aa çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüld
üm kim bakıyor bebişe
tşk canım annem aksama gelcek..ben sadece emzirebiliyotum.bebeğin altını felan acamıyorum..zor bir 3 hafta geçircem
teşekkürler canım can kurtarıcım annem sivasdan geliyor..anne gibiisi yokçok geçmiş olsun neviiiin!
ne oldu nasıl oldu hay allah yaaa! varmı yardım edenin nasıl olcak şimdi tek elle bebeğin bakımı vesaire
caddeye inemedim ama güneşi görünce şööle bi turladık geldik. facede aralık 2009 anneleri ekli bende ama tabi yeni olduğumdan hanginiz hangisi bilemiyorum henüz:) ya işbaşı yapcam haziranda hiç kızdan ayrılasım yokaranızda çalışan varmı nasıl geçiyor, beslenmesi filan
teşekkürler canım can kurtarıcım annem sivasdan geliyor..anne gibiisi yok
merhaba hepinize..2 gün önce düşüp kolumu kırdım alçıya aldılar..3 hafta alçıda kalcakmış..bebek perişan oldu
tşk canım banyoda düştüm canım..verilmiş sadakam varmış..
Mert Efe'ye maaşallah Nazancığım. Evet gaz mahveden bence de yoksa gerçekten uslu bir çocuk benimki çok da uykucu aslında ama sancılar rahat vermiyor bir türlü.
Ama dışarda dolanırken maaşallah ne gazı tutuyor ne bir şey. Belki de pusetin sallantısı rahatlatıyor hiç uyanmadan kıvranmadan uyuyor.
tşk canım banyoda düştüm canım..verilmiş sadakam varmış..
Ben ücretsiz izin aldım 2011 şubatta başlayacağım. Başlayabilirsem tabii.
Annem geldi yıkadık oğlumu.uyuyo şimdi sıcaktan sıkıntıdan mı uyumuyor yoksa canm benm yaa.boynu da isilik olmuş,popoda kızardı hafif(
bende 6 ay ücretsiz izin istedim 3 ay verdilerkızım 6 aylık olup ek gıdalara başlamadan dönmek istemiyorum. eşim çık işten diyo. kafam çok karışık.
ben geldım karılarrr
oglum uyumamakta dırenıyo bıde fean sıcrıyo yaaa
okuduk bugun bı araba
ne edecem bılemıyom
Yıka canm sen de belki rahatlar bebiş.hoşgeldin karuulaelaelaelaelaeben geldım karılarrr
oglum uyumamakta dırenıyo bıde fean sıcrıyo yaaa
okuduk bugun bı araba
ne edecem bılemıyom
sempatiksalakcinniısırma kötü olurrrlülülülülülü pırtlarsa.evet ya 3günde bir yıkıyoruz annem geliyor da.3gün çok geliyor sanırım artık.bi ara 2günde yıkıyorduk git gel git gel kadıncağızda bel fıtığı çıktı zatenpopoşunu ışırırım ben onuuuun
bebekler banyo arıyolar aynı bizim gibi rahatlıyolar rahat uyuyolar
canımcım huysuzluktan uyumuyo bunlar :)(
bilmiyorumkismile havalara aldanıp çok dışarı çıkarmayın bebeleri diyorlar amaa.benimkide bugün çok huysuz sanırım bahar çarptı bebeleride....
çok zor dimi allah tüm çalışan annelere yardımcı olsun
sağlık olsun ama yeter ki
Yıka canm sen de belki rahatlar bebiş.hoşgeldin karuulaelaelaelaelae
sempatiksalakcinniısırma kötü olurrrlülülülülülü pırtlarsa.evet ya 3günde bir yıkıyoruz annem geliyor da.3gün çok geliyor sanırım artık.bi ara 2günde yıkıyorduk git gel git gel kadıncağızda bel fıtığı çıktı zatenkendim de yıkayamıyorum tek başıma.oturmaya başlasalar da yıkasak tek başımıza rahat rahat.
bilmiyorumkismile havalara aldanıp çok dışarı çıkarmayın bebeleri diyorlar amaa.
Vallahi zor.ben de büroyu boşalttım.daha hamileliğin başında.zaten öyle çok işim yoktu.zaman geçtikçe de unutucam herşeyi.yine açsam evde bebek ben boş boş büroda mı beklicem ,düşündükçe içim sıkılıyor( neden öğretmen olmadım ben ya.kafamı duvarlara vuracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?