2009 Aralık Anneleri

kizlarrr ben geldimm sila artik odasinda uyuyo yanyana odalar zaten gecede 2 yada 3 kere kalkiyo aksam 10 ile 11 arasi uyuyo bende 2 gibi yatarken emziriyotrum uykulu ama agzina tepiyom emiyo sonra bide 5 6 arasi kalkiyo emiyo bide 9da kalkiyo emiyo onda yanina aliyom 10.30 babasi giderken kalkiyo masallah uykusu iyide iste acikinca uyaniyo bide gecen hafat asi olduk bu hafat ishal oldu oyle cok cok yapmiyoda ama ishal yani asinin etkisi olabilirmis

maşallah minik pıtırcığa annesiii :))))))))
geçmiş olsun canım benim

ben samsunu seviyorum güzel şehir havasıda güzel gezdikce gezesim geliyor..sol elle bu kadar yazabiliyorum.:)durumum daha iyi

aaaa öylemiii alkisalkisalkis doğma büyüme samsunluyuz ama eşimin işi dolayısıyla bafradayız hafta içi hafta sonu samsunda evimizdeyiz

hım anladım canım biz aslen izmirliyiz bizim taraf ama samsunu da çok sevdim ben güzel nezih bir kent...
:) ama tabii istanbuldayım hep

AMİN CNM.ÇOK DOĞRU DİYORSUNNNN.Allah acılarını göstermesin

günaydın kızlar bizde yeni kalktık oğluşumla güzel uyudu bu sabah dinlendim bende
şimdi kahvaltı faslı

oh maşallahhh...

çok güzel cnm ya .darısı bizim başımızaaa.

ben samsunu seviyorum güzel şehir havasıda güzel gezdikce gezesim geliyor..sol elle bu kadar yazabiliyorum.:)durumum daha iyi

hadi bklmmm tekrardan geçmiş olsunnn

:)))))) samsuna geliyomusun:)))))))
güzeldir gerçekten
eşim barajda çalışıyo barajın olduğu yer hele cennetten bir parça adeta!
ben aslen trabzonluyum ama orayı çok bilmiyorum giresundan geçtim bende ama gezmedim
sahil ilçeleri mükemmel güzellikte :)
iyi olduğuna sevindim canım bu arada inşallah hemencik iyileşirsin

Bir sürü işim var.oğlum uyurken yapmaya çalışayım bakalım.buzdolabını temizlemek istiyorum ama hadi hayırlısı...

3 hafta var iyileşmeme:) biz sivaslıyız ama calışma hayatı giresun cıkınca burdayız..trabzon forumda güzel

cnm bnm kaç kilon kaldı ..benm gelin kızım napıyor bkmm

8 kılo fatmacım 1 kılo vermştm geri almşm
(( ben ilk 2 ayda 8 kılo verdım 8 kaldı bende çok mutsuzum ama böyle
sende kaç kılo kaldı

Peliiiin ne haber nasıl bugün Mina?

mina dune göre daha ıyı ama yıne 10 dk uyuyup uyanıyor nereye gttı bu gunduz uykuları ya neden anlmyrm

Bir sürü işim var.oğlum uyurken yapmaya çalışayım bakalım.buzdolabını temizlemek istiyorum ama hadi hayırlısı...

ben temızldm valla ne pislenmişti şok oldm

toprak canberk mert efe nasıllar

Ay bu kilo meselesi benim de canımı çok sıkıyor. Hiçbir pantolonum üzerime olmadığı gibi hiçbir gömlekte olmuyor. Öf yaz da geliyor.

Canberk şimdi uyuyor ama uyumadan önce dünkü huysuzluk devam ediyordu. Gece de 2 30 da ancak dalabildi uykuya. Bakalım uyanacak diye ödüm kopuyor.

Burcuuu birine baktık da ikincisi mi kusur kaldııı. O zaman birimiz dinlenir diğerimiz hepten göçer gider Ben bununla başa çıkamıyorum kaçtım annemlere geldim bugün evde yalnız kalmaktan korkuyorum vallaha oğlanla. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…