2009 Aralık Anneleri

herkeze selamlar . .yazamıyorum coktan önce misafirler vardı 15 günlük bi dönem ardından . .eşimin memleketi Armutlu(yalova)ziyareti ancak pc basına bugün oturabildim yaa . .burayı cok ama cok ozledim sanki kendimi bosda kalmıs gibi hissediyorum okumayınca burayı . .hepiniz iyisinizdir inşallah bebekler buyudu biizimki bol bol tükrük salgılıyor maşallah ellerin biri mümkün degil yetmiyor bazen 2 eli vede emziğini eynı anda emmek istiyor . .inşallah herkes iyidir . .

kızlaarr duyduk duymadık demeyin Shelcore Kavranabilen ve Bükülebilen Toplu Dişlik 7.90 a inmiş e-bebekte

ıyı teyzesı uyuyor zeynebım nasıl,oyuncagı verdın mı bu arada ?

zeynebim çok huysuzdu bugün sürekli ağladı..benide bitirdi tabi. banyo yaptırdık babası gelince uyuttum şimdi ayağımda sallıyorum ama hala yatırmaya korkuyorum uyanır diye o ağlama sesini kaldırmayacak bünyem artık:)) oyuncağı gelip alacaklar sözde bakalım inşallah alırlar..

ay misafirim vardu bugün bebek bi yandan gelen arkadaşımında bebeği vardı, biri uyuyor biri uyanıyor, birinin ağlıyor biri susuyor bayağı yoğun bir gün geçirdim, bu arda sizde boş geçirmemişsiniz doldurmuşsunuz yine burayı maşallah :))))
geçmişe şöyle bi bakıverdim fazla bakamadım ama aklımda kalanlar ,
melikecim çoook geçmiş olsun, en kötüsü böyle olsun ,
liste var ortalıkta ekleme yaparım, diğer hediye listemiz vardı ona ne oldu bu arada,
pelin okuyunca cevap yazsana sınav nasıl geçti canım

1.Nick : 24.5 / İsim : Burcu / Omer
2.Nick : yasil_haktanemin / İsim : Yasemin / Haktan Emin
3-Nick : Burcuk / İsim : Burcu / Eylül
4.Nick : babybay / İsim : Özlem / Duru
5-nick :hayat24/isim:canan/yağmur nisa
6-Nick :semyıl / isim:semra/ Ela
7-Nick : realisttt / sibel / naz
8-Nick : serinus/ isim : melike / zeynep
9-Nick :esrtml/isim:esra/asya
10-Nick:crstal18/isim : mehtap/güneş
11-Nick:nisabeyza/isim :kıymet / zeynep
12-Nick:lalsuu/isim nevin/ecem alya
13-Nick:lkeser/isim:lütfiye/beyza
14-Nick:meybon/isim:arzu/arda
15:nick: senemsss:senem& nehir
16:Nick:bhcg/isim Övünç/ Dünya
17:nick:masalsu/ isim:gülay/ masal ece
18-Nick:nincebayrak/isim : Nilgün/Gökay

şimdi bktm sorulae acıklnmış
14 dgru kesın var hatırladıgım nılgun
gçkay nasıl
hedıye lıstesının çe kılşni ypcaz bu hafta

[table="head"]|KK Nick|ismim|bebeğim||
1|24.5 |Burcu |Omer |
2|yasil_haktanemin|Yasemin | Haktan Emin |
3 | Burcuk | Burcu | Eylül |
4 | babybay | Özlem | Duru |
5 | hayat24 | canan | yağmur nisa |
6 | semyıl |semra |Ela |
7 | realisttt | sibel | naz |
8 | serinus | melike | zeynep |
9 | esrtml | esra | asya |
10|crstal18|mehtap|güneş|
11|nisabeyza|kıymet| zeynep|
12|lalsuu|nevin|ecem alya|
13|lkeser|lütfiye|beyza|
14|meybon|arzu|arda|
15|senemsss|senem|nehir|
16|bhcg|Övünç| Dünya|
17|masalsu|gülay|masal ece|
18|nincebayrak|Nilgün|Gökay|

[/table]

burcu ilk sayfaya editlersin son hali listenin

arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır kızımı arabasının içinde oyalıyorum yani dışarıda kullanmam gereken arabayı evde kullanıyorum.kol kısmına sallanan oyuncaklar taktım oyalanıyor.rahatça yemek yapıyorum temizlik yapıyorum.nerdeysem o da yanımda oluyor.siz de deneyin

kaç kişi oldu pelin çekiliş ya çok istiyorum katılmak ama şu tayin işi bozuyor eşimede söyledim katıl dedi ama zor olcak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…