ayyynen uyuyunca duş alıyorum uyuyunca etrafı topluyorum süpürürsem ne ala, geçen bi pilav yaptım yarısında uyandı kucağımdaydı lapa oldu kaydirigubbakcemile3 zaten çıt desen uyanıyo.
bn burda yaptım ama takan olmadı boşver bi daha uğraşmam zaten :) bırak dağınık kalsın :)
aynı beni anlatmışsın senem.. aynısının tıpkısı..kızlar ben pusete takılan zımbırtılardan almak sitiyorum
nerde vardır bileniniz varmı?
link bakıyorum
yemek falan yapamıyorum ben yaaa bu arada hiç ahfta bir yaparsam ne ala...nehir durmuyor uzun süreli...bir duruyo kahvaltı yapıyorum bir duruyo etrafı toparlıyorum bir dururyo ütü yapıyorum falan derken uykusundada sese çok hassas ben de bir var bi tuhaflık bilemicem böylemi oluyo
evet güzeldi o tablo da ben kendimi altına ekleyemedim.. nasıl yapılıyor o tablolar ki...aaaa ama çok güzel olmuştu aşkolusun..
saol canım inceliyorum şimdi
bu işe bir çözüm bulmam gerek
senem ve ben haricinde kimse sık sık foto koymuyo yaaa...bi zahmet kızlar bakalım kuzulara :)
ya çok fena başım ağrıyo boğazımda şişmiş.. sabah ballı limonlu ıhlamur yapmıştım kendime.. dolaptan bişeyde içmiyorum nie oldukş acaba?? böyle bir durumda emzirirken ona geçermi kızzlar
haklısın araba kullanmayı öğrenmek gerek.. sözde ehliyet var hemde 6 yıllıkyarın ikea ya gitmeyi düşünüyoruz bakalım ablam götürürse. benimde artık araba kullanmasını öğrenmem lazım. ehliyet cüzdanda araba kapıda biz ablayı bekliyoruz
sağol cnm istirahat de ne mümkün.. gerçi eşim bakar ilgilenirde, nolursa olsun yine ben lazımım..valla arzu ben geçen hafta ıslak saçla yattım. kız uyuyodu kurutamadım. ertesi gün griptim, boğaz kıpkırmızı filan korktum hemen doktora gittim. biz emzirdiğimiz için bizim vücudumuzdaki mikroplara karşı antibiyotik oluyomuş istesende senden bişey bulaşmaz dedi doktor. ama sen dinlenmezsen yatak döşek yatarsın ozaman kötü olur kendine iyi bak dedi. hiç ilaç yazamam dedi. bolbol taze meyve suyu her fırsatta istirahat dedi
sağol cnm istirahat de ne mümkün.. gerçi eşim bakar ilgilenirde, nolursa olsun yine ben lazımım..
meyve yiyim bol bol birde ıhlamura devam
ne bileyim herkes diğer listeye alıntı yapınca bıraktım bnde daha öncede bn liste yapıyordumn hamilelikte kimse bakmıyodu bile o yüzden vazgeçtim ilgilenicekseniz yaparım aslında ilk sayfada olsa çok ii olurdu ya ilk mesaj burcunun orda yapalım ozmn liste burcu editlesin ilk mesaja isteyen ilk sayfadan bakar kaybolup gtmez listemiz
kesinlikle :1shok:
listelerine göre 1 aylık hamileyim ben :1shok: :bbo: laelaelaelaelae
:gitme: yaa canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm...sana bişey olmasın tabiiki....
geçmiş olsun melikecim...siz iiii olun da
aaa çok geçmiş olsun. boşver üzülme sana bişey olmamış allah korusun.
[aynı mına kafa terlıyor el yetmyr artık sınırı çıkıyor elını emerken daha dogrusu sömurken
melikecim çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun
beterınden saklsın Allah
sakın hevesını kırma
ben 10 sene önce ilk araba kulanmayı ögrendım sanıp b.çekmeceye gıtmiştim umranıyeden daha köprude çarpmaya basladım arabayı ama oyle böyle ogrendım şimdi minübüz şöförlerıne tas çıkartıyorsun derler :))))))) dıyecegım o kı hevesını kırma devam et hepimiz oyle ogrendık
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben daha kuran okutacagım cuma gunu daha yenı mina 5 aylık oldu :)
diş bugdayı falan hazırlık yapamam valla popomun ustune oturmaya zor vakıt oluyor
melikecim geçmiş olsun allah beterinden saklasın..
pelin maşallah abla olarak ilk dişinide çıkarıyo mina hanım demek hadi bakalım hayırlısı az sıkıntıyla atlatırsınız inşallah..
zeynep çok huzursuz ölüyorum yorgunluktan bütün gün kucağımdaydı uyudu şimdi 5 dk.sonra uyanır(
yavrum ya hissediyorlar artık herşeyi cnm bnm
bazen emerkn oluyor bzde c.tesi dışar çıktık araba sıcaktı baya yağmur terledi başladı ağlamaya soydum arabada mecburen ağladıkça daha çok terledi terledikçe ağladı durdurduk arabayı allahım ne gündü terleyince ağlıyo yağmur sıkıntıya gelemiyo hiç
havalar iice ısınınca neler olacak bakalım
canın sağ olsun melike allah korumuş boşver arabayı bak çok stres yapma sütün etkilenir derler
ahh anneler ahh özledim annemi ya
çoooooooook geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış!
yanlışkla yazdılar heralde bide motherandbaby var listede peliiin kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
mina dişmi çıkarıyor cnm.ay hadi hayırlısı uöarım çabucak atlatırsınız darısı başımıza
valla kızlar ne olacak bu eller ya diş çıkaracaklar sanırımmm.çok zormuş dişte uöarım kolay atlatırız hepimiz.diş jeli aldım ben ii gelir dedi ablammm.ona ii gelmiş ferahlatıyormuş ağzını
çok geçmiş olsun cnm ya .sana bişey olmasındaaa .üzme kendiniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?