kizlarrr ben geldimm sila artik odasinda uyuyo yanyana odalar zaten gecede 2 yada 3 kere kalkiyo aksam 10 ile 11 arasi uyuyo bende 2 gibi yatarken emziriyotrum uykulu ama agzina tepiyom emiyo sonra bide 5 6 arasi kalkiyo emiyo bide 9da kalkiyo emiyo onda yanina aliyom 10.30 babasi giderken kalkiyo masallah uykusu iyide iste acikinca uyaniyo bide gecen hafat asi olduk bu hafat ishal oldu oyle cok cok yapmiyoda ama ishal yani asinin etkisi olabilirmis
benim eşimde samsunlu ahyırdır siz ?
aaaa öylemiii alkisalkisalkis doğma büyüme samsunluyuz ama eşimin işi dolayısıyla bafradayız hafta içi hafta sonu samsunda evimizdeyiz
aslında eeeen güzel eeeen rahat zamanları
ilerde anlıycaz tabi bunu :sinifsinif:
yürümeye başladılarmı zor okula başladılarmı daha zor ergenlik çoooooooooooook zor evlilik derken şimdi istediğimiz yerden alıp istediğimiz yere koyuyoruz uyumuyo ağlıyo hastamıki tek derdimiz
allah korusun yavrularımızı herşeyin en güzellerini versin ve bizede dayanma gücü sabır versin
günaydın kızlar bizde yeni kalktık oğluşumla güzel uyudu bu sabah dinlendim bende
şimdi kahvaltı faslı
kizlarrr ben geldimm sila artik odasinda uyuyo yanyana odalar zaten gecede 2 yada 3 kere kalkiyo aksam 10 ile 11 arasi uyuyo bende 2 gibi yatarken emziriyotrum uykulu ama agzina tepiyom emiyo sonra bide 5 6 arasi kalkiyo emiyo bide 9da kalkiyo emiyo onda yanina aliyom 10.30 babasi giderken kalkiyo masallah uykusu iyide iste acikinca uyaniyo bide gecen hafat asi olduk bu hafat ishal oldu oyle cok cok yapmiyoda ama ishal yani asinin etkisi olabilirmis
ben samsunu seviyorum güzel şehir havasıda güzel gezdikce gezesim geliyor..sol elle bu kadar yazabiliyorum.:)durumum daha iyi
maşallah minik pıtırcığa annesiii :))))))))
geçmiş olsun canım benim
ben samsunu seviyorum güzel şehir havasıda güzel gezdikce gezesim geliyor..sol elle bu kadar yazabiliyorum.:)durumum daha iyi
esraaaaaaaaaaaaaa
maşallah sana kocaman lütfen sırrını hemen yaz ya
ben kafayı yıyecegım bu kılolardan
:)))))) samsuna geliyomusun:)))))))
güzeldir gerçekten
eşim barajda çalışıyo barajın olduğu yer hele cennetten bir parça adeta!
ben aslen trabzonluyum ama orayı çok bilmiyorum giresundan geçtim bende ama gezmedim
sahil ilçeleri mükemmel güzellikte :)
iyi olduğuna sevindim canım bu arada inşallah hemencik iyileşirsin
cnm bnm kaç kilon kaldı ..benm gelin kızım napıyor bkmm
Peliiiin ne haber nasıl bugün Mina?
Bir sürü işim var.oğlum uyurken yapmaya çalışayım bakalım.buzdolabını temizlemek istiyorum ama hadi hayırlısı...
Ya ben neden doymuyorum acaba
faceden kk ya adam topluyorum :))))))))))))
nilgun melike :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?