ayy burcu sabah yağmur bir tıkandı anlatamam sana uzun zamandıre olmuyordu ödüm koptu emzirdim gazını çıkarıyordum gıık dedi baktım gözler kızardı sulandı falan ellerini ayaklarını çırpmaya başladı yutkunmaya çalışıyo bi yandan gıık hıık die sesler çıkarıyo sırtına vurdum yok daha hızlı vurdum yok geçmedi elim ayağım titredi ağladım korkudan yalnızım kimsede yok kucağıma aldım sırtı bana doğru karnını hızla bastırdım bastırmamla beraber hem gaz çıkardı hem kustu ama ne kusmak püüüfff bişey kalmadı bütün emdiği çıktı dışarı gözleri kıpkırmızı yavrum korktu ağlamaya başladı temizledim üstünü değiştirdim hiç sesi çıkmadı uyudu masum masum o da çok korktu allah korusun bi daha yaşamak istemiyorum artık ya çok zor oluyor
Ya ne zaman bitecek bu durumumuz bizim .Cok gecmis olsun ya . Benimde gece oyle oldu . Ortamizda yatiyor ya o yuzden duydum . Zaten 4 de kalkti bir daha cok mikirdada belli bi sorunu vardi . Gozler kizardi once dedigin gibi . Yutkunmaya calisiyor ama yapamiyor sonra ufak bir cirpinma .. Allah beterinden korusun ama gercekten yorucu . 6.aydan sonra bitecek diyorlar ama .
Bi de bana diyor ki burcu niye seninle yatiyor ben cok mu merakliyim . Bende biliyorum cok zor olcak onu yatagina alistirmak cok mu merakliyim yatakta sadece bir tarafa yatmaktan . Yataktan dayak yemis gibi kalkiyorum saga sola donemiyorum duz yatamiyorum sadece bir tarafa donuk kaliyorum . Ne yapayim tikaniyor .
ayy burcu sabah yağmur bir tıkandı anlatamam sana uzun zamandıre olmuyordu ödüm koptu emzirdim gazını çıkarıyordum gıık dedi baktım gözler kızardı sulandı falan ellerini ayaklarını çırpmaya başladı yutkunmaya çalışıyo bi yandan gıık hıık die sesler çıkarıyo sırtına vurdum yok daha hızlı vurdum yok geçmedi elim ayağım titredi ağladım korkudan yalnızım kimsede yok kucağıma aldım sırtı bana doğru karnını hızla bastırdım bastırmamla beraber hem gaz çıkardı hem kustu ama ne kusmak püüüfff bişey kalmadı bütün emdiği çıktı dışarı gözleri kıpkırmızı yavrum korktu ağlamaya başladı temizledim üstünü değiştirdim hiç sesi çıkmadı uyudu masum masum o da çok korktu allah korusun bi daha yaşamak istemiyorum artık ya çok zor oluyor
boşver burcu ya yağmur beşiğinde yatıyor ama beşik hemen başucumda zaten salona kurdum beşiği banada diyorlar baratıyosun bu kdr üstüne düşme çok çekersin sonra bnm çoçuğum böyle değildi sen kendin yapıyorsun vs vs
dediğin gibi biz çok meraklıyız sanki başa gelmeyince bazı şeyler bilinmiyor her çoçuk aynı değil ama gelde anlat böyle kasıla kasıla anlatmıyorlar mı ayy ben hiç sallamadım çoçuğumu ayy bn hiç böyle yapmadım bi çakacam birine bigün varya olan o olacak zaten artık sabrım kalmadığı için patlaıyorum cevabı acımıyorum valla yeter artık herkes bilsin haddini
inş burcu ek gıdalara başlayınca geçer valla hep diken üstündeyim artık uyurken sağa sola dönmeye başladı uykusunda her kıpırdadığında sıçrayıp beşiğe bakıyorum tıkandımı acaba diye panik atak olacağız sonunda allah korusun
Evet evet bana da dedi bi iki kisi aaa abartma diye . Bazen tukurugunden boguluyor oksurup atiyor onu ama iste bazen resmen tikaniyor . Dedigin gibi cok mu merakliyim o uyurken gardiyan gibi beklemekten onu arabaya koyup tuvalete gitmekten . Basa gelmedigi icin bilinmiyor ama yorum yapiliyor .
allah yinede düşmanımın bile başına böyle birşey vermesin burcu insanın evladı canı ya ama nacizane sana tavsiyem öyle konuşanlara altta kalma bn sessiz kaldıkça ağlak oldum valla evde durup durup ağlıodum sonra eşimdedi ne susuyon söyle lafını içinde kalmasın bnde söylüyorum doğrusu artık o çoçuk orda morarırken geçip seyredermiydiler acaba evlatlarını merak ediyorum
allah yinede düşmanımın bile başına böyle birşey vermesin burcu insanın evladı canı ya ama nacizane sana tavsiyem öyle konuşanlara altta kalma bn sessiz kaldıkça ağlak oldum valla evde durup durup ağlıodum sonra eşimdedi ne susuyon söyle lafını içinde kalmasın bnde söylüyorum doğrusu artık o çoçuk orda morarırken geçip seyredermiydiler acaba evlatlarını merak ediyorum
ewt bencede aman ayıp olur dıye susunca içinde kalıyor kendı kendını yıyor ınsan
karsı taraf düşüncesızse sende ayıp olur demeyıp söylycen lafını
oldu baskaları sınırımı bozsun ben susayım ayıp olmasın dıye
annem hep der ayıp olur kızım her aklından gecenı söyleme dıye :)))
ama banane ya bu yastan sonra ayp mayıp tınlamam benı duşunmeyenı ben hiç düşünmem
burcu eylulede gecmiş olsun az kaldı ınşallah gececek bu sıkıntı
Ya bende istiyorum boyle seyler :) Ama bizim doktor daha erken diyo belki bu ayki kontrolde verir
hadi bi kere susarsın pelin anlarımda anam bazı patavatsızlar var ömür törpüsü sustukça şöle yapma böle yap ayy öle olmaz böle olmaz abartıon vs vs vs sanki bn onlara doğuruverdim çoçuğu kardeşim senin var çoçuğun kendi çoçuğuna bak sen sana ne bnm çoçuğumdan zaten dediğim gibi bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyorewt bencede aman ayıp olur dıye susunca içinde kalıyor kendı kendını yıyor ınsan
karsı taraf düşüncesızse sende ayıp olur demeyıp söylycen lafını
oldu baskaları sınırımı bozsun ben susayım ayıp olmasın dıye
annem hep der ayıp olur kızım her aklından gecenı söyleme dıye :)))
ama banane ya bu yastan sonra ayp mayıp tınlamam benı duşunmeyenı ben hiç düşünmem
Valla bende soyluyorum . Alinan alinsin gucenen gucensin . Ya ben bilmedigim bisey hakkinda yorum yapmam mesela baskalari ne kadar merakli bilmedikleri hakkinda yorum yapmaya . 6.aydan sonra kalmicak insallah ya . Ben anneme bile guvenemiyorum biliyo musun hatta babasina bile. Ben gece dogru durust uyumuyorum bile . Babasi oyle degil masallahi var . Bazen uykum oluyor eylül salonda uyumus oluyor hadi sen bak ben biraz yatayim diyemiyorum . Bi kere oyle uyudumda bi uyandim babasi baska yerde uyumus eylülde kaymis koltugun dibinde yakaladim .
Kızlar bişi dicemmmmm;
bebeklerinizin ilk ayakkabılarını mutlaka saklayın, sonra evin kapısının üstüne asın...berekettir derler...hemde çok şık duruyo aksesuar gibi...Durununkiler hala asılıdır bizim kapıda :))
Cok sagolasin . Cok kotu degildi basinda yakaladim cunku burnundan geldi yine . Basinda oldugu icin kaldirdim hemen acildi . Ya orda olmasam ne bilm odasinda yatsa mesela . Boyle olunca degil odasini ayirmak yatagini bile ayirmaya cesaret edemiyorum . İste o ikeadan parmaklikli olan besikten alip dayicam benim yataga
geçen gördumde yorum yazamadım ewt çok mantıklı o ıkeadakıler senın ıçın burcu alhemen biraz rahat yat bari
napıyım canan mamaya devam ayakta dolanarak zorla yediriyorum kollarım kopuyo iştahsız bi bebek ama napıyım hasta olmasınlarda inşallah düzelmiştir canım yağmur ya gerek kalmaz ameliyata alçıya filan pelin minanın incileri geliyomuş inş.fazla zorlamaz minayı canım bebeklerin hergün ayrı bi derdi çıkıyo valla burcu sanada geçmiş olsun.
Kızlar bişi dicemmmmm;
bebeklerinizin ilk ayakkabılarını mutlaka saklayın, sonra evin kapısının üstüne asın...berekettir derler...hemde çok şık duruyo aksesuar gibi...Durununkiler hala asılıdır bizim kapıda :))
hadi bi kere susarsın pelin anlarımda anam bazı patavatsızlar var ömür törpüsü sustukça şöle yapma böle yap ayy öle olmaz böle olmaz abartıon vs vs vs sanki bn onlara doğuruverdim çoçuğu kardeşim senin var çoçuğun kendi çoçuğuna bak sen sana ne bnm çoçuğumdan zaten dediğim gibi bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor
en güzeli burcunun dediği bilmediğin şey hakkında yorum yağpma be kadın
biz sustukça üsteliyorlar valla ben bi kaç kişiyi tersledim öyle alınan alınsın bn zaten yağmurla yoruluyorum tükeiyorum birde öyle insanların çenesini çekemem doğrusu
nuby nin filesini alıcaksın bu arada pelin ben bulamadım onlardan burda inş türkiyede bulurum yoksa netten alırım artık
ayy allah korumuş burcu bnde güvenmiyorum kimseye paranoyak oldum evin içinde bile elimde telsizle geziyorum bi salata yapana kadar kaç kez gelip kapı aralığından bakıyorum eşim sağolsun güzel bakıyor ama uykusu çok ağır onunda ölü gibi uyur bişey duymaz bn yemek hazırlarken yağmur oynuyor nasılsa die uyuyor bazen yağpmur pusette
bas bas bağırıyo yok duyan 4 ayı devirdik be burcu inş 6 ayı 12 ayıda devircez :)yazda gelio geçicek bu günler hayırlısıyla
napıyım canan mamaya devam ayakta dolanarak zorla yediriyorum kollarım kopuyo iştahsız bi bebek ama napıyım hasta olmasınlarda inşallah düzelmiştir canım yağmur ya gerek kalmaz ameliyata alçıya filan pelin minanın incileri geliyomuş inş.fazla zorlamaz minayı canım bebeklerin hergün ayrı bi derdi çıkıyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?