kızlar bizim listenin son halini yazsanıza, bugün davetsiz misafirlerim vardı (annemin komşuları) takip edemedim. daha yeni gittiler hayata döndük:)
danseden müzikli tavuk aldım:)) oynuyo ses çıkarıyo boynundan tutucada bağırıyo..yani orjinali böyle biz gelenin tipide farklı çalışmıyoda..güzel bi oyuncak aslında hediye almıştım birine ben ozamanda çok beğenmiştim. aradım zeyno içinde ama bulamadım hiçbiryerde internetten bulduğuma sevinmiştim bide((
hediyecik diye bi siteden aldım cnm.aradım geri alacaklarmış parayıda iade edecek bakalım innşallah
amin funda saol cnm senin kız nasıl oldu mamaya devam ediyosun değiilmi sende
maşallah minaya
bakalım bizim yağmur hanım nasıl oldu perşembe gidiyoruz bizde doktora gecen ay kilo almadığı için mamaya başlatmştı doktor ama mama da yemiyor beni emiyor zorla en fazl 40cc yedirebiliyorum o da ağlaya ağlaya kıyamet kopuyor evde inş kilo almıştır boyunu ölçtüm metreye evde bnm ölçümüme göre baya uzamış yne selvi gibi bi kızım olcak galiba sengözlerimebaksanab
ultrason içinde gün alıcam hastaneyede gidicem perşembe günü malum kalça çıkılığımız var çift bez kullanıyoruz inş düzelmiştir dua edin bize yoksa alçıya alıyorlarmış sanırım belden aşağısını yada ameliyat falan yazıyor nette allahım koru kızımı inş yoktur bişeyi
inşallah düzelir canım. benim ilk kızımda vardı bir aylıktı anlaşıldığında ve bende 10 gün çift bez kullandım ama düzelmemişti sonra ortopediste yönlendirdi palvik bandajını kullandım 2 ay boyunca onunla düzeldi şimdi maşallah hiçbişeyi kalmadı.
kaydirigubbakcemile3 hayat güzeldir
inş cnm bizim 2 aylıkken farkedildi ortopediye yönlendirdi doktorumuz 2 doktora gösterdim bacaklarına baktılar bi sorun görünmüyor rahat hareket ettiriyo dediler birisi çekimden kaynaklanabilir dedi
burdaki doktorum kesinlikle çiftbez kullanıosun dedi 1 ay sonra ultrason dedi netten baktığıma göre kalça çıkıklığı olan bebeklerin bi bacağı diğerinden kısa olurmuş
birde bacak boğumları varya onlar farklı olurmuş bakıyorum hergünm normal ama senin kızında nasıl farkedildi
ay 2010 lar harbi karıştırmışlr işi baya.. biri demişki listeyş topiği açan kişinin düzenlemesi lazım:1shok:
kesinlikle :1shok:
listelerine göre 1 aylık hamileyim ben :1shok: :bbo: laelaelaelaelae
oohadi gözün aydın kaydirigubbakcemile3
inş cnm bizim 2 aylıkken farkedildi ortopediye yönlendirdi doktorumuz 2 doktora gösterdim bacaklarına baktılar bi sorun görünmüyor rahat hareket ettiriyo dediler birisi çekimden kaynaklanabilir dedi
burdaki doktorum kesinlikle çiftbez kullanıosun dedi 1 ay sonra ultrason dedi netten baktığıma göre kalça çıkıklığı olan bebeklerin bi bacağı diğerinden kısa olurmuş
birde bacak boğumları varya onlar farklı olurmuş bakıyorum hergünm normal ama senin kızında nasıl farkedildi
kızlar ben pusete takılan zımbırtılardan almak sitiyorum
nerde vardır bileniniz varmı?
link bakıyorum
yemek falan yapamıyorum ben yaaa bu arada hiç ahfta bir yaparsam ne ala...nehir durmuyor uzun süreli...bir duruyo kahvaltı yapıyorum bir duruyo etrafı toparlıyorum bir dururyo ütü yapıyorum falan derken uykusundada sese çok hassas ben de bir var bi tuhaflık bilemicem böylemi oluyo
link bakıyorum
yemek falan yapamıyorum ben yaaa bu arada hiç ahfta bir yaparsam ne ala...nehir durmuyor uzun süreli...bir duruyo kahvaltı yapıyorum bir duruyo etrafı toparlıyorum bir dururyo ütü yapıyorum falan derken uykusundada sese çok hassas ben de bir var bi tuhaflık bilemicem böylemi oluyo
EXCEL tablosu eklenmiyor buraya .Listemizi tablo yapmıştım ekleyeyim dedim , olmadı.
http://www.veobaby.com.tr/?urun-detay_4586_Tiny_Love_Tak&Cikar_Muzikli_Puset_Mavi.html
http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=1447
http://www.hepsiburada.com/tiny-lov...px?productId=oyuntin1907758&categoryId=303251
bunlara bk istersen
bnde bu var http://www.hepsiburada.com/kraft-ti...px?productId=oyunata52008kp&categoryId=303251
titreşimli yağmur çekip çekip gülüo bıkmadığı tek oyuncak diyebilirim mandalı var takıyorum pusete :)
Mesaj Linki
1.Nick : 24.5 / İsim : Burcu / Omer
2.Nick : yasil_haktanemin / İsim : Yasemin / Haktan Emin
3-Nick : Burcuk / İsim : Burcu / Eylül
4.Nick : babybay / İsim : Özlem / Duru
5-nick :hayat24/isim:canan/yağmur nisa
6-Nick :semyıl / isim:semra/ Ela
7-Nick : realisttt / sibel / naz
8-Nick : serinus/ isim : melike / zeynep
9-Nick :esrtml/isim:esra/asya
10-Nick:crstal18/isim : mehtap/güneş
11-Nick:nisabeyza/isim :kıymet / zeynep
12-Nick:lalsuu/isim nevin/ecem alya
13-Nick:lkeser/isim:lütfiye/beyza
14-Nick:meybon/isim:arzu/arda
15:nick: senemsss:senem& nehir
16:Nick:bhcg/isim Övünç/ Dünya
17:nick:masalsu/ isim:gülay/ masal ece
link bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?