bu arada geçmiş olsun çok zor bişi tabiki yaşadıklarınız umarım ben tavsiyelerimle o bilmişler listesine girmemişimdir :)))))
yanlız ilk bebekte genellikle bu tip sıkıntılar yaşanıyo,hele daha öncedende hassas bi tipseniz daha da artıyo... anne bebeğe bebek anneye daha zor alışıyo...Bende Duruda offffff öle çok sıkıntı çektimki....annem, babam, ali, ben hepimiz mum gibiiydik....hatta hepimizi mum yaptı şamdana dikti derdik...:))) olumsuz düşündükçe çocukta onu alıp iyice acayip şeyler oluyodu...
ama gördümki hiç bişey olmuyomuş ama bunu yaşayarak gördüm tabii...sağlıklı aslan gibi bi çocuk oldu...
şimdi ömerin boğazına kaçıyo mesela bakıyorum kendini kurtaramazsa müdahale ediyorum...ve nitekim %80 kurtarıyo....
yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum, bunları yaşamadanda öğrenmiyo insan...ben sadece kendinizi çok üzüp yıpratmayın istiyorum...sonra böle panik atak, obsesyon falan uğraşıyo insan ...
sevgiler
BURCU ABLANIZ sırnaşık şey :jeyyar:
kızlar geçtiğimiz pazar babamın mzarına gittik ardayı da götürdük, tabi çok kötü olduk.. gerçi hep aynıyım geceleri aklımı zor topalıp zorla uykuya dalıyorum.. neyse eve geldikoğluşu emziriyodum daha fazla tutamayıp ağlamaya başladım çok kötü boşaldı göz yaşlarım.. arda memeyi bıraktı gözümün içine baktı baktııı uzunca seyretti ben diğer tarafa döndüm bu kez elini yanağıma koyup dudaklarını büzdü gözleri kıpkırmızı oldu iç çekti ama nasıl varya.. çok kötü olduk hepimiz o an.. şimdi o günden beri emerken birden bırAkıp yüzüme doğru bakıyor.. çok şaşırdım çok üzüldüm
hıssedıyorlar herseyı valla anlıyorlar arzucumkızlar geçtiğimiz pazar babamın mzarına gittik ardayı da götürdük, tabi çok kötü olduk.. gerçi hep aynıyım geceleri aklımı zor topalıp zorla uykuya dalıyorum.. neyse eve geldikoğluşu emziriyodum daha fazla tutamayıp ağlamaya başladım çok kötü boşaldı göz yaşlarım.. arda memeyi bıraktı gözümün içine baktı baktııı uzunca seyretti ben diğer tarafa döndüm bu kez elini yanağıma koyup dudaklarını büzdü gözleri kıpkırmızı oldu iç çekti ama nasıl varya.. çok kötü olduk hepimiz o an.. şimdi o günden beri emerken birden bırAkıp yüzüme doğru bakıyor.. çok şaşırdım çok üzüldüm
kızlar ya benim oğluşuöum kafası çok terliyor.noröal erkek çocukların diyorlar ama.uyurken ce emerken çok terliyor.kafası sadece birde eli hep ağzında ya yedi bitirdi elleriniiii
ben kanguruda gezdiriyorum rahat oluyo ama
biraz sırtın ağırıyo çooooooook gezersen
haktan seviyo onda gezmeyi
en sevdiği şeyler oluyo çünkü
hem ayaktayım hem o kucağımda hem yürüyorum hem dışardayız kaydirigubbakcemile3
ben mama yediremiyorum funda ya yemiyo yemiyooo
biberonla içmek bilmiyo zaten kaşıkla veriyorum basıyor çığlığı valla günde 40cc anca onuda 2 parçada veriyorum
emmek istiyor hep sütümde var çok şükür ama kilo alımı yavaşlamıştı yağmurun o yüzden mama demişti doktor bakalım perşembe belli olacak sen biberonlamı yediyorsun mamayı
kızlar geçtiğimiz pazar babamın mzarına gittik ardayı da götürdük, tabi çok kötü olduk.. gerçi hep aynıyım geceleri aklımı zor topalıp zorla uykuya dalıyorum.. neyse eve geldikoğluşu emziriyodum daha fazla tutamayıp ağlamaya başladım çok kötü boşaldı göz yaşlarım.. arda memeyi bıraktı gözümün içine baktı baktııı uzunca seyretti ben diğer tarafa döndüm bu kez elini yanağıma koyup dudaklarını büzdü gözleri kıpkırmızı oldu iç çekti ama nasıl varya.. çok kötü olduk hepimiz o an.. şimdi o günden beri emerken birden bırAkıp yüzüme doğru bakıyor.. çok şaşırdım çok üzüldüm
Sen ayrisin . :1hug:
kızlar ya benim oğluşuöum kafası çok terliyor.noröal erkek çocukların diyorlar ama.uyurken ce emerken çok terliyor.kafası sadece birde eli hep ağzında ya yedi bitirdi elleriniiii
KIZLAR BU BİLG. alıntı özürlü mina ablamız pirinçleri çıkartıyor demekki herşeyi sizden takip ediyoruz biz çoook geçmiş olsun Allah tüm bebeklerimize sağlık versin inşallah
kızlar ben demin kaza yaptım bebeği emzirdim işe dönerken nasıl becerdiysem sağ aynayı yol kenarındaki tabelaya vurdum aynam kırıldı koptu kaporta çok hafif çizildi ama çoook üzüldüm ve çok ağladım eşimi de aradım çomk sağa kaçıyorsun kullanırken dedi saana birşey olmasın önemli değil dedi ama hala arabaya baktıkça üzülüyorum
KIZLAR BU BİLG. alıntı özürlü mina ablamız pirinçleri çıkartıyor demekki herşeyi sizden takip ediyoruz biz çoook geçmiş olsun Allah tüm bebeklerimize sağlık versin inşallah
kızlar ben demin kaza yaptım bebeği emzirdim işe dönerken nasıl becerdiysem sağ aynayı yol kenarındaki tabelaya vurdum aynam kırıldı koptu kaporta çok hafif çizildi ama çoook üzüldüm ve çok ağladım eşimi de aradım çomk sağa kaçıyorsun kullanırken dedi saana birşey olmasın önemli değil dedi ama hala arabaya baktıkça üzülüyorum
offff Arzu çok iyi anlıyorum seni...bende geçen gelişimde gittim babama anlattım iyice ağlaya ağlaya....kıyamam Ardaya ben onlar ağlamasın...Allahım onlara uzun ömür versin....
olumunekankayizsmile yerimseniben sende
aynen bizimkide kafa sucuk gibi oluyo, erkek çocuklarının terlermiş evet...mamasını yerken benim kolum bile sırılsıklam oluyo....eller meseleside aynen hem biberon hem parmak ağızda...:))
geçmiş olsunKIZLAR BU BİLG. alıntı özürlü mina ablamız pirinçleri çıkartıyor demekki herşeyi sizden takip ediyoruz biz çoook geçmiş olsun Allah tüm bebeklerimize sağlık versin inşallah
mina diş çıkarıyor he? oyyy maşallah ona.. inşallah kolay gçer pelin.. diş buğdayı yapcakmısınız kızlaar..
2010ların topiğinde yasil haktan emin ismi var yasemin sen hamilemisin yine nick bnzerliğimi anlamayamadım :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?