2009 Aralık Anneleri

pelin başarılar cnm inş tutar attıkların dageçersin derslerini :))
ayy bnmde açık öğretim noldu bilmiyorum ya gecen sene finalden sonra para yatırmadık kayıt yenilemedik kaldı öyle off ya

benim ki 4 ayına geldiği için 180 hazırlıyorum artık, bazı öğünler hepsi bitiyo bazı öğünler 160 da kalıyo....baktın olmuyo sende 180 hazırlarsın...gece öğün atladığı için gündüz daha çok acıkıyolar...ben bu biberon falan gibi konularda firmaların oyunu olduğunu düşünüyorum ben, zaten max.ayda bir deiştiriyorum biberonu...

benımkı ucak sesını duyarduymaz uykuya dalmıstı:) belkı senınde öle olur hatta ucaktan ındık aglmaya basladı cok sevmıstı ıns sende bı sorun yasamazssın

Ah canım zor olmuş gerçektende. Biz de uçağa bindiğimizde çok şahit olduk bebekler ağlardı hep demek etkileniyorlar basınçtan falan. Bakalım ne olacak bir de ben çok korkarım uçaktan inşalah oğlana da sirayet etmez benim stresim.

haklı olabbılırsın aslında fırmaların oyunu olabılır yınde duydukca tedırgın oluyorum ıste avent ıyı dıye duyuyordum hep hamıleyken oyuzden hersyını avent aldım ne kadar guvenılır onuda bılmıyorum gercı hep kulaktan dolma seyler

ne kadar sürüyor yol
oyuncak falan al yanına artık anlıyorlar bakınmaktan falan belki ağlamaz canberk yağmura bakma sen bnm kız fazla haylaz arabada falan ağlıyo
maşallah yalnız nazar değmesin büyüdü sanırım 2 die çıkıyoruz geziyor bizimle masum masum bakınıyor ağlamadan arabadada gittiğimiz yerlerdede inş canberkte bakınır
en sinir oludğum şeyde yağmur ağladıkça milletin ters ters bakması rahatsız oluyorlar ya sustur şunu der gibi ayy ayy si,nirler bn istermiyim kızım ağlasın dövesim gelmişti bi kaç kişiyi klava:

bu arada moralim bozuk biraz kızlar eşime görev çıktı 4 gün yalnızım evde kızımla
mevsimdenmidir nedir yağmur nisada huysuz bu ara uyku düzeni şaştı biraz tek başıma zor olucak eşim gelinbce dinleniyordum en azından

sen panik yapmamaya çlş korkmasın senın stresınden ebru
günde 15 dakika yeter canı benim fazlasına gerek yok, inşalah finalde verirsinde kurtulursun
inşallah
pelin başarılar cnm inş tutar attıkların dageçersin derslerini :))
ayy bnmde açık öğretim noldu bilmiyorum ya gecen sene finalden sonra para yatırmadık kayıt yenilemedik kaldı öyle off ya
sagol canancım ilk defa grdysen sil kaydını benden tavsıye
bide kayıt yenıletmez kayıt sıldrmezsen faiz alyrlar blyrm ben gelince tr ye bak bi o işe

onu da düşündüm aslında ama o zaman babası olck birtek annem ablamın kızı 2 yasında cumbur cemaat olmaz offfffffff

evet yaptırdım rotatec markası

ben de rotarix yaptırmıştım.ne yapacağımı şaşıdım korkuyorum.mrdicana daki drum rotatec ile devam diyor alev hanıma sordum bekliyelim biraz diyor.kafam çok karışt.ya bebeğime tek dozda bırakıp vurdurmazsam bu sefer de zararı olursa.paranoyaklaştım iyice haftaya aşıları var.senin drun ne diyor:1no2:

bende avent kullanıyorum canım...iyidir merak etme....kafa karıştırmaktan başka bişi yaptıkları yok (( bu arada muğla merkezdemisin?

hadi ya haziranda gidicem o zmn bi bakayım bari

bnde ikilemdeyim

bizimde haftaya cts randevumuz var, gidince aşıları olacak, soracağım o zaman bakalım ne diyecek, haber veririm sana

bende avent kullanıyorum canım...iyidir merak etme....kafa karıştırmaktan başka bişi yaptıkları yok (( bu arada muğla merkezdemisin?

bızamanlr evet ordaydım mugla unv okudum ama şimdi fethıye göcekdeyim sende mi mugladasın yoksa

gerızekalı bazı ınsanlar işte çok rahatsızsan git helikopter kırala aptal şeyler

Allah yardımcın olsun canan stres yapmamaya çalış cnm eşin yokken
canan abınede desene o da ordakı çocuk bölmune danışsın su rotayı
benım kardesıme sorduracagım sanada yazarım ankara gatada o gitsin çocuk bölumune sorsun 7 sinde olmamız lazım 6 sında doktruna gdp birde onla knşcgım bakalım ne dyckler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…