bizde sahile gittik hava cok güzel..bizim araba almamız lazım bastonmu yoksa büyük mü almalıyım karar veremedim ecem alya için
kızlar halası kızıma yazlık şort bluz filan almış ama yıkadım asarken baktım hepsi çin malı kıyafetin bir zararı var mıdır zaten kaynatacağım tekrar kullanamam ama zararı varsa bari hiç kaynatmaya uğraşmayım
kullandığımız çoğu şey uzakdoğu canım...yapıcak fazla bişi yok gibi görünüyo...:S
yeni geldik eve gezmelerden:) sonunda kot alabildim kendime. e-bebektende kızıma deli gibi alışveriş yaptım.
amaaa bişey sorcam, dönüşte kızımın amcasına uğradık, babanne dede hala herkes ordaydı. kızı sevmek için kim kucağına alsa önce suratlarına dikkatli dikkatli bakıp sonra 2 göz 2 çeşme ağladı dudağını büke büke. :s ben alıyorum susuyo. yabancıladımı acaba? bu ayda olurmuki? ve nasıl düzelir?
yeni geldik eve gezmelerden:) sonunda kot alabildim kendime. e-bebektende kızıma deli gibi alışveriş yaptım.
amaaa bişey sorcam, dönüşte kızımın amcasına uğradık, babanne dede hala herkes ordaydı. kızı sevmek için kim kucağına alsa önce suratlarına dikkatli dikkatli bakıp sonra 2 göz 2 çeşme ağladı dudağını büke büke. :s ben alıyorum susuyo. yabancıladımı acaba? bu ayda olurmuki? ve nasıl düzelir?
günaydın kızlar nasılsınz ben eşimi bekliyorum pazara gitti gelsede dışarı çıksak sizlere bişey danışıcaktım aslında ddaha erken ama insan heves edio işte mama sandelyelerine bakıyorum önerebileeğiniz güzel kullanışlı bi sandalye varmı benşunu beğendim hemde kızımnı salıncağından yağmur ormanı görüşlenizi yazarsanız sevinirim gelince bakıcm herkese ii pazarlar http://www.e-bebek.com/mama_sandaly...price_yagmur_ormani_mama_sandalyesi/FPR-94691
öyle valla canım kendime alırken aklıma gelmez zeynmep olunca herşeyin etiketi dikkatimi çekiyor boyası kanserojendir diye korkuyorum offf anne olmak çok zormuş :))) sen nasılsın ömercik durucuk nasıl bu arada ömer çok tatlşı ama maşallah ben kızına bayılıyorum fotolarda Allah uzun ömür versin
yaaa kızlar kimse bana cvp vermemiş aşkk olsun:sinifsinif:
Melikecim çok geç gördüm kusura bakma...hep burdaymışım gibi gözüküyorum ama günlük işlerime devam ediyorum :)) iyiyiz çok şükür sepet büyüyo, saol canım Duru da çok adı gibi bi kız yanlız derslerinde biraz düşüş oldu, göya ona üzülüyo laelaelaelaelae hiç ders çalışmayarak :))) amin canım amin Allah hepimizin yavrusuna uzun, sağlıklı ömür versin... bu arada Zeynepte çok güzel bi bebek ve inanılmaz bir his duyuyo insan ona...anlatamıyorum ne olduğunu ama kocaman
erken başlamış gerci bebekten bebeğe değişir yabancılamak iyidir gelişimin göstergesi benim zilli daha başlamadı bende dört gözle bekliyorum epey sürüyor bildiğim kadarıyla
yaaa kızlar kimse bana cvp vermemiş aşkk olsun:sinifsinif:
daha mama sandalyeleri ilgi alanımıza girmediği için cvp verilmemiştir senin de ne acelen var kuzum gerçi bugün kimsecikler yoktu ondanda olabilir canım ben baktım gayet güzel görünüyor
bende yağmur ormanının salıncağını kullanıyorum. mama sandalyesini teyzesi almış kızımın ama daha getirmedi ne almış bilmiyorum. ama senin beğendiğin güzel, zaten ben o markanın ürünlerini beğeniiyorum. biz yağmur ormanının dönencesini ve şu titreşimli anakucağınıda aldık. şimdi gözüm jimnastik için yere serilen bişi var ya onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?