bizimde haftaya cts randevumuz var, gidince aşıları olacak, soracağım o zaman bakalım ne diyecek, haber veririm sana
tamam canım.
gerızekalı bazı ınsanlar işte çok rahatsızsan git helikopter kırala aptal şeyler
Allah yardımcın olsun canan stres yapmamaya çalış cnm eşin yokken
canan abınede desene o da ordakı çocuk bölmune danışsın su rotayı
benım kardesıme sorduracagım sanada yazarım ankara gatada o gitsin çocuk bölumune sorsun 7 sinde olmamız lazım 6 sında doktruna gdp birde onla knşcgım bakalım ne dyckler
bızamanlr evet ordaydım mugla unv okudum ama şimdi fethıye göcekdeyim sende mi mugladasın yoksa
yok canım ben ankaralıyım, evlenince kdz ereğliye geldim...ama fethiyede yazlığımız var onun için sordum...:)) arkadaş olarak eklememiz lazım birbirimizi...o zaman görürsün fotoları :)
kızlar demin yazdım ama yazılmamdı giremedim kaç gündür özledim neler yapıyorsunuz bebişler nasıl biz iyiyiz bern dün işe döndüm bebiş annemde arada gidip emziriyorum siz neler yapıyorsunuz bebekler nasıl minacık mı hasta okuyamadım geçmişi
annen yakında ne güzel, sende yarım gün çalışıyorsun hiç ayrılmamış gibi çalışacaksın Melike imrendim sana , ben başlayınca Gökay 6 aylık olacak ama ben sabahtan akşama kadar ayrı kalacağım, zor işler zor zor senağlama
ne kadar sürüyor yol
oyuncak falan al yanına artık anlıyorlar bakınmaktan falan belki ağlamaz canberk yağmura bakma sen bnm kız fazla haylaz arabada falan ağlıyo
maşallah yalnız nazar değmesin büyüdü sanırım 2 die çıkıyoruz geziyor bizimle masum masum bakınıyor ağlamadan arabadada gittiğimiz yerlerdede inş canberkte bakınır
en sinir oludğum şeyde yağmur ağladıkça milletin ters ters bakması rahatsız oluyorlar ya sustur şunu der gibi ayy ayy si,nirler bn istermiyim kızım ağlasın dövesim gelmişti bi kaç kişiyiklava:
bu arada moralim bozuk biraz kızlar eşime görev çıktı 4 gün yalnızım evde kızımla
mevsimdenmidir nedir yağmur nisada huysuz bu ara uyku düzeni şaştı biraz tek başıma zor olucak eşim gelinbce dinleniyordum en azından
Ya bi bebek hic uyumadan nasil duruyor acaba
Nilgün cumartesi de çalışıyor musun?
Ya bi bebek hic uyumadan nasil duruyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?