e pes eşin daha ne istiyo tam ideal kilondasın maşallah biz biyerlerimizi yırtıyoruz normal insana dönebilmek için töbe töbe sabah sabah eşine beni örnek göster 161 60 kilo bak ne insanlar var de:)
biz de dün kızımızla sahile gittik güneş vardı bizim kız arabasında sürekli uyudu oradan döndük sonra kipaya gittik alışverişe önce otoparkta emzirme işini hallettik arabasını sevdi maşallah ama fazla durunca kızıyor hep hareketli olacağız eve döndük akşam birde misafir karşıladık güzel bir gündü ohhh be 3 aydır ilk defa koşturmadan bir nefes aldım iyi geldi hem bana hem kuzuma
kot olayı bizde de var hiç kilo fazlam yok kotlarım olmuyor nedense arka taraf kocaman oldu dün giydim birini oturunca nefes alamıyordum zaten düğme kopacaktı sadece 1 kumaş pant. var hep onu giyiyorum rezillik
kilo verilse bile vucudun eski sıkılığına kavuşması zaman alıyor rahim bile 1 yılda eski haline geliyor tabi oda emzirirsek emzirmeyen annelerin asla eski haline gelmiyor bu aşama spor yapmak lazım pelinin çnerdiği aerobik programı sğper bence ekstra ağırlıkta eklenirse lastik gibim oluruz
sporla kilonu koruyarak yağ kütleni azaltıp kas kütleni arttırarak sıkı bi vücuda sahip olabilirsin tabi bebelerden vakit bulabilirsek doğumdan sonra sadece iki kere spor yapabildim oda ayrı bi konuspor konusunda haklısın ama 50 kiloyum kilo vermek istemiyorum
biz hala çıkamadık dışarıbenimkinin uyuyca tuttu. yeni uyandı küçük hanım. emişiyoruz. altını değiştirip atcaz kendimizi sokaklara:) güneş gitmeden yetişiriz umarım..
ya bu çocuk tam düzeldi derken tekrar başlıyor.kısı bir döngüüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?