2009 Aralık Anneleri

Yok uyumuyor bunlar baska bisey Ebru ya

burcu naber eylül nasıl?

Bugun daha iyiydi ama bugunde ben rahatsizlandim deli gibi sirtim agriyor. Ayak bileklerim sismis nedense . Tam sabah kalkti 7 de . Babasini uyandirdim biraz bakar misin ben iyi degilim dedim o benden hasta !
Yanimizda yatiyor ya Oznur sanirim ondan uyuyamiyorum ben hic

bu modellerden hepimizin evinde var birer tane burcucum..bizimkide pek rahatsız oldu zeynep dün gece uyumayınca..kalktı başka odada yattı..bizim canımız can değil çünkü dayanıklıyız biz uykusuzda kalabiliriz hasta olsakta çocuğada bakabiliriz..

Normalde benimki her cumartesi disari cikar arkadaslarinla tamam sozum yok . Bu hafta arkadaslarinla cikamadi hasta oldu . Her cmt sapasaglam insan nedense bu cmt hasta oldu . Ne kadar buyuk tesaduf. Ya burcu da yoruluyor hani babasindan dolayi da cok canı sıkkın biraz disari cikalim havasi dagilsin yada ne bilim ben biraz bakayim da dinlensin yok .

kesin canım ozaman hastalık filan kalmazdı:))
bugün çıkamadı diye hasta olmuşta olabilir tabi:)

Atesi cikti biraz elinde surekli atesolcer filan boyle . Aynen bana da oyle dedi canım sıkıldı evde sıkıntıdan cikmistir. Sabir yarabbi . Sen bigun cikamadin diye atesin ciktiysa benim buhar olmam lazimdi dedim bende

gamzelı yariiimm guzell yarimmm nınnırın nın n nınnnn
bu ne yaw aklinialirimsmile
dusmanlar patlasın mı ? nınnrnı rnın rnırn :sm_cool:
guzelsın guzel guzel yarım nınnırınırr nırnnn :teytey:

Atesi cikti biraz elinde surekli atesolcer filan boyle . Aynen bana da oyle dedi canım sıkıldı evde sıkıntıdan cikmistir. Sabir yarabbi . Sen bigun cikamadin diye atesin ciktiysa benim buhar olmam lazimdi dedim bende

hay allahım yaa..canlarıda pek kıymetli..
madem sıkıldı sizide çıkarsaydı biraz hava alsaydınız hem eylülede iyi olurdu.

kızlar laptop kaynımdaydı gene açıköğretime çalışmak için bu gece aldım özledim yaaa sizleri ne var ne yok bebişler nasıl siz nasılsınız

Onlar da büyüyünce bakacak Öznur.yerimseniben

ha ha
koymus yıne arkadasım en guzelınden lafı sositososito

Bu tesadüf falan olamaz kesinlikle artık tecrübeyle sabit ki bizim oğlan evde benimle yalnızken çıldırıyor.
Dışarı çıkınca gezince, birine gidersek ya da biri bize gelirse ondan mutlusu yok. Bebeklerin bir çoğu da öyle gezmek istiyorlar evde bütün gün bizimle kalmak istemiyorlar işte. Kocalar da anlasalar ya bunu.
Bugün çıktık Ataköy de dolaştık, markete gittik bayağı bir yoruldu.. Ne gazı tuttu ne dişi güzel güzel oturdu eve gelince de iki saat uyudu. Gece de aynı performansı bekliyorum kendisinden bakalım inşallah.

Burcu bence yarın koy ağırlığını gezdirsin sizi yaa.Şöyle bir b.çekmece sahiline inin dolanın. Eylül e de sana da çok iyi gelecek eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…