2009 Aralık Anneleri

günaydınlar

korkma arzu ya yağmurda yapıyor bazen allah korusun içine dert etme şimdi birde bunu

evet o ayrımı nasıl yapıcaz allah korusun yarabbim ya

Arzucum su an hemen hemen hepsinden var bu tarz seyler zaten .

:sinifsinif:
Arzucum su an hemen hemen hepsinden var bu tarz seyler zaten .
doğru burcu hepsinde hemen hemen aynı şeyler var, ancak kadında bunun altını çiziyor, anne iyi gözlemlemeli diyor.. gülüyor sanabilirsiniz diyor.. bebeklerde farkına varmak çok zormuş.. bir tane çocuğu gösteriyor sanırsınki oyun oynuyor..

hay nerden açtım o kanalı.. kaynanama kızıyodum izleyip izleyip bizim başımıza çörekleniyo diyee. açmıycam bir daha

günaydınnn
nooldu bu bebişlere böyle anlamadım zeynepte çok kötüyd dün aşam 8 den 12 ye kadar ağladı hep uyutuyorum çığlıklarla uyanıyo ve susmuyo bende fitil attım yarım yarım saate uyudu yavrum..dayanamıyo insan öyle ağlamasına yaaa.
fitili almak için giderken zeynoyuda babasına verdim kucağında zeynoyla uzanmış nasıl ağlıyo çocuk kalk bi gezdir susturmaya çalış.. ne akılsız şu adamlar yaa deli etti dün akşam beni

Ben pes ettim artik . Sabahin 6 sindan beri ayakta . Gozlerinden uyku akiyor ama yok 10 dakikadan fazla kapamiyor gozlerini . Biraz once gerildim artik yeter ama kizim dedi .Alt dudagini burka burka agladi bi de sonra da cek vicdan azab i .

bende seyrettim canım haklısın
anlattıkların benim oğlumdada birçok bebektede varolan şeyler
olağanın dışında bir tuhaflık olsa hissederiz gibi geliyo bana

sende fitili deneseydin burcu hem o hem sen dinlenmiş olurdunuz.yazık onada uyuyamadıkça daha kötü oluyordur

ya ben çok sıkıldım şöyle bağdat caddesine filan inmek istiyorum yürüyüş yapiim dolaşiim istiyorum ama benimki pusette uyuyor gözlerini açar açmaz meme almazsa ciyak ciyak ağlıyo. oyüzden güvenemiyorum. siz nasıl dışarı çıkıyosunuz yada çıkabiliyosunuz. dışarda emmek isterse napıyosunuz. şimdiye kadar hiç tek çıkmadım ya annem ya eşim hep yanımda. tek başıma çıkıp bi kahve içmek istiyorum

bende hiç tek çıkmadım.. ama bugün hava kapalı cnım yaa güneş vARken dene bence

Biraz once dikkat ettim . Eylülün gozunde beyaz kisminda nokta gibi bir kan var . Tırnagi ile mi yapti acaba ufacik bisey

Biraz once dikkat ettim . Eylülün gozunde beyaz kisminda nokta gibi bir kan var . Tırnagi ile mi yapti acaba ufacik bisey

gözündeki toz olabilir iyice dikkat et bak
haktanın yaşı kanlı gelmişti bi kere baya korkmuştum tırnağıyla kanatmıştı ama kırmızılık yoktu

Pelin kaç gecedir bizimki de öyle. Yatırıyorum yarım saat sonra falan bir çığlıkla uyanıyor yırtınıyor meme veriyorum hemen susup emiyor ve uykuya devam ediyor yatırıyorum tekrar aynı ben de anlamadım ne oluyor. :sm_confused:

Kollarim koptu illa ayakta ee eee seklinde gezmek istiyor . Allam valla yoruldum he. Simdi kapadi gozlerini 5 dakka sonra acacak

Ben de korktum vallaha Arzu. Bizimkinin şimdi geçti ama geçen aya kadar çok fazla irkilmesi vardı uyku sırasında, halen hıçkırık çok tutuyor bir başladı mı emzirmeden geçmez bir saat hıçkırır, özellikle uykudan uyandıktan sonra dalgın dalgın bakar bir süre. Uyku sırasında gülüp ağlar gibi sesler çıkarır amanın dedim ne oluyoruz kadın anlatırken.
Ama bunlar pek çok bebekte de görülen şeyler sanırım dikkatli olmakta fayda var ama paranoyak olmaya da gerek yok. Mora refleksi denilen irkilmeye değil de daha çok kasılma şeklinde olanlara dikkat etmek gerek herhalde.

Maşallah Canberk'e.Bizim bebekler uslu da bakma sen gaz bizi mafettieyvahedigeldismile bizimki de arabasını sevmişti haftasonu bindi de.
:

Mert Efe'ye maaşallah Nazancığım. Evet gaz mahveden bence de yoksa gerçekten uslu bir çocuk benimki çok da uykucu aslında ama sancılar rahat vermiyor bir türlü.
Ama dışarda dolanırken maaşallah ne gazı tutuyor ne bir şey. Belki de pusetin sallantısı rahatlatıyor hiç uyanmadan kıvranmadan uyuyor.

Ben pes ettim artik . Sabahin 6 sindan beri ayakta . Gozlerinden uyku akiyor ama yok 10 dakikadan fazla kapamiyor gozlerini . Biraz once gerildim artik yeter ama kizim dedi .Alt dudagini burka burka agladi bi de sonra da cek vicdan azab i .

Ayyyy yavrum kıyamam. Şu alt dudaklarını büküp ağlamaları yok mu zaten bitiriyor beni yaa. Hemen de etkileniveriyorlar ses tonundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…