2009 Aralık Anneleri

kızkar kocacımmmm gelcek uğrurımm sonra yine çıkıyorum şimdi görüşürüüüüz
he hala melike kayıp
haberi olan yokmu yaw

hoş geldiiiin :))
kollarını sarda yatır çok faydası oluyo sıçramaya
dahada uzun uyur uyandırmaz kendini
hoşşbulduk datlummm
kollarını sardırıyormukı sıpacık walla karnını doyurdum beşigine koydum salladım 10 dk mızır mızır ederken daldı
arada cıglık atıyo ama yemezler alıssın besıgınd eoyle uyumaya sıpa ılle memede uyuycak

Yıka canm sen de belki rahatlar bebiş.hoşgeldin karuulaelaelaelaelae
yıkadım kı bacımmm
1 de yatırdım yıkayıp 45 dk anca uyudu
yuz ustu uyumayı sewıyo dıye yatırdım ama :umursamaz:
10 gun once kadar yıne uyurken yuz ustu elını zueltırken uyandı aglamya basladı epey agladı ogun bugun gunduzlerı uyumuyo uyusada 10 dk anca
gun ıcınde 4 saat uyurdu 3 psta halınde yaaa

heee aynı bend eoyleyım
bu arada bebelerımız adaşmısss
kızkar kocacımmmm gelcek uğrurımm sonra yine çıkıyorum şimdi görüşürüüüüz
he hala melike kayıp
haberi olan yokmu yaw
hade gıt bakem canımcım

çok zor dimi allah tüm çalışan annelere yardımcı olsun
sağlık olsun ama yeter ki

valla çok zor kız 2 saat uyusa özlüyorum uyansın diye dibinde oturuyorum:) bütün bir gün ondan ayrı kalmak heleki onu memeden mahrum bırakmak... çalışayım ona daha iyi bir gelecek sunayım istiyorum.. 3 ayım var karar vermek için. hayırlısı diyelim

kızlar rotayla ilgili doktorumuzla konuştum...
medyada çıkan haberle hareket edemeyiz, sağlık bakanlığından hiç bir tebliğ vs gelmedi dedi...şimdilik devam edicez aksi bir durum olursa sizleri bilgilendiricez dedi....

bu arada şok markete uğramıştım....baston puset var fenada gözükmüyo çift teker falan 49 tl ya...bizde var die almadım ama olmayan arkadaşlar bi bakabilir evet...

Nazancım evet havalara aldanmamak lazım hakkaten ama biz her sabah 8de çıkıyoruz evden...artık alıştımıştır herhalde diorum...kaydirigubbakcemile

uyumadımı hiç bugün burcu..zeynoda saat 10 da kalktı sadece yarımsaat kestirdi okadar..bide parka götürdüm bugün açıkhava iyi gelirde uyur diye..

nasılsın?? durumlar nasıl canım? eylül huysuzlanıyosa mevsimdendir bizimkide ne uyudu ne yedi hep ağlak bi surat uyuz bugün yani lmaz:

uyumadımı hiç bugün burcu..zeynoda saat 10 da kalktı sadece yarımsaat kestirdi okadar..bide parka götürdüm bugün açıkhava iyi gelirde uyur diye..

Uyumadi bi de ustune huysuz surekli soylenir vaziyette agliyor .Atesi filan yok ama yarim kasik calpol verdim ya . Kucakta durmuyor yatmiyor kalkmiyor ay valla fenalik geldi

Uyumadi bi de ustune huysuz surekli soylenir vaziyette agliyor .Atesi filan yok ama yarim kasik calpol verdim ya . Kucakta durmuyor yatmiyor kalkmiyor ay valla fenalik geldi

bugün bütün bebeler huysuz demek canım bizimkide öyle. emerken tam uyuyacakmış gibi oluyo pat kocaman açıyo gözlerini. bizimkide 40 dakka anca uyumuştur ki onda da ben ayağımdan bırakmadım mızırdandıkça salladım. banada fenalık geldi. üstelik babamız nerde iş yerinden milletle yemeğe gitti açıklama bile yapmadı offffff of

kızlar bugün biz kötü bişey yaptık kızıma hep gülüyoduk bi de sinirli duralım napacak dedik babası kaşını çattı böyle ilk önce çizgifilm gibi dudaklarını büzdü titretti sonra böööö bi ağlamaya başladı anlıyomuş artık meğer yüz ifadelerini ne bilelim nasıl kötü olduk aman denemeyin kızlar insan çok üzülüyor kızımı deney faresi yaptık ah kızım ah yarında aşı olacak ağlayacak biz keyfi ağlattık

tüm iyi kötü enerjiyi alıyor onlar tatlım :):)
olsun üzülme olur arada o kadarcık, öğrencez bizde anne baba olmayı...
birde sakın parmağınla hıııı yapma ok:)aklında olsun...parmak kalıcı mesajdır...

parmağa oldum olası uyuz olurum zaten bana çok sallandı o parmak lmaz:

bende 6 ay ücretsiz izin istedim 3 ay verdiler kızım 6 aylık olup ek gıdalara başlamadan dönmek istemiyorum. eşim çık işten diyo. kafam çok karışık.

Benimki de devlet memuriyeti olmasa asla dönmezdim.
Bakacak kimse var mı peki işe başlayınca? Bakıcıya falan asla güvenilmez şu aşamada. Bugün ben bile kendi çocuğuma tahammül edemedim fırlatıp atasım geldi bakıcı ne yapmaz.
Ama anne babaanne güvenilir biri bakacaksa bir nebze bırakılabilir.
Zor kararlar bunlar çok zor...

parmağa oldum olası uyuz olurum zaten bana çok sallandı o parmak lmaz:

tamam işte kendinden pay biç tatlım...
ben nehire davranırken her zaman kendimden pay biçiyorum
uyku uyurken bana böyle olsa ben ne olurdum yada aynı poziyonda sürekli yatsam bir yerim benim de ağrır demekki nehirinde ağrır gibi veya etrafa bakma isteği gezme dürtüsü hepsi onlarda da var...hep kendimden örnekliyorum biri bana kaşını çatsa otomatikman negatif elektirik alır ve huzursuz olurum gibi...parmakta eskilerden kalma bişi işte:) aslında bebeklerin bizlerden bebeklikleri dışında bir farkı yok...hisleri ve istekleri mantıklı ve bizim gibi...
v.s v.s

ah be canım asıl sorunda bu henüz kimin bakacağı belli değil( bakcak kimse yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…