2009 Aralık Anneleri

kızlar bu saatlerın alınması bızı mahvettı,yenı yenı oturttugum uyku duzenı alt ust oldu;ugras dur şimdı gunlerce.bı de nıyeyse emırın alnında degıl ama basında ve kafasının arka kısmında ates oluyo neden olur kı acep ?

Bence 1 Nisan şakası yaptılar bize.

evet evet olsa olsa bu bir şaka olabilir ebru...
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz geçicek:)

yarın möisafirim var börek yaptım muffin yaptım gerisi annemden artık
evi topladım masamı hazırladım bir tek sabaha silmek süpürmek kaldı ..yoruldum yaa

yalnız böreği nehire çene yarıştıra yarıştıra bir yapasım var her aşamasını en ince ayrıntısına kadar gerek düzz gerek müzikal şekilde anlataraktan onu pusetinde oyaladım başka türlü durmuyordu dilimde tüy bitti resmen:):) ama yine de eğlenceliydi:) bir de dikmiş gözlerini bana konuş kon uş heyecanlı olyuıro der gibi bakmıyor mu:)

neyse kızlar ben ufaktan kaçar herkese huzurlu geceler...ebrucum özellikle sanaaaa :)

ayy iyi geceler kızlar kızımı zorlu bi ağlama krizinden sonra uyuttum evi bugün hiç temzleyememiştim eşim geldi alışverişe gittik geldik yemek yaptım heryer poşet içinde tabi alışveriş torbaları falan onalrı yerleştirdim ama ev darma duman sadece onları yerleştirebildim bide bulaşıkları makineye off çook yoruldum şu bitki çayımı içiyim yatıcam nasılsa havalar çook güzel temizliğimide yarın kızım uslu durursa boshayallersmile yapıcam artık:)

günaydıııııııııııın
saat 5 açılışı bz yptık bugün
uykum vaar

günaydiiinnn bütün annelere ve minik meleklere... benimki dün gece sürekli uyandı, uyurkende sürekli kıpır kıprdı, mıkırdana mıkırdana sabah ettik. şimdi evi topladım kahvaltıya ananeye gitcez. (belki kahvaltıdan sonra onlar biraz oyalar bende dinlenirim) benimki tam bi anne manyağı olduğundan bensiz durmuyoda hadi herkese iyi günler olsun.

hünaydınlar herkese benimki hergece 3-5 kere uyanıyor zatennn alıştık biz artıkkk

günaydııııın herkeslereeee :))))
bizde alışığız artık gece 5-6 kere kalkmalara yada hiiiiiç yatmamalara sempatiksalakcinni
gündüz huysuzluktarı yoktu şimdi tavan yaptı :uhm:
amaaaaan olsuuuuuun naniknanik
yeterki sağlık olsun :dance:

aynen cnmm benimkide öyle sağlıklı olsunlarda napalımmm çekerizzz..

aynen cnmm benimkide öyle sağlıklı olsunlarda napalımmm çekerizzz..

aslında eeeen güzel eeeen rahat zamanları
ilerde anlıycaz tabi bunu :sinifsinif:
yürümeye başladılarmı zor okula başladılarmı daha zor ergenlik çoooooooooooook zor evlilik derken şimdi istediğimiz yerden alıp istediğimiz yere koyuyoruz uyumuyo ağlıyo hastamıki tek derdimiz
allah korusun yavrularımızı herşeyin en güzellerini versin ve bizede dayanma gücü sabır versin

misafirim var bugün takipçiniz olamiciğimmmm kızlar:)
yüksek performans bekliyorum ama sizdennn:)

günaydın kızlar bizde yeni kalktık oğluşumla güzel uyudu bu sabah dinlendim bende
şimdi kahvaltı faslı

misafirim var bugün takipçiniz olamiciğimmmm kızlar:)
yüksek performans bekliyorum ama sizdennn:)

sorun var girilmiyo ki siteye
hazırlanıyorum bende samsuna geçeceğiz 5te
2 gün için dünyaaa kadar eşya gidiyo yarısından çoğu küçük beyin ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…