2009 Aralık Anneleri

maşallah mina ya.:)

melikecim geçmiş olsun allah beterinden saklasın..
pelin maşallah abla olarak ilk dişinide çıkarıyo mina hanım demek hadi bakalım hayırlısı az sıkıntıyla atlatırsınız inşallah..
zeynep çok huzursuz ölüyorum yorgunluktan bütün gün kucağımdaydı uyudu şimdi 5 dk.sonra uyanır(

yavrum ya hissediyorlar artık herşeyi cnm bnm
kızlar ya benim oğluşuöum kafası çok terliyor.noröal erkek çocukların diyorlar ama.uyurken ce emerken çok terliyor.kafası sadece birde eli hep ağzında ya yedi bitirdi elleriniiii
bazen emerkn oluyor bzde c.tesi dışar çıktık araba sıcaktı baya yağmur terledi başladı ağlamaya soydum arabada mecburen ağladıkça daha çok terledi terledikçe ağladı durdurduk arabayı allahım ne gündü terleyince ağlıyo yağmur sıkıntıya gelemiyo hiç
havalar iice ısınınca neler olacak bakalım
canın sağ olsun melike allah korumuş boşver arabayı bak çok stres yapma sütün etkilenir derler
annemden sabırlı sakin ve mümkün oduğunca herşeye hazırlıklı olmayı öğreniyorum
nehire bakarken annemi gözlemliyorum ....annem bu işi biliyo ya:)

ahh anneler ahh özledim annemi ya

canım ya sütün varsa niye kilo alamamış.günde ne kadar mama ver demişti dr un.emerken memede ağlıyormu..benim kızım memede ağlamaya başlayınca ben dr a götürdüm ondan sonra mamaya başladım.kilo alımıda hiç iyi değildi.seninki kaç kg doğdu şimdi ne kadar..

canım damak yüksekliği olduğu içinmi ememiyordu yoksa sonradanmı bıraktı emmeyi.sanada sorayım kaç kg doğdu en son kaç kg du..inşallah kilo alımları iyi olur bebişlerimizin..

çoooooooook geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış!

inşallah hepimizinki öznur
sbhta grdum hala duzelme yokmu zynepte yazık sana ya halin kalmamştr

internetten oyuncak aldım zeyebe ilk kez hem gelen ordaki gibi değil hemde çalışmıyo( nasıl hevesle beklemiştim gelirde zeynebi biraz oyalar diye

ayy bilmiyorumki lütfiye
doktor kilo alımı ii deil mamaya başla bnce hemen diyince bn zaten şok oldum hiç ne kdr vercem falan diye sormadım aptamil 1 ver dedi sadece bn de vewrmeye çalışıyorum ama yemiyor işte
3250 doğdu yağmur nisa geçen ay ki kontrolde 6.100gr geldi haftasına gittik 6.300 geldi ama üstünde bezi ve zıbını vardı doktor 200 grm saydı onları şimdi gittiğimizde belli olacak bakaşlım
memede ağlamıyor yağmur sütüm var farkındayım azalınca belli oluyor çünkü ama uzun emmiyor yağmur 10 dakika emer bırakır gece ve sbahalrı uzun emiyor sadece
kusuyor bide ondanmı acaba diye düşünüyorum sanki ağırlaştı gibi kucağıma alınca gece falan belim kopuyo alırken ama bilmiom bakaşlım inş düzene girmiştir kilosu

liste yapmayı bilen birinin derhal 2010 annelerine yardım etmesi lazım :1shok:
kaaaaaaaabus gibi akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
internetten oyuncak aldım zeyebe ilk kez hem gelen ordaki gibi değil hemde çalışmıyo( nasıl hevesle beklemiştim gelirde zeynebi biraz oyalar diye

nerden aldın ne aldın zemuszemus
iade edilmiyormu acaba mail atsan

şikayetini bildirirsen eminim yardımcı olacaklardır canım
hevesle bekle sonra hayal kırıklığına uğra
internetten alışverişi bu yüzden sevmiyorum işte :umursamaz:

kızlar bizim listenin son halini yazsanıza, bugün davetsiz misafirlerim vardı (annemin komşuları) takip edemedim. daha yeni gittiler hayata döndük:)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nerden aldın ne aldın zemuszemus
iade edilmiyormu acaba mail atsan

danseden müzikli tavuk aldım:)) oynuyo ses çıkarıyo boynundan tutucada bağırıyo..yani orjinali böyle biz gelenin tipide farklı çalışmıyoda..güzel bi oyuncak aslında hediye almıştım birine ben ozamanda çok beğenmiştim. aradım zeyno içinde ama bulamadım hiçbiryerde internetten bulduğuma sevinmiştim bide((
hediyecik diye bi siteden aldım cnm.aradım geri alacaklarmış parayıda iade edecek bakalım innşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…