2009 Aralık Anneleri

kızlar çok kötüyüm ya ağlamak istiyorum bugün bebeğim hiç durmadı ağladı durdu gaz tam hafiflemişken yine geldi ne zman bitcek bu ya çok üzülüyorum bebeğim öle kıvrandıkça kollarım koptu taşımaktan sma mama almıştık iyi gelmişti baya gazı hafiflemişti şimdi sma gold alıyım daha doyurucu yararlı diye duydum ondan aldım oda mahvetti eşim gitti şimdi tekrar sma s26 almaya denemediğim mama kalmadı ev mama doldu hepsi duruyo dolapta çıldırcam ya !!!!!

Valla bittim tukendim bugun . Hic durmadi ya . Ayaklarim ellerim koptu . Babamizda is yemeginde . Karnim ac tansiyonum dustu . Neyi var anlamadim ya

Valla bittim tukendim bugun . Hic durmadi ya . Ayaklarim ellerim koptu . Babamizda is yemeginde . Karnim ac tansiyonum dustu . Neyi var anlamadim ya

burcu aynen bende senin gibiyim kafayı yemek üzereyim sonunda ağlaya ağlaya sızdı kaldı

funda allah yardımcın olsun cnm
burcu yazmıştı sanırım bi arkadaşa 3 saatten önce mama vermeyin hazımsızlık yapıyor diye birde soğuk verince gaz yaparmış

funda allah yardımcın olsun cnm
burcu yazmıştı sanırım bi arkadaşa 3 saatten önce mama vermeyin hazımsızlık yapıyor diye birde soğuk verince gaz yaparmış

amin canım 3 saatte bir veriyorum zaten soğukta vermiyorum ama hazmedemedi ben anlamıyorum bu mamayı hazmedemeyen ek gıdalara geçince napıcak ben 3.ayın sonunda vermeyi düşünüyorum ek gıdaları ama bu gidişle çok zor

bilmiyorumki funda bizim gaz sorunum 2,5 ay sürdü çok şükür geçti inş sizinde geçer en kısa zamanda ayy çok zor oluyo gece gündüz karışıyo birbirine kollarımda derman kalmazdı bnmde
allah yardımcın olsun cnm ya

saol canım:teselli:

banyo yaptırıp uyutmuştum zeynebi 1 saat uyudu uyandı ağlaya ağlaya battaniyede sallayarak uyuttuk yine şimdide ayağımda sallıyorum derinleştirsin diye inş.uyanmaz.sırtımın ağrısından kımıldayamıyorum resmen kollarımda taşıyacak güç kalmadı artık

Uyumadi bi de ustune huysuz surekli soylenir vaziyette agliyor .Atesi filan yok ama yarim kasik calpol verdim ya . Kucakta durmuyor yatmiyor kalkmiyor ay valla fenalik geldi

Benimki üçe kadar iyiydi üçten sonra çıldırdı çocuk yaa.
Sürekli mızır mızır, ağlıyor arada sonra gülüyor gülerken birden yeniden ağlamaya başlıyor ne oluyor anlamadım serseme çevirdi beni. Diş midir gaz mıdır anlamadım. Her zaman gazlı ama bu başka bir şey.
Şimdi babası aldı ama getirir 5 dakika sonra.

burcu aynen bende senin gibiyim kafayı yemek üzereyim sonunda ağlaya ağlaya sızdı kaldı

Allah allah havadan mi acaba ya. Tamam normalde de uslu sakin bebek degil ama bu kadar da degildi ya . Kollarim tasimaktan koptu surekli aglar halde.

Töbe yarabbi ne oldu böyle bugün bütün bebelere.
Ah Öznur inşallah uyanmaz bizim gece uykusu saatimiz 12 den 1 e kaydı.
Sabahın 7 sinde de dikiliyor. Tabii ara uyanmaları saymıyorum bile.

bence de havadan, ben bile sersem gibiyim bugün 4 tane türk kahvesi içtim hala ayılamadım....şimdide çocukları yıkadım, bide kendim yıkanabilsem daha ne isterim...

sen nasılsın ebru uyuyabiliyomusun

Çok şükür iki gecedir Canberk uykuya zor dalsada 3-3,5 saat kesintisiz uyuyabiliyor maaşallah.
Ben de uyuyorum toplamda gene 5 saati geçmiyor uykum ama geçen kabus haftasından sonra buna şükür diyorum.

Ay Burcu seninki de tam iş yemeğine gidecek günü bulmuş heee çağırsaydın gitmeseydi olmaz mıydı sanki. Yalnızlık çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…