geçmiş olsun
beterınden saklsın Allah
sakın hevesını kırma
ben 10 sene önce ilk araba kulanmayı ögrendım sanıp b.çekmeceye gıtmiştim umranıyeden daha köprude çarpmaya basladım arabayı ama oyle böyle ogrendım şimdi minübüz şöförlerıne tas çıkartıyorsun derler :))))))) dıyecegım o kı hevesını kırma devam et hepimiz oyle ogrendık
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben daha kuran okutacagım cuma gunu daha yenı mina 5 aylık oldu :)
diş bugdayı falan hazırlık yapamam valla popomun ustune oturmaya zor vakıt oluyor
ben gecen ay rotarix asını yaptırdım kızıma. 2. dozu bu ay mı yoksa 1 ay sonra mı vurdurcam? yaptıran var mı aranızda??
maşallah mina ya.:)
yavrum ya hissediyorlar artık herşeyi cnm bnmkızlar geçtiğimiz pazar babamın mzarına gittik ardayı da götürdük, tabi çok kötü olduk.. gerçi hep aynıyım geceleri aklımı zor topalıp zorla uykuya dalıyorum.. neyse eve geldikoğluşu emziriyodum daha fazla tutamayıp ağlamaya başladım çok kötü boşaldı göz yaşlarım.. arda memeyi bıraktı gözümün içine baktı baktııı uzunca seyretti ben diğer tarafa döndüm bu kez elini yanağıma koyup dudaklarını büzdü gözleri kıpkırmızı oldu iç çekti ama nasıl varya.. çok kötü olduk hepimiz o an.. şimdi o günden beri emerken birden bırAkıp yüzüme doğru bakıyor.. çok şaşırdım çok üzüldüm
bazen emerkn oluyor bzde c.tesi dışar çıktık araba sıcaktı baya yağmur terledi başladı ağlamaya soydum arabada mecburen ağladıkça daha çok terledi terledikçe ağladı durdurduk arabayı allahım ne gündü terleyince ağlıyo yağmur sıkıntıya gelemiyo hiçkızlar ya benim oğluşuöum kafası çok terliyor.noröal erkek çocukların diyorlar ama.uyurken ce emerken çok terliyor.kafası sadece birde eli hep ağzında ya yedi bitirdi elleriniiii
canın sağ olsun melike allah korumuş boşver arabayı bak çok stres yapma sütün etkilenir derlerKIZLAR BU BİLG. alıntı özürlü mina ablamız pirinçleri çıkartıyor demekki herşeyi sizden takip ediyoruz biz çoook geçmiş olsun Allah tüm bebeklerimize sağlık versin inşallah
kızlar ben demin kaza yaptım bebeği emzirdim işe dönerken nasıl becerdiysem sağ aynayı yol kenarındaki tabelaya vurdum aynam kırıldı koptu kaporta çok hafif çizildi ama çoook üzüldüm ve çok ağladım eşimi de aradım çomk sağa kaçıyorsun kullanırken dedi saana birşey olmasın önemli değil dedi ama hala arabaya baktıkça üzülüyorum
annemden sabırlı sakin ve mümkün oduğunca herşeye hazırlıklı olmayı öğreniyorum
nehire bakarken annemi gözlemliyorum ....annem bu işi biliyo ya:)
ben mama yediremiyorum funda ya yemiyo yemiyooo
biberonla içmek bilmiyo zaten kaşıkla veriyorum basıyor çığlığı valla günde 40cc anca onuda 2 parçada veriyorum
emmek istiyor hep sütümde var çok şükür ama kilo alımı yavaşlamıştı yağmurun o yüzden mama demişti doktor bakalım perşembe belli olacak sen biberonlamı yediyorsun mamayı
evet canan biberonla ama benim kzımda damak yüksekliği vardı ondan normal biberon ucu tutamıyodu damaklı biberon verince tutmaya başladı onu da tutmasa hepten aç kalıcaktı yavrum zaten meme emmiyor inşallah bu ay güzel kilo almışlardır canım sütünde yaramıştır bende haftaya cumartesi gidicem bakalım.
KIZLAR BU BİLG. alıntı özürlü mina ablamız pirinçleri çıkartıyor demekki herşeyi sizden takip ediyoruz biz çoook geçmiş olsun Allah tüm bebeklerimize sağlık versin inşallah
kızlar ben demin kaza yaptım bebeği emzirdim işe dönerken nasıl becerdiysem sağ aynayı yol kenarındaki tabelaya vurdum aynam kırıldı koptu kaporta çok hafif çizildi ama çoook üzüldüm ve çok ağladım eşimi de aradım çomk sağa kaçıyorsun kullanırken dedi saana birşey olmasın önemli değil dedi ama hala arabaya baktıkça üzülüyorum
melikecim geçmiş olsun allah beterinden saklasın..
pelin maşallah abla olarak ilk dişinide çıkarıyo mina hanım demek hadi bakalım hayırlısı az sıkıntıyla atlatırsınız inşallah..
zeynep çok huzursuz ölüyorum yorgunluktan bütün gün kucağımdaydı uyudu şimdi 5 dk.sonra uyanır(
:)))))))))))))))))
yok canım hoşgeldiniz dedim :)))))))))))))))
ayyyyyyyyyy düşünüyorum 2,yi çok ara vermiycem ama bu kadar erkende değil :))))))))))))
annemden sabırlı sakin ve mümkün oduğunca herşeye hazırlıklı olmayı öğreniyorum
nehire bakarken annemi gözlemliyorum ....annem bu işi biliyo ya:)
mina diş çıkarıyor he? oyyy maşallah ona.. inşallah kolay gçer pelin.. diş buğdayı yapcakmısınız kızlaar..
yanlışkla yazdılar heralde bide motherandbaby var listede peliiin kaydirigubbakcemile3
ayy bilmiyorumki lütfiyecanım ya sütün varsa niye kilo alamamış.günde ne kadar mama ver demişti dr un.emerken memede ağlıyormu..benim kızım memede ağlamaya başlayınca ben dr a götürdüm ondan sonra mamaya başladım.kilo alımıda hiç iyi değildi.seninki kaç kg doğdu şimdi ne kadar..
canım damak yüksekliği olduğu içinmi ememiyordu yoksa sonradanmı bıraktı emmeyi.sanada sorayım kaç kg doğdu en son kaç kg du..inşallah kilo alımları iyi olur bebişlerimizin..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3liste yapmayı bilen birinin derhal 2010 annelerine yardım etmesi lazım :1shok:
kaaaaaaaabus gibi akannehir
internetten oyuncak aldım zeyebe ilk kez hem gelen ordaki gibi değil hemde çalışmıyo( nasıl hevesle beklemiştim gelirde zeynebi biraz oyalar diye
yanlışkla yazdılar heralde bide motherandbaby var listede peliiin kaydirigubbakcemile3
internetten oyuncak aldım zeyebe ilk kez hem gelen ordaki gibi değil hemde çalışmıyo( nasıl hevesle beklemiştim gelirde zeynebi biraz oyalar diye
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nerden aldın ne aldın zemuszemus
iade edilmiyormu acaba mail atsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?