sagol cnmm
nilgun bu degilde 2 ay sonrakı fınal önemli bnm için şimdiden ders çlşmayı brkmamam lazım
bende 120 hazırlıyorum ama doymuyor üstüne bı 5-10 dk emıyor ama bundan sonra anca 4 saat sonra acıkıyor sanırım bende acıktıgını anlayınca verıyorum fakat gece 12de aynen bu sekılde verıyorum sabah 6da uyanıyor gunduz daha fazla acıkıyor sanırım bende en ıyısı 150 cc ye cıkarıyım yoksa doymycak benımkı:) bıde kızlar bısey sorcam sıze bu plastık bıberonlar tehlıkelı dıye duydum cam bıberonlar daha saglıklıymıs cam kullanan var mı nerden bulcam ben cam bıberonu
cam kenarı al ebru koltuğunu rica edersen yardımcı oluyorlar bebeği rahat emzirirsin böylelikle
kemere gelince kesinlikle bağlı olması lazım güvenliği açısından ama ben yağmuru bağlayamamıştım yağmur nisa o kadar çok ağladıki 1 saat 10 dk yol zehir oldu zehir terler boşaldı sırtımdan böyle hani korkutmak gibi olmasın ama bilmiyorumkismile
uçağı birbiirine kattık inene kadar
uçak kalkıoş ve iniş anında emzirmek lazımmış basınçtan etkilenmesin diye eğer canberk emzik kullanıyorsa ver emziği inene kadar çıkartma ağzından o da aynı şey inş rahat bir yolculuk olur ebru
bazı bebekler basınçtan etkilinirmiş inş canberk etkilenmez yağmur nisa gibi
benim ki 4 ayına geldiği için 180 hazırlıyorum artık, bazı öğünler hepsi bitiyo bazı öğünler 160 da kalıyo....baktın olmuyo sende 180 hazırlarsın...gece öğün atladığı için gündüz daha çok acıkıyolar...ben bu biberon falan gibi konularda firmaların oyunu olduğunu düşünüyorum ben, zaten max.ayda bir deiştiriyorum biberonu...
tazeeeee fotolarrr var :))
nilgün canım sen rotavirüs aşısı yaptırmıışmıydın?
Ah canım zor olmuş gerçektende. Biz de uçağa bindiğimizde çok şahit olduk bebekler ağlardı hep demek etkileniyorlar basınçtan falan. Bakalım ne olacak bir de ben çok korkarım uçaktan inşalah oğlana da sirayet etmez benim stresim.
sen panik yapmamaya çlş korkmasın senın stresınden ebruAh canım zor olmuş gerçektende. Biz de uçağa bindiğimizde çok şahit olduk bebekler ağlardı hep demek etkileniyorlar basınçtan falan. Bakalım ne olacak bir de ben çok korkarım uçaktan inşalah oğlana da sirayet etmez benim stresim.
inşallahgünde 15 dakika yeter canı benim fazlasına gerek yok, inşalah finalde verirsinde kurtulursun
sagol canancım ilk defa grdysen sil kaydını benden tavsıyepelin başarılar cnm inş tutar attıkların dageçersin derslerini :))
ayy bnmde açık öğretim noldu bilmiyorum ya gecen sene finalden sonra para yatırmadık kayıt yenilemedik kaldı öyle off ya
Evet canım emzirmek gerekiyordu bahsi de hatırlıyorum hatta sanırım Canan kız durmadı kemeri takamadım falan demişti. Bizim iş ciddiye binince merak ettim bende.
Mina da gelsi hava güzel olursa sen sınavdayken dışarda dolaştırırlar daha kolay oyalanır olmaz mı öyle?
evet yaptırdım rotatec markası
haklı olabbılırsın aslında fırmaların oyunu olabılır yınde duydukca tedırgın oluyorum ıste avent ıyı dıye duyuyordum hep hamıleyken oyuzden hersyını avent aldım ne kadar guvenılır onuda bılmıyorum gercı hep kulaktan dolma seyler
hadi ya haziranda gidicem o zmn bi bakayım barisen panik yapmamaya çlş korkmasın senın stresınden ebru
inşallah
sagol canancım ilk defa grdysen sil kaydını benden tavsıye
bide kayıt yenıletmez kayıt sıldrmezsen faiz alyrlar blyrm ben gelince tr ye bak bi o işe
onu da düşündüm aslında ama o zaman babası olck birtek annem ablamın kızı 2 yasında cumbur cemaat olmaz offfffffff
ben de rotarix yaptırmıştım.ne yapacağımı şaşıdım korkuyorum.mrdicana daki drum rotatec ile devam diyor alev hanıma sordum bekliyelim biraz diyor.kafam çok karışt.ya bebeğime tek dozda bırakıp vurdurmazsam bu sefer de zararı olursa.paranoyaklaştım iyice haftaya aşıları var.senin drun ne diyor:1no2:
ben de rotarix yaptırmıştım.ne yapacağımı şaşıdım korkuyorum.mrdicana daki drum rotatec ile devam diyor alev hanıma sordum bekliyelim biraz diyor.kafam çok karışt.ya bebeğime tek dozda bırakıp vurdurmazsam bu sefer de zararı olursa.paranoyaklaştım iyice haftaya aşıları var.senin drun ne diyor:1no2:
bende avent kullanıyorum canım...iyidir merak etme....kafa karıştırmaktan başka bişi yaptıkları yok(( bu arada muğla merkezdemisin?
ne kadar sürüyor yol
oyuncak falan al yanına artık anlıyorlar bakınmaktan falan belki ağlamaz canberk yağmura bakma sen bnm kız fazla haylaz arabada falan ağlıyo
maşallah yalnız nazar değmesin büyüdü sanırım 2 die çıkıyoruz geziyor bizimle masum masum bakınıyor ağlamadan arabadada gittiğimiz yerlerdede inş canberkte bakınır
en sinir oludğum şeyde yağmur ağladıkça milletin ters ters bakması rahatsız oluyorlar ya sustur şunu der gibi ayy ayy si,nirler bn istermiyim kızım ağlasın dövesim gelmişti bi kaç kişiyiklava:
bu arada moralim bozuk biraz kızlar eşime görev çıktı 4 gün yalnızım evde kızımla
mevsimdenmidir nedir yağmur nisada huysuz bu ara uyku düzeni şaştı biraz tek başıma zor olucak eşim gelinbce dinleniyordum en azından
benım kardesıme sorduracagım sanada yazarım ankara gatada o gitsin çocuk bölumune sorsun 7 sinde olmamız lazım 6 sında doktruna gdp birde onla knşcgım bakalım ne dycklerben de rotarix yaptırmıştım.ne yapacağımı şaşıdım korkuyorum.mrdicana daki drum rotatec ile devam diyor alev hanıma sordum bekliyelim biraz diyor.kafam çok karışt.ya bebeğime tek dozda bırakıp vurdurmazsam bu sefer de zararı olursa.paranoyaklaştım iyice haftaya aşıları var.senin drun ne diyor:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?