2009 Aralık Anneleri

abim bi zararı olsa toplatırlardı aşıyı diyo pelin zaten haberde sadece o istede var başka yerde duymadım ben o yüzdende ikilemde kaldım

sağol ama elimde değil.çok pişman oldum vurdurduğuma.aklıma hep en kötüsü geliyor.diyorlardıki rotatexden sonra kesinlikle yine rotatex vurulacak bu çok önemli diyorlardı şimdi aşı yasaklandı diye 2 doz daha rotatec ile devam diyorlar.önce zararlı olan şimdi niye olmuyor onu anlayamıyorum.diyorumki bundan sonrakileri vurdurmasam bu sefer de daha önceki yıllarda tek doz kızamık aşısından 20 yıl donra mağdur olanlar geliyor aklıma Allah korusun. .ayy kafayı yiyecek gibiyim.elimde değil paranoya bağladım.zaten takıntılarım vardı bebekten sonra iyice arttı.tabik, önce Allahıma emanet benimki benimki de iççinde hepimizin bebeklerini Allah korusun

senemmi diyordu onu annelik piskopatlık diye :)
sanırım doğru gerçekten piskopatlaştık hepimiz :)

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
hayat24, semyıl, katre78, masalsu, fms, ningo07, nincebayrak+, tgba, MotherandBaby+, serinus+, peluse+, nisabeyza

varmı arttıran :))
2 tanede kaçak var gizli hayranlarımız meraklılar :)

emzirmekten geldim oğluşumu neler yapıyorsunuz bakem.bu arada pelincimm bendeee de 5 -6 kilo var emziriyorum diye yemeğimdende kısamıyorumm bklm yazda geldi..

bızamanlr evet ordaydım mugla unv okudum ama şimdi fethıye göcekdeyim sende mi mugladasın yoksa

yok canım ben ankaralıyım, evlenince kdz ereğliye geldim...ama fethiyede yazlığımız var onun için sordum...:)) arkadaş olarak eklememiz lazım birbirimizi...o zaman görürsün fotoları :)

yok canım ben ankaralıyım, evlenince kdz ereğliye geldim...ama fethiyede yazlığımız var onun için sordum...:)) arkadaş olarak eklememiz lazım birbirimizi...o zaman görürsün fotoları :)

tamam ekledım sanırım sen kabul ettıgınde gorebılcem :))

kızlar demin yazdım ama yazılmamdı giremedim kaç gündür özledim neler yapıyorsunuz bebişler nasıl biz iyiyiz bern dün işe döndüm bebiş annemde arada gidip emziriyorum siz neler yapıyorsunuz bebekler nasıl minacık mı hasta okuyamadım geçmişi

annen yakında ne güzel, sende yarım gün çalışıyorsun hiç ayrılmamış gibi çalışacaksın Melike imrendim sana , ben başlayınca Gökay 6 aylık olacak ama ben sabahtan akşama kadar ayrı kalacağım, zor işler zor zor senağlama

Nilgün cumartesi de çalışıyor musun?

İnmesi binmesi bir saat yirmi dakika sürüyor.
Evet büyüyorlar ve çevreye ilgileri arttıkça daha da güzel duruyorlar dışarda.
Canberk'te 40 günlükken falan hiç durmuyordu pusetinde artık güzel oturuyor maaşallah.

Ya ne yalan söyleyeyim ben de bebekle falan alakası olmayan bir insanken uçak neyse de özellikle on on iki saatlik otobüs yolculuklarında sürekli ağlayan bebeklere sinir olurdum ama şimdi işler değişti tabii ağlayan bebek görsem yazık ne sıkıntısı var ki acaba diye düşünüyorum.

evet nilgün cüğüm annem baktığı için aklım rahat ayrıda fazla kalmıyorum ama şimdi işler biraz değişti 1 hafta ben 1 hafta diğer arkadaş sabah 9 dan 5 e kalacak cumartesi 1 hafta ben 1 hafta o izin yapacak nasıl olacak o zaman bilmiyorum bakalım ama arada gidebilmeme iyi oluyor

kızlar beni,m mesaimm bitti gidiyorummmmm oğluşumaa
kendiniz dikkat edinnnn tabiki öncelikle bebişleree

herkese selam misafirlerim gittiler çok güzel geçti:)
minnoşumda uykuda annem mutfağı topluyor bakıyım dedim bi foruma...
gezesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…