2009 Aralık Anneleri

Sen ayrisin . :1hug:

kızlar ya benim oğluşuöum kafası çok terliyor.noröal erkek çocukların diyorlar ama.uyurken ce emerken çok terliyor.kafası sadece birde eli hep ağzında ya yedi bitirdi elleriniiii

Cok fena bunlar Arzu herseyin farkindalar

hıssedıyorlar herseyı valla anlıyorlar arzucum
kızlar ya benim oğluşuöum kafası çok terliyor.noröal erkek çocukların diyorlar ama.uyurken ce emerken çok terliyor.kafası sadece birde eli hep ağzında ya yedi bitirdi elleriniiii

aynı mına kafa terlıyor el yetmyr artık sınırı çıkıyor elını emerken daha dogrusu sömurken

AYNEN CANIM. benim kızda arabada huysuzluk yapıyo bazen ama kangruda rahatız. e tabi kucakta:)

evet canan biberonla ama benim kzımda damak yüksekliği vardı ondan normal biberon ucu tutamıyodu damaklı biberon verince tutmaya başladı onu da tutmasa hepten aç kalıcaktı yavrum zaten meme emmiyor inşallah bu ay güzel kilo almışlardır canım sütünde yaramıştır bende haftaya cumartesi gidicem bakalım.

offff Arzu çok iyi anlıyorum seni...bende geçen gelişimde gittim babama anlattım iyice ağlaya ağlaya....kıyamam Ardaya ben onlar ağlamasın...Allahım onlara uzun ömür versin....

Sen ayrisin . :1hug:

olumunekankayizsmile yerimseniben sende

aynen bizimkide kafa sucuk gibi oluyo, erkek çocuklarının terlermiş evet...mamasını yerken benim kolum bile sırılsıklam oluyo....eller meseleside aynen hem biberon hem parmak ağızda...:))

KIZLAR BU BıLG. alıntı özürlü mina ablamız pirinçleri çıkartıyor demekki herşeyi sizden takip ediyoruz biz çoook geçmiş olsun Allah tüm bebeklerimize sağlık versin inşallah

kızlar ben demin kaza yaptım bebeği emzirdim işe dönerken nasıl becerdiysem sağ aynayı yol kenarındaki tabelaya vurdum aynam kırıldı koptu kaporta çok hafif çizildi ama çoook üzüldüm ve çok ağladım eşimi de aradım çomk sağa kaçıyorsun kullanırken dedi saana birşey olmasın önemli değil dedi ama hala arabaya baktıkça üzülüyorum

ay canım ya maşallah ona çok akıllı bi bebek annesi iyiki doğurmuşuz bu bebişleri ya onlarla hayat bambaşka

annemden sabırlı sakin ve mümkün oduğunca herşeye hazırlıklı olmayı öğreniyorum
nehire bakarken annemi gözlemliyorum ....annem bu işi biliyo ya:)

Son düzenleme:

:gitme: yaa canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm...sana bişey olmasın tabiiki....

mina diş çıkarıyor he? oyyy maşallah ona.. inşallah kolay gçer pelin.. diş buğdayı yapcakmısınız kızlaar..

geçmiş olsun melikecim...siz iiii olun da

aaa çok geçmiş olsun. boşver üzülme sana bişey olmamış allah korusun.

[aynı mına kafa terlıyor el yetmyr artık sınırı çıkıyor elını emerken daha dogrusu sömurken[/QUOTE]

mina dişmi çıkarıyor cnm.ay hadi hayırlısı uöarım çabucak atlatırsınız darısı başımıza

valla kızlar ne olacak bu eller ya diş çıkaracaklar sanırımmm.çok zormuş dişte uöarım kolay atlatırız hepimiz.diş jeli aldım ben ii gelir dedi ablammm.ona ii gelmiş ferahlatıyormuş ağzını

çok geçmiş olsun cnm ya .sana bişey olmasındaaa .üzme kendiniii

geçmiş olsun
beterınden saklsın Allah
sakın hevesını kırma
ben 10 sene önce ilk araba kulanmayı ögrendım sanıp b.çekmeceye gıtmiştim umranıyeden daha köprude çarpmaya basladım arabayı ama oyle böyle ogrendım şimdi minübüz şöförlerıne tas çıkartıyorsun derler :))))))) dıyecegım o kı hevesını kırma devam et hepimiz oyle ogrendık
mina diş çıkarıyor he? oyyy maşallah ona.. inşallah kolay gçer pelin.. diş buğdayı yapcakmısınız kızlaar..

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben daha kuran okutacagım cuma gunu daha yenı mina 5 aylık oldu :)
diş bugdayı falan hazırlık yapamam valla popomun ustune oturmaya zor vakıt oluyor

ewt fatmacım yavas yavas gelıyor sanırım doktor sertleşmiş diş etleri dedi
ama 1-2 ayı bıle bulan oluyormuş
inşallah o kadar uzun surmez
çok sıkıntı verıyor çunku ü
jel ii ewt

ben gecen ay rotarix asını yaptırdım kızıma. 2. dozu bu ay mı yoksa 1 ay sonra mı vurdurcam? yaptıran var mı aranızda??

2010ların topiğinde yasil haktan emin ismi var yasemin sen hamilemisin yine nick bnzerliğimi anlamayamadım :1shok:

:)))))))))))))))))
yok canım hoşgeldiniz dedim :)))))))))))))))
ayyyyyyyyyy düşünüyorum 2,yi çok ara vermiycem ama bu kadar erkende değil :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…