2009 Aralık Anneleri

benimkide haftaya kursa başlıyo 19:00-22:00 arası ve 4 ay sürecek ozamana kadarda zeynep büyümüş olacak zaten

Bizimkinin dişle de bir zoru var gibi. Şimdi parmağımı tutup ağzına götürdü nasıl kaşıyor dişlerini. ıstediği randımanı alamadı sanırım ki başladı yine ciyaklamaya .

Bizimkinin dişle de bir zoru var gibi. Şimdi parmağımı tutup ağzına götürdü nasıl kaşıyor dişlerini. İstediği randımanı alamadı sanırım ki başladı yine ciyaklamaya .

Benimki de memeyi dislerine dogru yapip kasiyo gibi valla dislerin haberci ise bu durum ebru yandik

slmlar
bu yesıl ve sumuksu kaka neden oluyodu kızlar yaw bılen var mı ?off hergun bışey cıkıyo...

bende uyuttum şimdi cadıyı. ama uykusunda sürekli ağlıyo dudağını büke büke. illa yanında yatcam bide elini tutcam yanından kalkar kalkmaz hemen gözler açılıyo başlıyo ağlamay minnacık şey yanında yatıp yatmadığımı nası anlıyo anlamıyorum. gidim yatiim bari yanına.. herkese huzurlu bol uykulu sakin geceler...

ooo kızlar nörüyonuz.. herkeste aynı dert sanırım bizde de aynı durumm.. özellikle gündüzleri.. vücudum ağrıyordu.. öyle bvir ağrıki kendimi taşıyamazken birde bebeği taşıdım tüm gün.. sonra banyo yaptım vücut ağrım biraz düzeldi bu kezde başım ağrıyor

slmlar
bu yesıl ve sumuksu kaka neden oluyodu kızlar yaw bılen var mı ?off hergun bışey cıkıyo...
aynen bende bilmek istiyorum.. ardanın bugün yaptığı iki kaka normaldi.. akşam sa afedersiniz sırf sümük gibi bişey geldi.. ne ki bu şimdi??

slm kızlar. bugün doktora gittik. kızım son bir ayda sadece 400 gr almış ve boyu 1 cm uzamışlmaz: 6 kg ve 59 cm olmuş. ayına göre çok düşük değil kilosu ama....CADIARZU ben çalışmaya başladığımdan dolayı bakıcıya bırakmak için sütü sagıp biriktirmeye çalışıyorum bu sefer de yavrum doymadı sanırım. doktor mamaya başla dedi. sagma emzir, bakıcı mama versin dedi.
ayrıca deviti bırakıp multi vitamin+demir başladık. bakalım umarım ters tepki yapıp kusma falan olmaz.... mamanın da yeni ilaçların da tadını pek sevmedi. yüzünü ekşitiyor...
neyse arkadaşlar... herkese saglıklı huzurlu uykulu geceler...:teytey:

ayy bende fena takıntılıyım o konuya burcu,meme verırken bı elım devamlı kulaklarında emırın sankı kıvrılmaktan kepçe olacak gıbı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…