2009 Aralık Anneleri

kızlar tavsiye edeyim exa radyo var yüklüyorsun programı ücretsiz ben 1 yıldır burdan radyo seçip dinliyorum

Selam arkadaşlarr.Carrefour da prima mega paketler haftasonu indiriminde.günlük ped de hediye.haber vereyim dedim.herkese iyi haftasonları...

4 ay bitti bugün demi :))))) hemmen bakıyorum küçük sepete

evet kocaman adam oldu sepetim :))) burda sepete tıngıl diolar, benim tıngılda büyüyo :))))
:teytey:

tamam ekledım sanırım sen kabul ettıgınde gorebılcem :))

canım ekledim biraz geç oldu ama kusura bakmazsın artık sositososito

ömer ve durunun fotolara bayıldımbu arada maşalah:)

çokk teşekkür ederiz Senemcim...olumunekankayizsmile

seennneeem bayıldım şarkıyaa :) çook güzel ya

neee şarkısı ben neden görmüyorum, duymuyorummmm eyvahedigeldismile

günaydınlar herkese bugün hava çok güzel acaip gezmek istiyorum babamız gelsin kendimizi sokağa atacaz zemuszemus
bu arada doktordan geliyoruz aylık kontrolü salı günü ama biz idrar tahlili vermek için gittik bugün doktora rota aşısını sordum nerden duydun diye şaşırdı ve kk diyince aa oralara kadar yayılmışmı haber dedi :)) rotarix konusunda kesin bir karara varılmamış haftaya belli olur dedi eğer karara varılmamış olursa rotatek olucaz 2 doz dedi

gülerler:):) ne fena on lar dimi:)
birileri yardıma gelsin sana canım ya olmazsa sen dinlenirsin biraz hiç olmazsa...
gece çok kalkınca üst üstte sersem gibi oluyor insan
ee bebekler bencil olur:)

Gerçekten bencil bu bebek milleti analarını hiç düşünmüyorlar.

Ya bu bebişlerin 10-12 saat gece uykusu uyuması gerekmiyor mu?
Canberk de 2 de uyuyor ancak tam olarak, 8 30 da uyanıyor en geç.
Altı saatlik gece uykusu mu olur yaa. Arada uyandıkları hariç tabii.

********ta bnde paylştım burcu bak ninni benim annem çıkmam lazım gezmeye gidioz bugün öpüyrm bebiklerinizii :)

kızım bu ay çok az kilo almış idrar yolu enfeksiyonundan olurmuş bide altında yatan nedeni araştırıcaz
inşallah bidaha tekrarlamaz . doktor amcamız elma püresi sebze püresi falan tattırabilirsin 4 aylık olmuş artık doyacak şekilde değil tadımlık dedi ama kararsız kaldım alışsın tadına dedi ama ben 6. ayı beklemek istiyorum siz tattırıyormusunuz

evet ya bide gündüzde uyumaz oldu benim minikim daha şimdiden böyleyse büyüdükçe uykular azalacak düşünemiyorum bile delikafadulden

kızlar serum fizyolojik olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz gerektğinde ve kaç damla günde?

kızlar serum fizyolojik olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz gerektğinde ve kaç damla günde?

Bizde gifrer kullanıyoruz. Doktor gerekirse günde iki damla sekiz kereye kadar kullanabilirsiniz demişti.

Canberk e gece bir kere mama veriyorum. Doktor bu ay için eğer böyle giderse ek gıda vermenize gerek yok ama doymadığını hissedersen mamayı artıracağına ek gıda başlayabilirsin demişti.
Yalnız bize elma püresi değil de ilk önce suyunu vereceksiniz sonra püresine geçeceğiz dedi.
Ama bakıyorum da genelde hep püreyle başlanıyor. Ben de henüz hiç vermedim ama katı meyve sıkacağı alabilirsem karar verip, elma suyu tattırmayı düşünüyorum.

Bugün hava güzel tam dışarı çıkacaktık ki uyudu oğluş. Uyanınca şöyyle bir dolandıralım diyoruz temiz hava alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…