2009 Aralık Anneleri

bizde sahile gittik hava cok güzel..bizim araba almamız lazım bastonmu yoksa büyük mü almalıyım karar veremedim ecem alya için

yaaaaaaaaaaaaaaaaa sesimi duyan yok mu kimse yok mu nerdesiniz bak giderim 1 hafta gelmem merak edersiniz ama

Valla bizde bugun disari ciktik . Ne guzel geldi ya . Eylülde saga sola bakindi durdu . Uzun zamandir insan icine cikmanin keyfini yasadim bugun cidden :)

kullandığımız çoğu şey uzakdoğu canım...yapıcak fazla bişi yok gibi görünüyo...:S

kullandığımız çoğu şey uzakdoğu canım...yapıcak fazla bişi yok gibi görünüyo...:S

öyle valla canım kendime alırken aklıma gelmez zeynmep olunca herşeyin etiketi dikkatimi çekiyor boyası kanserojendir diye korkuyorum offf anne olmak çok zormuş :))) sen nasılsın ömercik durucuk nasıl bu arada ömer çok tatlşı ama maşallah ben kızına bayılıyorum fotolarda Allah uzun ömür versin

herşey o kadar kontrolden çıkmış ki ne yaparsan yap asla 0 riske ulaşamazsın geçen de haberlerde cam biberon mu plastik biberon mu tartışmasını izledim kaynatmak bile tehlikeliymiş plastikteki maddeleri aktif hale getiriyomuş bizde mikroplar kırılsın diye kaynatıyoruz fazla düşünmemeye çalışıyorum yoksa işin içinden çıkılmaz

yeni geldik eve gezmelerden:) sonunda kot alabildim kendime. e-bebektende kızıma deli gibi alışveriş yaptım.

amaaa bişey sorcam, dönüşte kızımın amcasına uğradık, babanne dede hala herkes ordaydı. kızı sevmek için kim kucağına alsa önce suratlarına dikkatli dikkatli bakıp sonra 2 göz 2 çeşme ağladı dudağını büke büke. :s ben alıyorum susuyo. yabancıladımı acaba? bu ayda olurmuki? ve nasıl düzelir?

erken başlamış gerci bebekten bebeğe değişir yabancılamak iyidir gelişimin göstergesi benim zilli daha başlamadı bende dört gözle bekliyorum epey sürüyor bildiğim kadarıyla

bizde hafta sonu sahildeydik normalde çok gülüyor benim turta eşimin arkadaşlarına rastladık oturduk birer çay içtik seviyorlar gülüyorlar benim ki kaşlarını çattı sizin kız çok ciddi dediler ayrıldık onlardan konuşuyoruz o arabadan bize gülüyor yabancılamaya başlıyorlar

yaaa kızlar kimse bana cvp vermemiş aşkk olsun:sinifsinif:

Melikecim çok geç gördüm kusura bakma...hep burdaymışım gibi gözüküyorum ama günlük işlerime devam ediyorum :)) iyiyiz çok şükür sepet büyüyo, saol canım Duru da çok adı gibi bi kız yanlız derslerinde biraz düşüş oldu, göya ona üzülüyo laelaelaelaelae hiç ders çalışmayarak :))) amin canım amin Allah hepimizin yavrusuna uzun, sağlıklı ömür versin... bu arada Zeynepte çok güzel bi bebek ve inanılmaz bir his duyuyo insan ona...anlatamıyorum ne olduğunu ama kocaman

daha mama sandalyeleri ilgi alanımıza girmediği için cvp verilmemiştir senin de ne acelen var kuzum gerçi bugün kimsecikler yoktu ondanda olabilir canım ben baktım gayet güzel görünüyor

sağol canım amin Allah onlara iyi günler göstersin inşallah hepimizin bebekleri bir numara ve hepsi ayrı tatlı hepsine maşallah

erken başlamış gerci bebekten bebeğe değişir yabancılamak iyidir gelişimin göstergesi benim zilli daha başlamadı bende dört gözle bekliyorum epey sürüyor bildiğim kadarıyla

gerçi babanneyi yabancılaması hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3

bende yağmur ormanının salıncağını kullanıyorum. mama sandalyesini teyzesi almış kızımın ama daha getirmedi ne almış bilmiyorum. ama senin beğendiğin güzel, zaten ben o markanın ürünlerini beğeniiyorum. biz yağmur ormanının dönencesini ve şu titreşimli anakucağınıda aldık. şimdi gözüm jimnastik için yere serilen bişi var ya onda

daha mama sandalyeleri ilgi alanımıza girmediği için cvp verilmemiştir senin de ne acelen var kuzum gerçi bugün kimsecikler yoktu ondanda olabilir canım ben baktım gayet güzel görünüyor

evet cnm bnmde insan heves edio bende araştırıyorum hemen almıcam zaten

evet cnm bnm bende beğenyorum fisher price bendede var salıncağı şimdide mama sandelyesini almak istiyorum ama 1aya kadar zaman var daha araştırıyorum bde emekleme arkadaşım var playskoolun o sanırım ondan alıcam çook tatlı bugğn baktım amaben yağmur ormanı dönenceden memnun kalmadım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…