Gerçekten bencil bu bebek milleti analarını hiç düşünmüyorlar.
Ya bu bebişlerin 10-12 saat gece uykusu uyuması gerekmiyor mu?
Canberk de 2 de uyuyor ancak tam olarak, 8 30 da uyanıyor en geç.
Altı saatlik gece uykusu mu olur yaa. Arada uyandıkları hariç tabii.
burcu naber eylül nasıl?
bakabildinmi eylüle yatak biran önce ayrı yatırmaya başla bari
Yarin iyi olursa kocacanim gideriz ikeaya . Ama eminim hadi disari cik arkadaslarinla desem super iyi olurdu :)
bu modellerden hepimizin evinde var birer tane burcucum..bizimkide pek rahatsız oldu zeynep dün gece uyumayınca..kalktı başka odada yattı..bizim canımız can değil çünkü dayanıklıyız biz uykusuzda kalabiliriz hasta olsakta çocuğada bakabiliriz..
opuyorumnanaktan
kesin canım ozaman hastalık filan kalmazdı:))
bugün çıkamadı diye hasta olmuşta olabilir tabi:)
Atesi cikti biraz elinde surekli atesolcer filan boyle . Aynen bana da oyle dedi canım sıkıldı evde sıkıntıdan cikmistir. Sabir yarabbi . Sen bigun cikamadin diye atesin ciktiysa benim buhar olmam lazimdi dedim bende
gamzelı yariiimm guzell yarimmm nınnırın nın n nınnnn
bu ne yaw aklinialirimsmile
dusmanlar patlasın mı ? nınnrnı rnın rnırn :sm_cool:
guzelsın guzel guzel yarım nınnırınırr nırnnn :teytey:
hay allahım yaa..canlarıda pek kıymetli..
madem sıkıldı sizide çıkarsaydı biraz hava alsaydınız hem eylülede iyi olurdu.
kızlar laptop kaynımdaydı gene açıköğretime çalışmak için bu gece aldım özledim yaaa sizleri ne var ne yok bebişler nasıl siz nasılsınız
bu modellerden hepimizin evinde var birer tane burcucum..bizimkide pek rahatsız oldu zeynep dün gece uyumayınca..kalktı başka odada yattı..bizim canımız can değil çünkü dayanıklıyız biz uykusuzda kalabiliriz hasta olsakta çocuğada bakabiliriz..
Atesi cikti biraz elinde surekli atesolcer filan boyle . Aynen bana da oyle dedi canım sıkıldı evde sıkıntıdan cikmistir. Sabir yarabbi . Sen bigun cikamadin diye atesin ciktiysa benim buhar olmam lazimdi dedim bende
bu ne hande
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?