Biraz once dikkat ettim . Eylülün gozunde beyaz kisminda nokta gibi bir kan var . Tırnagi ile mi yapti acaba ufacik bisey
ebruuuuu bazn arda bu şekilde kasılarak irkiliyoBen de korktum vallaha Arzu. Bizimkinin şimdi geçti ama geçen aya kadar çok fazla irkilmesi vardı uyku sırasında, halen hıçkırık çok tutuyor bir başladı mı emzirmeden geçmez bir saat hıçkırır, özellikle uykudan uyandıktan sonra dalgın dalgın bakar bir süre. Uyku sırasında gülüp ağlar gibi sesler çıkarır amanın dedim ne oluyoruz kadın anlatırken.
Ama bunlar pek çok bebekte de görülen şeyler sanırım dikkatli olmakta fayda var ama paranoyak olmaya da gerek yok. Mora refleksi denilen irkilmeye değil de daha çok kasılma şeklinde olanlara dikkat etmek gerek herhalde.
bende hiç tek çıkmadım.. ama bugün hava kapalı cnım yaa güneş vARken dene bence
Burcu Canberk'te de olmuştu aynı şey. Ben tırnağıyla yaptığını zannediyorum. Bir hafta sonra geçmişti.
ebruuuuu bazn arda bu şekilde kasılarak irkiliyo
hani birden rüzgara çıkarda bebek nefes alamzya aynı öyle kasılıyo bir kaç kere üst üste.. geçen ay bir kaç kere olmuştu tam banyoya soyarken, şimdi bi gözlemliyim bakalım.. zaten aklıma bu kasılması geldiği için korktum bende.. şimdi dikkat ettimde kendime program bittiğinden beri çocuğun her hareketini büyük bir psikopatlıkla takip etmeye herşeyden şüphelenmeye başladım.. ana olcama duvara taş olsaydım diye bir laf duymuştum valla doğruymuş..
Yahu o bizde de oluyordu eskrimci duruşu diyorlar ona bir kolunu ileri doğru uzatır soyununca olur onlar normal refleksler Arzu. Büyüdükçe de geçer bak geçen ay oldu diyorsun. Tabii ki duyarlı dikkatli olmakta fayda var ama paranoyak olmaya gerek yok.ebruuuuu bazn arda bu şekilde kasılarak irkiliyo
hani birden rüzgara çıkarda bebek nefes alamzya aynı öyle kasılıyo bir kaç kere üst üste.. geçen ay bir kaç kere olmuştu tam banyoya soyarken, şimdi bi gözlemliyim bakalım.. zaten aklıma bu kasılması geldiği için korktum bende.. şimdi dikkat ettimde kendime program bittiğinden beri çocuğun her hareketini büyük bir psikopatlıkla takip etmeye herşeyden şüphelenmeye başladım.. ana olcama duvara taş olsaydım diye bir laf duymuştum valla doğruymuş..
kızlar drumu ardım rotarixin bu ay 2.dozu vurulacaktı.yaptırayım mı diye sordum.biraz bekleyelim yaptırmayalım dedi.sizin drlarınız ne diyor?
Bu faceteki aralık anneleri grubuna nasıl dahil olunuyor? Ben pek anlamıyorum da pek
sende face var mi :)
ya sabıır
Var yeni açtım:)
Bugun bisey hepsinde Pelin bilmiyorum neden havadan midir nedir. Gozlerimiz kipkirmizi sabah 6 da kalkti huysuz agliyor surekli filan
Eklesen :)
ya sabıır
Bugun bisey hepsinde Pelin bilmiyorum neden havadan midir nedir. Gozlerimiz kipkirmizi sabah 6 da kalkti huysuz agliyor surekli filan Eklesen :)
merhaba hepinize..2 gün önce düşüp kolumu kırdım alçıya aldılar..3 hafta alçıda kalcakmış..bebek perişan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?