2009 Aralık Anneleri

bende 120 hazırlıyorum ama doymuyor üstüne bı 5-10 dk emıyor ama bundan sonra anca 4 saat sonra acıkıyor sanırım bende acıktıgını anlayınca verıyorum fakat gece 12de aynen bu sekılde verıyorum sabah 6da uyanıyor gunduz daha fazla acıkıyor sanırım bende en ıyısı 150 cc ye cıkarıyım yoksa doymycak benımkı:) bıde kızlar bısey sorcam sıze bu plastık bıberonlar tehlıkelı dıye duydum cam bıberonlar daha saglıklıymıs cam kullanan var mı nerden bulcam ben cam bıberonu

yaz gelsin dyrdum şimdi istmyrm şort veya kısa kol gymek ıstemyrm bikini mayoyu hıç duşunme kollarım bıle 2 mıslı kalın
bebişler buyudukçe duzelecektı göya

bende duydum ama sunuda duydm emzık plastık o yuzden kacarımız yok
cam satılıyor bebe shoplarda

bende duydum ama sunuda duydm emzık plastık o yuzden kacarımız yok
cam satılıyor bebe shoplarda

evet emzıgı sık sık degıstırmek gerekıyormus ben ayda bı emzık atıyorum yenı alıyorum ne olcak sonum bılmıyorum artık eger cam alırsam onunda agız kısmını sık sık degıstırcem

Ben nukun cam biberonunu kullanıyorum. Joker den almıştım ama pek çok bebe mağazasında da var.

sınav sınav dedım yarın sınav saat 14:30 da sınavdan çok mına annemle yalnız nasıl kalacak onu dert edıyorum sınav buyuk ıhtımal kötu geçecegı için dua edınde mına krıze gırmesın yoklugumda

Arkadaşlar bir şey soracağım bilen ne olur cevap versin. Biz 23 Nisan da Sinop'a gidiyoruz uçakla. Uçak inip kalkarken bebeği emzirmek gerekiyormuş ya kulakları için peki bebek kemere bağlı olmayacak mı o şekilde nasıl emzirebiliriz ki? Bağlamamakta olmaz ne yapmalı stresi bastı şimdiden.

Ne kadar sürecek sınav Pelin? Sen her ihtimale karşı sütünü falan sağıp bırak. Kanar mı bilmem ama bulunsun yanında. İnşallah rahatça durur annenle.

sınav yarım saat sürecek, gireceğin okul uzak değilse dert etme toplamda git gel sınav 2 saatini alır,bu arada kalbim seninle başarılar diliyorum şimdiden :)opuyorumnanaktan

Canan biliyordur herhalde Ebru, sonuçta kıbrısa giderken uçağa bindi, ama daha önce bu uçak konusunun bahsi geçmişti, emzirmek gerekiyor demişlerdi, sen bi geçmişe bak istersen

kemer bebek için genişletiliyor ebru senın kemere uzatma takılıyor o yuzden o uzatma sayesınde emzırmek sorun olmaz gıbıme glyr benım ama canan yazar okuyunca ilk o bindi yagmurla uçaga
Ne kadar sürecek sınav Pelin? Sen her ihtimale karşı sütünü falan sağıp bırak. Kanar mı bilmem ama bulunsun yanında. İnşallah rahatça durur annenle.

mamada brkcm ebru nolur nolmzyarım saat sınav ama gt gel 1.5 2 saat mına bensız anca emerek durur bıberonu kanımca benıde bu stres bastı

sınav yarım saat sürecek, gireceğin okul uzak değilse dert etme toplamda git gel sınav 2 saatini alır,bu arada kalbim seninle başarılar diliyorum şimdiden :)opuyorumnanaktan

sagol cnmm
nilgun bu degilde 2 ay sonrakı fınal önemli bnm için şimdiden ders çlşmayı brkmamam lazım

ben emzryrm uyuyo koyuyrm 10 dk sonra uyanyr bu 3 oldu
koymayayım bari kucagımda uyur kesın
yat işte mis gibi ytgnda uyu kızım ne derdın ne kaçırcgnı sanıyorsa

cam kenarı al ebru koltuğunu rica edersen yardımcı oluyorlar bebeği rahat emzirirsin böylelikle
kemere gelince kesinlikle bağlı olması lazım güvenliği açısından ama ben yağmuru bağlayamamıştım yağmur nisa o kadar çok ağladıki 1 saat 10 dk yol zehir oldu zehir terler boşaldı sırtımdan böyle hani korkutmak gibi olmasın ama bilmiyorumkismile
uçağı birbiirine kattık inene kadar
uçak kalkıoş ve iniş anında emzirmek lazımmış basınçtan etkilenmesin diye eğer canberk emzik kullanıyorsa ver emziği inene kadar çıkartma ağzından o da aynı şey inş rahat bir yolculuk olur ebru
bazı bebekler basınçtan etkilinirmiş inş canberk etkilenmez yağmur nisa gibi

Canan biliyordur herhalde Ebru, sonuçta kıbrısa giderken uçağa bindi, ama daha önce bu uçak konusunun bahsi geçmişti, emzirmek gerekiyor demişlerdi, sen bi geçmişe bak istersen
Evet canım emzirmek gerekiyordu bahsi de hatırlıyorum hatta sanırım Canan kız durmadı kemeri takamadım falan demişti. Bizim iş ciddiye binince merak ettim bende.

Mina da gelsi hava güzel olursa sen sınavdayken dışarda dolaştırırlar daha kolay oyalanır olmaz mı öyle?

canım ben bebegım 25 gunlukken fransadan geldım belden kemerle baglı oluyor fakat emzırırken bıraz bollastır ben öle yaptım sonra yenıden bagladım bıde cok bı ıse yarar bısey degıl gıbı gelmıstı bana ama yınede baglı dursun gevsetebılırsın rahat oluyor o sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…