ferro sanol mu ! ilginç peki içeriğini okudunmu bebeklere veriliyormuy muş ?
Foto yÜkledİm...
Pelİn rotayla İlgİlİ beklİyorum yazını
tüm iyi kötü enerjiyi alıyor onlar tatlım :):)
olsun üzülme olur arada o kadarcık, öğrencez bizde anne baba olmayı...
birde sakın parmağınla hıııı yapma ok:)aklında olsun...parmak kalıcı mesajdır...
senin şu fotoğraflarına bayılıyorum ben canım ya.. ne güzel görüyor demekki gözlerin valla süper olmuş.. nehir kızıma maşallah.. canım benim hele o beyaz elbisesi yok mu bayılıyoruz ardayla ::))))
günaydın kızlar, hava süper ve haftasonuherkese bol gezmeli günler. minişlere doğal d vitamini aldıralım..
günaydın kızlar bugün 4. ayımız bitiyor:teytey:
ben hiç mama vermedim ama emerken bizde cebelleşiyoruz kilo alsın diye sık sık emzirmeye çalışıyorum tam acıkmadığı için pek emmek istemiyor bende yürüyerek emziriyorum yürüyerekte emmediğinde bekliyorum biraz daha acıksın o zaman zaten kendi yalanmaya başlıyor en fazla 5 dk emiyor karnı hafif doyunca etrafa bakınmaya başlıyor bu seferde sessiz bi yere gidiyorum orda gene yürüyerek emziriyorum yürürkende mayışmaya uyumaya başlıyor o zamanda zafer benim oluyor oturarak emziriyorum gece öyle bi sorun olmuyor cünkü uykulu oluyor uyku arası rahat emiyor yürümeme gerek kalmıyor ben işteyken eşim bakıyor sağdığım sütü bibereonla veriyor eğer acımadıysa kesinlikle vermiyor iyice acıkmasını bekliyor buda ortalama 3 saat demek acımadığında biberonu sakız yapıyor ağzında bide 0-3 ay biberon başlığı kullanıyoduk memeyi bırakmasın diye süt az gelenelerden şimdi onlarla vermiyoruz çünkü sütün yarısını içiyor gerisini gene sakız yapıyor süt bol gelen biberon başığına geçtik daha kısa sürede süt veriyorum iki arada bi derede umarım yardımcı olur bu bilgiler kolay gelsin sana canım sinirlerini çok özel şeylere sakla daha çok tıngırdatacaklar sinir tellerimizi mesele gecenin bi yarısı eve geldiklerinde :)
anladım canım yani ben yanlış anlamışım. bizimkinin çekicek kadar saçı yok:)
ellerini sürekli temizlemek lazım malum hep ağızda elleri. parmaklarının arasında o kadar pislik nasıl toplanıyo anlamıyorum zaten.:sm_confused:
sağol canım.
benim sorunum daha farklı canım.emmek istememesinin yanı sıra mama verdiğim için tedirginim memeyi bırakırmı diye..cvp için sağol..biberon başlığı bizimde öyle ayına göre kullanıyorum zaten..ahh o günlere daha çok var gibi geliyor ama bir bakmışızki zaman çabucak geçmiş..
o konuda çok titizim zaten.ılık suyla sürekli ellerini temizliyorum dediğin gibi çabuk pisleniyor.ama saçı eline hangi ara alıyor işte onu anlamıyorum.sürekli temizliyorum yine saç var elinde.başında bekliyorum artık uyanıkken ama çok zor oluyor buda..
günaydıın
fena bi gece geçirdik ama zeynonun keyfi yerinde uykusuzluk ona pek koymuyo anlaşılan ama benim çok uykum var..anlatmaya çalışıyorum yazık banada benim biraz uymam yemek yemem dinlenmem lazım her saatbaşı meme diye ağlıyosun sonra dinlenemezsem sütte olmaz diyorum ama bana gülüyü sıpa..çok bencil bu veletler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?