2009 Aralık Anneleri

ebruuuuu bazn arda bu şekilde kasılarak irkiliyo
hani birden rüzgara çıkarda bebek nefes alamzya aynı öyle kasılıyo bir kaç kere üst üste.. geçen ay bir kaç kere olmuştu tam banyoya soyarken, şimdi bi gözlemliyim bakalım.. zaten aklıma bu kasılması geldiği için korktum bende.. şimdi dikkat ettimde kendime program bittiğinden beri çocuğun her hareketini büyük bir psikopatlıkla takip etmeye herşeyden şüphelenmeye başladım.. ana olcama duvara taş olsaydım diye bir laf duymuştum valla doğruymuş..

Burcu Canberk'te de olmuştu aynı şey. Ben tırnağıyla yaptığını zannediyorum. Bir hafta sonra geçmişti.

Eylülünde tirnaklari uzadi bende bakayim 3-4 gun bari .

Arzu Eylülde oyle nefeslerini tam ayarlamiyorlar . Tukuruk cok oldugundan tikaniyorlar . Korkma

Yahu o bizde de oluyordu eskrimci duruşu diyorlar ona bir kolunu ileri doğru uzatır soyununca olur onlar normal refleksler Arzu. Büyüdükçe de geçer bak geçen ay oldu diyorsun. Tabii ki duyarlı dikkatli olmakta fayda var ama paranoyak olmaya gerek yok.

kızlar drumu ardım rotarixin bu ay 2.dozu vurulacaktı.yaptırayım mı diye sordum.biraz bekleyelim yaptırmayalım dedi.sizin drlarınız ne diyor?

Bugun bisey hepsinde Pelin bilmiyorum neden havadan midir nedir. Gozlerimiz kipkirmizi sabah 6 da kalkti huysuz agliyor surekli filan

Eklesen :)

babanem geldi iskenderundan bana gelecek bugun
mina 10 dk uyuyup uyanıyor aglıycm şimdi
ebru senbırmıze özlden yaz face ad soyadın birimizeklynce dgerleı istek yapar sana

merhaba hepinize..2 gün önce düşüp kolumu kırdım alçıya aldılar..3 hafta alçıda kalcakmış..bebek perişan oldu

caddeye ınme sansın varsa durma in valla arkdsım kahvenı al starbuckstan eline dolan
bebiş durmayınca otur burge kıngın ust katında battanıyeyle ort gögsunu emzır çık dolaş tekrardan keşke caddye yakın olsaydım bekarken şenesenevlerdeydım yuruyeek caddey ınerdım offfffffffffffff offffffffffffff

bende sormadımdaha rotayı yapacak bışey yok Allah korusun bebişleri panık yapma oldu hepsi hemen emen hepsi aşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…