2009 Aralık Anneleri

merhaba hepinize..2 gün önce düşüp kolumu kırdım alçıya aldılar..3 hafta alçıda kalcakmış..bebek perişan oldu

çok geçmiş olsun neviiiin!
ne oldu nasıl oldu hay allah yaaa! varmı yardım edenin nasıl olcak şimdi tek elle bebeğin bakımı vesaire

Ya ne oldu boyle Eylüle duzen filan kacti . Bu ayda ne gaz sancisidir boyle anlamadim gitti . Gazini cikarsin diye ugrasirken uykuda gidiyor . Allam ya uykum var cok fena

bizdede aynı durum var valla bende tam gaz bitti demiştim nerden çıktı yeniden anlamadım bu 4. gece sürekli uyanıyo ve uyuması saatler alıyo nerdeyse 4 ay bitcek ama

bilmiyorumkismile

bende tesadüfen açtım o kanalı açmaz olaydım sabah sabah içime ateşler bastı eşimi arayıp anlattım eeg falanmı çektirsek diye o da bana kızıyo rahat bırak kızımı illa bişey çıkarcaksın diye

bizdede aynı durum var valla bende tam gaz bitti demiştim nerden çıktı yeniden anlamadım bu 4. gece sürekli uyanıyo ve uyuması saatler alıyo nerdeyse 4 ay bitcek ama

bilmiyorumkismile
ya aynı durum bende var şimdi 3 akşamdır beni mahvetti tam diyorum artık iyiye gidiyor ama nerdeee.

merhaba hepinize..2 gün önce düşüp kolumu kırdım alçıya aldılar..3 hafta alçıda kalcakmış..bebek perişan oldu

çok geçmiş olsun yardım edicek kimsen var mı bari.

banyoda soyarken olması bence gayet normal senin elinin ısısı onun vücut ısısına göre soğuk gelmiştir ondan irkilmiştir.Aklıma bu geldi bence endişelenme.

merhaba arkadaslar.. Benim oglumda inek sütü alerjısı cıktı benım butun sut ve sut urunlerını ayrıca yumurta yemem yasak. dolayısıyla sutun vıtamını düştü bende bu nedenle doktor kontrolunde ekstra mamaya basladım ama benımkı bı turlu doymuyor:) doktora ne kadar vermem gerektıgını sordugum halde net bı cevap alamadım doyana kadar dedı:) aranızda bılen varmı acaba 3 aylık bebege bır öğünde kac cc mama verılır yardımcı olursanız sevınırım

merhaba,

bende sadece aptamil veriyorum...eğer anne sütü almıyorsa, 3 saatte bir 120cc eğer dibini görürse 150 cc şeklinde veriliyor...yanlız 3 saat çok önemli bir aralık önce verirseniz hazınsızlık yaşar, geç verirsenizde doymaz...geceleri en son mamasını 11.30-12.00 arası veriyorum nadir olarak gece 4 de uyanıyor yoksa sabah 6 ya bağlıyor...

bu arada kızlar biz biraz biraz katıya başladık bugün elma püresi verdi annem bayıldı sepet...dün milupa muhallebi verdim sütlü pirinçli rezalet çıkararak yedi kaşığı emmeye çalışıyo yarım kaşık veriyorum bir kaşık olarak geri çıkarıyo çok komikti...yarın da yoğurt denicez bakalım....

aa çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüld
üm kim bakıyor bebişe

a hadi bakalım burcu deneyimlerini paylaşırsın:)

caddeye inemedim ama güneşi görünce şööle bi turladık geldik. facede aralık 2009 anneleri ekli bende ama tabi yeni olduğumdan hanginiz hangisi bilemiyorum henüz:) ya işbaşı yapcam haziranda hiç kızdan ayrılasım yok aranızda çalışan varmı nasıl geçiyor, beslenmesi filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…