merhaba hepinize..2 gün önce düşüp kolumu kırdım alçıya aldılar..3 hafta alçıda kalcakmış..bebek perişan oldu
Canberkte 15-20 dk uyudu ağlaya ağlaya uyandı şimdi emiyor susmuyor başka türlü
İstek gönderdim
merhaba hepinize..2 gün önce düşüp kolumu kırdım alçıya aldılar..3 hafta alçıda kalcakmış..bebek perişan oldu
soracagız bakalım doktoruna bızım kı ayın 7 sınde diger dozumuz haber verırım
Ya ne oldu boyle Eylüle duzen filan kacti . Bu ayda ne gaz sancisidir boyle anlamadim gitti . Gazini cikarsin diye ugrasirken uykuda gidiyor . Allam ya uykum var cok fena
gunaydın
gece çıglıkla uyandım mınanın
o çıglık atarken ben basladım aglamaya 2 dk sonra geçti
canan nazar mı dgdı oldum valla faceden dolayı
bence bebişlerin dişi dgl çunku hepsinde salya var el agızda hepsi erken çıkarıyor olamaz
siz bızden1 ay 1,5 ay kçuksunuz bız o zaman gaz ancısı yaamıştk 2 hafta sanırımsızlerın huzursuzlugu ondan da bızım uyk duzenımız nıye gttı onu anlamadım
nazn senıde merak ederımtabı cnmcım ama facede gördum :)))
melıkenı ordada sesı çıkmadı annesınde sanırım[/QUOTE)
ya aynı durumu bizde 2 kere yaşadık çok korktum bende uyandırmak zorunda kaldım eşimde kabus görüyordur dedi bende nazardan şüphelendim
bizim 2 ve 4 aylıkken yapılcak siz kaç doz yaptırıyosunuz 3 dozluk mu
gunaydın
gece çıglıkla uyandım mınanın
o çıglık atarken ben basladım aglamaya 2 dk sonra geçti
canan nazar mı dgdı oldum valla faceden dolayı
bence bebişlerin dişi dgl çunku hepsinde salya var el agızda hepsi erken çıkarıyor olamaz
siz bızden1 ay 1,5 ay kçuksunuz bız o zaman gaz ancısı yaamıştk 2 hafta sanırımsızlerın huzursuzlugu ondan da bızım uyk duzenımız nıye gttı onu anlamadım
nazn senıde merak ederımtabı cnmcım ama facede gördum :)))
melıkenı ordada sesı çıkmadı annesınde sanırım[/QUOTE)
ya aynı durumu bizde 2 kere yaşadık çok korktum bende uyandırmak zorunda kaldım eşimde kabus görüyordur dedi bende nazardan şüphelendim
çok tırstım bende bunların kabusu ruyası ne olck olsa olsa meme vermedıgımı görur:)))
şaka bıryana korktm ben baya gece
:sinifsinif:
doğru burcu hepsinde hemen hemen aynı şeyler var, ancak kadında bunun altını çiziyor, anne iyi gözlemlemeli diyor.. gülüyor sanabilirsiniz diyor.. bebeklerde farkına varmak çok zormuş.. bir tane çocuğu gösteriyor sanırsınki oyun oynuyor..
hay nerden açtım o kanalı.. kaynanama kızıyodum izleyip izleyip bizim başımıza çörekleniyo diyee. açmıycam bir daha
ya aynı durum bende var şimdi 3 akşamdır beni mahvetti tam diyorum artık iyiye gidiyor ama nerdeee.bizdede aynı durum var valla bende tam gaz bitti demiştim nerden çıktı yeniden anlamadım bu 4. gece sürekli uyanıyo ve uyuması saatler alıyo nerdeyse 4 ay bitcek ama
bilmiyorumkismile
ebruuuuu bazn arda bu şekilde kasılarak irkiliyo
hani birden rüzgara çıkarda bebek nefes alamzya aynı öyle kasılıyo bir kaç kere üst üste.. geçen ay bir kaç kere olmuştu tam banyoya soyarken, şimdi bi gözlemliyim bakalım.. zaten aklıma bu kasılması geldiği için korktum bende.. şimdi dikkat ettimde kendime program bittiğinden beri çocuğun her hareketini büyük bir psikopatlıkla takip etmeye herşeyden şüphelenmeye başladım.. ana olcama duvara taş olsaydım diye bir laf duymuştum valla doğruymuş..
merhaba arkadaslar.. Benim oglumda inek sütü alerjısı cıktı benım butun sut ve sut urunlerını ayrıca yumurta yemem yasak. dolayısıyla sutun vıtamını düştü bende bu nedenle doktor kontrolunde ekstra mamaya basladım ama benımkı bı turlu doymuyor:) doktora ne kadar vermem gerektıgını sordugum halde net bı cevap alamadım doyana kadar dedı:) aranızda bılen varmı acaba 3 aylık bebege bır öğünde kac cc mama verılır yardımcı olursanız sevınırım
aa çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldmerhaba hepinize..2 gün önce düşüp kolumu kırdım alçıya aldılar..3 hafta alçıda kalcakmış..bebek perişan oldu
bu arada kızlar biz biraz biraz katıya başladık bugün elma püresi verdi annem bayıldı sepet...dün milupa muhallebi verdim sütlü pirinçli rezalet çıkararak yedi kaşığı emmeye çalışıyo yarım kaşık veriyorum bir kaşık olarak geri çıkarıyo çok komikti...yarın da yoğurt denicez bakalım....
geçmiş olsun nevın ya tühhh
Allah beterınden saklasın nasılduştun ki
bebişyokmuş Allahtan kucagında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?