2009 Aralık Anneleri

biz de dün kızımızla sahile gittik güneş vardı bizim kız arabasında sürekli uyudu oradan döndük sonra kipaya gittik alışverişe önce otoparkta emzirme işini hallettik arabasını sevdi maşallah ama fazla durunca kızıyor hep hareketli olacağız eve döndük akşam birde misafir karşıladık güzel bir gündü ohhh be 3 aydır ilk defa koşturmadan bir nefes aldım iyi geldi hem bana hem kuzuma

kot olayı bizde de var hiç kilo fazlam yok kotlarım olmuyor nedense arka taraf kocaman oldu dün giydim birini oturunca nefes alamıyordum zaten düğme kopacaktı sadece 1 kumaş pant. var hep onu giyiyorum rezillik

e pes eşin daha ne istiyo tam ideal kilondasın maşallah biz biyerlerimizi yırtıyoruz normal insana dönebilmek için töbe töbe sabah sabah eşine beni örnek göster 161 60 kilo bak ne insanlar var de:)

Allah iyiliğini versin canım yaaaa kaydirigubbakcemile3

sende iyi atmadın kotları kafasına arkadaşım haketmiş öte tarafa bile geçmiş alsanaalsanasmile

kilo verilse bile vucudun eski sıkılığına kavuşması zaman alıyor rahim bile 1 yılda eski haline geliyor tabi oda emzirirsek emzirmeyen annelerin asla eski haline gelmiyor bu aşama spor yapmak lazım pelinin çnerdiği aerobik programı sğper bence ekstra ağırlıkta eklenirse lastik gibim oluruz

spor konusunda haklısın ama 50 kiloyum kilo vermek istemiyorum

spor konusunda haklısın ama 50 kiloyum kilo vermek istemiyorum
sporla kilonu koruyarak yağ kütleni azaltıp kas kütleni arttırarak sıkı bi vücuda sahip olabilirsin tabi bebelerden vakit bulabilirsek doğumdan sonra sadece iki kere spor yapabildim oda ayrı bi konu

ben sezeryanla doğum yaptığım için başlayamıyorum. 6 ay geçmesi gerekiyormuş. evlenirken 48 kiloydum istiyoki hep öyle olayım. bende hiç sevmiyorum okadar zayıf. 50 olayım yeter. emziriyorum rejim yapamam diyorum sporada başlayamıyorum yapcak bişey yok. kızım için istersem 100 kilo olayım umrumda değil:)

kotları fırlatmadım ama fırlatmaktan beter ettim yerimseniben

kabus geri benimki gene beni emiyor ne mama yiyor çıldıracağımmmmmmm.bu çocuğun nesi var Allahım bir türlü anlayamadık .................

4.ayda bebeklerin emmeyi reddetme durumları oluyomuş ama geçiciymiş bu dönemi atlatmak anneye düşüyomuş zannedersem çoğumuzun bebeğinde aynı sorun var çok acıkmadıkça emzirmiyorum artık zaten emziremiyorum kabul etmiyor azıcık doyduğundada yürümeye başlıyorum yoksa etrafa bakmaktan geneemmeyi bırakıyor

ben normal dogum yaptım, dogumdan tam 3 ay sonra spor salonuna yazıldım, 20gün neredeyse her gun spora gıttım, hergun 1,5 saat yaptım(kzıma annem baktı bu arada) spora yazıldıktan sonra aşırı iştahlı olan kızım mememde cıglık atarak emmek ıstemıyordu (sadece anne sütü verıyorum ayrıca) bizde nazar degdı falan dıyoruz kızım emmek ıstemeyınce, sonra tesadufen bı tv programında sut verme donemınde spor konusu vardı. izledim. sut verme donemınde yapılan agır egzersiz vucuttakı laktık asıt sevıyesınde artma yapıyormus ve bu da sutun kalıtesını bozup sütün tadını ekşitıyormus. şok oldum resmen, hiç aklıma gelmeyen bişeydı bu. sonra laktik asitı arastırdım netten, gercektende vucutta fazla salgılandıgında sütün tadını bozouyormus. spora da tam alısmıstım,2 kg da vermıstım ne guzel, hiç bırakmak ıstemıyorum ama bırakcam gıbı gozukuyor bu durumda malesef. yanı dıcem şu şu agır spor yapmayın, direkt süt etkileniyor.

sorma yaaa çok aldım ben hamılelıkte 23 kg aldım çogu gıttı de işte 7 kg kaldı, onuda spora yazıldım, şimdi bu süt meselesı çıktı, bedenimiz hamilelikte oldugu gıbı dogum sonrası da küçük bebişlerımıze ait yanı:) bizim hanfendı de agzının tadını ıyı bılo, hemen anladı sutun tadının bozuldugunu, 2 kere çekıp cıglık atıyodu cadı:)

biz hala çıkamadık dışarı benimkinin uyuyca tuttu. yeni uyandı küçük hanım. emişiyoruz. altını değiştirip atcaz kendimizi sokaklara:) güneş gitmeden yetişiriz umarım..

biz hala çıkamadık dışarı benimkinin uyuyca tuttu. yeni uyandı küçük hanım. emişiyoruz. altını değiştirip atcaz kendimizi sokaklara:) güneş gitmeden yetişiriz umarım..

ne güzel bir hava var bende balkon kapısını açtım hava alıyorum :)))))) benim bebiş uyansa bile büyük bebiş uyanmaz o yüzeden dünkü gezi ile idare edeceğiz artık tek dolaşmayı da sevmiyorum saksılarla uğraşıyım bari

günaydın kızlar nasılsınz ben eşimi bekliyorum pazara gitti gelsede dışarı çıksak sizlere bişey danışıcaktım aslında ddaha erken ama insan heves edio işte mama sandelyelerine bakıyorum önerebileeğiniz güzel kullanışlı bi sandalye varmı benşunu beğendim hemde kızımnı salıncağından yağmur ormanı görüşlenizi yazarsanız sevinirim gelince bakıcm herkese ii pazarlar http://www.e-bebek.com/mama_sandaly...price_yagmur_ormani_mama_sandalyesi/FPR-94691

güzel bi,r pazar gününden herkese selam...
bütün gün dışarda gezmenin verdiği yorgunlukla eve geldik :)
nehir de üzmedi bizi
bugün de sevgili eşimin doğumgünü akşama kutlama da var :)
hava güzel olunca insan kendini gerçekten daha iyi hissediyor
herkese güzel pazarlarrrr

kızlar halası kızıma yazlık şort bluz filan almış ama yıkadım asarken baktım hepsi çin malı kıyafetin bir zararı var mıdır zaten kaynatacağım tekrar kullanamam ama zararı varsa bari hiç kaynatmaya uğraşmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…