hoşşbulduk datlummmhoş geldiiiin :))
kollarını sarda yatır çok faydası oluyo sıçramaya
dahada uzun uyur uyandırmaz kendini
yıkadım kı bacımmmYıka canm sen de belki rahatlar bebiş.hoşgeldin karuulaelaelaelaelae
heee aynı bend eoyleyımherkese selamlar.ben de bayağıdır giremiyordum.misafirdi gezmeydi derken hafat sonu dolu dolu geçti.kuzumu dün ilk defa arabasına bindirip etlik foruma gittik.orası tepe resmen.püfür püüfr rüzgar esiyor.alışveriş merkezine girene kadar halimizi görecektiniz.ben pimpirikli eşim benden piimpirikli.ince giydirmeme fağmen oraya varana kadar arabanın içinde terledi.üsyünü değiştirip öyle indireyim dedi giyinirken kendini sıkmaktan yine terledi ben de terledim elim ayağım adolaştı. halim çok komikti :roflol:dışarı çıkmaya çıkmaya ne olacak
hade gıt bakem canımcımkızkar kocacımmmm gelcek uğrurımm sonra yine çıkıyorum şimdi görüşürüüüüz
he hala melike kayıp
haberi olan yokmu yaw
heee aynı bend eoyleyım
bu arada bebelerımız adaşmısss
hade gıt bakem canımcım
çok zor dimi allah tüm çalışan annelere yardımcı olsun
sağlık olsun ama yeter ki
Allahim cildircam ya
nasılsın?? durumlar nasıl canım? eylül huysuzlanıyosa mevsimdendir bizimkide ne uyudu ne yedi hep ağlak bi surat uyuz bugün yanilmaz:
uyumadımı hiç bugün burcu..zeynoda saat 10 da kalktı sadece yarımsaat kestirdi okadar..bide parka götürdüm bugün açıkhava iyi gelirde uyur diye..
Uyumadi bi de ustune huysuz surekli soylenir vaziyette agliyor .Atesi filan yok ama yarim kasik calpol verdim ya . Kucakta durmuyor yatmiyor kalkmiyor ay valla fenalik geldi
kızlar bugün biz kötü bişey yaptık kızıma hep gülüyoduk bi de sinirli duralım napacak dedik babası kaşını çattı böyle ilk önce çizgifilm gibi dudaklarını büzdü titretti sonra böööö bi ağlamaya başladı anlıyomuş artık meğer yüz ifadelerini ne bilelim nasıl kötü olduk aman denemeyin kızlar insan çok üzülüyor kızımı deney faresi yaptık ah kızım ah yarında aşı olacak ağlayacak biz keyfi ağlattık
tüm iyi kötü enerjiyi alıyor onlar tatlım :):)
olsun üzülme olur arada o kadarcık, öğrencez bizde anne baba olmayı...
birde sakın parmağınla hıııı yapma ok:)aklında olsun...parmak kalıcı mesajdır...
bende 6 ay ücretsiz izin istedim 3 ay verdilerkızım 6 aylık olup ek gıdalara başlamadan dönmek istemiyorum. eşim çık işten diyo. kafam çok karışık.
parmağa oldum olası uyuz olurum zaten bana çok sallandı o parmaklmaz:
Benimki de devlet memuriyeti olmasa asla dönmezdim.
Bakacak kimse var mı peki işe başlayınca? Bakıcıya falan asla güvenilmez şu aşamada. Bugün ben bile kendi çocuğuma tahammül edemedim fırlatıp atasım geldi bakıcı ne yapmaz.
Ama anne babaanne güvenilir biri bakacaksa bir nebze bırakılabilir.
Zor kararlar bunlar çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?