2009 Aralık Anneleri

aynı beni anlatmışsın senem.. aynısının tıpkısı..

aaaa ama çok güzel olmuştu aşkolusun..
evet güzeldi o tablo da ben kendimi altına ekleyemedim.. nasıl yapılıyor o tablolar ki...

senem ve ben haricinde kimse sık sık foto koymuyo yaaa...bi zahmet kızlar bakalım kuzulara :)

1.Nick : 24.5 / ısim : Burcu / Omer
2.Nick : yasil_haktanemin / ısim : Yasemin / Haktan Emin
3-Nick : Burcuk / ısim : Burcu / Eylül
4.Nick : babybay / ısim : Özlem / Duru
5-nick :hayat24/isim:canan/yağmur nisa
6-Nick :semyıl / isim:semra/ Ela
7-Nick : realisttt / sibel / naz
8-Nick : serinus/ isim : melike / zeynep
9-Nick :esrtml/isim:esra/asya
10-Nick:crstal18/isim : mehtap/güneş
11-Nick:nisabeyza/isim :kıymet / zeynep
12-Nick:lalsuu/isim nevin/ecem alya
13-Nick:lkeser/isim:lütfiye/beyza
14-Nick:meybon/isim:arzu/arda
15:nick: senemsss:senem& nehir
16:Nick:bhcg/isim Övünç/ Dünya
17:nick:masalsu/ isim:gülay/ masal ece
18:Nick:bulut/isim:Funda/Melis

ne bileyim herkes diğer listeye alıntı yapınca bıraktım bnde daha öncede bn liste yapıyordumn hamilelikte kimse bakmıyodu bile o yüzden vazgeçtim ilgilenicekseniz yaparım aslında ilk sayfada olsa çok ii olurdu ya ilk mesaj burcunun orda yapalım ozmn liste burcu editlesin ilk mesaja isteyen ilk sayfadan bakar kaybolup gtmez listemiz

yarın ikea ya gitmeyi düşünüyoruz bakalım ablam götürürse. benimde artık araba kullanmasını öğrenmem lazım. ehliyet cüzdanda araba kapıda biz ablayı bekliyoruz

ya çok fena başım ağrıyo boğazımda şişmiş.. sabah ballı limonlu ıhlamur yapmıştım kendime.. dolaptan bişeyde içmiyorum nie oldukş acaba?? böyle bir durumda emzirirken ona geçermi kızzlar

ya çok fena başım ağrıyo boğazımda şişmiş.. sabah ballı limonlu ıhlamur yapmıştım kendime.. dolaptan bişeyde içmiyorum nie oldukş acaba?? böyle bir durumda emzirirken ona geçermi kızzlar

valla arzu ben geçen hafta ıslak saçla yattım. kız uyuyodu kurutamadım. ertesi gün griptim, boğaz kıpkırmızı filan korktum hemen doktora gittim. biz emzirdiğimiz için bizim vücudumuzdaki mikroplara karşı antibiyotik oluyomuş istesende senden bişey bulaşmaz dedi doktor. ama sen dinlenmezsen yatak döşek yatarsın ozaman kötü olur kendine iyi bak dedi. hiç ilaç yazamam dedi. bolbol taze meyve suyu her fırsatta istirahat dedi

yarın ikea ya gitmeyi düşünüyoruz bakalım ablam götürürse. benimde artık araba kullanmasını öğrenmem lazım. ehliyet cüzdanda araba kapıda biz ablayı bekliyoruz
haklısın araba kullanmayı öğrenmek gerek.. sözde ehliyet var hemde 6 yıllık

sağol cnm istirahat de ne mümkün.. gerçi eşim bakar ilgilenirde, nolursa olsun yine ben lazımım..
meyve yiyim bol bol birde ıhlamura devam

sağol cnm istirahat de ne mümkün.. gerçi eşim bakar ilgilenirde, nolursa olsun yine ben lazımım..
meyve yiyim bol bol birde ıhlamura devam

bende öyle demiştim doktora :) istirahat ve biz!! ama sen yinede fırsat yaratmaya çalış. benimki 10 gün sürdü. eşim on dakka sever geri verir kızı.

oyyyy kıyamam :teselli:
bence sen yanlış anladın
umursamazlıktan değil nasıl yapcağımızı bilmediğimizden böyle oldu :teselli:
e becerikli hatunsun kendi namıma şöyliyim hiiiiiç anlamam öyle şeylerden

kesinlikle :1shok:
listelerine göre 1 aylık hamileyim ben :1shok: :bbo: laelaelaelaelae

hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

:gitme: yaa canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm...sana bişey olmasın tabiiki....

geçmiş olsun melikecim...siz iiii olun da

aaa çok geçmiş olsun. boşver üzülme sana bişey olmamış allah korusun.

[aynı mına kafa terlıyor el yetmyr artık sınırı çıkıyor elını emerken daha dogrusu sömurken

mina dişmi çıkarıyor cnm.ay hadi hayırlısı uöarım çabucak atlatırsınız darısı başımıza

valla kızlar ne olacak bu eller ya diş çıkaracaklar sanırımmm.çok zormuş dişte uöarım kolay atlatırız hepimiz.diş jeli aldım ben ii gelir dedi ablammm.ona ii gelmiş ferahlatıyormuş ağzını

çok geçmiş olsun cnm ya .sana bişey olmasındaaa .üzme kendiniii[/QUOTE]

melikecim çok geçmiş olsun..

çoooooooook geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış!

çoook sağolun kızlar :gitme:

yanlışkla yazdılar heralde bide motherandbaby var listede peliiin kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

çoook sağolun kızlar :gitme:

kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile[/QUOTE]

sanırım sende hoşgeldiniz yazmıştın 2010 annelerine
yaaaaaani her an senide ekleyebilirler o listeye kötükedihüso
gülme komşuna gelir başınaaaaa aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…