2009 Aralık Anneleri

Ben ücretsiz izin aldım 2011 şubatta başlayacağım. Başlayabilirsem tabii.

teşekkürler canım can kurtarıcım annem sivasdan geliyor..anne gibiisi yok

allah korumuş canım ya! daha kötüsü olmamış gene şükür!
aaaah bu anneler!
şimdi bir bebek nasıl büyütülür
annelerimiz bizimle neler çekmiş dahada iyi anlıyorum
bak hala ah desek yine annemiz koşuyo
yani evlat 1aylıkta 30-40 yaşındada aynı sorumluluk
allah onları başımızdan eksik etmesin evladımızıda bize bağışlasın

merhaba hepinize..2 gün önce düşüp kolumu kırdım alçıya aldılar..3 hafta alçıda kalcakmış..bebek perişan oldu

çok geçmiş olsun canım. Allah şifalık versin inş. annelerimiz hep yardımcımız Allah razı olsun onlardan.

kızlar ben geldim sonunda...
valla geçmişe birgözattım ama lafyetiştirlecek gibi değil almış yürümüşsünüz yine:)))))))))
hava süperdi sabah dersten sonra okuluma uğradım biraz takıldım ordan canımdostum serapcığıma kahveye geçtim ordanda da gezeeeeeeegzeeeeeeeee evegeldim...:):)
yarın misafir gelicek ben sadece börekle muffin yapıcam geirsini annemyapcak:)
biraz soluklanıyımda başlarım bişilereeee

pelin karnen kötü gelcek bakdemedi deme:)

evet canım benimkisi de uslu aslında.sıkıntısı yoksa sesi çıkmaz pek.gaz olunca yada acıkınca ayrı tabi:)arabada ve kendi bebek arabasında aynen çok usluydu.öyle uyudu uyansa bile şaşkın şaşkın etrafına baktı motor sesini ve o sallantıyı severmiş bebekler.bol bol gezmek lazım:teytey:

Annem geldi yıkadık oğlumu.uyuyo şimdi sıcaktan sıkıntıdan mı uyumuyor yoksa canm benm yaa.boynu da isilik olmuş,popoda kızardı hafif(

ben geldım karılarrr
oglum uyumamakta dırenıyo bıde fean sıcrıyo yaaa
okuduk bugun bı araba
ne edecem bılemıyom

Annem geldi yıkadık oğlumu.uyuyo şimdi sıcaktan sıkıntıdan mı uyumuyor yoksa canm benm yaa.boynu da isilik olmuş,popoda kızardı hafif(

popoşunu ışırırım ben onuuuun
bebekler banyo arıyolar aynı bizim gibi rahatlıyolar rahat uyuyolar
canımcım huysuzluktan uyumuyo bunlar :)(

Lalsuu arkadaşım çok geçmiş olsun...çok zor bi durum...Allah yardımcın olsun...

benimkide bugün çok huysuz sanırım bahar çarptı bebeleride....

ben geldım karılarrr
oglum uyumamakta dırenıyo bıde fean sıcrıyo yaaa
okuduk bugun bı araba
ne edecem bılemıyom
Yıka canm sen de belki rahatlar bebiş.hoşgeldin karuulaelaelaelaelae
popoşunu ışırırım ben onuuuun
bebekler banyo arıyolar aynı bizim gibi rahatlıyolar rahat uyuyolar
canımcım huysuzluktan uyumuyo bunlar :)(
sempatiksalakcinniısırma kötü olurrrlülülülülülü pırtlarsa.evet ya 3günde bir yıkıyoruz annem geliyor da.3gün çok geliyor sanırım artık.bi ara 2günde yıkıyorduk git gel git gel kadıncağızda bel fıtığı çıktı zatenkendim de yıkayamıyorum tek başıma.oturmaya başlasalar da yıkasak tek başımıza rahat rahat.
benimkide bugün çok huysuz sanırım bahar çarptı bebeleride....
bilmiyorumkismile havalara aldanıp çok dışarı çıkarmayın bebeleri diyorlar amaa.
çok zor dimi allah tüm çalışan annelere yardımcı olsun
sağlık olsun ama yeter ki

Vallahi zor.ben de büroyu boşalttım.daha hamileliğin başında.zaten öyle çok işim yoktu.zaman geçtikçe de unutucam herşeyi.yine açsam evde bebek ben boş boş büroda mı beklicem ,düşündükçe içim sıkılıyor( neden öğretmen olmadım ben ya.kafamı duvarlara vuracam

sempatiksalakcinni akannehir pıtlayabilir doğru
ama olsun şu gül diken mevzusu işte :dance:
ben tek yıkıyorum küvetine geriyorum bezini
yatırıyorum üzerine yıkıyorum gayette güzel zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…