2009 Aralık Anneleri

çok uykum var yatacagım hemen
sınav fena degildi
mınayı hıç uyutmadan anneme göturdum orda 1 saat uyumuş sabah 7 de kalkıp 1 e kadar uyumayınca tabı nakavt olmuş tam huysuzlugu artacagı zaman ben gelmiş oldum zaten heryer acayıp trafıkti sınava zor yetıştm bagdat caddesındeydı sınav yerım uyuz oldum gördugum her kıza :)))))) herkes çok zayıf çok bakımlı geldı gözume mınayı anemden alıp gezmeye gıttık dışarda gezmeyı sevıyor Allahtan mınaya bırkaç bişey aldık iç badıler kuçulmuştu ıyı oldu yazlıklar çıkmış heryerde mınayada banada almadım yazlık önumuzdekı ay mınaya alırımda ben bu yaz ne gıyecegım bılemıyorum dışarı çıkmak ewt çok ii geliyo am kendıme hıçbirşey alasım yok çok şişkoyum ya nasıl olacak bu iş offf offfffffffffffff

melıke merak ettırme kendını laptop gıtmeden haber ver bıze
ben kaçar 7 den berı ayaktayım iigeceler görüşürüz

çok uykum var peki neden yatmıyorum bilmem ben yatayım bebişleri öpüyorum kocaman onların güzel annelerine de güzel geceler

iyi geceler hepinize kızlar. bebişler uyuyunca niye uyumuyoruz bizde . bende alışkanlık oldu zaten 1 saat faln takılıyorum . sessizliği dinliyorum.......:))))))

evet kızlar yaa neden yamıyoruz bendede alışkanlık oldu bebişi uyutuyorum ben yatmıyorum böle takılıyorum nette falan eşimde kızıo otursana nette ne yapıon die sonrada bebişlere kızıyoruz neden uyanıyolar erkendende kalkıolar die onlara bize ina kalkıyolar yatsanaa bebiş uyuyunca hayret yaaa:O:bbo:

nese kızlar zaten kimse yazmıo bende yatıyım bari çook uykum var griptim şimdi sesimde gitti tam oldu herkese bebşleriyle uzun kesintisiz uykulu geceler:)

nese kızlar zaten kimse yazmıo bende yatıyım bari çook uykum var griptim şimdi sesimde gitti tam oldu herkese bebşleriyle uzun kesintisiz uykulu geceler:)

geçmiş olsun canım sana. iyi dinlenmen lazım başka türlü geçmiyo bu meret.hayırlı geceler

gamzelı yariiimm guzell yarimmm nınnırın nın n nınnnn
bu ne yaw aklinialirimsmile
dusmanlar patlasın mı ? nınnrnı rnın rnırn :sm_cool:
guzelsın guzel guzel yarım nınnırınırr nırnnn :teytey:

nerden dinledin hande o müziği:))

Son düzenleme:

uykular birikip uykusuzluğa dönüştü(

bizde kot almaya çıktık bana caddeye. ben kot denedikçe eşim; hiç yakışmadı, bacakların çok kalın, popon kocaman, eskiden balık gibiydin, ne giysen yakışırdı vs vs insanın bişey alası kalmadı zaten. altı üstü 53 kiloyum yaaa.Çok üzgünüm çoook

boyun kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…