNAYDIN.. BİZDE DE HUYSUZLUK VAR..
BİR DE BİRDAHA ŞU DOKTORUM PROGRAMINI BİR DAHA İZLEMİYCEM.. sinirlerim o kadar bozulduki.. epilepsi (SARA) hastalığından bahsediyor.. ani irkilmeler diyor, iki kolunu yana açmış irkiliyorsa durup dururken hıçkırıyorsa aniden bir yere bakıp kalıyorsa şüpheleiyolarmış filan.. hepsi var benim oğlumda.. birdaha asla izlemiycem ya moralim çok bozuldu insanı paranoyak eder bunlar.. allah bütün bebekleri ve yanında benim bebeğimide korusun.. çok malca gelebilir ama gerçekten arda uykusunda ıh ıh ıh diye göğsü ine kalka ağlıyor gibi yapıyor..bazen korkmuş gibi birden ellerini iki yana açıp ııııh diyor.. aniden irkilme gibi.. ya sinirim gerildi
doğru burcu hepsinde hemen hemen aynı şeyler var, ancak kadında bunun altını çiziyor, anne iyi gözlemlemeli diyor.. gülüyor sanabilirsiniz diyor.. bebeklerde farkına varmak çok zormuş.. bir tane çocuğu gösteriyor sanırsınki oyun oynuyor..Arzucum su an hemen hemen hepsinden var bu tarz seyler zaten .
günaydınnn
nooldu bu bebişlere böyle anlamadım zeynepte çok kötüyd dün aşam 8 den 12 ye kadar ağladı hep uyutuyorum çığlıklarla uyanıyo ve susmuyo bende fitil attım yarım yarım saate uyudu yavrum..dayanamıyo insan öyle ağlamasına yaaa.
fitili almak için giderken zeynoyuda babasına verdim kucağında zeynoyla uzanmış nasıl ağlıyo çocuk kalk bi gezdir susturmaya çalış.. ne akılsız şu adamlar yaa deli etti dün akşam beni
BİR DE BİRDAHA ŞU DOKTORUM PROGRAMINI BİR DAHA İZLEMİYCEM.. sinirlerim o kadar bozulduki.. epilepsi (SARA) hastalığından bahsediyor.. ani irkilmeler diyor, iki kolunu yana açmış irkiliyorsa durup dururken hıçkırıyorsa aniden bir yere bakıp kalıyorsa şüpheleiyolarmış filan.. hepsi var benim oğlumda.. birdaha asla izlemiycem ya moralim çok bozuldu insanı paranoyak eder bunlar.. allah bütün bebekleri ve yanında benim bebeğimide korusun.. çok malca gelebilir ama gerçekten arda uykusunda ıh ıh ıh diye göğsü ine kalka ağlıyor gibi yapıyor..bazen korkmuş gibi birden ellerini iki yana açıp ııııh diyor.. aniden irkilme gibi.. ya sinirim gerildi
bende hiç tek çıkmadım.. ama bugün hava kapalı cnım yaa güneş vARken dene benceya ben çok sıkıldım şöyle bağdat caddesine filan inmek istiyorum yürüyüş yapiim dolaşiim istiyorum ama benimki pusette uyuyor gözlerini açar açmaz meme almazsa ciyak ciyak ağlıyo. oyüzden güvenemiyorum. siz nasıl dışarı çıkıyosunuz yada çıkabiliyosunuz. dışarda emmek isterse napıyosunuz. şimdiye kadar hiç tek çıkmadım ya annem ya eşim hep yanımda. tek başıma çıkıp bi kahve içmek istiyorum
Biraz once dikkat ettim . Eylülün gozunde beyaz kisminda nokta gibi bir kan var . Tırnagi ile mi yapti acaba ufacik bisey
gunaydın
gece çıglıkla uyandım mınanın
o çıglık atarken ben basladım aglamaya 2 dk sonra geçti
canan nazar mı dgdı oldum valla faceden dolayı
bence bebişlerin dişi dgl çunku hepsinde salya var el agızda hepsi erken çıkarıyor olamaz
siz bızden1 ay 1,5 ay kçuksunuz bız o zaman gaz ancısı yaamıştk 2 hafta sanırımsızlerın huzursuzlugu ondan da bızım uyk duzenımız nıye gttı onu anlamadım
nazn senıde merak ederımtabı cnmcım ama facede gördum :)))
melıkenı ordada sesı çıkmadı annesınde sanırım
gözündeki toz olabilir iyice dikkat et bak
haktanın yaşı kanlı gelmişti bi kere baya korkmuştum tırnağıyla kanatmıştı ama kırmızılık yoktu
Maşallah Canberk'e.Bizim bebekler uslu da bakma sen gaz bizi mafettieyvahedigeldismile bizimki de arabasını sevmişti haftasonu bindi de.
:
Ben pes ettim artik . Sabahin 6 sindan beri ayakta . Gozlerinden uyku akiyor ama yok 10 dakikadan fazla kapamiyor gozlerini . Biraz once gerildim artik yeter ama kizim dedi .Alt dudagini burka burka agladi bi de sonra da cek vicdan azab i .
Ayyyy yavrum kıyamam. Şu alt dudaklarını büküp ağlamaları yok mu zaten bitiriyor beni yaa. Hemen de etkileniveriyorlar ses tonundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?